Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Limburg.

503 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: nieuwe tuin aanleggen, tuin op een perceel aanleggen, bomen van perceel verwijderen en egaliseren, beschoeiing of damwand laten plaatsen, tuin afgraven en aanleggen, bestaande walbeschoeiing door hardhout vervangen, schuttingen met de buren laten plaatsen, tuin ontwerp en renovatie, tuinontwerp en aanleg met tuinhuis, bestaande tuin renoveren tot nieuwe tuin, tuin afgraven en egaliseren en betegelen, tuin aanpassen, groen, bestrating en tuinafscheiding, stadstuin bij nieuwbouwwoning aanleggen, ophogen en bestraten, beschoeiing langs de sloot vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Limburg:

vrijdag 27 april 2018

Kunstgras aanleggen

Verwijderen oude grasmat. Egaliseren ondergrond. Leggen kunstgras cpmpleet. Totaal 120 m2
woensdag 25 april 2018

Grasmatten leggen

In de achtertuin heb ik zelf de vijver verwijderd. Hier zal de grond nog met ongeveer 10 cm opgevuld moeten worden en daarna grasmatten geplaatst. De oppervlakte is ongeveer 20 m2 en goed bereikbaar.
woensdag 25 april 2018

Houten vlonder op het terras aanleggen

Wij willen graag een deel van het gazon vervangen door hardhouten vlonders van Bankirai of Massaranduba hardhout. Hierbij dient het bestaand gazon en ondergrond afgevoerd te worden. Het vlonder terras bestaat uit planken van 145 mm breed en 3000 mm lang. De totale oppervlak is 8 x 3 meter, maar daar gaat een bloemenbak, 2,23 x 2,23 meter, vanaf. Deze bloemenbak moet van links naar rechts van de tuin verplaatst worden.
dinsdag 24 april 2018

Schuttingen plaatsen

Wij willen graag schuttingen laten plaatsen over een lengte van 22,10 meter en een lengte van 8,35 meter.
dinsdag 24 april 2018

Schutting op maat maken en plaatsen

Ik wil graag een schutting van 12 meter laten maken van Douglas hout en vervolgens laten plaatsen. De schutting moet 2 meter hoog zijn. Indien nodig mogen de palen van staal zijn. Graag zie ik uw reactie tegemoet. Hartelijk
maandag 23 april 2018

Tuin laten egaliseren

Voor het plaatsen van de houten vlonder moet onze achtertuin van 20 m2 worden geëgaliseerd. De tuin is toegankelijk via een 1 meter brede poort, gelegen aan de straat kant. Het gras dat er nu ligt is reeds afgegraven. Offertes graag inclusief benodigde materialen en gereedschap.
zondag 22 april 2018

Boom snoeien

Ik wil een Japanse sierkers terug snoeien. Deze is ongeveer 4 meter hoog. Het puin mag door de vakman worden afgevoerd.
donderdag 19 april 2018

Waterput in de tuin slaan en elektrische pomp aansluiten

Oude puls werkt niet meer, zit verstopt / zuigt lucht aan. Waterpomp is nieuw, maar er moet een nieuwe puls geslagen worden. Met spoed, want 800 m2 gras is net ingezaaid.
donderdag 19 april 2018

Schutting verwijderen en afvoeren

Houten schutting met groen er tegenaan verwijderen (lengte 6 meter) inclusief afvoeren. Eventueel ook plaatsen van nieuwe schutting. Kom met een prijs.
donderdag 19 april 2018

Boomstronk verwijderen

Ik wil een boomstronk laten verwijderen. De stronk is ongeveer 60 cm in diameter. De vakman hoeft de stronk niet af te voeren.
donderdag 19 april 2018

Tuinaanleg met siergrind en bloembakken

Graag zou ik een offerte Willen van het maken van een tuin met siergrind en bloembakken. Mijn tuin is 5 x 4.
woensdag 18 april 2018

Beukenhaag verwijderen

Wij willen graag een beukenhaag verwijderen van 7 meter lang
zondag 15 april 2018

Tuin egaliseren voor tuinscherm

Wij willen een 6,5 meter tuinscherm laten plaatsen maar de grond moet nog voorbereid worden. Wat zou dit kosten?
zaterdag 14 april 2018

Bankirai schoonmaken en oliën

Ik wil graag ons bankirai terras laten reinigen en laten oliën. Terras is ongeveer 60 vierkante meter. Laatste reiniging was twee zomers geleden.
vrijdag 13 april 2018

Boomstronk verwijderen

In verband met het plaatsen van een schutting en opnieuw beplanten moet een boomstronk van een sering worden verwijderd. De stronk is 60 bij 100 cm.
donderdag 12 april 2018

Tuinschutting en schuttingdeur plaatsen

Wij willen graag onze huidige houten schutting laten weghalen en een nieuwe laten plaatsen inclusief een schuttingdeur. Wij willen graag een composiet schutting. In totaal een lengte van +/- 9 meter incl hoek.
donderdag 12 april 2018

Schuttingen met palen en alles laten plaatsen

Ik wil 7 schuttingen laten plaatsen, met palen en alles. Hiervoor moet de oude schutting ook verwijderd en afgevoerd worden. Graag een complete offerte inclusief materialen en manuren.
woensdag 11 april 2018

Afgraven oude tuin

De tuin afgraven en enkele funderingen verwijden
woensdag 11 april 2018

Tuin afgraven en afvoeren

Ik wilde graag mijn tuin afgegraven hebben zodat wij een nieuwe tuin kunnen realiseren. Ook moet de fundering verwijderd worden die in de tuin zit.
woensdag 11 april 2018

Boomstronken laten verwijderen

Er moeten een paar boomstronken verwijderd worden in de tuin. Per mail te reageren.
maandag 9 april 2018

Tuin afgraven en zand verwijderen

Het gele zand dient te worden afgegraven en afgevoerd. Er zit wat zwart zand door daar er Waaltjes en kunstgras heeft gelegen. De oppervlakte is ongeveer 37 m2. Ik zal hierna zelf gras aan gaan leggen.
zondag 8 april 2018

Boomstronken wegfrezen

Ik wil graag 2 x boomstronken uit de achtertuin weg laten frezen. Goed bereikbaar.
zaterdag 7 april 2018

Schutting rechtzetten

Drie jaar geleden hebben we composietschuttingen laten plaatsen, die inmiddels niet helemaal waterpas meer staan en waarschijnlijk opnieuw vastgezet moeten worden. Het gaat om 7 schermen en een poort van hetzelfde materiaal.
zaterdag 7 april 2018

Boom kappen of snoeien

Bij ons in de achtertuin staat een boom die we willen laten kappen/Snoeien. Deze is behoorlijk scheef gaan groeien. En hangt over de schutting in het gezamenlijke pad . Daarbij drukt de boom ook tegen de schutting aan. Wortels of stronken mogen blijven zitten.
donderdag 5 april 2018

Voor- en achtertuin ontwerpen en eventueel inrichten

Voortuin 6,40 meter x 6,80 meter ontwerpen en verbouwen, Achtertuin 6,40 meter x 13 meter + 3,70 meter x 6,80 meter ontwerpen en verbouwen

Partners

Partners van Casius