Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin opnieuw bestraten:

Tuin opnieuw bestraten

Mijn terras is verzakt en dit wil ik laten renoveren. Ik heb betontegels van 80 x 80 cm. De bedoeling is dit op te pakken, de grond te stabiliseren en tegels opnieuw te leggen. Totaal oppervlak is ongeveer 40 m2. Daarnaast nog ongeveer 50 m2 oud gras/onkruid. Dit graag verwijderen/omploegen, zodat er nieuw gras gelegd kan worden.
Onze klant uit Eijsden (Limburg) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin opnieuw bestraten uit heel Nederland:

Tuin egaliseren en bestraten, optioneel schutting vervangen

We willen onze tuin opnieuw laten bestraten met 60x60 stenen over ongeveer 90 m2 en een stuk kunstgras laten leggen van ong 15 m2. Hierbij moet de tuin +/- 5 cm worden opgehoogd en worden geëgaliseerd. Daarnaast moeten de schuttingen worden vervangen. Dit kan los staan van de opdracht voor bestrating van de tuin.

Tuin afgraven, ophogen en bestraten

Mijn vriendin en ik hebben een nieuwbouw huis in Vlaardingen. Deze moet nog worden uitgegraven, opgevuld en bestraat. Oppervlakte is 5,15 x 7,5 meter. Het is dus een relatief kleine tuin maar wij hebben de kennis en kunde niet om dit zelf te doen. Wij hopen dat jullie deze (kleine) klus aan kunnen in de drukke zomermaanden.

Bestaande tuin renoveren

Ik wil graag de oude bestrating eruit laten halen, daarna egaliseren en opnieuw bestraten. De tuin is 45 m2. Graag een offerte.

Het renoveren van een voortuin

Ik zoek een hovenier die onze verwilderde voortuin kan afgraven, ophogen met zand, egaliseren en bestraten. De voortuin is ongeveer 30 m2. De vakman moet de tegels regelen. De tuin is goed bereikbaar.

Tuin bestraten met keramische tuintegels

De nieuwbouw tuin is ongeveer 50 m2. Ik zoek een vakman om keramische tegels te laten leggen. Graag een complete offerte inclusief: egaliseren, zand, tegels etc.

Tuin egaliseren + extra

Ik ben op zoek naar een hovenier voor: Tuin egalisatie 15 x 6 m, vlonder 3 x 6 m, bestraten en 2 gras plekken van ongeveer 8 m².

Tuin afgraven, egaliseren en opnieuw bestraten

Ik wil graag het gras en tegels laten weghalen/afgraven en geheel opnieuw laten betegelen. Het totale oppervlak van de tuin is circa 40 meter. Nieuwe tegels ga ik zelf aanschaffen.

Paden naast en achter huis ophogen en bestraten

Pad naast huis bestraten met 60 x 40 tegels. Pad is 18 meter lang en 1.80 breed. Moet uitgevlakt worden. Dit heeft prioriteit. Pad van huis naar schuur bestraten met tegels van 60 x 60. Pad is 8 meter lang en 2 meter breed. Zand, worteldoek en sluit banden zijn aanwezig. Naar schatting moet er ongeveer 10 cm afgegraven worden. De tuin is goed bereikbaar.

Tuin onderhouden

Ik wil mijn tuin opnieuw bestraten en onkruid + planten verwijderen. De bestrating is al aanwezig. De tuin is 100 m2. Graag een offerte.

Tuin egaliseren, bestraten en bloembakken plaatsen

Tuin egaliseren, bestraten en bloembakken plaatsen. 9 x 6 meter + 2 x 1 meter. Aanleg 2x verlichting. Hovenier zorgt voor het materiaal.

Partners

Partners van Casius