Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor haag van coniferen verwijderen:

Haag van Coniferen verwijderen

Betreft een rij coniferen van ongeveer 20 jaar oud en de rij heeft een lengte van ongeveer 12 meter. De coniferen hebben een lengte van 2 meter 10 en zijn 50 cm breed. De haag is elk jaar gesnoeid. Ze moeten verwijderd worden met wortel en tak in verband met het plaatsen van een nieuwe schutting. Afvoer moet ook in de offerte worden opgenomen. De bereikbaarheid is door een deur met een maximaal breedte van ongeveer 1,10 meter. Er moet rekening gehouden met de bestrating aan beide zijden. De schutting plaatsen wij zelf.
Onze klant uit Berg en Terblijt (Limburg) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor haag van coniferen verwijderen uit heel Nederland:

Coniferen kappen en ontwortelen

Langs het pad staan 20 coniferen (3m hoog) (dikte max 10cm diameter) die moeten gekapt en ontworteld worden en vervolgens moet er een andere haag aangeplant worden.

Tuinmuur metselen

Ik wil een nieuwe tuinmuur circa 6 meter lang, 2,35 hoog tbv een carport laten metselen. Met fundering en sleuf in de grond. Gewone baksteen halfsteensverband en standaard voeg. Er staat nu een haag coniferen, maar ik zorg ervoor dat deze zijn verwijderd.

Coniferen laten rooien en afvoeren en dubbel hekwerk plaatsen

Ik wil een nieuw hekwerk laten plaatsen en hiervoor moet mijn coniferenhaag verwijdert en afgevoerd worden. Een offerte voor en het verwijderen en plaatsen van een dubbele staalmat hekwerk zou ideaal zijn. Lengte haag 25 mtr breed 1.50 mtr. Via het trottoir is het makkelijk toegangelijk.

Coniferen verwijderen en hekwerk van harmonicagaas en Hedera plaatsen

Aan de achterzijde van mijn woning staat een coniferenhaag. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte met afzonderlijke posten voor: 1) Het verwijderen en afvoeren van een rij coniferen, ongeveer 40 coniferen, lengte van de haag is 25 meter 2) kosten en materiaalbeschrijving van een recht hekwerk, geen hoeken, van harmonicagaas met een liggende buis langs de bovenzijde, circa 25 meter lang en 3 meter hoog, alles in de kleur zwart en roestarm/-vrij 3) kosten en beschrijving van een Hedera Hibernica voor het begroeien van het harmonicagaas 4) kosten van het plaatsen van het hekwerk en de planten De uitvoering willen we in overleg.

Tuin afgraven en oude grond afvoeren

Wij willen graag onze gehele achtertuin 'kaal' maken. Momenteel staat er een soort coniferen haag omheen die er uit moet en ligt er voornamelijk grind/scherven puin. Om een stukje staat een schutting, maar de schermen hiervan kunnen we evt. Zelf verwijderen. Daarnaast zit er 1 klein stuk in met grond/groen wat ook weg mag. Ik kan evt. Later nog wat foto's nasturen voor wat meer duidelijkheid. Ik gok dat de tuin zo'n 20m2 is, maar dit weet ik niet zeker. Ik woon naast een doorgang waar een grote bestelbus doorheen kan, dus ik denk dat het mogelijk is om er met een kleine graver te komen. Nadat de tuin helemaal leeg is willen wij zelf een nieuw worteldoek neerleggen en een nieuwe schutting neerzetten. Momenteel ben ik aan het kijken wat het mij gaat kosten om het afgraven uit handen te geven. Ik hoor graag van jullie!

Coniferenhaag verwijderen en schutting plaatsen

Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor het verwijderen en afvoeren van mijn coniferen haag. Gaat om ongeveer 22 meter haag ( 52 bomen ongeveer 2 meter hoog (stam 9cm) Hiervoor in de plaats moet er een simpele en stevige schutting inclusief poort geleverd en geplaatst worden. Sowieso een schutting op betonnen palen, de rest bespreek ik met de vakman die langs komt.

Coniferen verwijderen en schutting plaatsen

Ik wil graag een coniferen haag laten verwijderen en afvoeren Staat op afscheiding met buren (8 meter lang ,1.5 breed en schat 3 meter hoog). En de ontstane geul vullen Ook het leveren en plaatsen van beton/douglas schutting 23 planken verticaal, 10 meter lang en minimaal 2 meter hoog. Voor het afvoeren van al het materiaal kan ik of de vakman een deel van de huidige schutting verwijderen.

Verwijderen en afvoeren schutting en beplanting en geul realiseren

Het verwijderen en afvoeren van schutting met klimop en bamboe en een geul voor het planten van een coniferen haag +/- 25 meter.

Schutting plaatsen en heg weghalen

Voor een achtertuin in Amsterdam Slotervaart wil ik graag een schutting laten plaatsen en een heg weg laten halen. Het gaat om een tuin van ongeveer 10 bij 4 meter, tuin is gelegen op het westen. De schutting moet aan de zuidkant komen en doorlopend aan de westkant. Aan de noordkant zit al een schutting van de buren, maar daar moet nog wel een klein stukje schutting komen om het helemaal af te sluiten. Ook zit er nu aan de westkant een haag van (bijna dode) coniferen, deze mogen weggehaald worden. Verdere bijzonderheden, in de westkant moet ook een deur komen met slot (er zit nu al een klein poortje in het hek), en aan de zuidkant is er een waslijn die gedeeld wordt met de buren (daar moet de schutting onderdoor of doorheen). Ook zijn er drie oude schutting delen die weg mogen.

Coniferen rooien en afvoeren

Ik ben op zoek naar een hovenier die twee Conifeerhagen in mijn achtertuin kan verwijderen en afzagen. Één haag is 9 meter lang en 2 meter hoog, de ander 1 meter lang en 3 meter hoog. Laatstgenoemde is onbereikbaar voor machines dus dient zo laag mogelijk afgezaagd te worden, de grotere haag dient ook ontworteld te worden indien mogelijk.

Partners

Partners van Casius