Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor kappen van een canadese populier en wortels verwijderen:

Kappen van een Canadese populier en wortels verwijderen

Ik wil een Canadese populier verwijderd hebben. De stronk hoeft niet per se verwijderd te worden als deze goed gezaagd wordt. Als dat goed gedaan wordt sterven de wortelen namelijk vanzelf wel af. Het gaat om een populier van 15 meter ongeveer.
Onze klant uit Geleen (Limburg) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kappen van een canadese populier en wortels verwijderen uit heel Nederland:

Canadese populier kappen

Het betreft het kappen van een Canadese populier waar heel lastig bij te komen is. De boom is ongeveer 12 tot 14 meter hoog en heeft een doorsnee van 30 a 40 centimeter. Het zou heel fijn zijn wanneer de boom zo ver mogelijk in de grond weggehaald zou kunnen worden. Graag zo snel mogelijk in verband met het weer uitlopen van de boom. Mocht er behoefte aan foto's zijn of een afspraak voor beeldvorming dan hoor ik dat graag.

Grote naaldboom in onze tuin kappen

Wil graag info omtrent het verwijderen van een grote naaldboom in de tuin. Boom steekt boven het dak uit. Woning heeft 3 etages. Het is een Canadese Blauwspar. Boom staat redelijk vrij.

Er dient een boom (Canadese Esdoorn) ...

Er dient een boom (Canadese Esdoorn) gekapt te worden uit een binnentuin. Geen toegang mogelijk via een achterom. Vergunning moet nog worden aangevraagd. Klopt het dat van 1 januari 2007 kappen van een boom vergunningsvrij is?