Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boomstronken verwijderen:

Boomstronken verwijderen

In de voortuin staat een boonstronk met een doorsnee van 50 cm die volledig verwijderd dient te worden. Verder staan er bij de oprit nog 3 stronken van 20 cm doorsnee. Ook deze dienen te worden verwijderd. Het groen afval dient te worden verwijderd.
Onze klant uit Bocholtz (Limburg) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boomstronken verwijderen uit heel Nederland:

Complete tuin wortelvrij maken

In de voor-, zij en achtertuin staan meerdere dunne boomstronken. 1 grote met een diameter van ca 50cm. Ik wil deze stronken inclusief wortels laten verwijderen op korte termijn.

Achtertuin onderhoudsvrij laten tegelen

Wij willen graag onze voor-en achtertuin aan laten leggen. Groen- en bestrating verwijderen en daarna onderhoudsvrij laten tegelen. Voortuin is ongeveer 5 m2 en bevat nu alleen tegels en 1 struikje. Achtertuin bevat struiken, klimop, 2 boomstronken en klinkers en is zo’n 40 m2. Wat is er mogelijk en wat zijn ongeveer de kosten? Zie foto Hartelijke groet,

Boomstronken verwijderen

4 boomstronken verwijderen en afvoeren. Het zijn coniferen geweest. De omtrek van de grootste is 1.20 meter. (zie de foto in de bijlage). Het wordt een kippenhok; de wortels hoeven niet zo diep weggehaald. Er is een achterom aanwezig. De boomstronken zijn goed bereikbaar. Offertes bij voorkeur via de mail.

Verwijderen van een boomstronk

Ik zoek een hovenier die 2 boomstronken kan verwijderen uit mijn voortuin.

10 Boomstronken verwijderen

10 boomstronken verwijderen, verschillende maten, tuin is bereikbaar.

Meerdere boomstronken verwijderen

Graag zouden we een offerte willen ontvangen voor het verwijderen van 4 boomstronken (zie bijgaande foto) van ongeveer 1,20 meter hoog. Ik heb begrepen dat weg frezen tot onder de grond een mogelijkheid is, klopt dat? We hebben een tuinpoort aan de zijkant. De stronken hoeven niet te worden afgevoerd. Wat zijn hier de kosten van? Dit is in ons nieuwe huis per 26/2/2020 de sleutel. Na deze datum zullen de boomstronken zo snel mogelijk moeten worden verwijderd, vanwege een uitbouw dat in maart geplaatst wordt. We horen het graag van u.

Weghalen 4 boomstronken met stobbenfrees

Graag wil ik u een offerte vragen voor het verwijderen van 4 boomstronken uit mijn voortuin (met een stobbenfrees) Er stonden grote leibomen rondom het huis maar deze zijn door de vorige bewoner omgezaagd. Ik wil hier oa een beukenhaag gaan plaatsen waarvoor de boomstronken verwijderd moeten worden. De doorsnede van de boomstronken is ongeveer 40 50 cm

Bestraten, boomstronken weghalen & schutting plaatsen

Er zijn drie zaken die moeten gebeuren: 1. Twee boomstronken verwijderen. 2. Schutting plaatsen (6,4 m) van hout, met fundering 3. Bestraten 27m2 Er ligt geen zand in de tuin. De tegels (40 x 30 cm) en opsluitbanden zijn al aanwezig. De offerte graag per onderdeel gespecifieerd

Boomstronken verwijderen

Wij willen 8 boomstronken laten verwijderen of advies daarover. Des stronken liggen dicht bij elkaar, in de zintuig , grenzend aan de straat. Er is dus makkelijk bij te komen.

Tuin afgraven en oude grond afvoeren

Ik wil graag de tuin laten afgraven, oude grond afvoeren, boomstronken en struiken verwijderen, als voorbereiding voor gazon en nieuw tuinpad. De tuin is 150 m2 groot en er is heel makkelijk bij te komen.