Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Winschoten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Winschoten heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Winschoten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Winschoten of directe omgeving.

86 klanten uit Winschoten bevelen een bij Casius in Winschoten aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Winschoten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: beplanting tuin, tien tuinen afgraven in nieuwbouwproject (2000 m2), nieuwe tuin aanleggen, tuinaanleg basis nieuwbouw, tuinaanleg nieuwbouw, complete voor- en achtertuin renovatie, tuin aanleggen van 70 m2, dertig hoge dennen verwijderen op een terrein, tuin aanleggen, tuin egaliseren terras maken en schutting plaatsen, complete tuin aanleggen, tuin ontwerpen en aanleggen, tuin renoveren van 210 m2, ontwerpen en aanleggen tuin, tuin aanleggen nieuwbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Winschoten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Winschoten:

Waterbron slaan

Ik wil een waterbron in mijn tuin laten slaan. De tuin is 900 m2, en om er te komen zou u door een poort moeten komen, die even breed is als een normale huis deur. Ik denk dat de bron 10 meter diep moet worden. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

waterbron slaan in particuliere tuin

+/- 900 meter groot

Schuttingen composiet

Schuttingen plaatsen ongeveer 16 meter ik denk 1.80 hoog. Het moet een composiet schutting worden. Ik ontvang graag een offerte.

Waterput slaan voor tuinberegening

Waterput slaan voor beregening van onze tuin van ongeveer 1200 m2.

Het verwijderen van een boomstronk uit een voortuin

Ik zoek een hovenier die een boomstronk uit mijn voortuin kan verwijderen. De totale diameter inclusief wortels is 130 cm. De stronk is erg goed bereikbaar.

Hout-met-beton schutting met poortdeur plaatsen

Ik wil mijn oude houten schutting laten vervangen door een hout-met-beton schutting met nieuwe poortdeur. Ik zal zelf de oude schutting verwijderen en afvoeren. Daarna wil ik er een lange schutting van 10,5 meter, met een afschot van ongeveer 40 cm. Haaks daarop moet een schutting komen van 6,5 meter met een poort. De totale gewenste hoogte is 200 cm. Ik wil betonnen palen en onderplaten en schuttingdelen van 23 planks grenen, verticaal geplaatst. Ik ontvang graag uw offerte. Ik stel een bezoekje vooraf op prijs.

Plaatsing van een schutting

Ik wil graag een schutting laten plaatsen. Het betreft +/- 19 meter. 11 in de lengte en 7,5 in de breedte. Daarnaast moeten er ook nog 12 palen geplaatst worden waar de schuttingplanken aan bevestigd moeten worden. Bij voorkeur gestort in beton.

Beuken snoeien en een dode dennenboom kappen

In de achtertuin van mijn schoonmoeder staat een dode dennenboom die gekapt moet worden. De wortels hoeven niet verwijderd te worden. Verder staan er daar drie berken en in de voortuin een rode beuk die gesnoeid moeten worden. Er moet even bekeken worden hoe hoog de bomen zijn en daarna ontvangen wij graag een offerte. Het afval moet afgevoerd worden.

Hardhouten schutting plaatsen

Graag ontvang ik een indicatie van de kosten voor het plaatsen van een hardhouten schutting van 8 meter lang. Het zou gaan om een rechte schutting, zonder poort of deur. We willen graag hardhouten panelen van 1,80 bij 1,80 meter. Er staat nu een oude schutting deze zal ik zelf verwijderen.

Onkruid verwijderen en bestrating schoonmaken

Graag laten wij de bestrating van de inrit en het plein voor ons appartementencomplex schoon maken. Het is een bestrating met straatstenen waar veel vuil tussen groeit en de stenen zijn ook groen geworden. Wij willen het onkruid laten bespuiten en als het dood is alles grondig laten verwijderen. Ook de stenen moeten goed schoongeborsteld worden. Het gaat om ongeveer 100 m2.

