Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Limburg.

492 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: speeltuin aanleggen bij een kinderdagverblijf, damwand laten plaatsen, tuin egaliseren en betegelen, achtertuin volledig renoveren, gehele achtertuin bestraten, schutting met betonpalen en betonrand plaatsen, tuin vernieuwen, tuin aanleggen, tuin volledig renoveren, tuin ophogen en herbestraten, complete tuinrenovatie, tuinen van een nieuwbouwblok afgraven en ophogen, tuinontwerp en -renovatie, tuin aanleggen, tuinontwerp en -aanleg en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Limburg:

donderdag 22 februari 2018

Tuinpoort monteren

Montage tuinpoort
woensdag 21 februari 2018

Terrasoverkapping plaatsen

Ik wil een terrasoverkapping van aluminium laten plaatsen met verlichting erbij. De overkapping is 3,67 bij 2,60 meter. De afvoer zit erin.
dinsdag 20 februari 2018

Houten schutting inclusief poort plaatsen

Plaatsen houten schutting 13m haaks daarop 7m inclusief poort haaks daarop 3m schutting
dinsdag 20 februari 2018

Boomstronk verwijderen

Boomstronk verwijderen zodat de oprit verbreed kan worden.
maandag 19 februari 2018

Tuin egaliseren en betegelen

Wij hebben een tuin van ongeveer 132 m2 (8 bij 17 meter) en wij zijn opzoek naar een bedrijf dat ons een mooie praktische tuin kan aanleggen met een terras (terrastegels zijn al aanwezig), overkapping, een tuinhuis (het geraamte is ook al aanwezig) en er mogen ook nog 2 schuttingmuren gemetseld worden waarvan 1 muur de tegels ook aanwezig zijn. Verder moeten wij kijken welke extra’s wij willen als jong gezin in verband met budget/kosten Voor de rest moet de tuin hondvriendelijk zijn en ook echt ontsnappingsvrij (het betreft een Beagle (jachthond). Een deel moet kunstgras worden (8 bij 6 meter).
zondag 18 februari 2018

Tuin van nieuwe schuttingen voorzien

Er zijn 4 houten schuttingsdelen die verwijderd en afgevoerd moeten worden. Hierna moeten er 4 nieuwe delen van 1.80 bij 1.80 meter geplaatst worden. Ook de tuinpoort zal vervangen moeten worden. De tuin is goed bereikbaar.
zondag 18 februari 2018

Beschadigde schuttingen vervangen

Ik wil naast de plaatsing van 4 nieuwe schuttingen ook een tuin poort laten plaatsen. Ook de huidige beschadigde schuttingen weg halen en meenemen.
zaterdag 17 februari 2018

Grond aanvoeren en grasmatten leggen

Ongeveer 25 kuub grond aanvoeren en vervolgens grasmatten leggen. Het gaat om de achtertuin en deze heeft een achterom.
vrijdag 16 februari 2018

Harmonicagaas hekwerk plaatsen

De klant wil graag harmonicagaas als zijn hekwerk laten plaatsen. Het gaat hier om ongeveer 20 meter. De vakman is verantwoordelijk voor al het benodigde materiaal. De klus is in de achtertuin.
vrijdag 16 februari 2018

Schutting repareren of nieuwe plaatsen

Bij de storm van 18 januari is onze schutting omgewaaid en de palen zijn doormidden gebroken. Voor onze verzekering heb ik een offerte nodig voor het repareren van de schutting. Het gaat om 6 schutting delen (2,5 zijn er blijven staan) er moeten dan 5 nieuwe palen palen worden geplaatst graag met metalen pinnen in de grond en de en de schermen moeten worden terug geplaatst. Graag ontvang ik een offerte. Ongeveer 12 meter totaal.
woensdag 7 februari 2018

Kapotte schutting herstellen

Door de storm is mijn schutting kapot. Aan de ene kant moet er een nieuwe schutting geplaatst worden, en aan de andere kant moeten er herstelwerkzaamheden gaan plaatsvinden. De lengte is ongeveer 6 a 7 schuttingpanelen. De klant wil graag in overleg met de vakman zelf de materialen aanschaffen.
dinsdag 6 februari 2018

5 x bomen zagen en afvoeren

5-tal bomen en stronken zagen en afvoeren. Het gaat om 5 coniferen van circa 12 - 15 meter. Deze mogen verwijderd worden en afgevoerd. Tuin is goed bereikbaar.
zondag 4 februari 2018

Tuinhuisje afmonteren

We hebben een tuinhuisje dat nog afgemaakt moet worden.
vrijdag 2 februari 2018

Boom kappen en stronk verwijderen

Naaldboom van 15 tot 20 meter omhakken plus stronk eruit Er kan een hoogwerker bij
donderdag 1 februari 2018

Schutting op het dakterras herstellen

Vanwege de storm van vorige week zijn er 2 stukken van de schutting op het dakterras in duigen gevallen. Graag zou ik een offerte willen van 2 stukken schutting (hoeft niet hetzelfde te zijn als op de foto, als het maar dicht komt te zitten) en het plaatsen van de schutting. Het gaat om een terras aan een binnenplaats en deze moet via de trap bereikt worden, even ter plekke bekijken of er eventueel nog extra versteviging nodig is. Het gaat om ongeveer 4 meter.
donderdag 1 februari 2018

Vervangen van de schutting

Met de storm is mijn schutting omgewaaid. Deze wil ik graag laten vervangen door een nieuwe schutting van hardhout. Het betreft de zijkant van mijn achtertuin. De totale lengte van de schutting is ongeveer 13 meter.
donderdag 1 februari 2018

Boom weghalen inclusief kluit

In de achtertuin staat een conifeer van ongeveer 10 meter hoog. Deze zou ik graag laten verwijderen inclusief kluit. Het groen zal ook afgevoerd moeten worden. De achtertuin is goed bereikbaar.
dinsdag 30 januari 2018

Reparatie van een schutting

Door stormschade is mijn schutting helemaal omgewaaid. Ik wil deze schutting graag vervangen of repareren. Het gaat om ongeveer 13 meter lengte. De tuin heeft een achterom. De oude schutting moet tevens weggehaald worden.
maandag 29 januari 2018

Schuttingen laten plaatsen

De klant wil gra
zondag 28 januari 2018

Notenboom laten kappen

In de achtertuin staan 2 notenbomen van circa 7 tot 8 meter hoog. Ik wil ze laten kappen. De tuin is 12 meter breed en 80 meter lang. Wat kost zoiets ongeveer? Ik woon in Duitsland, 200 meter over de grens bij Sittard (Tuddern).
vrijdag 26 januari 2018

Drie ligusterbollen verwijderen en afvoeren

Ik heb in mijn voortuin 3 ligusterbollen staan, die ik graag kwijt wil. Ze zitten al ruim 10 jaar in de grond en zijn niet meer zelf te verwijderen. Ze zijn ruim een meter doorsnee en staan direct aan de straat. Wat kost het om ze te verwijderen en afvoeren?
woensdag 24 januari 2018

Brede tuinpoort plaatsen

Ik wil een tuinpoort door jullie laten maken. Het moet zijn ongeveer 3 meter breed 2 meter hoog zijn. Het is handig dat jullie eerst bij mij langs komen om exacte afmetingen opnemen. Het mag een houten geverfde poort zijn of een metalen.
dinsdag 23 januari 2018

Schutting vervangen

Het gaat om het plaatsen van 10 schermen schutting en 11 palen. De oude schutting wordt verwijderd door de klant. Het gaat hier alleen om monteren.
maandag 22 januari 2018

Oprit en achtertuin aanleggen

Wij willen onze huidige oprit (van circa 240m2 bedekt met betonplaten laten vervangen voor grind antraciet. En daarnaast nog een achterplaats van 300m2 met grind laten bedekken.
zaterdag 20 januari 2018

Schutting herstellen

Door de storm van afgelopen week is mijn schutting aardig toegetakeld. 2 complete panelen zijn afgebroken en kapot. Ook staat een groot deel van de schutting nu scheef en zijn de pilaren stuk. Voor de verzekering moet ik nu een offerte laten opstellen voor de kosten van de reparatie en deze daarna uit te laten voeren. Locatie is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius