Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Groningen of directe omgeving.

3012 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuinafscherming nieuwbouw, tuin afgraven, grond afvoeren en goede grond en puin plaatsen, tuin aanleggen, voor- en achtertuin aanleg nieuwbouw, afgraven en afvoeren bouwgrond, hout/beton schutting plaatsen, tuin aanleggen, tuin renoveren / vernieuwen, tuin aanleggen bij nieuwbouw, schuurtje met overkapping bouwen, grasveld aanleggen, tuin opnieuw inrichten, egaliseren tuin en aangrenzend stukje gemeentegrond, achtertuin renoveren, terras, pergola, verhoogde (gestucte) border en tuinbank maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Groningen:

Tuin nieuwbouw

Wat kost het om een tuin/terras aan te leggen bij een nieuwbouwwoning. Ik weet niet of er hierbij afgegraven moet worden. Hebben jullie hier ervaring mee? Zie de bijlage voor hoe we het ongeveer willen hebben. Het oppervlak is ongeveer 62 m2.

Boomstronk verwijderen

Ik heb op uw website gezien dat de gemiddelde prijs voor het verwijderen van een boomstronk € 55 is. Is dat bedrag exclusief btw? De vakman mag de stronk afvoeren maar het hoeft niet.

Coniferen laten rooien en afvoeren

Wij willen de coniferenhaag tussen onze buren en ons laten rooien en afvoeren. De haag is 16 meter lang en de hoogte van de coniferen is 2,5 meter. De haag is ongeveer 30 jaar geleden geplant. De tuinen zijn via de achterkant, grenzend aan een bosgebied (Le-Roy), te bereiken. Aan het eind van de tuinen is een talut van ongeveer 2 meter cwaardoor het misschien niet mogelijk is om een graafmachine te gebruiken.

Voortuin afgraven en afvoeren

Ik zoek een partij die mijn voortuin kan afgraven en de beplating kan afvoeren. De tuin heeft een oppervlakte van 20 m2 en is goed bereikbaar.

Wortels en boomstronk verwijderen

Graag zou ik een schutting plaatsen in mijn tuin. Echter zitten er op de erfgrens een aantal wortels/stronken die zorgen dat dit niet mogelijk is.

Bamboe- en boomstronkwortels verwijderen

De diameter van de bamboe bedraagt ongeveer 1 m2

Vijf boomstronken verwijderen

Ik heb 5 boomstronken (25 cm doorsnee) in mijn tuin. Ik zou die heel graag weg willen hebben, wat kost me dit?

Graszoden laten leggen

Ik wil graszoden in mijn achtertuin laten aanleggen. Het gedeelte waar gras moet komen is ongeveer 33 m2. Er zit nog veelal onkruid in het zand en mogelijk onder het zand ook wat kleine steentjes. Ik zou graag graszoden willen laten leggen en ook dat de grond onkruid vrij wordt gemaakt. betreft een rijtjeswoning, er is Achtertuin wat goed te bereiken is. Eventueel puin ook afvoeren.

Tuinschutting Jumbo plaatsen

Ik wil graag mijn tuin in totaal plus min 15 meter schutting ( schutting Jumbo toog 180X180 ),met bijhorende palen en zo)van Gamma willen plaatsen. Wat zou me dat totaal kosten?

Schuttingen plaatsen

Ik wil 2 schutting panelen aanschaffen bij Praxis. Wat kost het als jullie deze bezorgen en plaatsen? Een paal zit al in de grond. Dus nu moeten er nog twee palen en twee schuttingdelen geplaatst worden. Twee paalhouders zijn reeds aanwezig.

Stukje schutting plaatsen

Een deel van de houten schutting in de tuin is oud en stuk. De palen er tussen staan goed en stevig, maar er moeten 1 of 2, mogelijk 3 nieuw schermen tussen worden geplaatst. Die moeten nog worden aangeschaft. Kunnen ze ook worden bezorgd eventueel ( en wat zijn daarvan de kosten? ) Lijkt me op zich een kleine klus, maar ik en de buurvrouw kunnen het zelf niet doen.

Houten vlonder in de tuin aanleggen

Ik zou graag een vlonder-terras van hardhout laten aanleggen in mijn tuin (foto bijgevoegd). Afmeting 4.80 x 3.60 meter. Ik zou graag een idee hebben wat dit zou kosten.

Tuin bestraten, vlonder, border en pergola maken

Op dit moment grotendeels betegeld met stenen. Dit opnieuw bestraten met aan de achterzijde van de tuin een gedeelte met vlonderplanken, hardhout, glad geschaafd. Daarnaast kleine border en een pergola. Het is een kleine tuin, totaal 32 m2. Vlonderplanken 8 m2, tegels 24 m2, met uitsparing voor kleine border en pergola.

Bomen verwijderen uit achtertuin

Het verwijderen van de 2 bomen die op de foto staan. De bomen staan in de achtertuin en is moeilijk bereikbaar voor eventueel zware machine's.

Coniferen snoeien

Graag zou ik een indicatie ontvangen voor het snoeien van de Coniferen bij ons en bij de buren. Het gaat om ongeveer 50 a 60 meter conifeer van 3 meter hoog. Er zal 1 meter verwijderd moeten worden en het afval afgevoerd. Alles is goed bereikbaar.

Drainage aanleggen in achtertuin

Mijn tuin staat geregeld onder water. Ik zou graag een afspraak willen maken voor een offerte voor het plaatsen/vervangen van de drainage.

Schutting van composiet leveren en plaatsen

Bij onze nieuwbouwwoning willen we een composiet schutting laten plaatsen van 520 cm lang en 200 cm hoog. Er hoeft geen poortdeur in. We wonen er al, de tuin is nog helemaal leeg. We ontvangen graag uw offerte.

Tuin bestraten

Onze tuin staat momenteel vol met brandnetels/onkruid en wij willen hier graag een terras. Het gaat ongeveer om 35 m2 en de tegels hebben wij al zelf, betontegels van 40 x 60 cm. Het is de bedoeling dat het hele terras op 1 hoogte komt te liggen, onder het kozijn van het achterste raampje beneden. De tuin is helaas moeilijk te bereiken. Vanaf de weg loopt er een hele smalle gang, 1 kruiwagen breed, naar een andere tuin. Vanaf daar is het nog 20 meter lopen. Inclusief afvoeren van de materialen.

Coniferen snoeien

Mijn coniferen zijn nu ongeveer 3 meter hoog en niet mooi meer. Het zijn er 13. Graag zou ik ze sowieso 1 meter willen snoeien, zodat ik ze zelf beter bij kan houden. Maar ik weet niet of dat mogelijk is?

Composiet schutting plaatsen

Ik wil graag voor onze tuin een nieuwe composiet schutting. De lengte is ongeveer 5 meter en de hoogte zal 1.80 meter worden. Hierin zou dan toegangsdeur geplaatst moeten worden. We zouden graag de aanleg door u laten verzorgen. Zorgt u ook voor de afvoer van de oude tuinhek?

Hardhouten schutting plaatsen

Harthouten schutting plaatsen, ongeveer 8.30 meter x 2.00 meter, en een poort. Oude delen ook verwijderen. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman is verantwoordelijk voor de afvoer van het afval.

Composiet tuinhek laten plaatsen

Mijn buurvrouw en ik willen graag een composiet tuinhek aanschaffen en laten plaatsen tussen beide tuinen. Het gaat over een lengte van ongeveer 15 meter en hoogte van ongeveer 80 cm. Wij zoeken een vakman voor de levering en plaatsing en ontvangen graag uw prijsindicatie.

Boom kappen in een stadstuin

Wij hebben in onze besloten stadstuin een berk staan die we willen laten kappen. We vragen momenteel een kapvergunning aan. De hoogte is 10 meter, de diameter 35 cm en omtrek van de stam 110 cm. We willen dit in het voorjaar laten verzorgen voordat er blad verschijnt. We willen alleen het afval van de kroon laten afvoeren. Het overige hout willen we op maat laten zagen en kloven voor eigen gebruik. Er is toegang tot de tuin via een smalle brandgang met poort. We laten de boom graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Ophogen van bestaande tuin

Graag een kostenindicatie voor het ophogen en egaliseren van een bestaande tuin (waar zo'n beetje alles is uitgehaald). 20x20 meter, ongeveer 15 centimeter erbij.

Bomen kappen

Ik heb 2 bomen die moeten worden verwijderd. Het gaat om een kers en een pruimenboom. Ook zullen de stronken moeten worden uitgefreesd. Van de kers wil ik graag wat hout houden omdat mijn vader deze heeft geplant, en als herdenking aan hem hier van een scheepskist wil maken. De rest zal wel moeten worden afgevoerd met nog enige eerder gekapte taken. De bomen zijn ongeveer 15 meter hoog en staan in de achtertuin die goed bereikbaar is. De pruimenboom staat dicht tegen de achtergevel. De vergunningen zijn aanwezig.