Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boomstronken verwijderen:

Boomstronken verwijderen

In de voortuin staat een boonstronk met een doorsnee van 50 cm die volledig verwijderd dient te worden. Verder staan er bij de oprit nog 3 stronken van 20 cm doorsnee. Ook deze dienen te worden verwijderd. Het groen afval dient te worden verwijderd.
Onze klant uit Bocholtz (Limburg) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boomstronken verwijderen uit heel Nederland:

Verwijderen boomstronken

Graag zou ik een boomstronken willen laten ver wijden (zie foto). Overigens heb ik nog een kleine stronk echter kan ik maar 1 foto uploaden. Ik zie dan ook graag uw offerte tegemoet.

Boomstronken verwijderen

Ik zou graag 4 stronken willen laten verwijderen. De grootste is 45 cm doorsnee aan de bovenkant. De andere 3 zijn steeds een maatje kleiner. Graag zou ik een offerte ontvangen om de kosten eens te bekijken. Het oude materiaal ook graag afvoeren.

Boomstronken verwijderen

Er staan twee boomstronken in de tuin, die moeten verwijderd worden.

Twee boomstronken verwijderen

Ik wil graag weten wat het kost om 2 boomstronken te verwijderen. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Boomstronken verwijderen

Verwijderen boomstronk van afgezaagde gele iep. boom was zon 8 meter hoog. diameter stam is 30 cm Ik heb ook een rij van 4 corniveren afgezaagd, de stronken hiervan ook verwijderen svp graag rijtje coniferen van zon 4 stuks meenemen

Boomwortels verwijderen en tuin laten afgraven

Er moeten 3 boomstronken en 5 struikstronken worden verwijderd met een stobbenfrees. Daarna moet de tuin van 5.20 mtr bij 17 mtr worden afgegraven en afgevoerd. inclusief alle bestrating die er nu ligt.

Tuin egaliseren en bestraten

Ik zoek iemand voor meerdere werkzaamheden in mijn tuin (oppervlakte = 60 m2). De werkzaamheden betreffen: * Aanleg waterkraan buiten (staat niet op tekening) * Verwijderen ~5 boomstronken * Tuin egaliseren en bestraten,vakman neemt materiaal mee * Verplaatsen schuttingdeur (1 meter verplaatsen) * Verwijderen van een terras van 3 bij 2,5 meter, deze zal ook moeten worden afgevoerd.

Verwijderen van 3 boomstammen

We willen graag 3 boomstronken laten verwijderen (zie foto). De achterdeur tuin heeft een breedte van 80 cm (via hokje). Al het materiaal moet door een doorgang van 80 cm breed passen.

Boomstronken verwijderen

Graag zou ik 4 boomstronken willen laten verwijderen in mijn tuin. De diameters zijn: 76 cm, 50 cm, 110 cm, 55 cm. Graag verneem ik wat de totale kosten zullen zijn.

verwijderen boomstronken

ik heb 3 boomstronken in de achtertuin die verwijderd moeten worden. De locatie is goed beschikbaar. Graag in overleg beslissen wat het beste is om te verwijderen aangezien de wortels deels onder de schuur lopen.

Partners

Partners van Casius