Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor graszoden laten leggen:

Graszoden laten leggen

Ik wil graszoden in mijn achtertuin laten aanleggen. Het gedeelte waar gras moet komen is ongeveer 33 m2. Er zit nog veelal onkruid in het zand en mogelijk onder het zand ook wat kleine steentjes. Ik zou graag graszoden willen laten leggen en ook dat de grond onkruid vrij wordt gemaakt. betreft een rijtjeswoning, er is Achtertuin wat goed te bereiken is. Eventueel puin ook afvoeren.
Onze klant uit Groningen (Groningen) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor graszoden laten leggen uit heel Nederland:

Graszoden in de tuin aanleggen

Wij willen graag gras in onze tuin. Zou u een offerte voor ons kunnen maken? De oppervlakte is circa 65/68 m2. Het egaliseren lukt mij grotendeels. Jullie zullen daar nog wel de laatste hand aan moeten zetten. Verder uiteraard de graszoden zelf en het leggen daarvan. De tuin is NIET met groot materiaal te bereiken. Alles zal via een normale deur via de huiskamer moeten! Met een kruiwagen kun je er wel doorheen.

Tuin afgraven, egaliseren en graszoden leggen

Wij hebben een nieuwbouwhuis, waarbij het gedeelte tuin nu hoger ligt als het terras. Daarom willen wij een stuk van het grons af laten graven, dit mooi laten egaliseren en hier graszaad of graszoden op leggen. De tuin is ongeveer 9 x 11 meter.

Boomstronk verwijderen, opnieuw bestraten en graszoden aanleggen

In het midden van de tuin is een vierkant van ongeveer 4,12 x 4,12 meter. Graag zouden we deze willen doortrekken richting de schuur, door de tegels eruit te halen. Zodat er een rechthoekig stuk ontstaat van ongeveer 4 x 8 meter. Het rechthoekige stuk zouden we willen opvullen met graszoden en de zijkanten moeten opnieuw bestraat worden (banden leggen) De boomstronk (onder het huisje) moet verwijderd worden. De diameter van de boomstronk is ongeveer 20 cm. Zou u voor ons de kosten kunnen onderverdelen in: - Boomstronk verwijderen - Opnieuw bestraten - Aanschaf graszoden - Graszoden aanleggen

Kunstgras laten leggen

In de achtertuin zullen wij zelf de graszoden verwijderen. Hierna dient de vakman de tuin verder uit te graven en klaar te maken voor het leggen van het kunstgras. De oppervlakte is 9 bij 6.40 bij 10 bij 3.40 meter.

Tuin compleet laten aanleggen

Tuin egaliseren om vervolgens houten vlonders neer te leggen en wat graszoden. Ook 4 meter schutting moet geplaatst worden. Tuin is in totaal 24 m2. Helft vlonders en helft gras. Ik heb een achterom.

Graszoden leveren en leggen

Deel van de tuin ongeveer 25 m2 hebben wij gras liggen alleen is daar niet veel meer van over. Er moeten dus nieuwe graszoden gelegd worden en het klein beetje resterende gras wat er nu nog ligt, weggehaald en afgevoerd worden.

Trampoline ingraven en nieuwe graszoden leggen

Wij willen graag een trampoline laten ingraven, afmeting 213 bij 305 cm. Diepte kuil moet 70cm - 75cm zijn. Graszoden vervangen (15m2) 2 leiplantanen (hoogte minimaal 200m) bladluis arme leiplantanen Met vriendelijke groet,

Terras aanleggen, plantenbakken maken en gras leggen

Terras met getrommelde abbeystones 4x4 meter ongeveer, eventueel betonblok plantenbakken (gestuced) bij schutting, en graszoden (8x12 meter ongeveer. Bij voordeur eventueel zelfde stenen leggen.

Ophogen, egaliseren en zaaien of zoden leggen

Tuin van 20x12 ophogen 25cm. Egaliseren en inzaaien of graszoden. Schat hiervoor zon 60m3 aarde nodig te hebben

Terras verlengen en nieuwe graszoden leggen

In de achtertuin daar moeten nieuwe graszoden in. Oude gras moet verwijderd worden. Oppervlakte circa 5 meter bij 7 meter, dus 35 m2. Terras moet stukje verlengd worden. Oppervlakte 2,5 meter bij 2,5 meter dus circa 6,5 m2. Klus kan door de garage heen gedaan worden.

Partners

Partners van Casius