Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Eijsden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Eijsden heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Eijsden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Eijsden of directe omgeving.

82 klanten uit Eijsden bevelen een bij Casius in Eijsden aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Eijsden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: het afgraven en ophogen met zand van 30 tuinen, volledige aanleg tuin, complete tuinrenovatie, aanvraag vrijblijvende offerte aanleg nieuwe tuin, tuin aanleggen, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin renoveren, het renoveren van een gehele tuin en plaatsen van een tuinhuis, tuin opnieuw aanleggen, herbestraten terras, new back garden & renovate front garden, nieuwe tuin aanlegggen, walbeschoeiing en steiger en terrasvlonders aanbrengen, de tuin afgraven en de oude grond af te laten voeren, nieuwbouwtuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Eijsden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Eijsden:

Tuin opnieuw bestraten

Mijn terras is verzakt en dit wil ik laten renoveren. Ik heb betontegels van 80 x 80 cm. De bedoeling is dit op te pakken, de grond te stabiliseren en tegels opnieuw te leggen. Totaal oppervlak is ongeveer 40 m2. Daarnaast nog ongeveer 50 m2 oud gras/onkruid. Dit graag verwijderen/omploegen, zodat er nieuw gras gelegd kan worden.

Composiet schutting plaatsen

Composiet schuttingen inclusief plaatsen ongeveer 30 meter.

Waterput boren in de achtertuin

Graag zou ik een waterput willen aanleggen ter behoeve van tuin besproeiing en indien de kwaliteit het toelaat een grijs watercircuit. Ik weet niet hoe diep het grondwater is. Ik heb ook nog geen contact opgenomen met de gemeente voor een vergunning.

New house landscaping

It is about a landscaping for a new house in Eijsden. Front house: driveway of 7,10 by 5 meter with small size stones with concrete border / also small front garden with natural grass field and taxus baccata fence at the street. Back garden: The garden is 9 x 7 meter. We'd like: terrace of 3 x 9 meter with large natural stones, grass. The back garden is accessible through the garage.

L-vormige hardhouten schutting plaatsen

Wij wonen sinds kort in onze nieuwbouwwoning en willen er nu in de achtertuin een L-vormige hardhouten schutting laten plaatsen. Er staat vanuit de bouw op de erfgrens met onze buren een Gardena hekwerk. Onze buren willen dat hekwerk laten staan en onze schutting moet er dus vóór worden geplaatst. Het gaat om een lang deel van 16 meter lang met daarin op 3 plaatsen een hekwerk van 1 meter breed voor klimop. Het korte deel is 2,5 meter lang en grenst aan een tuinhuis. We bespreken graag de materiaalkeuze en ontvangen hiervoor daarna uw offerte.

Schutting met palen plaatsen

Wij zouden graag 7 houten schuttingwanden willen laten plaatsen, met de bijbehorende palen in de grond. Dit zal tegen een schutting van de buren komen te staan en is daarom enkel vanaf een kant bereikbaar. Mogelijk dat de 7de wand moet worden ingekort. Dit zullen wanden zijn van 1,80 bij 1,80 of 2 bij 2 meter. Offerte graag met plaatsen van palen en houders/wanden.

Grond afgraven, afvoeren en opvullen

Betreft circa 20 m3 grond afgraven en afvoeren en vervolgens opvullen met (+/- 25cm) stol. Dit is voor de oprit en voortuin van mijn nieuwbouwwoning en dit is goed toegankelijk vanaf de weg. Het is dus ongeveer 80m2 wat circa 25cm diep moet worden uitgegraven. Graag ontvang ik een offerte.

Schuttingpaneel plaatsen en de tuin betegelen

Betreft het renoveren van de tuin. Er moet een schuttingspaneel, tuindeur plus palen geplaatst worden. Vervolgens wil ik de gehele tuin, ongeveer 50 vierkante meter laten bestraten met standaard stoeptegels. Er is een lange tijd niks aan de tuin gedaan en deze bestaat nu voor de helft uit bestrating en voor de helft uit beplanting. Dit moet verwijderd worden, vervolgens waar nodig afgraven, ophogen en egaliseren. Graag eerst de situatie bekijken alvorens een offerte te maken.

Tuin nieuwbouwwoning aanleggen

Graag ontvang ik vrijblijvend een offerte voor het volgende: Tuin van +- 70 m2 afgraven, grond afvoeren, leem storten en betegelen. De tegels zullen we eventueel zelf aanschaffen maar willen we optioneel meenemen. Voorjaar/zomer periode als uitvoering. Indicaties niet telefonisch maar via mail. Graag alleen reageren als u ook daadwerkelijk binnen korte periode een offerte maakt.

Tuinrenovatie

Bestaande tuin renoveren Afmeting van de tuin is 40 meter bij 12 meter inclusief oprit. Voornamelijk bestrating en bloembakken aanleggen. Ook wat beplanting. Graag advies en offerte. Ook graag offerte voor de levering van de stenen en andere materialen

Aanleggen achtertuin

Mijn achtertuin moet ingericht gaan worden. Afmetingen tuin: (b x d) 9 x 14,5 meter (minus een garage). Ik heb een globale schets en enkele zaken die al zeker zijn, enkele materialen zijn al aangeschaft (zoals de terrastegels). Er zal ook een grasmat gelegd moeten worden van ongeveer 11 bij 9 meter, graszoden ook leveren. Het terras (5 x 3 meter) moet al op zeer korte termijn gelegd gaan worden in verband met levering rolluik en zonwering. Graag een gedetailleerde offerte, aangezien er zaken zullen zijn die ik zelf wil gaan doen (plaatsen tuinhuisje, waarbij ondergrond door hovenier wordt voorbereidt, maar het plaatsen zelf door mijzelf zal worden gedaan).

Plaatsen composiet tuinscherm met tuindeur

Er moet een composiet tuinscherm geplaatst worden dat aan 3 palen bevestigd is, welke in beton gestort moeten worden.

Mijn 30 jaar oude Japanse Kers moet ...

Mijn 30 jaar oude Japanse Kers moet grondig gesnoeid worden, op korte termijn voor het broedseizoen.