Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor waterput slaan in de tuin:

Waterput slaan in de tuin

Ik wil graag een waterput laten slaan. Ik heb er al een in mijn achtertuin van 6 tot 8 meter diep, en nu wil er ook een aan de voorkant. Het gaat om 3000 m2 tuin.
Onze klant uit Westerlee (Groningen) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterput slaan in de tuin uit heel Nederland:

Waterput slaan, pomp leveren, aansluiten op 5 sproeipunten

Ik wil graag een waterput laten slaan, met pomp, die ook aangesloten moet worden op de reeds 5 aanwezige sproeipunten. Tuin ligt rondom de vrijstaande woning en meet (inclusief woning) circa 750 m2.

Waterput slaan in tuin

Ik wil graag een waterput in de tuin die zowel de voor- als de achtertuin kan beregenen. de kavel (met huis) is 1300 m2

Waterput slaan in een tuin

Ik wil graag een waterput boren in mijn tuin, op bungalowpark Bronsbergen in Zutphen. Het doel van de waterpomp is het beregenen van de tuin. Ik wil gebruik maken van een elektrische waterpomp.

Waterput slaan

ik wil graag een waterput laten slaan in de achtertuin. Alleen te gebruiken voor beregening, niet voor consumptie. Toegankelijk via de garage.

Waterput slaan

Onze tuin is 1500 m2 en wil graag een waterput laten slaan. De tuin is makkelijk te bereiken. Graag ontvang ik een offerte.

Waterput slaan

Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn voor het slaan van een waterput. We willen graag de tuin besproeien met het grondwater.

Waterput slaan

Graag een offerte voor het slaan van een watervoorziening in de tuin

Grondwaterput laten slaan in de achtertuin

Ik heb een tuin van 750 m2. Daarin zou ik een waterput willen laten boren. De put is voor beregening. De diepte zal ongeveer 20 meter moeten zijn. Doorsnede van de buis 10cm. In de offerte hoeft geen pomp te worden opgenomen. Onderin de put moet grind worden gestort of vooraf een filter aangebracht voor betere waterdoorlating.

Waterput slaan in de achtertuin

Ik wil graag een pomp en leidingwerk om grondwater op te kunnen pompen. Vind het zonde om met drinkwater de tuin te sproeien. Dus graag leveren en aanleggen van zo'n installatie.

Waterput slaan

Zijn op zoek voor het slaan van een waterput voor onze tuin. Willen een compleet systeem, dus zonder mitsen en maren.

Partners

Partners van Casius