Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor waterbron slaan en hydrofoorpomp aansluiten:

Waterbron slaan en hydrofoorpomp aansluiten

Ik wil graag een waterbron laten slaan in de tuin. Diepte grondwater onbekend. Tuin is rondom bereikbaar. Hydrofoorpomp is aanwezig. Graag ontvang ik prijzen.
Onze klant uit Blijham (Groningen) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterbron slaan en hydrofoorpomp aansluiten uit heel Nederland:

Waterbron/ waterput slaan

Graag wil ik een water bron laten boren/ slaan voor het sproeien in de tuin. Materialen leveren door de vakman.

Waterbron slaan

Eigen bron voor tuinberegening. Moeten 2 sproeiers op aangesloten kunnen worden. Incl Pomp e.d. Electra ligt ter plekke

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Wij zijn bezig met de laatste voorbereidingen voor het bouwen van een huis aan de Kilderseweg in Zeddam en dus ook met de voorbereidingen van de tuin, graag willen we hier een puntstuk slaan zodat we zelf grondwater kunnen oppompen voor onze tuin. We willen dus graag een offerte voor het slaan/boren van een puntstuk, en daarbij een pomp voor het oppompen van het water

Waterbron slaan voor tuinberegening

Heeft het zin om een waterbron te laten slaan (gezien de kosten) voor een tuin van 100 m2. Zo ja, dan graag een offerte.

Waterbron slaan in de tuin

Wij willen een waterbron laten slaan voor gebruik van beregening en schoonmaak werkzaamheden om het huis Tuin is 1100 m2

Waterbron of waterput laten slaan

Ik wil mijn tuin beregenen met grondwater

Waterbron slaan in de tuin

Graag offerte waterbron slaan. Goed bereikbaar Schipborg

Waterbron slaan in de tuin

Ik zou graag een waterbron in de tuin slaan. Graag de kosten hiervan weten met en zonder pomp om de tuin te voorzien van aansluitpunten en een beregening installatie. De tuin is ongeveer 200 m2. Er is een stroomlpunt.

Waterbron boren voor drinkwater

Beste lezer, Wij zijn niet aangesloten op de waterleiding, maar geheel zelfvoorzienend. Wij hebben sinds een paar weken een DAB E. Sybox aan laten sluiten. Echter, het vermoeden is, dat de waterbron niet diep genoeg is. Afgelopen week gaf de E. Sybox een aantal keren "dry running" aan. En tevens liep druk terug. Douchen in 2 minuten of 1 x de toilet doortrekken en dan resette de pomp zich weer. Kunt u een offerte uitbrengen voor het slaan van een (nieuwe) bron. Wij weten niet hoe diep de huidige bron is. Wij hopen, dat iemand z.s.m. ons kan helpen. De huidige installateur is tot eind juli op vakantie. Met vriendelijke groet, Joost en Monique Spijkers

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil een waterbron laten slaan in de tuin. Dit voor het sproeien van de tuin. De put moet op zo'n 15 meter diep komen. Prijzen graag inclusief BTW en graag met pomp en zonder pomp. De tuin is zeer goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius