Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor waterbron slaan voor tuinberegening:

Waterbron slaan voor tuinberegening

Ik heb een perceel van ongeveer 1000 m2. Hiervan is ruwweg 50% tuin. Hierin komt een vijver van ongeveer 25 m3. Ik overweeg een put of iets dergelijks te laten slaan om van grondwater gebruik te kunnen maken.
Onze klant uit Blijham (Groningen) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterbron slaan voor tuinberegening uit heel Nederland:

Waterbron laten slaan

Ik wil graag een waterbron laten slaan. Deze moet 12 meter diep. Het is voor tuin beregening en vijvervulling. De pomp is al aanwezig.

Waterbron of waterput laten slaan

Ik heb een vrijstaande woning en wil een waterbron in de achtertuin laten slaan om de tuin mee te besproeien en de vijver bij te kunnen vullen. Ik heb al een goede pomp. De oprit van ongeveer 30 meter is te bereiken met een vrachtwagen. Vanaf hier zal er nog ongeveer 10 meter overbrugt moeten worden in de tuin om de juiste plek voor de waterbron te slaan.

Waterbron in de tuin slaan

De waterbron is voor het beregenen van de tuin. De perceelgrootte (exclusief woning is circa 2550 m2).

Waterbron slaan

Graag een offerte voor het slaan van een waterbron. Goed toegankelijk.

Waterbron slaan voor beregening

Wij hebben een totaal perceel van circa 700 m2, waarvan circa 300 m2 achtertuin en 100 m2 zij-en voortuin. De tuin ligt tegen een klein bos. In onze achtertuin staan 6 grote bomen en in de voortuin 2 grote bomen. De tuin is nu nog vrij eenvoudig met veel gras en borders. Maar dit willen we gaan veranderen in een tuin met meer variatie en begroeiing. Daarbij willen we een automatisch tuin besproeiing systeem met een waterput. Ik weet niet hoe diep het grondwater zit.

Waterbron slaan of boren

Ik wil een waterbron in mijn tuin laten boren/slaan waar schoon water uit kan worden opgepompt voor de beregening en het vullen van het zwembad. Capaciteit is ongeveer 4 m3 per uur. De beregeningsinstallatie zelf is er al voor een groot deel en pas ik verder zelf aan. De grootte van de tuin heb ik niet en ik weet ook niet hoe diep het grondwater is.

Waterbron slaan, spuiten of pulsen

Ik wil een waterbron slaan. De tuin is 15 m2. Ik weet niet hoe diep het grondwater is.

Waterbron slaan in de tuin voor beregening

Wij hebben een grote tuin en willen graag een waterbron laten slaan, die zowel geschikt is voor beregening van de tuin maar ook geschikt is voor drinkwater. Hiervoor moet ook de gehele installatie geschikt zijn, inclusief de benodigde aansluiting op onze waterleidingen.

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil graag een grondwaterbron laten slaan inclusief installeren pomp in mijn tuin van circa 500 m2.

Waterbron of waterput laten slaan

Wij willen een waterput laten slaan voor het besproeien van onze tuin. Tevens zijn we op zoek naar een bijbehorende pomp (elektrisch/ stopcontact ). Wat zijn hiervan ongeveer de kosten?

Partners

Partners van Casius