Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Limburg.

512 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: renoveren van 2 tuinen, tegelwerk, schutting, berging en buitenkraan realiseren, waterput slaan in een particuliere tuin + graszoden leggen, recreatie zwemplas uitbaggeren, tuinrenovatie aan het water, nieuwe tuin aanleggen, tuin renoveren, tuin renoveren, tuin aanleggen, ophogen, beschoeiing, hek - en sloopwerk, inclusief schutting realiseren, meerdere tuinen afgraven, afwerken en 3 schuttingen plaatsen, tuin renoveren, tuin renovatie, complete renovatie van een stadstuin, tuin aanleg nieuwbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Limburg:

maandag 22 april 2019

Terrazzo vloer verwijderen en kunstgras aanleggen

Ik wil de terrazzo vloer (35 m2) laten verwijderen in de tuin en laten afvoeren. Hiervoor in de plaats moet er kunstgras (7x5 meter) gelegd worden.
donderdag 18 april 2019

Tuin renoveren

De tuin bij onze vrijstaande woning dient te worden gerenoveerd. De totale oppervlakte is 900 m2. In de voortuin zal de beplanting en de struiken verwijderd moeten worden. De vijver en de buxussen willen wij laten staan en de tuin verder aankleden met nieuwe struiken en boompjes. Ook de zijkant van de woning dient te worden aangepakt. Dit is 30 meter lang en 2 meter breed. Hiervoor ontvangen wij graag advies wat mogelijk is. In de achtertuin dient er eventueel wat snoeiwerk uitgevoerd te worden. Het afvoeren van het groen zullen wij zelf verzorgen.
donderdag 18 april 2019

Tuin egaliseren, bestraten en 2x langwerpige stenen plantenbakken

Ik wil onze tuin graag laten (ophogen) egaliseren, bestraten met grote tegels waarbij looppad gemixed is met kiezels en grote tegels. Plaatsen van 2x plantenbakken aan muurzijden. Liefst de planning in juni begin juli 2019 als dit mogelijk is. Oppervlakte: 6x4 meter (bestrating) 4x1.5 meter (looppad) 3x6 meter (bestrating) Ontvang graag een complete offerte inclusief alle materialen.
woensdag 17 april 2019

Grindtuin vernieuwen

Nu bijna 100% grind. Met kleine wijziging onderhoudsvrije aanpas opknappen.
woensdag 17 april 2019

Waterput boren in de achtertuin

Ik wil een waterput in de achtertuin voor beregening. Particulier gebruik. Doorgang is maximaal 3.00 meter.
dinsdag 16 april 2019

3 Boomstronken weghalen

Ik wil graag 3 boomstronken weg laten frezen. Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn.
zaterdag 13 april 2019

Coniferen laten rooien en afvoeren en dubbel hekwerk plaatsen

Ik wil een nieuw hekwerk laten plaatsen en hiervoor moet mijn coniferenhaag verwijdert en afgevoerd worden. Een offerte voor en het verwijderen en plaatsen van een dubbele staalmat hekwerk zou ideaal zijn. Lengte haag 25 mtr breed 1.50 mtr. Via het trottoir is het makkelijk toegangelijk.
woensdag 10 april 2019

Vijver dempen

Ik wil de vijver verwijderen. Hij is ongeveer 4 bij 3 meter. Hij moet plaats maken voor een stuk grond tbv bloemen en planten. Wat kost het om deze klus (eventueel gedeeltelijk) te klaren?
dinsdag 9 april 2019

Bamboe verwijderen en tuin herstellen

Ik ben op zoek naar een hovenier die bamboe uit mijn tuin kan verwijderen en de tuin kan herstellen.
dinsdag 9 april 2019

Tuin egaliseren en kunstgras leggen

Onze achtertuin (40 m2) wil ik graag laten egaliseren en daarna kunstgras laten leggen. De tuin is gereed om direct te starten.
dinsdag 9 april 2019

Vijver repareren

Onze vijver loopt langzaam leeg. Ik heb twee gaatje ontdekt en geplakt. Maar de vijver zakt verder in en blijft dan op een bepaald (laag) niveau staan. Ik kan hem niet helemaal leegscheppen omdat er nog visjes en kikkers in zitten. Met visuele inspectie kom ik er niet achter waar het water weg loopt. Ik hoop dat een vakman dat wel kan en het lek kan herstellen.
vrijdag 5 april 2019

Schuttingen plaatsen

Het betreft het plaatsen van 5 schuttingsdelen van 180 x 180 cm en het plaatsen van een poortdeur van 110 cm. De palen dienen van hout of beton te worden en de tuin is goed te bereiken. Ik zou graag separaat een prijs ontvangen voor het verwijderen en afvoeren van de oude schutting.
woensdag 3 april 2019

