Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Groningen of directe omgeving.

3002 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: twee nieuwbouw tuinen aanleggen, complete tuinrenovatie, tuin afgraven en schutting plaatsen, tuin leeg halen en aanleggen, complete tuin aan laten leggen, keerwanden plaatsen in verzakte tuin, tuin ontwerpen en aanleggen, beschoeiing langs de sloot vervangen, tuinaanleg, tuin laten renoveren, tuinontwerp en tuinaanleg, tuin vernieuwen, terras aanleggen, nieuwbouwtuin aan laten leggen, tuin renoveren en terrasoverkapping plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Groningen:

Vijf boomstronken verwijderen

Ik heb 5 boomstronken (25 cm doorsnee) in mijn tuin. Ik zou die heel graag weg willen hebben, wat kost me dit?

Graszoden laten leggen

Ik wil graszoden in mijn achtertuin laten aanleggen. Het gedeelte waar gras moet komen is ongeveer 33 m2. Er zit nog veelal onkruid in het zand en mogelijk onder het zand ook wat kleine steentjes. Ik zou graag graszoden willen laten leggen en ook dat de grond onkruid vrij wordt gemaakt. betreft een rijtjeswoning, er is Achtertuin wat goed te bereiken is. Eventueel puin ook afvoeren.

Tuinschutting Jumbo plaatsen

Ik wil graag mijn tuin in totaal plus min 15 meter schutting ( schutting Jumbo toog 180X180 ),met bijhorende palen en zo)van Gamma willen plaatsen. Wat zou me dat totaal kosten?

Schuttingen plaatsen

Ik wil 2 schutting panelen aanschaffen bij Praxis. Wat kost het als jullie deze bezorgen en plaatsen? Een paal zit al in de grond. Dus nu moeten er nog twee palen en twee schuttingdelen geplaatst worden. Twee paalhouders zijn reeds aanwezig.

Stukje schutting plaatsen

Een deel van de houten schutting in de tuin is oud en stuk. De palen er tussen staan goed en stevig, maar er moeten 1 of 2, mogelijk 3 nieuw schermen tussen worden geplaatst. Die moeten nog worden aangeschaft. Kunnen ze ook worden bezorgd eventueel ( en wat zijn daarvan de kosten? ) Lijkt me op zich een kleine klus, maar ik en de buurvrouw kunnen het zelf niet doen.

Houten vlonder in de tuin aanleggen

Ik zou graag een vlonder-terras van hardhout laten aanleggen in mijn tuin (foto bijgevoegd). Afmeting 4.80 x 3.60 meter. Ik zou graag een idee hebben wat dit zou kosten.

Tuin bestraten, vlonder, border en pergola maken

Op dit moment grotendeels betegeld met stenen. Dit opnieuw bestraten met aan de achterzijde van de tuin een gedeelte met vlonderplanken, hardhout, glad geschaafd. Daarnaast kleine border en een pergola. Het is een kleine tuin, totaal 32 m2. Vlonderplanken 8 m2, tegels 24 m2, met uitsparing voor kleine border en pergola.

Bomen verwijderen uit achtertuin

Het verwijderen van de 2 bomen die op de foto staan. De bomen staan in de achtertuin en is moeilijk bereikbaar voor eventueel zware machine's.

Coniferen snoeien

Graag zou ik een indicatie ontvangen voor het snoeien van de Coniferen bij ons en bij de buren. Het gaat om ongeveer 50 a 60 meter conifeer van 3 meter hoog. Er zal 1 meter verwijderd moeten worden en het afval afgevoerd. Alles is goed bereikbaar.

Drainage aanleggen in achtertuin

Mijn tuin staat geregeld onder water. Ik zou graag een afspraak willen maken voor een offerte voor het plaatsen/vervangen van de drainage.

Schutting van composiet leveren en plaatsen

Bij onze nieuwbouwwoning willen we een composiet schutting laten plaatsen van 520 cm lang en 200 cm hoog. Er hoeft geen poortdeur in. We wonen er al, de tuin is nog helemaal leeg. We ontvangen graag uw offerte.

Tuin bestraten

Onze tuin staat momenteel vol met brandnetels/onkruid en wij willen hier graag een terras. Het gaat ongeveer om 35 m2 en de tegels hebben wij al zelf, betontegels van 40 x 60 cm. Het is de bedoeling dat het hele terras op 1 hoogte komt te liggen, onder het kozijn van het achterste raampje beneden. De tuin is helaas moeilijk te bereiken. Vanaf de weg loopt er een hele smalle gang, 1 kruiwagen breed, naar een andere tuin. Vanaf daar is het nog 20 meter lopen. Inclusief afvoeren van de materialen.

Coniferen snoeien

Mijn coniferen zijn nu ongeveer 3 meter hoog en niet mooi meer. Het zijn er 13. Graag zou ik ze sowieso 1 meter willen snoeien, zodat ik ze zelf beter bij kan houden. Maar ik weet niet of dat mogelijk is?

Composiet schutting plaatsen

Ik wil graag voor onze tuin een nieuwe composiet schutting. De lengte is ongeveer 5 meter en de hoogte zal 1.80 meter worden. Hierin zou dan toegangsdeur geplaatst moeten worden. We zouden graag de aanleg door u laten verzorgen. Zorgt u ook voor de afvoer van de oude tuinhek?

