Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Brunssum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Brunssum heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Brunssum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Brunssum of directe omgeving.

278 klanten uit Brunssum bevelen een bij Casius in Brunssum aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Brunssum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Beek, Brunssum, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Brunssum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Brunssum:

Periodiek tuinonderhoud

Ik ben op zoek naar een bedrijf dat periodiek, naar behoefte, mijn tuin (voorkant, zijkant en achterkant) kan onderhouden. Het gaat hier ook om een grasstrook en het onkruid vrij maken en houden van oprit en terras. Gelegen in Brunssum in de buurt van de Afcent school. (Let op: de aanvrager is niet gelijk aan de eigenaar!. Ik ben als mantelzorger hierbij betrokken.) De eigenaar is niet meer in staat om het tuinonderhoud zelf te doen en zodoende zijn wij op zoek naar een bedrijf dat daar waar nodig, naar eigen inzicht en behoefte en na afspraak dit onderhoud gaat uitvoeren.

Stronk en wortels verwijderen

Ik had graag 5 stronken inclusief wortels verwijderd. In de bijlage zal ik van elke stronk een foto bijvoegen.

Boom verwijderen

Kappen van een 'Slangenden' in voortuin en verwijderen boomstronk. Optioneel is afvoeren.

Boomstronk uit de voortuin verwijderen

We willen graag een boomstronk uit de voortuin laten verwijderen. Goed bereikbaar. Optioneel is afvoeren, dit ligt aan de meerprijs.

Drie bomen verwijderen

Kappen van 3 bomen (2 loofbomen en 1 naaldboom) uit de vrij toegankelijke achtertuin - apart benoemen de kosten van het verwijderen / frezen van de boomstronk.

Tuinhek met stormschade herstellen

Ik zou graag een nieuwe tuinhek willen laten plaatsen van 10 meter lang die door storm is kapot gegaan.

Schutting tegen carport plaatsen

Begin dit jaar een huis gekocht waarvan de tuin open is aan de achterzijde. Een heg en een carport vormen de achterwacht, en natuurlijk is een carport volledig open. Dat gedeelte biedt echter wel veel inkijk in de tuin en dat zou ik dus graag afsluiten. De carport moet wel makkelijk toegankelijk blijven, dus geen grote poort die ik elke dag open moet doen voor de auto. Enkel tuinschermen o.d. aan de binnenkant bevestigen met een poort voor in- uitloop naar de auto.

Plaatsen gaas / draadmatschutting

Graag had ik een offerte voor het plaatsen van een betongaas schutting “kaal”. De Hedera plant ik naderhand zelf wel. De lengtes betreffen 20 en 23 meter.

Boom snoeien

Een tamelijke hoge boom goed snoeien. De boom staat op mijn oprit en is verder goed bereikbaar. De takken die ik graag gesnoeid zie worden hangen op ongeveer 8 - 10 meter hoog.

Afscheiding van gehard glas met palen plaatsen

Wij willen een schutting van ongeveer 17 meter lengte geplaatst hebben en hadden daar graag een offerte voor. Het betreft een afzetting van gehard glas met platen van 1 meter breed en een gedeelte is 170 cm hoog en de rest zal 90 cm hoog zijn. Het betreft voornamelijk het plaatsen van de staande metalen palen in beton van ongeveer 70 cm diep. De glasplaten zullen met glasklemmen, die al op de palen gemonteerd zijn, worden vastgezet. Spreekt voor zich dat dit uiterst zorgvuldig gedaan moet worden.

Drainage in de tuin aanleggen tegen regenoverlast

Ik heb in mijn tuin veel overlast van regenwater, de tuin is 100 m2 groot. Ik heb bij de aanleg van de tuin al 6 gaten van 1.5 meter diep gevuld met grind, maar dit helpt niet. De grond is zware kleigrond en de tuinen die aan onze tuin grenzen liggen 50 tot 80 centimeter hoger. Ik wil graag een goede drainage in de tuin laten aanleggen.

Tuin omheinen met een schutting

Ik wil graag de tuin laten omheinen met een houten schutting van 180 cm hoog, met daarin een poortdeur van 145 cm breed. Het gaat links en rechts om een schutting van 490 cm lang en aan de voorzijde om een schutting van 780 cm lang, waarin dan in het midden de poortdeur wordt geplaatst. Ik wil houten palen en schuttingdelen met verticaal geplaatste planken. Er is nu aan de voorkant een lage schutting van 60 cm en aan de rechterkant ook een klein stuk. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarna een offerte.

