Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Meerstad te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Meerstad heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Meerstad u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Meerstad of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Meerstad bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin afgraven en zand terug storten, tuinen aanleggen, tuin nieuw inrichten incl aanpassen terras en oprit, grote tuin draineren en ophogen, tuin bestraten, paar perkjes en omheinen met schutting, tuin opnieuw indelen, grenen schutting plaatsen, leveren incl. plaaten van schutting, tuin egaliseren en bestraten met verlichting, aanleggen terras inclusief egaliseren, de gehele voortuin renoveren, uitgraven en opvullen 38 nieuwbouwwoningen, achtertuin onderheien en betonnen vloer, tuin ophogen, vlonderterras plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Meerstad staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Meerstad:

Graszoden leggen

Graszoden legge. Grond eventueel aanvullen als het nodig is. Grond egaliseren en walsen

Trampoline ingraven

We willen graag een trampoline ingraven in onze Tuin. De trampoline is 281 x 201, de kuil moet 230 x 150cm, 40 cm diep Inclusief afvoer van het grond. Daarna moet de trampoline erin gemonteerd worden. We hebben een deur van 95cm naar de tuin.

Trampoline van Airlife ingraven

Wij hebben een trampoline van Airlife van 3,70 gekocht. Deze willen wij graag ingraven, het liefst vlak met het gras. Ook willen wij deze op een lichte helling plaatsen, maar de trampoline moet natuurlijk wel waterpas. Ik ontvang graag een globale indicatie van de kosten. Wanneer u een graafmachientje heeft die een schuine helling aan kan, dan is het gat te bereiken met een graafmachientje via de (nu nog onbebouwde) buurkavel.

Tuinontwerp en advies bij nieuwbouwwoning

Ontwerp tuin en bestrating en aanleg bij nieuwbouwwoning in Meerstad. Woning wordt opgeleverd. Graag in overleg met de aannemer de aanleg voldoen. Zie voor afmetingen bijgevoegde bestanden. Graag alleen reageren met een inschatting van een totaalprijs en een grof voorstel. Wij nodigen dan op basis van deze voorstellen graag een aantal mensen uit met wie wij een samenwerking zien zitten. Wensen: - Bestrating van straat naar voordeur, berging en carport: 'vriendelijke' natuurlijk ogende klinkers (geen antraciet / betontegels), eventueel schelpen? - Fietsenberging voor of achter het huis (onderzoeken wat eisen welstand hierin zijn en samen met ons oplossing vinden) - Terras van composiet vlonderplanken in verlengde van veranda woning: aan 'serre' en woonkeuken (deel aan 'serre' wordt overdekt door beweegbare zonwering) - Aan straatkant wordt 'heg' geleverd door gemeente - Aan waterkant verdiept (halfrond? ) terras met bestrating, vaste vuurplaats en eventueel vaste zitplek (en houtopslag? ) - Achtertuin voornamelijk gras - Elementen van cor-ten staal met daarin beplanting voor én achter het huis - Begroeiing in vorm van siergrassen, eventueel vetplanten - Ronde / organische vormen - Boom in voortuin en achtertuin aan het water in hoek naast terras (Chinese treurwilg? ) - Kleur door gebruik van planten als Japanse es/acer en gekleurde siergrassen en andere planten die goed samen gaan met siergrassen - Groene erf afscheiding aan één kant van het perceel - Uitzicht op water niet ontnemen - Plek voor een droogmolen en speelplek met schommel en zandbak (speelplaatstegels? ) - Onderhoudsvriendelijk (niet meer dan 2x per jaar onderhoud) - Oplossing voor een 'hek' richting waterkant ivm klein kind

Erfafscheiding tussen woningen plaatsen

Het betreft het plaatsen van een schutting met een lengte van ongeveer 7.50 meter. Tussen 2 huizen en loopt van huis naar schuur met regenpijp.

Hout composiet schutting leveren en plaatsen

Bij een nieuwbouwwoning wil ik graag een hout composiet schutting laten plaatsen van ruim 9 meter lang. De schutting langs de deurzijde is 1.63 en bij de buren 2.43 meter. De vakman kan gelijk aan de gang.

Schutting bij een nieuwbouwhuis plaatsen

Wij betrekken zeer binnenkort ons nieuwbouwhuis en samen met meerdere buren willen wij graag z.s.m. een schutting. Onze wensen zijn: - hardhouten palen; - verticale planken van geïmpregneerd hout; - brede verticale planken (20 cm); - op een dusdanige manier geplaatst dat er geen doorkijk tussen de planken is; - afdek lat op de schutting; - 2 meter hoog. Aangezien we op een plaats wonen waar het erg hard kan waaien/ stormen is het van belang dat de schutting erg stevig is. Graag zouden wij de prijs ontvangen per strekkende meter, inclusief btw, inclusief plaatsen en exclusief deur. Mocht er nog iets onduidelijk zijn mag u gerust mailen. Bvd!

Drainage in de tuin aanleggen

Ik wil graag weten wat het ongeveer kost om de tuin uit te graven en drainage aan te leggen. Vervolgens de gehele tuin met geel zand vullen. Het gaat in totaal om ongeveer 75 m2. Op dit moment wordt de tuin kaal opgeleverd.