Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Limburg.

521 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: het afgraven en ophogen met zand van 30 tuinen, de hele tuin opnieuw ontwerpen en aanleggen, volledige aanleg tuin, aanvraag vrijblijvende offerte aanleg nieuwe tuin, tuin aanleggen, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin renoveren, het renoveren van een gehele tuin en plaatsen van een tuinhuis, tuin opnieuw aanleggen, herbestraten terras, new back garden & renovate front garden, nieuwe tuin aanlegggen, walbeschoeiing en steiger en terrasvlonders aanbrengen, de tuin afgraven en de oude grond af te laten voeren, nieuwbouwtuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Limburg:

zaterdag 22 juni 2019

10 coniferen en 1 Hulst totaal verwijdereren

Graag een kostenoverzicht voor het verwijderen van 10 oude (tussen 15 en 20 meter hoog) coniferen, van de helft die grotendeels dood zijn, inclusief de takken, stronken en overblijvende afval, verder alles af laten voeren. De coniferen bevinden zich in een achtertuin tussen twee woningen. Ook een 15 meter hoge boom (volgens mij is het een Hulst) volledig verwijderen inclusief takken, stronk en overblijvende afval. De boom bevindt zich in het achtertuin dicht bij een muur.
woensdag 19 juni 2019

Waterput slaan of boren

Voor het beregenen van onze tuin, wil ik graag een waterbron laten boren/pulsen. Omringende percelen hebben hun waterbron allemaal op 9 meter. De oppervlakte van de tuin is 600 m2. De tuin is achterom goed te bereiken en er is plaats voor boren/ machines. Graag ontvang ik een offerte voor het boren/ pulsen van de waterbron en het plaatsen van de filterleiding.
dinsdag 18 juni 2019

Grondwaterpomp repareren

Onze grondwaterpomp pompt geen water meer omhoog. De pomp maakt wel geluid, maar pompt geen water meer. Hij pompt niet meer en wilt weten waar dat aan ligt of er eventueel een reparatie nodig is.
maandag 17 juni 2019

Waterput boren in de achtertuin

Voor het beregenen van onze tuin, wil ik graag een waterbron laten boren/pulsen. Omringende percelen hebben hun waterbron allemaal op 14+ meter. De oppervlakte van de tuin is 800 m2. De tuin is achterom goed te bereiken en er is plaats voor boren/ machines. Graag ontvang ik een offerte voor het boren/ pulsen van de waterbron en het plaatsen van de filterleiding.
vrijdag 14 juni 2019

Waterput boren of pulsen

Waterput slaan voor besproeien van tuin in droge periodes. Tuin is ongeveer 800 m2. Graag al het materiaal apart specificeren. Er is doorgang tot de locatie, tot ongeveer 60 cm.
donderdag 13 juni 2019

Waterput boren in de achtertuin

Ik had een waterput maar deze deed het niet meer; er zal een nieuw pomp geplaatst moeten worden en een nieuw beregeningsinstallatie; tuin is circa 500 m2 (achter 400 en voor 100).
zondag 9 juni 2019

Put slaan in achtertuin

Wil graag een grondwater put in onze tuin aangezien we net een nieuw gazom hebben en met spoed een put willen hebben ivm sproeisysteem. De tuin is 270 m2.
zaterdag 8 juni 2019

Waterput slaan

We willen een put laten slaan voor beregening in onze achtertuin van 3000 m2. Tuin is goed bereikbaar. De pomp heb ik reeds in mijn bezit.
donderdag 6 juni 2019

Boomstronken verwijderen

In de voortuin staat een boonstronk met een doorsnee van 50 cm die volledig verwijderd dient te worden. Verder staan er bij de oprit nog 3 stronken van 20 cm doorsnee. Ook deze dienen te worden verwijderd. Het groen afval dient te worden verwijderd.
zaterdag 1 juni 2019

Tuin afgraven en bestrating verwijderen

Tuin afgraven en bestrating (deels) verwijderen circa 6 m3 + afvoeren. Daarna zand erin (voor bestrating) en egaliseren. De tuin is bereikbaar via brandgang en is circa 25 meter van de openbare weg/parkeerplaats.
zaterdag 1 juni 2019

Oude schutting verwijderen en nieuwe schutting plaatsen

Er dient 8 meter schutting in totaal, 3 schermen, 1 poort en 1 schotje, vervangen te worden. De schuttingsdelen worden van houten en de palen van beton. Eventueel wil ik ook betonnen onderplaten. De tuin heeft een achterom.
woensdag 29 mei 2019

Tuingaas plaatsen

Ik wil een gaas afrastering laten plaatsen tussen een paal van een woodcomposiet schutting en een afrastering met een pad. Er staat een paal precies op de erfgrens. De afrastering moet tenminste 180 cm hoog worden en heeft een lengte van 534 cm. De afrastering moet sterk genoeg zijn om in de toekomst begroeiing te kunnen dragen, bijvoorbeeld klimop, maar om te beginnen doek en rietmatten.
woensdag 29 mei 2019

