Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Limburg.

503 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Beek, Brunssum, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin egaliseren, bestraten en gras zaaien, twee nieuwbouw tuinen aanleggen, tuin afgraven en schutting plaatsen, tuin leeg halen en aanleggen, complete tuin aan laten leggen, keerwanden plaatsen in verzakte tuin, tuin ontwerpen en aanleggen, beschoeiing langs de sloot vervangen, tuinaanleg, tuin laten renoveren, tuinontwerp en tuinaanleg, tuin vernieuwen, terras aanleggen, nieuwbouwtuin aan laten leggen, kunstgras leveren en aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Limburg:

woensdag 20 juni 2018

Kunstgras leggen

Wij hebben reeds kunstgras, drukverdeeldoek, instrooizand en kunstgrashaken(bij een ander bedrijf) aangeschaft en wilde dit zelf gaan leggen. Helaas gaat dit ons zelf toch niet lukken en wilde vragen of jullie dit ook doen ook al is het niet jullie kunstgras en zo ja, wat het dan zou kosten? Het gaat om een stuk van ongeveer 22 vierkante meter. Graag uw reactie. Alvast vriendelijk bedankt
maandag 18 juni 2018

Achtertuin aanleggen

Het betreft de aanleg van de achtertuin voor onze nieuwbouwwoning. De tuin is circa 76 m2. Waarbij de tuin 9,5 meter diep is en 8 meter breed. We willen deels (circa 2/3) betegeling, deels (circa 1/3) (kunst)gras en langs de schutting enkele beplanting. Rechts achterin de tuin staan een grote boom, welke we wat zouden willen besnoeien. Graag een complete offerte, inclusief materialen en manuren. Geen voorwerk nodig.
vrijdag 15 juni 2018

Stalen damwand laten slaan

Damwandje plaatsen voor een trap in de tuin. Muur is 7 m x 1,30 m.
woensdag 13 juni 2018

Schutting met tuinpoort laten plaatsen

I nieuwe extra schutting plaatsen en een poort
dinsdag 12 juni 2018

Taxus haag leveren en plaatsen

Taxus haag plaatsen van 5,5 meter lang, 2 meter hoog en 40 cm breed. Aanschaf taxusplanten plus plaatsing. Er is een achterom, is redelijk goed te doen. Geen grote vrachtwagen maar de rest wel.
dinsdag 12 juni 2018

Schutting herstellen

Ik heb stormschade gehad en wil nu graag mijn tuinschermen (ongeveer 6 meter) laten herstellen. Bij elkaar gaat het om 4 schuttingdelen van 1.80 x 1.80 meter. Hiervan zijn een aantal planken krom die vervangen moeten worden, daarnaast moet de schutting opnieuw bevestigd worden aan de muur. Ook moet de aluminium palen in cement gezet worden.
zondag 10 juni 2018

Tuin bestraten

Onze tuin dient recht gemaakt te worden deze loopt nu namelijk iets bergafwaarts. Wij willen daarom graag waar de overkapping eindigd dat er 1a2 trap tredes geplaatst worden om de tuin toch recht te krijgen. Het gaat ongeveer om 70m2. Graag de prijs incl. Leggen en alle materialen. Soort steen dat we willen zijn vierkante betontegels middel/donker grijs. Graag prijsopgave via mial. Hoor het graag van u.
zaterdag 9 juni 2018

Tuin bij een huurwoning opknappen

Ik ben onlangs verhuisd naar een huurwoning. De tuin is nooit echt opgeknapt en onderhouden. Gezien het feit dat het een huurwoning is, wil ik niet heel veel investeren in de tuin, maar wil ik wel graag dat het er netjes uitziet. Ook wil ik het stuk gras links op de foto vervangen door kunstgras. Zou u mij een prijsopgave kunnen sturen wat dit ongeveer zou kosten?
donderdag 7 juni 2018

Schuttingschermen, -palen en poort plaatsen

Ik wil een schutting met poort geplaatst hebben. Het betreft 3 schermen 4 palen en 1 poort. Gereedschap heb ik niet. Graag zo spoedig mogelijk.
woensdag 6 juni 2018

Verhoogd terras en bestrating aanleggen

Tuin is 175 m2, 12,5 meter breed en 14 meter lang, hiervan willen we graag een verhoogd terras van 6 bij 4 meter hebben en de rest op een goedkope manier betegeld. Omdat hier deels kunstgras op moet komen, nu of in de toekomst. Wel moet het zo kindvriendelijke mogelijk zijn. Terras ongeveer zoals de foto.
dinsdag 5 juni 2018

Schutting met betonpalen herstellen

Ik moet mijn schutting herstellen met betonpalen. Dit betreft ongeveer 7 palen die in de achtertuin geplaatst moeten worden. Daarnaast wil ik dat de huidige palen afgevoerd worden. De palen moeten ongeveer 1,8 boven de grond komen. Dit dus exclusief het verankeringsgedeelte.
zaterdag 2 juni 2018

