Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Bocholtz te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Bocholtz heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Bocholtz u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Bocholtz of directe omgeving.

41 klanten uit Bocholtz bevelen een bij Casius in Bocholtz aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Bocholtz bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: het afgraven en ophogen met zand van 30 tuinen, volledige aanleg tuin, complete tuinrenovatie, tuin aanleggen, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin renoveren, het renoveren van een gehele tuin en plaatsen van een tuinhuis, zandbed aanleggen en terras ophogen en vergroten inclusief herbestraten, nieuwe tuin aanlegggen, walbeschoeiing en steiger en terrasvlonders aanbrengen, de tuin afgraven en de oude grond af te laten voeren, nieuwbouwtuin aanleggen, volledige tuinaanleg, tuin leeghalen en bestraten, tuin egaliseren en bestraten met grind en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Bocholtz staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Bocholtz:

Boomstronken verwijderen

In de voortuin staat een boonstronk met een doorsnee van 50 cm die volledig verwijderd dient te worden. Verder staan er bij de oprit nog 3 stronken van 20 cm doorsnee. Ook deze dienen te worden verwijderd. Het groen afval dient te worden verwijderd.

Vijver aanleggen

Afgelopen jaar hebben wij ons huis verbouwd en zijn dit jaar bezig met het plannen van de tuin. Daarin mag ook een vijver niet missen. Zelf hebben we in gedachten een langwerpige vijver. Deze mag zo tussen de 4 - 6 meter lang zijn en ca. 1 meter breed. Het gaat hierbij om een gewone vijver, niet om te zwemmen en niet om vissen in te houden. Wel wellicht wat mooie waterplanten.

Schuttingen plaatsen

Ik wil mogelijk palen en 4 stuks schuttingen plaatsen. Het materiaal is al gekocht. Ik wil de palen graag in de grond laten vastzetten.

Boom verwijderen uit de achtertuin

Graag ontvang ik een offerte om een boom te verwijderen. Naar alle waarschijnlijkheid gaat het om een Es van bijna 50 jaar oud. De boom moet tot iets boven het maaiveld worden afgezaagd. Ik schat dat de boom ongeveer 6 a 7 meter hoog is. Achter de boom ligt een weiland, daar kan gebruik van gemaakt worden tijdens het rooien.

Voorjaarsschoonmaak van de ...

Voorjaarsschoonmaak van de tuin. onkruidvrij en schoonmaken.