Plaatsen tuinpoort

Ik wil een tuinpoort (90 x 180 cm) op een lengte van 135 cm laten plaatsen. Plek: tussen het huis en de garage schuin. De materialen zouden wij zelf kunnen bezorgen.
dinsdag 28 mei 2019

Buxushaag vervangen door een Japanse hulst

Ik zoek een hovenier die in mijn voortuin de buxushaag kan verwijderen en dit kan vervangen door een Japanse hulst. De haag is 15 meter lang en 50 cm hoog. De haag dient verwijderd en afgevoerd te worden.
maandag 27 mei 2019

Een bestaande waterput weer bruikbaar maken

Ik zoek een hovenier die een bestaande waterput weer bruikbaar kan maken. De put is dichtgeslibt door de jaren heen. De put bevindt zich achter in de tuin.
vrijdag 24 mei 2019

Tuinhek plaatsen

Aan de zijkant van de achtertuin wil ik graag een ijzer tuinhek laten plaatsten. Het gaat om 5 panelen van 202 x 200 cm met palen. Deze dienen in snelbeton geplaatst te worden. Er zal ook een poortdeur gemonteerd moeten worden.
dinsdag 21 mei 2019

Bomen uit een tuin verwijderen

Ik zoek een hovenier die een drietal bomen kan verwijderen uit onze achtertuin. De tuin is bereikbaar per achterom. In onderling overleg bespreek ik graag de mogelijkheden voor het uitfrezen van de bomen. De grote boom is ongeveer 15 meter hoog en de twee kleine bomen zijn ongeveer 5 meter hoog. Het hout dient eventueel afgevoerd te worden.
dinsdag 21 mei 2019

Gehele tuin aanpakken

De achtertuin is ongeveer 90 m2 groot. Het aanwezige gras dient te worden verwijderd. Hierna zal er 60 m2 bestraat moeten worden en 30 m2 gras gelegd. De tuin is alleen via de woning te bereiken.
dinsdag 21 mei 2019

Gazon verwijderen en nieuwe graszoden aanleggen

Ik wil graag 100 m2 oud gras verwijderen, en afvoeren en opnieuw inzaaien of graszoden aanleggen. Ik ontvang graag een offerte inclusief en exclusief de graszoden.
dinsdag 21 mei 2019

Grond afgraven en beton storten

Ik wil zo spoedig mogelijk oude grond van ongeveer 30 a 40 cm laten afgraven, aantrillen en geel zand erin. Uiteindelijk beton laten storten om de tuintegels te kunnen lijmen. Het gaat om ongeveer 90 m2.
maandag 20 mei 2019

Coniferen verwijderen en betonschutting leveren en plaatsen

Aan een kant in de tuin staan Coniferen welke verwijderd moeten worden en hiervoor in de plaats moet over een lengte van 22 meter een schutting worden geplaatst. De materialen zullen door het bedrijf geleverd moeten worden zoals schuttingen en overig materieel, voorkeur gaat voor dubbele beton schutting delen met een steenmotief en in de kleur bruin motief moet aan twee kanten zichtbaar zijn, aangezien dit een gedeeld project is met de buren. De tuin is alleen toegankelijk via een brandgang, geen toegang met auto of andere voertuigen mogelijk, tevens ligt de tuin op een helling. Toegevoegd aan dit bericht: twee foto's van de situatie hoe deze nu is.
zondag 19 mei 2019

Het egaliseren van een deel van de achtertuin

Ik zoek een hovenier voor het egaliseren van mijn tuin. Het betreft een stuk van 70 m2. Dit is momenteel aarde, wellicht moet het alleen een beetje worden opgehoogd. De tuin is bereikbaar via een doorgang van 3 meter breed.
donderdag 16 mei 2019

Tuin egaliseren en bestraten

Ik heb een kleine tuin van 15 m2 met een eenvoudige bestrating (minimalisme). De muren graag voorzien van groen. En boven de zitplaatsen wil ik een elegant waterdicht doek (oprolbaar).
woensdag 15 mei 2019

Waterput boren in tuin

Ik zou graag een waterput met pomp willen laten boren in de tuin tbv beregening moestuin. De klus kan makkelijk geschieden met divers materiaal. Moestuin is ongeveer 25 m2 en de tuin ruim 1000 m2. Graag prijs inclusief buis en pomp.
woensdag 15 mei 2019

25 meter coniferen vervangen en hekwerk plaatsen

Na een coniferenbrand had ik graag een aantal vrijblijvende offertes voor het verwijderen en weer aanplanten van ongeveer 25 meter coniferen. De nieuw te planten coniferen moeten reeds 2-2.5 meter hoog zijn. Alvorens de coniferen te plaatsen had ik ook graag een hekwerk met (ijzeren) paaltjes van 1 meter. hoog geplaatst aan de binnenkant van de coniferen i.v.m. honden die loslopen in de tuin. Deze dus ook graag meenemen in de prijs!

Partners

Partners van Casius