Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor waterput slaan in de tuin:

Waterput slaan in de tuin

Ik wil graag een waterput laten slaan. Ik heb er al een in mijn achtertuin van 6 tot 8 meter diep, en nu wil er ook een aan de voorkant. Het gaat om 3000 m2 tuin.
Onze klant uit Westerlee (Groningen) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterput slaan in de tuin uit heel Nederland:

Waterput slaan

Ik wil de kosten weten voor het slaan van een nieuwe waterput. Mijn tuin is 1000 m2.

Waterput slaan

We willen een put laten slaan voor beregening in onze achtertuin van 3000 m2. Tuin is goed bereikbaar. De pomp heb ik reeds in mijn bezit.

Waterput slaan in de tuin

Ik ben op zoek naar hovenier die een waterput kan slaan in mijn achtertuin, afmeting 20 bij 7 meter.

Waterput slaan in de achtertuin

Ik zoek een hovenier die een waterput kan slaan in de achtertuin. De put moet minimaal 10 meter diep zijn. Dit moet gebeuren op duin zandgrond. Die alles moet inclusief een aanzuigpijp en grind. Er is al een pomp aanwezig. Het moet plaatsvinden in de achtertuin die redelijk goed bereikbaar is via een doorgang van 2 meter. De put moet een tuin van 500 m2 kunnen voorzien van water.

Waterput slaan

Ik wil graag een waterput laten slaan voor een tuin van 3000 m2. Ik weet nog niet hoe diep het moet worden. Ik ontvang graag een offerte.

Waterput slaan voor groentetuin en overige gedeelte

Ik wil voor mijn groentetuin (105 m2) en het overige gedeelte van 100 m2 graag een put laten slaan. Er is makkelijk bij te komen met divers materiaal.

Waterput slaan of huidige dieper maken

Ik heb een tuin met een put maar zuig alleen maar zand omdat het waterpijl is gezakt als het mogelijk is de put dieper maken. De put is nu 10 meter diep en het moet 15 meter diep worden. De tuin is 20 x 44 meter.

Het slaan van een waterput

Ik zoek een partij die een waterput kan slaan of boren in mijn achtertuin. Ik heb geen beregeningssysteem nodig, wel heb ik een waterpomp nodig. Het grondwater zit waarschijnlijk op 5 meter diepte. De tuin is zeer goed bereikbaar. Wat is het waterverbruik? Hoeveel druk (Bar) moet er geleverd worden? Wat zijn de doelen voor de waterput?

Waterput in de tuin slaan

Ik zou graag een offerte krijgen voor een waterput te laten slaan in mijn tuin. Mijn tuin is 400 m2 en de buurman wilt misschien ook meedoen, dus dan word het 2x 400 m2. Ik weet niet hoe diep de waterput moet worden. Ik heb zandgrond. Graag een offerte.

Waterput slaan

Ik wil graag een waterput laten slaan. Mijn tuin is 400 m2 en het moet 10 meter diep worden .

Partners

Partners van Casius