Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Groningen of directe omgeving.

3001 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin, tuinrenovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Groningen:

coniferen verwijderen

Wij willen onze coniferenhaag (8meter lang en 2meter hoog) laten verwijderen , en metalen trellisscherm laten plaatsen

Waterpomp slaan handmatig bedienbaar

Heb een tuin van 400 m2. Was benieuwd of een waterpomp handmatig bediend kan worden. Voor het sproeien van tuin en gras.moet kosten. Waterput slaan nog geen idee hoe diep.

Plaatsen schutting

Ik heb een schutting van totaal ongeveer 6.3 meter er zitten 2 hoeken in. Daarnaast komt er nog een deur van ongeveer 90 centimeter in. De hoogte is optioneel tussen de 180 centimeter en 200 centimeter. De oude schutting is opgedeeld in 2 delen van 180 centimeter lang 1 deel van 144 centimeter en 120 centimeter.

Walbeschoeiing vervangen

Bestaande walbeschoeing vervangen, lengte 10 m en hoogte 1.50 meter.

Schutting plaatsen

Wij willen graag een houten betonnen schutting laten plaatsen. 22 meter met 2 deuren. Graag ontvang ik een offerte.

Schutting repareren na stormschade

Ik zoek een vakman die mijn schutting kan repareren. Onze schutting is schuin gewaaid met vele kapotte planken. De schutting is 12 m lang met hardhouten palen waarvan er nu een stuk of 8 scheef staan, of zijn gebroken. Graag ontvang ik een offerte voor reparatie van de schutting incl. eventuele nieuwe materialen.

Veel tuinaarde en ongeveer anderhalf kuub asfalt afgraven en afvoeren

Ik wil mijn huis uitbouwen op de oprit. Er moet asfalt af a 10 cm ongeveer x 16 m2 en er moet ongeveer 7 à 8 kuub zand afgegraven en afgevoerd worden. dit is incl. een funderingsgleuf. Ik zoek een vakman die dit op korte termijn kan regelen voor mij. Kraan kan over de oprit 2,5 à mtr breed

Het vervangen van een schutting

Ik zoek een hovenier die circa 12 meter aan schutting kan vervangen. De bestaande schutting dient verwijderd en afgevoerd te worden. Er moet rekening gehouden worden met de vijver. De nieuwe schutting moet 180 cm hoog zijn.

Boomwortels onder de tegels van de oprit verwijderen en opnieuw leggen

De boomwortels van de Catalpa duwen de tegels van onze oprit omhoog. Het gaat om een deel van de optie van ongeveer 1,5 x 2 meter. De tegels ook opnieuw leggen.

New pavement

Please send me offer for: * remove old pavement (bricks) - 55m2 (including garden lines) * dig out old sand for 15 cm on 65 m2 (10 m3) * bring new gravel to fill 15 cm and vibrate for 65 m2 ( 10 m3) * bring new sand (3 m2) *install garden tiles 60x60x4 on 65 m2 (I will order them)

Boom kappen

Boom achter in tuin moet worden gekapt. Grote (hoge) berk en stronk verwijderen. De boom is 10 a 15 meter en lastig bereikbaar, alleen via een brandgang. Materiaal ook graag afvoeren.

Sleuf graven voor kabels en waterleiding

100 meter sleuf voor 10 cm breed en 60 a 80 cm diep voor een 75mm persdruk rioolleiding. Zit verder geen enkele leiding in de grond in dit veld. Maar het moet wel een stukje onder een 3.5 m brede betonplaat door. Grond is zonder puin of andere toestanden erin. Wel af en toe een aantal wortels.

Afwatering drainage langs het huis ivm water in de kelder bij regenval

Ik zoek een hovenier die een afwatering drainage langs het huis kan realiseren. Dit moet gebeuren omdat er momenteel veel water de kelder inloopt. Het betreft een vrijstaande woning waar er bij één zijde een drainage gemaakt moet worden.