Boomstronk van gekapte boom verwijderen

Wij hebben laatst zelf de boom omgekapt tot de stronk. Wij willen graag de boomstronk nog laten verwijderen. Wat kunnen hier de kosten van zijn?
donderdag 31 mei 2018

Waterbron slaan in de tuin voor beregening

Voor mijn bestaande tuin ( circa 250m2- verdeeld over voorkant, zijkant en achterkant van mijn patio-bungalow) wil ik een eenvoudige put laten slaan, compleet met pomp & verdere benodigde toebehoren. Voornamelijk bedoeld om de tuin te besproeien. Water moet wel roestvrij zijn.
woensdag 30 mei 2018

Hek in de voortuin laten plaatsen

Ik zou graag wat hulp willen bij het plaatsen van een tuinhek met een poortje in mijn voortuin. Het gaat om 2 hekjes van 2 meter en 1 hekje van 3 meter. Geen voorwerk of iets dergelijks.
woensdag 30 mei 2018

Schutting herstellen

Ik moet mijn schutting herstellen. De palen zijn een beetje stukgegaan en afgezakt en ik wil dat de schuttingpalen in beton gegoten worden. Ik heb een achterom. Ik weet niet of dit vergoed wordt door de verzekering.
woensdag 30 mei 2018

Gras maaien

Ik moet mijn tuin maaien.
maandag 28 mei 2018

Bielzen verwijderen en afvoeren

In mijn voortuin liggen 4 spoorbielzen. Ze zijn helemaal verrot. Ze liggen op een afstand van 2 meter van de straat ongeveer. Ik wil dat de biezen worden opgehaald en afgevoerd. De bielzen zijn goed bereikbaar.
zaterdag 26 mei 2018

Kunstgras in de tuin aan laten leggen

Kunstgras achterom van het huis aanleggen. Kunstgras moet eruit zien als echt gras. Oppervlakte is een deel 35 m2 met een klein deel van 9 m2. Werkzaamheden zijn inclusief het verwijderen en afvoeren van het oude gras.
zaterdag 26 mei 2018

Poort en schutting monteren

Ik zou graag een poort 92 cm x 2 meter in mijn tuin hebben - met een extra schutting.
vrijdag 25 mei 2018

Huishoge coniferen weghalen

In de achtertuin staan 3 coniferen. Er zijn 2 bomen van 10 meter hoog en 1 boom van 8 meter. Deze wil ik graag alle 3 laten rooien. De achtertuin van de hoekwoning is goed bereikbaar, de houtenschuttingsdelen aan de zijkant kunnen worden verwijderd. Het groen dient door de vakman te worden afgevoerd.
vrijdag 25 mei 2018

Schuttingen en poort plaatsen

Onze tuin is 13 meter diep en loopt na 6 á 7 meter schuin af naar beneden. Na 13 meter schutting een poort van 1 meter breed plaatsen. Graag een offerte van de totaal prijs ook het verwijderen van de oude schutting graag.
donderdag 24 mei 2018

Put slaan in de achtertuin

In mijn achtertuin is een beregeningsinstallatie aanwezig waarvan de Bronpomp (onderwaterpomp) niet meer werkt. De pompmotor is waarschijnlijk doorgebrand. Ik zoek iemand voor het pulsen van een nieuwe waterbron en leveren en aansluiten van een Bronpomp. Het grondwater zit op een diepte van ongeveer 10 à 15 meter. Gewenste pompcapaciteit ca 3 à 4 m3 per uur. Zelf kan ik de bron niet vinden.Het betreft een vrijstaande woning welk per achterom bereikbaar is.
woensdag 23 mei 2018

Sequoia laten verwijderen

Achter in de tuin van de buren staat op de erfscheiding een grote sequoia, zie foto bijlage. De tuin heeft een omheining, de buren zijn akkoord met verwijderen van de boom als maar niet de hele tuin overhoop wordt gehaald door materiaal. Het idee is dan ook de boom te verwijderen met een kraan. De afstand van het midden van de straat tot aan de boom is ongeveer 55 meter. De stronk kan blijven staan en kan afgezaagd worden op ongeveer 80 cm boven de grond. Graag al het hout afvoeren. De boom is 30 meter ongeveer.
zondag 20 mei 2018

Schutting plaatsen op de buur- en erfgrens

Ik wil graag een nieuwe schutting laten plaatsen tussen de buren en ons. Er staan nu 4 schuttingdelen, maar die zijn oud en moeten weg. Er moeten nu 7 nieuwe schuttingdelen komen. En misschien kunnen de oude schuttingdelen elders in de tuin worden geplaatst? Er staat nu een aanbieding van: tuinscherm: vintage grey voor €73,49 in jullie folder. Maar hoe lang blijft die? Klus kan door de garage heen gebeuren.
zondag 20 mei 2018

Waterput slaan of boren

Ik wil een waterput in mijn tuin laten boren/slaan. En ontvang hiervoor graag een offerte, inclusief pomp. Ik weet niet hoe diep het water staat.