Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Limburg.

523 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 25 nieuwbouw tuinen afgraven en nieuwe grond storten, 10 schuttingen leveren en plaatsen voor nieuwbouw woningen, tuin aanleggen bij nieuwbouwhuis, tuin + overkapping vernieuwen, aanleg nieuwe tuin, aanleg gazon (100m2) en aanleggen vijver en terras, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, terras aanleggen, tuin renoveren, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, schutting met bpc composiet leveren en plaatsen, tuin egaliseren en bestraten en nieuwe toegangspoort en schutting, tuin van 800 m2 opnieuw vorm geven, tuin egaliseren + eventueel drainage aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Limburg:

maandag 16 september 2019

Waterput slaan

Ik wil graag een offerte voor het slaan van een waterput en eventuele bijbehorende pomp in mijn tuin (250 m2). Ik weet niet hoe diep het water zit maar het dient zo diep te worden opdat schoon drinkbaar water opgepompt kan worden. Primaire doel is bewatering van tuin en vijver. Locatie van de waterput is onbelangrijk zolang deze maar in de achtertuin geplaatst wordt. Rond de tuin is een hek van ruim 2 meter hoog. De oppervlakte van de tuin is ongeveer 250 m2
woensdag 11 september 2019

Strakke vijver opnieuw aanleggen

Ik heb een deels gemetselde vijver gecombineerd met vijverfolie die 17 jaar geleden is aangelegd. De vijver dient volledig gerenoveerd/nieuw aangelegd te worden. De oppervlakte is ongeveer 20 m2.
woensdag 11 september 2019

Trampoline in de tuin laten ingraven

We willen een inground trampoline plaatsen rond van ongeveer 3 meter. Trampoline is nog niet aangeschaft. Tips voor een goede welkom.
donderdag 5 september 2019

Waterput slaan voor particulier gebruik

Waterput boren in weiland. Ik heb een weiland in Geulle en wil graag een bron laten boren voor water. Ik had graag info over de prijs.
maandag 2 september 2019

Zwembad uit de tuin verwijderen

In mijn nieuwe huis ligt een zwembad van 10 x 5 meter. Dat wil ik laten verwijderen en opvullen met aarde of laten ombouwen tot twee kleine vijvers (2 x 5) met daartussen een breed perk met bloemen of struiken.
maandag 2 september 2019

Bamboescherm schutting plaatsen

Het betreft het plaatsen van een schutting die bestaat uit de volgende onderdelen: 3x bamboescherm 180x180 1x bamboescherm 90x180 1x poort deur 100x180 6x puntpaalhouders 9x9x90 6x palen douglas 9x9x200 3x zak 25kg snelbeton Incl montagebeugels. De Bamboeschermen zijn van het type: Bamboo Import - Giant
zondag 1 september 2019

Zwemvijverfolie plaatsen

Zwemvijverfolie plaatsen voor een bad van 10 bij 6,5 meter en 1,60 diep. Graag ook de kosten van de folie erbij.
dinsdag 27 augustus 2019

Grondwaterput slaan

Ik wil een grond waterput voor de beregening van de tuin laten slaan. De tuin is ongeveer 400-450 m2, maar die hoeft niet geheel besproeit te worden. De buren hebben er ook een, deze zit als ik het goed heb ongeveer 10-12 meter diep. Er is geen tuinpoort aan de achterkant. Mocht het nodig zijn om grote apparatuur te gebruiken kan het ook aan de voorkant.
maandag 26 augustus 2019

Tuinrenovatie

Graag zou ik verwilderde planten en een paar jonge bomen in mijn achtertuin laten verwijderen. Dus ik zou graag de tuin hersteld willen hebben in zijn originele vorm. De tuin is ongeveer 120 m2. Eventueel zou ik in onderling overleg mijn tuin opnieuw inrichten. Er is een perk in het midden van de tuin, de paaltjes daarvan die het afschermen zijn verrot, deze wellicht vervangen. Er is een kuil die ik eventueel opgevuld wil hebben en bestraat. Er is geen achterom. De tuin is alleen via de garage te bereiken.
vrijdag 23 augustus 2019

Coniferenhaag verwijderen en afvoeren

Ik heb een aantal coniferen van 250 cm hoog en nog een grotere staan. Deze mogen worden verwijderd en afgevoerd.
donderdag 22 augustus 2019

Voortuin bestrating klaarmaken

Ik wil mijn voortuin graag bestrating klaar willen maken (de klinkers kunnen wij er zelf inleggen, of de kosten moeten hiervoor niet heel veel schelen). De bomen zijn al uit de voortuin verwijderd, hier zit nu alleen onkruit (besproeid en al dood) en achteraan liggen al andere klinkers die eruit moeten en waar dan dezelfse moeten komen als die wat erin gaan komen. Ook is er een opstapje met rooster, deze zoude we ook graag deze klinkers vervangen hebben. De bijgevoegde foto is een oude foto, dit is van toen we het huis kochten, maar dan hebben jullie een idee over de grootte van de voortuin.
dinsdag 20 augustus 2019

Opstelplaats voor caravans aan laten leggen (ongeveer 60m2)

