Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor composiet schutting plaatsen:

Composiet schutting plaatsen

Composiet schuttingen inclusief plaatsen ongeveer 30 meter.
Onze klant uit Eijsden (Limburg) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor composiet schutting plaatsen uit heel Nederland:

Composiet schutting plaatsen.

Goede dag. Graag zou ik van u willen weten welke composiet schuttingen u verkoopt / plaatst. Wij willen een lamellen uitvoering (planken om en om) in de kleur bruin. Het zou gaan om tien panelen.

Schutting van composiet plaatsen en fietsoverkapping

Wij willen voor ons hoekhuis een nieuwe composiet schutting laten plaatsen, de oude schutting/beplanting moet eruit en we willen gelijk een fietsoverkapping aan 1 kant. Wij willen dit graag zo snel mogelijk realiseren.

Tuinschutting en schuttingdeur plaatsen

Wij willen graag onze huidige houten schutting laten weghalen en een nieuwe laten plaatsen inclusief een schuttingdeur. Wij willen graag een composiet schutting. In totaal een lengte van +/- 9 meter incl hoek.

Het plaatsen van een composiet Elephant schutting

Het betreft een oude houten schutting verwijderen en een nieuwe composiet schutting plaatsen. De schutting is dan als volgt: 4 schermen van 180 bij 180 cm, dan 90 bij 180 cm schuttingsdeel, 1 gaaspaneel van 180 bij 180 cm en dan 2 gaaspanelen van 60 x 180 cm. Bij het halve scherm komen er nog 2 composiet tuindeuren tegen aan. Het betreft de tuin bij ene hoekwoning en is dus goed bereikbaar.

Coniferen verwijderen en schutting plaatsen

Oude coniferen verwijderen en het plaatsen van een nieuwe composiet schutting van 25 meter. Eventueel ook het afvoeren van de coniferen offreren. Tuin is goed toegankelijk.

Composiet tuinschutting plaatsen

Ik wil een schutting plaatsen van 5.10 bij 180 cm. De tuin heeft een achterom. Het gaat om composietschermen met palen in beton.

Schutting met poortdeur monteren

Composiet schutting installeren aan de achterkant van de tuin met een poortdeur en slot. Drie schermen plus poortdeur plaatsen. Eén scherm moet aangepast worden i.v.m. lengte. Oude materiaal mag afgevoerd worden.

Composiet schutting leveren en plaatsen

Graag willen wij een offerte voor composiet schutting incusiefl plaatsing 2 zijdes elke 8,2 meter en 1 poort met deur

Vlonder leveren en plaatsen

Graag wil ik een offerte opvragen voor het leveren en plaatsen van een vlonder in onze achtertuin met een afmeting van (b) 5.00 x (l) 3.00 meter. De vlonder dient op dezelfde hoogte te worden geplaatst als de (nog aan te leggen) bestrating. Het gaat om een tuin van een nieuwbouwwoning waarvan de tuin reeds is afgegraven en zand is gestort. - Graag ontvang ik een prijs voor houten vlonders en composiet inclusief leveren en uitvoeren. - De schutting wordt half april geplaatst. Daarna wil ik deze klus laten uitvoeren.

Offerte voor nieuwe schutting

Composiet schutting/ betongaas/hedra als gevolg storm kapot en palen afgebroken. Schutting dient vervangen te worden. Ik heb hiervoor een offerte nodig voor de verzekering. Palen staan in beton.

Partners

Partners van Casius