Hardhouten schutting plaatsen

Harthouten schutting plaatsen, ongeveer 8.30 meter x 2.00 meter, en een poort. Oude delen ook verwijderen. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman is verantwoordelijk voor de afvoer van het afval.

Composiet tuinhek laten plaatsen

Mijn buurvrouw en ik willen graag een composiet tuinhek aanschaffen en laten plaatsen tussen beide tuinen. Het gaat over een lengte van ongeveer 15 meter en hoogte van ongeveer 80 cm. Wij zoeken een vakman voor de levering en plaatsing en ontvangen graag uw prijsindicatie.

Boom kappen in een stadstuin

Wij hebben in onze besloten stadstuin een berk staan die we willen laten kappen. We vragen momenteel een kapvergunning aan. De hoogte is 10 meter, de diameter 35 cm en omtrek van de stam 110 cm. We willen dit in het voorjaar laten verzorgen voordat er blad verschijnt. We willen alleen het afval van de kroon laten afvoeren. Het overige hout willen we op maat laten zagen en kloven voor eigen gebruik. Er is toegang tot de tuin via een smalle brandgang met poort. We laten de boom graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Ophogen van bestaande tuin

Graag een kostenindicatie voor het ophogen en egaliseren van een bestaande tuin (waar zo'n beetje alles is uitgehaald). 20x20 meter, ongeveer 15 centimeter erbij.

Bomen kappen

Ik heb 2 bomen die moeten worden verwijderd. Het gaat om een kers en een pruimenboom. Ook zullen de stronken moeten worden uitgefreesd. Van de kers wil ik graag wat hout houden omdat mijn vader deze heeft geplant, en als herdenking aan hem hier van een scheepskist wil maken. De rest zal wel moeten worden afgevoerd met nog enige eerder gekapte taken. De bomen zijn ongeveer 15 meter hoog en staan in de achtertuin die goed bereikbaar is. De pruimenboom staat dicht tegen de achtergevel. De vergunningen zijn aanwezig.

Conifeer met wortels verwijderen

De conifeer van ongeveer 6 meter hoog met een stam van 45 cm dient te worden gerooid. Deze boom staat vrij in de de tuin. Daarnaast is er van een andere conifeer nog een stronk met wortels aanwezig. Deze willen wij ook graag laten verwijderen.

Oude gazon verwijderen

Hi, sorry my Dutch is not so well. Can you remove my old lawn (only grass and earth) 45 m2 and take it out? The garden is accessible from the J.M. Den Uylstraat. Location Groningen. And how much does it cost?

Tuinaarde en graszoden afvoeren

Ik laat graag maximaal 1 m³ graszoden en grond afvoeren die vrijkomen bij een klus. Ik hoor graag wat de kosten zijn.

Tegels verwijderen, afvoeren en graszoden leggen

Onze tuin is ongeveer 52m2 (excl. schuur en garage) en volledig betegeld. Wij willen graag dat alle tegels verwijderd worden en dat ongeveer de helft met graszoden gelegd wordt en de andere helft met nieuwe tegels (tegels zijn nog niet besteld, graag in overleg met de vakman). De ondergrond is klei met een laagje zand voor de tegels. Mogelijk moet er een laagje afgegraven worden en aarde toegevoegd voor de graszoden. Verder willen wij ook een kant en klare haag plaatsen van ongeveer 8 meter lang. Graag een offerte met prijsspecificatie voor de verschillende werkzaamheden.

Tuin renoveren

Wij willen onze achtertuin van ongeveer 120 m² graag helemaal laten renoveren. De beplanting moet gerooid worden, de oude tegels verwijderd en de grond geëgaliseerd. Ook de afvoer in de tuin moet worden vernieuwd. We willen er ook nieuwe tegels laten plaatsen. Er is hier geen brandgang, alle aan- en afvoer moet via onze garage. Ik wil een afspraak maken om de tuin te laten bekijken en mijn wensen te bespreken. Ik werk onregelmatige diensten en ben telefonisch moeilijk bereikbaar. Ik wil daarom even per email een afspraak met u inplannen.

Tuin opnieuw aanleggen

Wij willen onze voortuin opnieuw laten aanleggen. We hebben op dit moment een tuin van ongeveer 35 m2. Er staan wat struiken en er is een pad naar de voordeur. We willen de tuin helemaal opnieuw laten doen. Voordelig en onderhoudsvriendelijk is voor ons belangrijk. We willen ongeveer 50% laten bestraten, we hebben zelf de tegels al. Het gaat dan om een nieuw pad en een stuk tegen het raam aan waar we dan een bankje kunnen neerzetten. De rest willen we opvullen met een boompje in het midden en wat dekkende lage planten in het voorste gedeelte. De aarde willen we dan opvullen met schors. Optioneel is een laag hekje aan 1 kant van het huis, scheiding met buren. Het is al met al een redelijk overzichtelijke klus en ik wil daarom graag een duidelijke offerte. We willen later ook de achtertuin aanpakken, dus is het belangrijk dat deze klus binnen het budget blijft.