Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Limburg.

556 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Beek, Brunssum, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, tuin renovatie, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Limburg:

donderdag 4 juni 2020

Snoeien coniferen

Ik moet een blok coniferen ingekort hebben ongeveer 8 m
woensdag 3 juni 2020

Waterput inclusief pomp boren

Ik ben op zoek naar een hovenier die een waterput inclusief pomp kan slaan ten behoeve van de beregening van mijn gazon.
woensdag 3 juni 2020

Waterput laten slaan of boren

water put slaan voor de tuin te beregen
woensdag 3 juni 2020

Bamboe schutting plaatsen.

Ik zou graan een bamboe schutting willen plaatsen. Graag in de kleur donker/zwart. De lengte is in totaal ongeveer 15 meter waarvan 13 meter 3.25 meter hoog moet worden en 2 meter 2.25 meter hoog moet worden. De schutting moet geplaatst worden tegen bestaande afrastering. De tuin is goed bereikbaar.
dinsdag 2 juni 2020

Waterput of bron slaan

Ik wil een put laten slaan voor de beregening van de tuin ong. 100m2 voor besproeine van de achtertuin.
dinsdag 2 juni 2020

Renovate back garden

We want to take out existing garden (tiles and ground). Install new maintenance free garden ( tiles sand ground
dinsdag 2 juni 2020

Waterput laten slaan of boren

Ik wil graag de optie bekijken of ik beter af ben met een waterput. We hebben een tuin van +/- 1300m2. Met de druk van WML kom ik niet verder dan een sproeier die ik kan aansluiten. Ik zou graag willen onderzoeken om een put te laten slaan waarop ik een ringleiding kan aansluiten met meerdere sproeikoppen.
zaterdag 30 mei 2020

Nieuwe schutting met poort plaatsen

Ik zoek iemand die een nieuwe schutting en poort kan plaatsen over een lengte van 5.80 meter.
vrijdag 29 mei 2020

Beregeningsput maken voor de tuin

Beregeningsput maken voor de tuin. De tuin is ongeveer 700 vierkante meter.
donderdag 28 mei 2020

Waterput slaan in particuliere tuin

We hebben een druppelslang systeem dat automatisch 1x of 2x per 24u water doorlaat. Dat willen we graag aansluiten op een dergelijke geslagen put. Daarnaast willen we, ook via de bestaande computer, regelmatig andere planten besproeien, ook bij afwezigheid.
donderdag 28 mei 2020

Coniferen verwijderen en afvoeren

Ivm een nieuwe schutting zoek ik iemand die 18 meter coniferen kan uitgraven en verwijderen.
woensdag 27 mei 2020

Schutting vervangen

Willen graag onze schutting vervangen. Is ongeveer 16 a 18 meter lang
zaterdag 23 mei 2020

Waterbron slaan

Een nieuwe bron maken in achtertuin of de bestaande out weer bruikbaar maken.
donderdag 21 mei 2020

Waterput slaan

Graag vrijblijvende offerte voor het slaan van een waterput voor tuin Het grondwater op ongeveer 5 meter
woensdag 20 mei 2020

Waterput slaan voor tuinberegening

Wij hebben op dit moment een put, maar die geen water meer geeft en waarschijnlijk dicht geslipt is, want wanneer wij de slang op de put aansluiten komt er minder water uit, dan wanneer wij het op de kraan aansluiten. We weten niet of jullie die weer zouden kunnen repareren of moeten we toch aan een nieuwe denken? We gebruiken hem voor privé gebruik. En dan zouden we graag de kosten horen. De tuin is 20 bij 10 m (200 m2).
dinsdag 19 mei 2020

Bomen snoeien

2 bomen snoeien, te hoog en te breed geworden
maandag 18 mei 2020

Put slaan in achtertuin

Ik wil een put laten slaan in onze achtertuin. Tuin is omstreeks 70m2 (rest is betegeld en hoeft niet gesproeid). We wonen in een 2/1kapwoning zonder achterom. Dus we moeten via een loopdeur naar de tuin. Graag zou ik een offerte ontvangen voor het laten slaan van de put (hoeft denk ik gewoon een standaard dun pijpje te zijn aangezien het maar een kleine tuin is.)
maandag 18 mei 2020

Oprit opnieuw bestraten

Graag laat ik 60 m2 stoeptegels weghalen en de grond uitgraven en afvoeren, daarna een laag aanbrengen tegen verzakking en aantrappen van geel zand grof er over aantrillen. Dan gele zand er over en de betonklinkers van 8 cm dik in L-vorm leggen en aantrillen en met zant invoegen. De klinkers moeten aan een zijde afgekant zijn en voorzien zijn van een beschermde toplaag vanwege vervuiling. Kleur in overleg.
zondag 17 mei 2020

Tuin afgraven (2 lagige tuin)

Onze tuin bestaat uit 2 lagen, een hoog deel en een laag deel. Het hoge deel is erg lang en heeft geen privacy, het lage deel is krap en weinig ruimte. We willen het hoge deel inkorten (dus afgraven) en in de oorspronkelijke staat terug brengen. Dit betreft ongeveer 20 kuub. Er is een redelijk breed pad naar de tuin toe.
zaterdag 16 mei 2020

Waterput boren in de achtertuin

Aanleggen van sproei installatie om tuin automatisch te besproeien. Hiervoor waterput nodig
donderdag 14 mei 2020

Folie van de vijver repareren of vervangen

er loopt heel langzaam water uit de vijver weet niet waar het lekt of wat probleem is/zit
woensdag 13 mei 2020

Coniferen verwijderen en schutting plaatsen

Graag ontvangen wij een passende offerte voor het verwijderen van twee heggen ca 7m breed. en 4 breed Daarnaast ontvangen wij een offerte voor het plaatsen van een schutting op drie zijdes. zijde 1 ca 2,5 zijde 2 ca 5m1 zijde 3 ca 7m1 tevens is de wens om er een poort van ca 1,5 breed te verwerken alvast bedankt
dinsdag 12 mei 2020

Tuin aanleggen

Ik wil een ontwerp laten maken voor het tuin van 2026 m2. Daarna wil ik het aan laten leggen. Ik heb interesse in een Japanse stijl. Ik weet nog niet hoe ik alles precies wil plaatsen. Dat wil ik graag eerst nog met u bespreken.
zondag 10 mei 2020

Waterput boren in de achtertuin

We hebben al een waterput op ongeveer 10 meter. Helaas is deze put bijna droog. In het verleden hebben we een put op ongeveer 20 meter diepte gehad maar dit wat bevat veel roest en dat is niet de bedoeling. Pomp is nagekeken en in orde. Sproei-installatie is al aanwezig.
zaterdag 9 mei 2020

Afgraven en gedeeltelijk afvoeren grond

Uitgraven en gedeeltelijk afvoeren van grond, tbv. Zwembad 6,3 bij 3,1 m diep1,5 m