Tuin egaliseren

Ik zou graag mijn achtertuin geëgaliseerd willen hebben. De tuin is ongeveer 300 m2 groot. Eventueel een prijs indicatie met en zonder grond afvoer.

Houten schutting laten plaatsen

Ik wil een eenvoudige houten schutting laten plaatsen door u als overgang van het terras naar de grastuin voor meer privacy, echter moet er ook een eenvoudige tuindeur geplaatst worden, wat kost me dit ongeveer, voor een eenvoudige deur te plaatsen aan de eenvoudige schuttingen die ik door u ook laat plaatsen?

Terras leggen en schuur omtimmeren

Onze schuur is van beton, hier willen wij graag een afwerking van hout omheen laten plaatsen. De schuur is ongeveer 2.5 x 3.5 meter groot. Ook willen wij graag een terras met tegels laten plaatsen van 2.5 x 6 meter groot. Graag contact per mail in verband met mijn verblijf in het buitenland de komende 3 weken.

Schuttingen laten vernieuwen

Ik wil graag mijn schutting laten vernieuwen. De schuttingdelen zijn aanwezig. Wel eigen werkmaterialen meenemen. Afvoeren oude materialen niet nodig. Gaat om 2 delen van 1 meter.

Keermuur in de tuin plaatsen en kunstgras leggen

Het bestaande muurtje in de tuin moet vervangen worden, ongeveer 15 meter lengte. Daarnaast dient het oude gazon te worden verwijderd en kunstgras gelegd. De oppervlakte voor het gras is ongeveer 20 m2.

Beton en composiet schutting plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren/plaatsen van een beton schutting met composiet schermen en 1 poort (standaard). Maximale hoogte 1m80. Mag ook helft van de hoogte met daarop voor de andere helft composiet scherm. 2 x zijkant ongeveer 7,65m 1 x achtermuur ongeveer 3,88m (hier zit ook de poort bij) Totaal ongeveer 20m schutting (inclusief poort)

Beschadigde schutting vervangen

In verband met een door stormschade beschadigde schutting willen wij graag een nieuwe schutting laten plaatsen achter in de tuin. Deze schutting is circa 18 meter. In eerste instantie willen wij dit laten uitvoeren met houten schuttingdelen. Ook houten palen. De oude schutting moet ook verwijderd worden en afgevoerd worden.

Schuttingen terugplaatsen

Mijn schuttingen zijn omgevallen en ik wil deze graag terug gezet hebben. De houten palen waarmee ze gezet zijn, zijn niet stevig genoeg. Ik dacht aan betonpalen ertussen te plaatsen. De offerte ontvang ik graag inclusief materiaal voor het terug plaatsen van de 7 schuttingen.

Snoeiafval afvoeren uit de tuin

Ik wil zowat twee kuub (lekenschatting, zie bijgevoegde foto voor hoeveelheid) snoeiafval (hout, boomstammen, takken) laten afvoeren uit mijn tuin. Het afval ligt ongeveer 5 meter van de weg. Graag een indicatie van de kosten.

Omgevallen boom rooien

In de tuin staat een boom op een hellinkje en helt behoorlijk over naar de buren. Boom is ongeveer 4 meter hoog en ongeveer 35 cm in diameter. Graag verwijderen van de boom. Bereikbaar via achter of via tuin van de buren.

Lekkende vijver repareren

Graag offerte voor repareren van de lekkende vijver. Mijn vijver loopt grotendeels leeg en ik zou graag advies willen hebben wat hieraan te doen is.

Aluminium poort plaatsen

In de tuin willen we een nieuwe poort. Deze willen we graag geplaatst hebben. Materiaal verzorgen we zelf. De maat is ongeveer 1.30 meter breed en de hoogte volgens mij rond de 1.80 meter.

Achtertuin renoveren

Ik wil mijn achtertuin laten renoveren. Ongeveer 50 m2 bestrating en verwijdering van 2 grote bomen en 1 boomstronk. Voor de bestrating kan beginnen zal wel eerst de oude bestrating moeten worden opengebroken.