Uitgraven plus minus 60m2 (nu graszoden) en met zand en opsluitbanden en oude stoeptegels dicht leggen Gaat om het maken van een verharding waar we wat caravans kunnen stallen. De vrijgekomen grond hoeft niet afgevoerd te worden maar worden kan op het terrein achterblijven. Aanvoerroute zand gemakkelijk. Tegels hebben we voor een deel al. Let op: Gaat om een locatie in Saeffelen. Dat is vlak over de grens in Duitsland. Dichtst bijzijnde postcode in NL is die van Sittard (6132HR)
maandag 19 augustus 2019

Slangenden vellen

De boom begint spontaan zijn takken te laten vallen en moet dus snel weg. Hij zal 15 m hoog zijn schat ik en kan makkelijk in een keer om
maandag 12 augustus 2019

Tuin egaliseren en oprit en terras realiseren

Ik wil mijn achtertuin en voortuin renoveren. Alle planten en dergelijke zijn al verwijdert er ligt momenteel alleen gras en nog terrastegels (voor- en achter). Achtertuin is circa 10 bij 10 en de voortuin ook 10 bij 10. De achtertuin is redelijk recht, de voortuin loopt schuin af naar de straat. Ik ben benieuwd naar de kosten voor het egaliseren van zowel de voor- en achtertuin en, maken van een oprit en terras (tegels hoeven hierin niet meegenomen te worden). Mocht u meer informatie nodig hebben, hoor ik dit graag. Wel graag alvast een schatting van de kosten.
zaterdag 10 augustus 2019

Waterput boren in de achtertuin

Ik wil een waterput laten slaan. Kavel is goed te bereiken. Waterput is voor eigen gebruik (groentetuin en eventueel douche). De oppervlakte van de tuin is 3000 m2. Graag offertes wat de kosten zijn.
zaterdag 10 augustus 2019

Kunstgras aanleggen

Het gaat ongeveer om 80 m2 grasveld met veel onkruid erin, verwijderen en afvoeren. Daarna nieuw kunstgras van goede kwaliteit aanleggen met betreffende grondafwerking. Aan 3 zijden dienen nog opsluitbanden geleverd en aangebracht te worden. G
vrijdag 9 augustus 2019

Vijf tuinhekken leveren en plaatsen

Ik zoek een hovenier die 5 tuinhekken kan leveren en plaatsen. scherm multi gren 180 FSC 5 stuks, paal vierkant 68x68x180 cm 5 stuks, paalpunthouder 71x71xHDIP verz, 5 stuks en nomix fast concrete 20 kg of minder. Is voor 5 palen. Ik krijg een deel vergoed via de verzekering dus offerte en bon is belangrijk. Komen jullie eerst kijken of meteen werken. En nemen jullie het materiaal mee of moeten we zorgen dat het er al is. Wellicht moet er ook een struik verwijderd worden.
donderdag 8 augustus 2019

18 Tuinschermen plaatsen

Ik wil 18 tuinschermen in de tuin laten plaatsen. De steunen hiervoor zitten al in de grond.
woensdag 7 augustus 2019

Waterput slaan in een particuliere tuin

Wij willen een waterput slaan in onze tuin om de moestuin mee te kunnen irrigeren. Diepte 8-10 meter, buis minimaal 90 mm doorsnede. Het gaat om zandgrond. Stroom en (leiding)water zijn aanwezig op de locatie. Zand wegspuiten via een spuitlans is ook een optie hier zijn we ook in geïnteresseerd
woensdag 7 augustus 2019

Grondwaterput boren

Ik wil graag een grondwaterput voor de beregening van de tuin. De tuin is van leemgrond, is makkelijk te bereiken, en het gaat om 2000 m2. Ik ontvang graag een offerte.
dinsdag 6 augustus 2019

Kunstgras aanbrengen op de plek van gewoon gras

Ik wil graag een stukje gras vervangen door kunstgras. De afmetingen zijn ongeveer 6,25 bij 4,25 meter. De achtertuin is via een metalen poort van 80 centimeter te bereiken.
maandag 5 augustus 2019

Beukenhaag verwijderen

Wij willen graag een beukenhaag inclusief wortel verwijderen en afvoeren van 7 meter lang. Een eis is dat de huidige terrasbestrating intact blijft.
zondag 4 augustus 2019

Garden renovation

We have just bought a new house and we have to do the whole backyard. It's around 140 m², half of it is small stones and the other half is grass overtaken by weeds. What we would like to do is clean the whole thing up and replace the small stones with large square or rectangle stones. About the half with the weeds, we want to put new grass Or artificial grass. Would like some advice choosing which is best. Thank you in advance,
zaterdag 3 augustus 2019

Voortuin bestraten

Voortuin en stukje van de zijkant bestraten. Grof gemeten 108 m2
donderdag 1 augustus 2019

Water put slaan

Wat kost het om een waterput te slaan? Geeft u water garantie, en hoe diep slaat u de put? Tevens overwegen wij om de tuin (ongeveer 1200 meter) nu voorzien van dood gras en levendig onkruid, weer om te toveren tot grasveld. Gedeelte gazon en gedeelte weiland. Kunt u ons een vrijblijvende offerte toesturen?

Partners

Partners van Casius