Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Berg en Terblijt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Berg en Terblijt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Berg en Terblijt u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Berg en Terblijt of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Berg en Terblijt bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: renoveren van 2 tuinen, tegelwerk, schutting, berging en buitenkraan realiseren, waterput slaan in een particuliere tuin + graszoden leggen, recreatie zwemplas uitbaggeren, tuinrenovatie aan het water, ophogen, beschoeiing, hek - en sloopwerk, inclusief schutting realiseren, meerdere tuinen afgraven, afwerken en 3 schuttingen plaatsen, tuin renoveren, tuin renovatie, complete renovatie van een stadstuin, tuin aanleg nieuwbouw, tuin en oprit compleet renoveren, renovatie voortuin, schutting en bestrating plaatsen, ontwerpen en aanleggen tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Berg en Terblijt staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Berg en Terblijt:

Kunstgras aanleggen

Gras verwijderen en aanleggen kunstgras. Het ligt in de voortuin en het is goed bereikbaar ! De voortuin is ongeveer 35 m2. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Haag van Coniferen verwijderen

Betreft een rij coniferen van ongeveer 20 jaar oud en de rij heeft een lengte van ongeveer 12 meter. De coniferen hebben een lengte van 2 meter 10 en zijn 50 cm breed. De haag is elk jaar gesnoeid. Ze moeten verwijderd worden met wortel en tak in verband met het plaatsen van een nieuwe schutting. Afvoer moet ook in de offerte worden opgenomen. De bereikbaarheid is door een deur met een maximaal breedte van ongeveer 1,10 meter. Er moet rekening gehouden met de bestrating aan beide zijden. De schutting plaatsen wij zelf.

Nieuwe tuin aanleggen

Nieuwe schutting bestrating beplanting verlichting water partij

Hekwerk met harmonicagaas plaatsen

Ik wil in mijn tuin een hekwerk laten plaatsen van 25 meter lang en 180 cm hoog met daarop groen geplastificeerd harmonicagaas. Het gaat om één lange rechte zijde, zonder hoeken of poort. De bestaande tuinmuur is op het moment van plaatsing al door ons afgevoerd. Ik ontvang graag een offerte.

Coniferenhaag laten snoeien

Ik wil de coniferen laten scheren. Ze zijn 3 meter hoog. Het betreft zo'n 100 meter aan haag. Kunnen jullie een prijs maken voor het snoeien en het afvoeren van het groen? We wonen in Berg en Terblijt.

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren

Ik wil graag een beregeningspomp installeren in mijn tuin. Er moet een puntstuk geslagen of geboord worden, ik heb geen idee hoe diep het grondwater zit.

Coniferenhaag vernieuwen

Aan de straatkant ong. 15 a 20 strekkende meter hoge coniferen verwijderen. Aparte vermelding van kosten voor verwijderen en eventueel aanplanten van nieuwe coniferen, indien mogelijk.

Plaatsen raster van schapengaas

Het plaatsen van een raster bestaande uit schapengaas, zware ursusgaas 140 cm hoog, bevestigd aan acacia palen, langs de perceelsgrens, totale lengte 150 m1. Betreft het leveren en plaatsen van het gaas/raster.

Opknappen voor- en achtertuin

Kappen van drie bomen. Een berk in voortuin en twee bomen in de achtertuin. Renoveren voor- en achtertuin, veel verwijderen, snoeien en omzetten. Schutting plaatsen over 5 a 6 meter en bestrating vernieuwen over ongeveer 100 m2(kan iets meer of minder worden). Materialen moeten ook geleverd worden.

Wij hadden graag 8 tuinschermen (houten) ...

Wij hadden graag 8 tuinschermen (houten) geplaatst willen hebben,als tuinafscheiding.

Huidige tuin en beplanting geheel ...

Huidige tuin en beplanting geheel verwijderen incl. dennen, grondverrijken en bemesten, aanleg terras en pad. Nieuwe borders en gras incl. kleine bomen. Kind en onderhoudsvriendelijk. Nieuwe schutting en beplanting. Tuinhuisje klein en aanleg verlichting en electra.

Bestaand huis gekocht. De tuin is niet ...

Bestaand huis gekocht. De tuin is niet naar onze smaak en deze zouden we graag willen veranderen.