Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Limburg.

502 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: oud gras vervangen door kunstgras, complete aanleg voor- en achtertuin nieuwbouwwoning, zwemvijver aanleggen, achtertuin met terras aanleggen, twaalf tuinen afgraven, tuin vernieuwen, tuin renoveren, tuinaanleg bij nieuwbouw woningen, tuin aanleggen bij nieuwbouw, moeilijk bereikbare tuin afgraven en terras plaatsen, zwemvijver aanleggen, keerwand plaatsen en terras leggen, bestaande vlonders vervangen, tuin renoveren, voor- en achtertuin renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Limburg:

zondag 19 augustus 2018

Schutting plaatsen

Ik wil een schutting van ongeveer 26,5 meter inclusief een poort van 1 meter laten plaatsen. De onderkant van de schutting moet van beton zijn tot 40-50 cm.
zaterdag 18 augustus 2018

Kunstgrasveld aanleggen

Graag vervang ik mijn grasveld in tuin door kwalitatief en stevig kunstgras. De oppervlakte is ongeveer 30-35 m2.
zaterdag 11 augustus 2018

Gras door kunstgras vervangen

Ik zoek een hovenier die oud gras uit mijn tuin kan verwijderen en dit vervolgens kan vervangen door kunstgras. Het gaat om ongeveer 50 m2. Daarnaast moet de tuin ook deels worden afgegraven, geëgaliseerd of opgehoogd worden. Dit graag in overleg. De tuin is bereikbaar per achterom.
woensdag 8 augustus 2018

Tuin met terras aanleggen

Ik wil een tuin en terras laten aanleggen. De tuin is 20 bij 15 meter. Het terras wordt 3,60 bij 15 meter worden. Er moet betegeld worden. Ik heb een achteringang.
dinsdag 7 augustus 2018

Tuin betegelen

Ik zou graag de tuin willen betegelen, in totaal 37m2, hierin wil ik ongeveen 10m2 kunstgras laten zetten, dus voor de tuintegels blijft er 27m2 over.
dinsdag 7 augustus 2018

Waterput laten slaan of boren

Ik wil graag een waterput laten boren of slaan om de tuin te besproeien. De tuin is 2400 m2. Ik weet niet hoe diep het grondwater is. De tuin is goed te bereiken.
maandag 6 augustus 2018

Knotwilg verwijderen

Ik zoek een partij voor het verwijderen/frezen van een knotwilg (inclusief wortels). De boom is goed bereikbaar.
zondag 5 augustus 2018

Tuinschermen met deur vervangen

Ik wil mijn tuinschermen met deur vervangen en alle toebehoren wat erbij zit aub
donderdag 2 augustus 2018

Waterput laten slaan

Ik wil in mijn achtertuin graag een waterput laten slaan in Reuver
donderdag 2 augustus 2018

Waterput boren in de achtertuin of elders

Om te tuin te kunnen beregenen. Oppervlakte is circa 750 m2 inclusief huis. De tuin is vanaf de weg goed bereikbaar. Levert u ook pomp en alle andere benodigdheden zoals bijvoorbeeld elektriciteit? Volgens mij heb ik hiervoor geen gemeentelijke vergunning nodig. Klopt dit? Er is overigens geen haast geboden, maar er zou per direct begonnen kunnen worden met de klus.
dinsdag 31 juli 2018

Grondwaterput laten slaan

Wij willen graag een grondwaterput laten slaan/pulsen voor beregening van onze tuin van ongeveer 600 m2. Graag ontvangen we uw offerte.
dinsdag 31 juli 2018

Put laten slaan in de tuin

Wij willen graag in onze tuin gebruik maken van grondwater (voor de beregening) door middel van een put. De tuin is 650 m2 groot en niet bereikbaar met een auto/vrachtwagen. Het geheel moet gebruiksklaar gemaakt worden.
maandag 30 juli 2018

Waterput in de tuin slaan en elektrische pomp aansluiten

Wij hebben een tuin van circa 1250 m². We willen een waterput laten slaan inclusief waterpomp installatie. De vrijstaande woning is via 1 zijde goed te bereiken en is aangelegd met veel beplanting. Advies aangaande beregeningsopties is ook welkom.
maandag 30 juli 2018

Stronk en wortels verwijderen

Ik had graag 5 stronken inclusief wortels verwijderd. In de bijlage zal ik van elke stronk een foto bijvoegen.
zaterdag 28 juli 2018

Schutting met deur vervangen

Wil de schutting laten vervangen samen met de deur erbij maar zou graag willen weten wat de kosten zouden zijn bij jullie hopende snel reactie te ontvangen van jullie
donderdag 26 juli 2018

Waterput boren in de achtertuin

Waterput in de tuin laten slaan.
donderdag 26 juli 2018

Oud gazon verwijderen en kunstgras leggen

Ik wil het oude gazon 10 cm laten afgraven, laten afvoeren en vervolgens opvullen met zand en egaliseren. Ook moet er een stabilisatie doek en kunstgras gelegd worden. De tuin is 540 bij 900 cm. Het gaat om de achtertuin die goed te bereiken is.
maandag 23 juli 2018

Kunstgras leveren en leggen

Kunstgras leveren en leggen. Ongeveer 40-45 m2.
maandag 23 juli 2018

Waterbron boren voor paarden

Een waterput boren ter behoeve van drinkwater voor de paarden. Ik weet niet hoe diep het water staat.
maandag 23 juli 2018

Waterput in de tuin slaan

Ik heb een tuin waarvan ongeveer 110 meter niet bestraat is en wil graag een put laten slaan. Het liefst zonder al te veel rotzooi. Ik weet niet hoe diep het grondwater zit maar volgens mij niet al te diep.
maandag 23 juli 2018

Boom verwijderen

Kappen van een 'Slangenden' in voortuin en verwijderen boomstronk. Optioneel is afvoeren.
zaterdag 21 juli 2018

Boomstronken verwijderen

C.a. 20 boomstronken verwijderen (middel en klein) en 1 dikke verwijderen. Ik kan foto’s nasturen. Kunt u een scherpe prijs maken?
vrijdag 20 juli 2018

Waterput boren in de achtertuin

Ik wil graag enkele offertes ontvangen voor het boren van een waterput.... incl de apparatuur om het water omhoog te pompen.... graag met een gedetailleerde omschrijving van wat er gebeurd.... welke diameter met welke filter en of grind , welke pomp.... gewoon duidelijk.
vrijdag 20 juli 2018

Put slaan

Ik wil een waterput geslagen of gepulst hebben van circa 10 meter diep. Er is een pad van 1,50 meter breed en een poort van 2,50 m hoog.
donderdag 19 juli 2018

Tuinpoort vervangen

Wij hebben een tuinpoort hangen met een ijzeren frame. De planken en het slot zijn aan vervanging toe. De poort is 1,10 meter breed. We zijn bij de Gamma gaan kijken en daar waren poorten van 1 meter breed. De deur is dus 10 cm smaller, kan deze dan toch worden ingevangen? Wij willen ook een gewoon deurslot in de deur hebben met een klink. Is het mogelijk dat jullie onze poort vervangen? Ik doe een aantal foto’s in de bijlage.