Stevige gaasafrastering rond de tuin maken

Graag een offerte voor een stevige gaasafrastering rond mijn tuin. Graag contact opnemen voor afspraak om situatie eerst te zien alvorens offerte uit te brengen.

Overhangende schuttingen herstellen

Ik woon in een tussenwoning. Ik heb schade aan beide zijkanten. De schuttingen hangen helemaal over. 3 of 4 moeten vernieuwd worden. In totaal zijn het 16 schuttingdelen.

Schutting en schuttingdeur repareren

Mijn schutting is na de storm kapot gegaan. De deur hangt scheef, er is een plank afgebroken waar het slot op zit. Paal die de schutting steunt is afgebroken en zit scheuren in. Daardoor hangt de schutting nu helemaal scheef. Bouten onderin de palen zitten nu ook los. Graag even komen kijken wat nodig is, repareren of vernieuwen.

Leilinde bomen snoeien

We wonen hier nu 2 jaar en aan de zijkant van het huis staan Leilinde bomen. Wij hebben er geen verstand van hoe je hier mee omgaat. Ze zijn nu ongeveer 3 meter hoog en de vakman kan er goed bij.

Schutting plaatsen

Aan de achterkant een schutting plaatsen van ongeveer 4,5 meter + oude opruimen + de achtertuin het gras maaien, ongeveer 15 m2. In de schutting een deur maken, vast aan het schuurtje. Schutting, deur en eventuele andere materialen ook leveren.

Terras en tuinverandering

Onze tuin van ongeveer 400 m2 is 14 jaar geleden aangelegd en nodig aan verandering toe. Het terras, een brede strook rondom het huis heen moet worden vernieuwd/vergroot. Nu 3,5 meter diep en 8 meter lang, wordt zeker een meter dieper. Nu liggen er stenen, graag advies over te gebruiken materialen. Er zit een ronding in, die wil ik er graag in houden. Nieuw stuk van 3 x 5 meter waar boom uit gehaald is, daar komt ook bestrating. De perken moeten nieuw worden beplant. Ik weet niet waar en hoe ik moet starten en wat geschikt is. Liefst in voorjaar klaar.

Tuinonderhoud

Algeheel periodiek tuinonderhoud, oppervlak tuin met natuurlijke vijver van 25 x 15 meter en woning, 2700 m2 totaal. Deels terras 18 x 26 meter, tegels van 30 x 30 cm groot en deels beplanting. Aan een kant een sloot, die moet geschoond worden. Buitenrand tuin met struiken en bomen. Op grasmaaien na de gehele tuin onderhouden.

Coniferen opruimen en schutting zetten

Coniferen opruimen en schutting zetten. 40 meter coniferen ruimen 4 meter hoog. Herplaatsen met vlechtmatschutting voor hedera. Eventueel leveren schutting, dit in overleg.

Kappen of snoeien kastanjeboom

Onze kastanje is gespleten en levert gevaar op bij harde wind. Hij is flink hoger dan onze woning van twee verdiepingen. Op een meter hoogte splits hij in twee stammen en een van de twee is nu ingescheurd. Hij staat in de tuin vlakbij een hek. Graag advies over kappen of snoeien. Uitvoering op een veilige manier zonder schade aan de omgeving.

Snoeien 3 fruitbomen 1 beuk en 1 ...

Snoeien 3 fruitbomen 1 beuk en 1 medoorn.

In de tuin is een garage al weg (op die ...

In de tuin is een garage al weg (op die plek is er zand en een betonnen 'omheining') de rest van de tuin is slecht betegeld. Ik wil de tuin opnieuw betegelen met stoeptegels en stenen die er al zijn en een border aan één kant van de tuin. Ik denk dat de tuin ge-egaliseerd moet worden en sta open voor idee-en.

Aanbrengen houten tuinafrastering incl. ...

Aanbrengen houten tuinafrastering incl. toegangsdeur. totale lengte 5.75 m.

Sloop oude tuintje + aanleg nieuwe ...

Sloop oude tuintje + aanleg nieuwe tuintje