Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin draineren en egaliseren:

Tuin draineren en egaliseren

Wij bouwen een nieuw huis en willen de tuin graag droog houden dus willen drainage in de tuin, achter huis hebben we hemelwater afvoer beschikbaar in de grond en we willen de grond geëgaliseerd hebben daarna. De oppervlakte is ongeveer 450 m2.
Onze klant uit Warffum (Groningen) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin draineren en egaliseren uit heel Nederland:

Egaliseren, draineren en bestraten

In de tuin 20 m2 egaliseren (verlagen en afvoeren zand), waterafvoer aanleggen en bestraten met bestaande grindtegels en klinkers.

Gedeelte tuin draineren

Onze tuin is erg nat tegen de achter muur. De drainage kan worden aangesloten op de drainage aan de zijkant die afwatert op de sloot voor het huis. Het gaat om een stuk van ongeveer 100 m2.

Aanleggen drainage in deel van tuin

Ons achterste gedeelte van onze tuin van ongeveer 20 m2 (geschat) willen we gedraineerd hebben, vanwege het hoge waterpeil. Ik heb geen idee of we dan de gehele oppervlakte moeten draineren of slechts een deel bv, alleen linkerhelft. Tuindeel is totaal gemiddeld 4,5 meter breed [taps toe] en 6 meter lang grondwater. Aan de rechterzijde bij tuindeur willen we een put/pomp neerzetten en wegpompen naar een plein/riool. Mogelijk moeten een paar stenen bij entree worden opgehoogd om water niet terug te laten lopen in de tuin. Opdracht zou zeer binnenkort uitgevoerd kunnen worden.

Perceel ophogen en draineren

We hebben een vrij grote tuin waarvan circa 5000 m2 grasland waar we paardjes in willen laten lopen. Het is alleen een groot deel van het jaar erg drassig. Dit zouden we graag willen verhelpen. Zou ophogen im combinatie met een drainage een oplossing kunnen zijn? De grond bestaat hier volgens mij uit vette klei. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden met u te bespreken.

Tuin draineren en ophogen

Onze tuin ligt erg laag en zou moeten worden opgehoogd, om met name droge voeten te houden. Het gaat om het gazon met een oppervlak van ongeveer 160 m2. Het ophogen zal tussen 12 en 15 cm kunnen bedragen. Er hoeft geen drainage aangelegd te worden want de tuin ligt te laag om dit adequaat aan te kunnen leggen.

Tuin draineren en bestraten

Ongeveer 50 m2 tuin draineren en opnieuw aanleggen met bestaande tegels (zie afbeelding) daarnaast nog een pad creëren naar de poort. Hiervoor kunnen de huidige stenen hergebruikt worden.

Tuin egaliseren en draineren

Voor een tuin van 6 meter breed en 15 meter lang moet een goede afloop gecreëerd worden naar het afwaterputje op een pleintje achter de tuin + eventuele grondbewerking. De achterkant van de tuin is nu verhoogd met puin en zand, waardoor water in tuin waarschijnlijk niet goed wegloopt. Eventueel ook voor goede waterhuishouding met drainagesysteem dit op advies van situatie. De tuin dient leeg opgeleverd te worden.

Tuin draineren

Mijn tuin is een paar jaar geleden opgehoogd maar men vond het niet nodig om te draineren. Echter is het nu nat onder het huis en in de tuin,veengrond. De tuin is 6 bij 10 meter groot en er is geen achterom aanwezig. Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden met u te bespreken.

Tuin draineren

Met 7 omwonenden hebben wij van de gemeente een stuk grond gekocht van in totaal 1060 m2. De perceel is eerst door de gemeente gesaneerd door ongeveer 1 meter af te graven er er dus 1060 m3 schone grond op te leggen. Dit betreft echter klei. Doordat er met graafmachines overheen is gereden is alles vast gereden en ontbreekt elke structuur. Het water kan niet meer weg. Alles zal gedraineerd moeten worden. De afwatering zou kunnen op een nabij gelegen sloot. Zou u een prijsindicatie kunnen geven wat het zou kosten om een dergelijk groot stuk kleigrond te draineren.

Tuin drainage aanleggen

Onze tuin blijft veel te nat Kunt u vrijblijvend een offerte voor draineren geven, De tuin ligt rondom beton een verlaagd steigertje en dan een sloot

Partners

Partners van Casius