Houten schutting herstellen of nieuwe plaatsen

Mijn houten schutting is grotendeels omgewaaid en 8 panelen zijn afgebroken. In overleg bekijken of zo'n 15 meter hersteld kan worden of anders een nieuwe schutting geplaatst moet worden.
zondag 31 maart 2019

Schutting plaatsen

Ik heb in november 2018 6 hardhouten schuttingen gekocht. Mijn buurman zou deze plaatsen en heeft 4 van de 6 schuttingen geplaatst. Nu heeft mijn buurman een blessure opgelopen waardoor hij de klus niet kan afmaken. wie kan mij helpen de klus af te maken?
zaterdag 30 maart 2019

Gehele achtertuin opnieuw indelen en renoveren

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan renoveren. Het gaat om een tuin van 30 meter lang en 12 meter breed. We zien graag nieuwe bestrating, een paar mooie lange plantenbakken en een terrasje terug. Verder zou ik graag met de hovenier een plan willen bespreken, zodat de vakman een ontwerp kan maken.
zaterdag 30 maart 2019

Aanleggen kunstgras

Graag ontvang ik een indicatie voor het leggen van kunstgras rondom een speelhuis heen. De breedte is ongeveer 2.30 meter en de lengte 7 meter.
dinsdag 26 maart 2019

Waterput slaan in achtertuin

Ik heb een bestaande put. Maar geeft onvoldoende water. Nieuwe erlangs aan te leggen. Goed bereikbare 3 poot plek. Ca. 9 m diepe put te maken van 110 of 125 mm doorsnede. Waterpomp reeds aanwezig. 2 sproeiers bediening. Oppervlakte tuin: 150 m2
dinsdag 26 maart 2019

Voortuin uitgraven en opvullen met tuinaarde

Ik zoek een hovenier voor het afgraven en ophogen van mijn voortuin. Het gaat om een tuin van 13 m2 wat ongeveer 30 cm moet worden afgegraven/opgehoogd. Het gaat om ophogen en egaliseren met aarde.
dinsdag 26 maart 2019

Tuin volledig leeghalen

Graag willen wij onze tuin gaan vervangen en hiervoor moet de hele tuin leeggemaakt worden. De tekeningen zijn nog niet helemaal klaar, maar er zal ook deels gras terug komen maar er zal ook een deel terras komen op de plaats waar nu gras ligt. Wij willen ons gazon laten verwijderen (de oppervlakte is ongeveer 45-50 m2). Ik heb een foto ter illustratie toegevoegd. Zou u mij een offerte kunnen sturen wat het zou kosten indien ik dit door jullie laat verwijderen? Op wat voor termijn zou er ongeveer gestart kunnen worden? Laat het gerust weten indien u meer informatie nodig heeft.
maandag 25 maart 2019

Schuttingen plaatsen

Ik wil graag rondom de tuin schuttingen laten plaatsen en de oude schuttingen verwijderen. Het gaat om 6 stuks schuttingen en 1 poort. Wat gaat zoiets kosten? De delen zijn 180 bij 180 en de poort 180 bij 100 cm.
vrijdag 22 maart 2019

Strook van tuin afgraven en betegelen

Ik zoek een hovenier die een groot deel aan onkruid (30 m2) uit onze achtertuin kan afgraven. Vervolgens moet dit worden opgehoogd met zand en geëgaliseerd worden. Daarna dient deze 30 m2 met siertegels bestraat te worden. De achtertuin is goed bereikbaar.
dinsdag 19 maart 2019

Boom weghalen

Er moet een flinke boom uit onze tuin verwijderd en afgevoerd worden, van circa. 5-6 meter hoog. De manier waarop moet even in overleg. De enige ingang is namelijk via de garage deur.
maandag 18 maart 2019

Waterput of waterbron in de tuin maken

Ik werk zélf in de tuinberegening en nu zit ik in de omgeving Breda, maar ik heb een aanvraag gekregen in Roermond. Er moet maat 125 110 of maat 75 komen. Het liefst 125 als het kan. Mijn vraag is of u mij een offerte kan sturen wat het ongeveer gaat kosten.
maandag 18 maart 2019

Omgevallen boom verwijderen en schutting herstellen

Ik wil een boom laten verwijderen. Boom is al in stukken gezaagd maar moet nog verwijderd worden uit de tuin. Tevens moet de schutting opnieuw gemaakt worden. Fundering staat er nog, alleen de latten zijn kapot van de schutting. Zie bijgevoegde foto.
maandag 18 maart 2019

Complete renovatie van achtertuin

Onze tuin is niet wat we willen. Willen het compleet veranderen. Wel wat ideetjes maar weten niet wat mogelijk is. Helaas geen achter uitgang dus alles moet door het huis zeg maar. Dus we hebben eigenlijk ook een tuin ontwerp nodig.

Partners

Partners van Casius