Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor afvoeren van tuingrond:

Afvoeren van tuingrond

Het gaat om de tuingrond van circa 22 m2 afvoeren bij nieuwbouwwoning. Het gaat om stuk grond langs het huis. In de grond zitten wel veel stenen. Er moet 1 a 2 schoppen in de diepte afgegraven worden. Het is wel wat lastig te bereiken. Op deze plek tuinaarde aanbrengen. Het gaat om een huurwoning. Als afscheidingen staat een beukenhaag van 30 cm hoog waar rekening mee gehouden moet worden. Waarschijnlijk willen we het pas begin volgend jaar laten uitvoeren.
Onze klant uit Baarlo (Limburg) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor afvoeren van tuingrond uit heel Nederland:

Laag tuingrond afgraven en afvoeren

Ik wil mijn tuin gaan renoveren en anders inrichten. Daarvoor ben ik nu eerst de kosten aan het bepalen. Ik ontvang graag een offerte voor het uitgraven van overtollige grond en kleine wortelresten en egaliseren. Het gaat om een oppervlakte van 50 m² die maximaal 40 cm diep moet worden verwijderd. Het werk is vanaf de straatkant uit te voeren, het betreft de voor- en zijtuin. Ik wil dit voor de winter laten afronden.

Vervuilde tuingrond afvoeren

Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat vervuilde grond kan verwijderen uit onze achtertuin, klein achtertuintje. Hoeveel m3 het is, weet ik niet. Het liefst willen wij ook meteen nieuwe grond laten storten. Kunnen jullie hiervoor een offerte uitbrengen? Het plaatsen van een kraan is niet nodig, de grond kan worden afgevoerd door het huis (dat momenteel verbouwd wordt). Ik hoor graag van jullie. Graag met spoed, er moet een achterhuis gebouwd gaan worden.

Tuingrond afvoeren

Ongeveer 10 kub tuingrond afvoeren schone grond van een normale tuin

Tuingrond afvoeren

Het betreft de afvoer van tuingrond ~95 m3, 17,5m x 12,5m x 0,45m) Kunnen jullie mij een kostenindicatie geven? Graag met specificatie naar afgraven en afvoer. Hartelijk dank.

Grond uit de tuin afvoeren

Wij hebben tuingrond ophoping met daarin enkele stronken van struiken. Ongeveer 6 kuub. Brandgang van ongeveer 10 meter met een doorgang van 90 cm.

Grondwerk en eventueel bestraten

Grondwerk, inclusief het leveren en aanbrengen van een gebroken puinlaan ter behoeve van een stabiele oprit en het leveren en verwerken van voldoende ophoogzand en tuingrond Werkzaamheden: - Het afgraven van de tuin (exclusief oprit) op minimaal 25 centimeter van de dorpel over circa 70 vierkante meter - Het afgraven van de oprit (circa 30 vierkante meter) tot minimaal 40 cm - Zandpakket leveren en aanbrengen van circa 200 millimeter, verdichten met zware trilplaat (schatting circa 18 kubieke meter zand) Stelpost: Vrijgekomen grond afvoeren (circa 26 kubieke meter) Stelpost: Bij oprit 20 cm gebroken puin aanbrengen (Repac) Mogelijk is er al een puinlaag aanwezig. Stelpost: Aanleg elektra voor 6 lichtpunten, een stopcontact en een aansluiting voor een vijver met waterpomp en verlichting Indien u deze diensten ook aanbied: - Het leveren en aanbrengen van 75 vierkante meter bestrating bestaande uit circa 36 vierkante meter klinkers en 39 vierkante meter oud Hollandse tegel (Schellevis 60 bij 60 bij 5), 40 opsluitbanden antraciet (5 bij 15 bij 100) en 12 opritbanden antraciet (10 bij 20 bij 100) - Het leveren en aanbrengen van voldoende gezeefde tuingrond ter behoeve van bomen, hagen en opvullen van plantenbakken, oppervlakte circa 25 vierkante meter

Big Bag met tuingrond afvoeren

Wij hebben de tuin afgegraven en hebben straks 7 bigbags met tuingrond in de voortuin staan. Wat kost het om dit op te laten halen. Totaal dus iets van 7 m3.

Tuingrond afvoeren en aanvullen

Betreft het verversen van de tuingrond van drie nieuwbouwwoningen (waarvan 1 hoekwoning), toegankelijk via parkeerhavens. Oppervlak is bij elkaar ca 150-175 m2. Betreft zowel afvoeren grond (15cm diep) als vullen met schone tuingrond.

Tuingrond afgraven

Tuinstuk van 4 bij 5m2 20cm afgraven en grond afvoeren

Tuingrond laten afvoeren en zand aanvoeren

Ik ga eind mei of begin juni mijn tuin afgraven. Hierbij zal ongeveer 20 m³ grond vrijkomen en ik wil deze laten afvoeren. Ik wil ook 20 m² zand laten aanleveren. Ik ontvang graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius