Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Limburg.

529 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin afgraven, onderhoudsvrije tuin met schuur en afdak, tuin renovatie, nieuwe schuur, overkapping en schutting in de tuin maken, bestaande tuin herinrichten, plaatsen nieuwe schutting en uitbreiden tuin, nieuwbouw tuin inrichten, tuinaanleg, stadstuin vernieuwen, kunsgras op wit zand 900 m2, tuin opnieuw inrichten, struiken, coniferen enkele bomen verwijderen + afvoeren en tuin ophogen, tuin afgraven en zand en grond storten, renoveren tuin, schutting plaatsen in meerdere tuinen, keerwand plaatsen en een terras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Limburg:

donderdag 27 februari 2020

Coniferen verwijderen in de tuin

Ik wil 5 coniferen aan 1 zijde verwijderen, hoogte circa 2 meter Aan de andere kant wik ik over een lengte van circa 12 meter coniferen laten verwijderen deze coniferen zijn ook circa 2 meter hoog. aan deze zijde wil ik nieuwe coniferen laten plaatsen. Gaarne een offerte maken, uitgesplitst in verwijderen en plaatsen van coniferen.
zaterdag 22 februari 2020

Leibomen plaatsen

Ik wil 4-5 groenblijvende leibomen in mijn tuin laten plaatsen. Graag voorkeur met gespannen draad. De ondergrond is nu betegeld en wil vooraf graag advies wat er voor nodig is om een goede voedingsbodem te creëren. Het verwijderen en uitdiepen kunnen we eventueel zelf uitvoeren. Graa
woensdag 19 februari 2020

Schuttingen plaatsen en huidige verwijderen

Ik wil mijn oude schuttingen verwijderen en ook laten afvoeren en nieuwe schuttingen laten plaatsen, het gaat om totaal 14,5 meter en 1 hoek, ik wil nieuwe houten beton schuttingen met 21 planken, vlakke betonnen palen en platen in antraciet kleur.
maandag 17 februari 2020

Voortuin leeghalen en opnieuw bestraten

Ik zoek een hovenier die mijn gehele voortuin kan voorzien van nieuwe bestrating. Het gaat om het verwijderen van de huidige tegels en beplanting. Vervolgens dient er voor 24 m2 aan tegels gelegd te worden. Tevens het plaatsen van een tuindeur van 90cm breed, tuinpoort van 250 cm breed en hekje van ongeveer 2 m plaatsen.
zondag 16 februari 2020

Nieuwe schutting delen plaatsen in de achtertuin

Ik zoek een hovenier die een nieuw stuk schutting kan plaatsen. Onze schutting is omgewaaid. Hierdoor is onze achtertuin vrij begaanbaar voor onbevoegden en hebben wij z.s.m. een nieuwe schutting nodig.Breedte is c.a 560 cm en wij willen er een deur in hebben. Wat zijn de mogelijkheden, ook qua hoogte zouden wij de voorkeur geven aan een iets hogere schutting i.v.m. inkijk van de achterburen. Van belang is uiteraard wanneer deze geplaatst zou kunnen worden.
zondag 16 februari 2020

Drainage aanleggen weiland

Ik wil een drainage aan laten leggen in een weiland. Afm ca 60 × 30 mtr
vrijdag 14 februari 2020

Tuin aanleggen

Oppervlakte is 46 m². We willen keramische tegels van 60×60×2cm en enkele bloembakken van betonelementen. 12 m houten schotten in beton.
vrijdag 14 februari 2020

Tuinafscheiding verwijderen en nieuwe schutting plaatsen

Wij willen onze achtertuin laten renoveren. Oude schuttingen weg laten halen en nieuwe laten plaatsen. Oud : Het zijn 11 schuttingen a 1.80 meter ,11 palen in beton,1 poort, en maas keien van een niet meer bestaande vijver. Dit alles verwijderen en dan nieuwe schuttingen plaatsen met de poort op een andere plek. Foto's van de tuin zijn toegevoegd.
woensdag 12 februari 2020

Waterput slaan voor tuinberegening

Graag zou ik een put willen slaan voor het beregenen van mijn tuin. Graag zover af maken dat wij alleen nog de pomp hoeven te plaatsen. Indien u zelf een voorstel heeft voor een pomp, graag meenemen in de offerte.
maandag 10 februari 2020

Boomstronk verwijderen uit achtertuin (stobbenfreesen)

Boomstronk frezen uit achtertuin. Doorsnee boven 50 cm. Bij de grond 90 cm. Zie foto
maandag 10 februari 2020

Schutting reparatie na stormschade

Door de storm is een uit houten planken bestaande schutting deels omgewaaid en deels losgekomen van de bevestigingen. Lengte schutting ca 8,5 m en hoogte 3m verbonden door 4 staande balken die deels zijn bevestigd aan een bestaand muurtje en deels op een laag muurtje. Constructie behoeft ook versteviging om in toekomst minder risico te lopen. Zie bijgevoegde foto's. Graag offerte
maandag 10 februari 2020

Schutting met stormschade vernieuwen plus beplanting vernieuwen

Een rij schuttingen (in totaal 5) is door de storm omgewaaid. Ze stonden op een muur van ca 60 cm hoog. De bevestiging was met behulp van metalen kokers die op een vierkante stalen plaat waren gelast en deze metalen plaat was vervolgens met 4 telefoonbouten op de muur bevestigd. Deze bevestiging was niet bestand tegen deze storm. Om deze klus te herstellen wil ik op de bestaande muur, om de ca. 2 meter een zuil laten metselen waarna elk schutting deel daar tussenin bevestigd kan worden. Bovendien moet de bestaande border van 2m x 7m hersteld worden.
donderdag 6 februari 2020

Coniferen verwijderen en afvoeren (19 meter lengte)

Wij willen onze coniferen van 2mtr laten verwijderen over een lengte van ongeveer 19 meter, en laten afvoeren. Daarna moet de grond van 3mtr bij 16mtr los gemaakt worden. Er is ruimte genoeg voor werkzaamheden
woensdag 5 februari 2020

Kappen van 1 grote Den

Het gaat om het kappen van een hoge Den, in onze achtertuin. We hebben geen vergunning nodig. Bij de buren staat een dure Japanse Es, deze mag absoluut niet beschadigd raken. De stronk hoeft er niet uitgehaald te worden, deze willen wij op een bepaalde hoogte laten staan.
dinsdag 4 februari 2020

Struikvormige gegroeide beuk van ongeveer 12 meter kappen

Graag offerte voor het kappen van een struikvormig gegroeide beuk van ca 12 mt hoog. Staat aan de rand van een ommuurde binnentuin. Aan de andere kant van deze muur is een ruime parkeerplaats, waar de hoogwerker kan staan. De tuin is namelijk niet toegankelijk voor zo’n apparaat. Zie satellietfoto. Ik weet nog niet zeker of er voor deze klus een vergunning aangevraagd moet worden. Graag prijs met/zonder afvoeren van de stammen. De klus moet uitgevoerd worden in de plaats Beek.
woensdag 29 januari 2020

Tuin herinrichten

Ik wil mijn tuin veranderen. De bomen en struiken zijn inmiddels verwijderd. De stronken en wortels van de bamboe moeten nog verwijderd worden. Verder wil ik de borders breder laten maken d.m.v. stapelblokken. Verder zijn er nog diverse werkzaamheden waar ik nog over aan het nadenken ben.
woensdag 22 januari 2020

Vernieuwen van de vijver folie

Wij zijn bezig om een vijver, die we gekocht hebben van een collega, te installeren. Nu waren we bezig met de folie en komen we een gaatje en scheurtjes in de bodem tegen in de folie. Graag zouden wij deze folie willen laten vernieuwen. De bak die we hebben is van damwanden en is 455 x 150 x 135 cm diep randen zijn 10 cm breed. Dan zit er onderin een afvoer en 6x inlaat. Afvoeren doen we zelf. Welk materiaal het is weten we niet. Graag ontvangen we een offerte, voor deze klus. Kan per direct worden uitgevoerd.
zondag 12 januari 2020

Boom kappen

Ik wil graag een spar van 20 meter laten kappen en stronk verwijderen + alles afvoeren. De tuin is makkelijk te bereiken. De boom kan niet vallen. Ik ontvang graag een prijsindicatie.
dinsdag 7 januari 2020

Flagstones in tuin leggen

Wij willen graag onze tuin +/- 25 m2 en tuinpad van 3 m x 1,2 m flagstones laten leggen. Tevens een trap met 5 brede treden van +/- 80 x 110 ook met flagstones laten leggen. Wij zoeken iemand of bedrijf met ervaring. Wij hebben de flagstones nog niet aangeschaft. Wij willen de klus graag in het voorjaar of in overleg uitbesteden.
maandag 6 januari 2020

Waterbron slaan pulsen of boren

Ik wil graag een grondwaterput in mijn achtertuin. De buren hebben ook een put en de diepte hiervan is ongeveer 10 meter.
maandag 6 januari 2020

Egaliseren van een tuin 195 m2

Ik wil onze tuin laten egaliseren. Oppervlakte ongeveer 195 m2. Smalle doorgang om achterom te komen (ongeveer 1 m). De tuin is gebruikt als opslagplaats voor een verbouwing en is verder nooit onderhouden. De bomen en struiken zijn gerooid.
maandag 6 januari 2020

Waterput boren in de achtertuin

Waterput voor beregenen tuin 400 m2, vullen zwembad 6500 liter, en eventueel drinkwater. Ik ontvang graag een prijs incl. aftappunt. Zijn er verschillende soorten aftappunten/kranen ter beschikking? Ik hoor het graag.
zaterdag 4 januari 2020

Gleditia knotten

Heb een Gleditia in achtertuin staan van 5 meter hoog. Zou ik graag geknot willen hebben tot op de stam. Het is nu de tijd ervoor Zou u mij kunnen informeren wat de prijs voor dit karwei zou kunnen zijn. Wel graag de takken afvoeren. Dit kan ik zelf niet. In afwachting op bericht verblijve met Vriendelijke groeten
zondag 29 december 2019

Plaatsen van tuinpoort

Ik wil een nieuwe tuinpoort plaatsen plus ernaast een stuk schutting van 1.90 m. Aanschaffen optioneel.
zaterdag 28 december 2019

Voortuin leeghalen en daarna betegelen

Voortuin leeghalen (bestrating, gazon, enkele struiken/boompjes) en geheel betegelen. Een en ander al dan niet ook met behulp van ons uit te voeren. Onderhoudsvriendelijke tuin voor ogen. De tuin zal rond de 30m2 groot zijn en is al deels leeggehaald.

Partners

Partners van Casius