Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor graszoden leggen:

Graszoden leggen

Graszoden legge. Grond eventueel aanvullen als het nodig is. Grond egaliseren en walsen
Onze klant uit Meerstad (Groningen) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor graszoden leggen uit heel Nederland:

Tuin afgraven en met tuinaarde ophogen

Tuin afgraven en aanvullen met tuinaarde, ten behoeve van graszoden. Recent zijn meerdere bomen en struiken verwijderd, inclusief de stronken. We willen hier nu gras leggen. Betreft zo'n 50 m2. Indien mogelijk ook graszoden leveren en overige tuinaarde afvoeren. Tuin is bereikbaar middels een poort. Vanaf 11 augustus kunnen de werkzaamheden zo snel mogelijk van start gaan.

Graszoden leggen

Wij zijn opzoek naar bedrijven die graszoden te koop hebben en eventueel leggen. Het gaat om 45 m2. Graag ontvangen we een offerte voor de hoeveelheid m2 en eventueel het leggen ervan. Hierbij een foto van de situatie.

Tuin afgraven, egaliseren en graszoden leggen

Ik wil mijn achtertuin gaan renoveren. De tuin is 20 vierkante meter (rechthoekig). Op dit moment ligt er puin, daaroverheen worteldoek en daar bovenop een laag aarde (van gemiddeld ongeveer 5 cm). Voorheen lag hier gras, dat is nu grotendeels weg, er is alleen nog af en toe een polletje. Ik wil nu graag het bovenste deel laten afgraven (en af laten voeren) en nieuwe aarde laten aanvoeren, op een zodanige manier dat een laag van 15 cm aarde ontstaat. Daarop wil ik namelijk graszoden laten leggen. Het veld kan ongeveer 5 cm opgehoogd worden. Klus moet door het huis heen gebeuren, klein huis, gelijkvloers. Er past mogelijk geen kruiwagen door de hal maar wel door het raam. Woon wel dicht aan de straat.

Graszoden in de tuin aanleggen

Wij willen graag gras in onze tuin. Zou u een offerte voor ons kunnen maken? De oppervlakte is circa 65/68 m2. Het egaliseren lukt mij grotendeels. Jullie zullen daar nog wel de laatste hand aan moeten zetten. Verder uiteraard de graszoden zelf en het leggen daarvan. De tuin is NIET met groot materiaal te bereiken. Alles zal via een normale deur via de huiskamer moeten! Met een kruiwagen kun je er wel doorheen.

Graszoden laten leggen

Ik wil graszoden in mijn achtertuin laten aanleggen. Het gedeelte waar gras moet komen is ongeveer 33 m2. Er zit nog veelal onkruid in het zand en mogelijk onder het zand ook wat kleine steentjes. Ik zou graag graszoden willen laten leggen en ook dat de grond onkruid vrij wordt gemaakt. betreft een rijtjeswoning, er is Achtertuin wat goed te bereiken is. Eventueel puin ook afvoeren.

Tuin afgraven, egaliseren en graszoden leggen

Wij hebben een nieuwbouwhuis, waarbij het gedeelte tuin nu hoger ligt als het terras. Daarom willen wij een stuk van het grons af laten graven, dit mooi laten egaliseren en hier graszaad of graszoden op leggen. De tuin is ongeveer 9 x 11 meter.

Boomstronk verwijderen, opnieuw bestraten en graszoden aanleggen

In het midden van de tuin is een vierkant van ongeveer 4,12 x 4,12 meter. Graag zouden we deze willen doortrekken richting de schuur, door de tegels eruit te halen. Zodat er een rechthoekig stuk ontstaat van ongeveer 4 x 8 meter. Het rechthoekige stuk zouden we willen opvullen met graszoden en de zijkanten moeten opnieuw bestraat worden (banden leggen) De boomstronk (onder het huisje) moet verwijderd worden. De diameter van de boomstronk is ongeveer 20 cm. Zou u voor ons de kosten kunnen onderverdelen in: - Boomstronk verwijderen - Opnieuw bestraten - Aanschaf graszoden - Graszoden aanleggen

Kunstgras laten leggen

In de achtertuin zullen wij zelf de graszoden verwijderen. Hierna dient de vakman de tuin verder uit te graven en klaar te maken voor het leggen van het kunstgras. De oppervlakte is 9 bij 6.40 bij 10 bij 3.40 meter.

Tuin compleet laten aanleggen

Tuin egaliseren om vervolgens houten vlonders neer te leggen en wat graszoden. Ook 4 meter schutting moet geplaatst worden. Tuin is in totaal 24 m2. Helft vlonders en helft gras. Ik heb een achterom.

Graszoden leveren en leggen

Deel van de tuin ongeveer 25 m2 hebben wij gras liggen alleen is daar niet veel meer van over. Er moeten dus nieuwe graszoden gelegd worden en het klein beetje resterende gras wat er nu nog ligt, weggehaald en afgevoerd worden.

Partners

Partners van Casius