Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor waterput slaan in de tuin:

Waterput slaan in de tuin

Ik wil graag een waterput laten slaan. Ik heb er al een in mijn achtertuin van 6 tot 8 meter diep, en nu wil er ook een aan de voorkant. Het gaat om 3000 m2 tuin.
Onze klant uit Westerlee (Groningen) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterput slaan in de tuin uit heel Nederland:

Waterput slaan voor particulier gebruik

Wij hebben een vrij grote achtertuin (circa 300 m2), die wij willen voorzien van een waterput/bron. Naast het slaan van de bron moet er ook een pomp op worden gezet die wij kunnen aansluiten op onze aanwezige ringleiding voor de beregening. Geen ingang voor grote machines.

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren

Het perceel is ongeveer 1200 m2 groot en is deels gazon en deels borders met bestrating/terrassen. Er ligt een bestaande installatie voor besproeiing (aangesloten op waterleiding) en ik wil dit graag aansluiten op een waterput. De tuin is bereikbaar via een doorgang van ongveer 1.50 m

Waterput slaan in een particuliere tuin

Ik ben bezig met de renovatie van mijn tuin. Ik wil graag een waterput slaan om de tuin te gaan beregenen. Ik zit op zandgrond, maar heb begrepen dat er nog wel eens roestwater in de grondlagen zit. Mijn tuin die moet worden beregent is ongeveer 140 m2 groot. De doorgang naar de tuin is ongeveer 1.30 breed.

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Graag ontvangen wij offerte voor het slaan van een waterput t.b.v. het sproeien van onze tuin van 600 m2. Inclusief pomp.

Waterput slaan of pulsen in de achtertuin met alle toebehoren

We willen een waterput laten slaan met alle toebehoren, dus inclusief waterput slaan, de pomp (eventueel met filter) laten aanleggen en de eventuele rommel laten afvoeren. In mijn tuin zit kleigrond. De tuin is ongeveer 150 m2 en bereikbaar via de achterkant door middel van een poort en brandgang. De doorgang is ongeveer 1.5 meter / 2 meter.

Waterput slaan en irrigatiesysteem aanleggen

Ik zoek een hovenier die een automatisch irrigatiesysteem voor de tuin rondom onze woning kan realiseren. De tuin is ongeveer 400 m2 (19 bij 30 meter min bouwoppervlakte van de woning) laten maken. Hiervoor moet er waarschijnlijk ook een waterput geslagen worden inclusief pomp.

Waterput boren in de achtertuin

Ik wil een waterput laten slaan. Kavel is goed te bereiken. Waterput is voor eigen gebruik (groentetuin en eventueel douche). De oppervlakte van de tuin is 3000 m2. Graag offertes wat de kosten zijn.

Waterput slaan/boren in de zijtuin

Ik wil graag een indicatie voor het slaan of boren van een waterput voor besproeien van de tuin, ca. 100 m2.

Waterput slaan in een weiland

Wij hebben een weiland van 4500 m2 en willen het voorzien van waterput. De grond is makkelijk te bereiken. De diepte voor de put weten we niet. Graag ontvangen we een offerte inclusief materiaal kosten.

Waterput slaan in een particuliere tuin

Wij willen een waterput slaan in onze tuin om de moestuin mee te kunnen irrigeren. Diepte 8-10 meter, buis minimaal 90 mm doorsnede. Het gaat om zandgrond. Stroom en (leiding)water zijn aanwezig op de locatie. Zand wegspuiten via een spuitlans is ook een optie hier zijn we ook in geïnteresseerd

Partners

Partners van Casius