Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Bellingwolde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Bellingwolde heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Bellingwolde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Bellingwolde of directe omgeving.

35 klanten uit Bellingwolde bevelen een bij Casius in Bellingwolde aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 7,9/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Bellingwolde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, vijver uitgraven en put realiseren inclusief grond afvoeren, ontwerpen + realiseren tuin, tuintegels plaatsen, voortuin renoveren, tuin bestraten voor en achter, tuin afgraven en zand terug storten, tuinen aanleggen, tuin nieuw inrichten incl aanpassen terras en oprit, grote tuin draineren en ophogen, tuin bestraten, paar perkjes en omheinen met schutting, tuin opnieuw indelen, leeghalen tuin en aanleg terrasjes, tuinen renoveren, waterbron slaan of boren in de achtertuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Bellingwolde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Bellingwolde:

Schutting met poort plaatsen

Ik wil graag drie schermen en een tuinpoort plaatsen. De materialen koop ik bij Gamma. De schermen zijn 180 bij 180 en de tuinpoort 180 bij 90 cm.

Tuin leeghalen en drainage aanleggen

Ons grondoppervlakte is 450 m2 inclusief de woning. Op de scheiding achter en aan een zijkant moeten er hagen verwijderd worden. Het gaat om een laurierhaag van 10 meter lang, 1.5 meter breed en 1.5 meter hoog. En het gaat om een coniferenhaag van ongeveer 15 meter lang. Ook willen wij de mogelijkheden laten bekijken om drainage in de tuin aan te laten leggen.

Boom kappen en afvoeren

Ik laat graag een boom kappen, afvoeren en de wortel uitfrezen. Aan beide zijden staan huizen dus moet de klus misschien met een hoogwerker gedaan worden. De boom is een meter of 12 hoog. Het gaat om een Es.

Grond herstellen en nieuwe beukenhaag plaatsen

Er is een haag uitgetrokken van 50 meter lang. De resten van de oude haag moeten meegenomen worden, de grond moet gerepareerd worden, opgevuld en geëgaliseerd en bemest voor beukenhaag en er moet een nieuwe beukenhaag in van 50 meter lang, en 1.60 meter of hoger. Wat gaat me dit ongeveer kosten?

Strookje grond "schoon" maken

Een strook grond van circa 10 x 1,5 meter vrij maken van beplanting en onkruid. Er staan geen grote heesters of bomen in. Omspitten en een laag compost aanbrengen.