Tuin netjes maken

Voor het huis een heg knippen en in de achtertuin onkruid weghalen en wat struiken snoeien & het afval afvoeren.

Schutting met tuindeur laten plaatsen

Wij zijn op zoek naar een nieuwe schutting in de tuin (in Groningen), inclusief plaatsing, en zijn benieuwd naar de kosten. Situatieschets: Grenst aan brandgang, schutting heeft geen hoeken. Totale lengte is 4,40m inclusief poortdeur (90cm). Liefst een beton-houtschutting (beton: antraciet). Aangezien het een huurhuis betreft zijn we op zoek naar een goedkope oplossing.

Een achtertuin renoveren

Ik zoek een hovenier die mijn gehele achtertuin kan renoveren. Het gaat om het vervangen van een bestaande schuurtje, het vervangen van de schutting (10 meter), het plaatsen van een pergola/schaduwbesgroeiing en het opnieuw bestraten van mijn tuin. De tuin is 15 bij 7 meter groot. De schuur moet ongeveer 4 bij 6 meter groot worden. Exacte werkzaamheden bespreek ik graag met de hovenier.

Tuin met grind afgraven en afvoeren

Ik ben op zoek naar iemand die 4 kuub zand kan leveren en kan storten en ik ben benieuwd naar wat dit kost.

Tuin afgraven en nieuw zand leggen

Tuin, in L vorm, deels bij voordeur en achter (hoekwoning). We willen graszoden leggen: tuin is zwaar verwaarloosd door vorige bewoners. We willen graag schoon verder gaan: dus afgraven, afvoeren en dan nieuw vers zand. Maar uiteraard ook naar uw inzicht. Ca. 80 vierkante meter. Betegeling (achter) blijft liggen. Betreft dus vooral groot gegroeid onkruid en verwilderd gras.

Het afgraven, verwijderen en ophogen van de tuin

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin deels kan afgraven. Het gaat om het afgraven van 65 m2. De stenen verwijder ik zelf. Naast het afgraven dient de tuin ook te worden opgehoogd. De tuin moet worden opgehoogd met aarde. De achtertuin is bereikbaar per achterom.

Terras flagstones leggen

Ik ben op zoek naar een hovenier die 20 m² flagstones kan leggen op mijn terras. Het terras is voorbereid en de flagstones zijn al aanwezig.

Schutting plaatsen en hazelaartjes rooien

Tussen mijn tuin en die van de buurvrouw is een oude schutting aan vervanging toe. De maten zijn 8,5 meter lang en 1,8 hoog. Nu staan er 6 panelen en 5 palen en zitten er 6 ijzeren pinnen in de grond. Aan een kant moeten wat beginnende hazelaartjes worden gerooid die nu de boel nog overeind houden. Ik verzorg een nieuwe schutting.

Tuin ophogen en rolstoel toegankelijk maken

Ik wil mijn tuin ophogen en rolstoel toegankelijk maken. De tuin is ongeveer 6 meter breed en 7 meter lang. Deze klus kan zonder hindernissen uitgevoerd worden. Ik wil graag samen met de vakman de mogelijkheden bespreken en laat mij eerst hierover goed adviseren.

Looppad aanleggen

Ik wil een looppad aanleggen. Deze is 1 bij 5 meter ongeveer. Vervolgens moet er grindstenen geplaatst worden. Ik weet niet hoeveel dat gaat zijn en wil dat een vakman hiervoor langskomt.

Drainage, afgraven grond en nieuwe grond, mogelijk voor meerdere kavels

Wij krijgen volgend jaar een nieuwbouw woning, nu is de vraag voor onze tuin dit voorjaar om daar een drainage in te maken en grond af te graven en nieuwe grond te storten +-15 cm. De tuin is ongeveer 6,5-7m breed bij 9 lang. Graag een offerte apart en een offerte voor meerdere kavels.

Grond afvoeren en met zand ophogen

16 m2 afgraven 15 cm en vullen met zand eventueel betegelen met abbey stones gaarne apparte offertes