Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Groningen.

374 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, tuin renovatie, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Groningen:

vrijdag 29 mei 2020

Waterput slaan in achtertuin

Wij willen graag een waterbron voor het besproeien van onze tuin +/- 1200 m2. Graag een passende offerte.
woensdag 27 mei 2020

Bron slaan

Wil een bron om de tuin te beregenen. Tuin is ongeveer 1500 m2 en goed bereikbaar .
dinsdag 26 mei 2020

Puntstuk slaan voor een waterpomp

Ik wil enkel een puntstuk laten spuiten/slaan
zondag 17 mei 2020

Waterbron slaan voor tuinberegening en vullen zwembad

Ik wil een waterbron slaan voor water om de tuin te sproeien en tevens om zwembad te vullen.
donderdag 14 mei 2020

Bron voor tuin water

Wij willen een offerte voor bron . Zodat we water kunnen gebruiken in de tuin. Land is goed bereikbaar voor de vakman met zijn machines Oppervlakte is 1200 m2.
woensdag 13 mei 2020

Waterput slaan in de tuin

We willen graag de tuin beregenen met grondwater. Er moet een systeem op, zodat wij kunnen besproeien. Onze grondoppervlakken is 500 m2. (inclusief huis). De waterput zou in de achtertuin moeten deze is via garage goed te bereiken, het is namelijk geen vrijstaande woning. Het grondwater zit in de wintermaanden op maximaal 1 m, dit is onder het huis. Daar is hardzand. Onze vragen: is dit mogelijk en mag dit?
dinsdag 12 mei 2020

Waterput slaan voor tuinberegening

We willen graag een water put aanschaffen en deze ook graag in de grond laten slaan. Het is om beregenen van een tuin van ongeveer 500 m2 en plaatsen van een sproei systeem. Er is geen oude waterput aanwezig en de tuin is goed bereikbaar.
maandag 11 mei 2020

Grondwater put slaan

Op een stuk grond van 0.76 ha naast natuurgebied de Appelbergen, Haren, hebben wij fruitbomen geplant. Het terrein ligt op +6m NAP. We willen daar graag een waterput slaan of boren, ten behoeve van de beregening van de aanplant. Postcode van uitvoeradres is lastig, want er is geen officieel adres en huisnummer. Het ligt aan de Onneresweg te Onnen, dit is een zandpad zonder bewoning op die plek.
maandag 11 mei 2020

Waterput slaan voor tuin

Ik wil mijn achtertuin renoveren. De tuin is 300-400m2 gras. De oude gras moet er weg. Dan bron laten slaan voor de automatische bewatering (ondergronds systeem). En nieuwe gras aanleggen van graszoden.
zaterdag 9 mei 2020

Kleine, lichte mast uit tuin verwijderen

Betreft: aluminium mast (met daarop gemonteerd aluminium antenne) verwijderen (uitgraven, geen cement o.i.d, dus geen force majeur nodig, diepte ca. 40 cm., totaal gewicht max. 10 kg., lengte van deze constructie ca. 7 mtr.). Liefst daarna demonteren (bestemming schroot).
woensdag 6 mei 2020

Schutting plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen in mijn achtertuin. De oude schutting haal ik er zelf uit. De achterzijde is 12 meter, de zijde is 15 m. Graag ook inclusief een deur in de zijkant zijde. Ik wil de schutting het liefst van Zweeds Rabat als materiaal.
zondag 3 mei 2020

Tuinaarde afgraven en afvoeren

We willen een blokhut in de tuin plaatsen en hiervoor moet grond afgegraven en afgevoerd worden. 30 cm diep, 20m2. Tevens levering van 2 m3 zand voor in het afgegraven gedeelte. We zijn op zoek naar een prijsopgave voor deze opdracht. Af te graven gedeelte is benaderbaar via zijkant huis, maar doorgang is niet breed genoeg voor auto. Grond moet plm 10 mtr met kruiwagen of klein voertuig naar oprit gebracht worden. Het gaat om een doorgang van ongeveer 2 meter achter de schuur, of via de poort van de schuur.
zaterdag 2 mei 2020

Oude gazon verwijderen

Ik wil het gazon uit mijn voortuin laten verwijderen. Ongeveer 100 m2, en daarna wil ik daar zelf borders en paden op aanleggen. De ondergrond moet dus ook worden losgemaakt, en evt wortels kapotgemaakt door te frezen. Het verwijderde gras moet ook worden afgevoerd.
donderdag 30 april 2020

coniferen verwijderen

Wij willen onze coniferenhaag (8meter lang en 2meter hoog) laten verwijderen , en metalen trellisscherm laten plaatsen
maandag 27 april 2020

Hout beton schutting verplaatsen

Bestaande hout betonschutting over een lengte van 11,5 meter moet 30 tot 40 cm opzij verplaatst worden. Zie foto's voor details. Al het voorwerk zal ik zelf gaan doen, dus wanneer u hier bent zal u gelijk aan de slag kunnen. De schutting zit met palen in een zandgrond.
maandag 27 april 2020

Waterpomp slaan handmatig bedienbaar

Heb een tuin van 400 m2. Was benieuwd of een waterpomp handmatig bediend kan worden. Voor het sproeien van tuin en gras.moet kosten. Waterput slaan nog geen idee hoe diep.
maandag 27 april 2020

Schutting plaatsen

Ik wil graag een schutting met tuindeur laten plaatsen. De schutting moet komen op met betonpalen met aan de onderkant stenen rand. Er staan nog palen van 1,80 m. dat moeten eruit. De afmeting is 3.60m, excl. tuindeur (1,20)m. Tuin is te bereiken via achterom.
zondag 26 april 2020

Waterput laten slaan of boren voor particulier gebruik

Ik wil graag een waterput laten slaan achter in mijn tuin, wellicht samen met mijn buurman. Het gaat om een tuin van 120 m2. Ik weet niet hoe diep de waterput moet worden geslagen. Er is 4/5m ruimte om de tuin te bereiken van de zijkant.
zaterdag 25 april 2020

Bestaande vijver verkleinen

We hebben een vijver in l-vorm van 18 jaar oud. We willen een stuk van 5 x 2.50 m eraf hebben. Nieuw doek, nieuwe pomp en nieuwe rand. Daarnaast het ontstane gat weer vullen met grond.
donderdag 23 april 2020

Plaatsen schutting

Ik heb een schutting van totaal ongeveer 6.3 meter er zitten 2 hoeken in. Daarnaast komt er nog een deur van ongeveer 90 centimeter in. De hoogte is optioneel tussen de 180 centimeter en 200 centimeter. De oude schutting is opgedeeld in 2 delen van 180 centimeter lang 1 deel van 144 centimeter en 120 centimeter.
dinsdag 21 april 2020

Coniferen rooien en wortels verwijderen

Ik wil graag een aantal coniferen verwijderen. Zijn zo'n 400 cm groot. Zo'n 700 cm lang.
vrijdag 17 april 2020

Waterput slaan voor particulier gebruik

Waterput realiseren op diepte van drinkwaterkwaliteit. Doel: drinkwater, besproeiing van weide en het op peil houden van een paardenvijver van 15x15m. Graag gespecificeerde prijsopgave voor werkzaamheden en benodigde materialen (buis, filter etc.) Pomp kunnen wij zelf regelen. Grond: zandkop Terrein is toegankelijk voor Materieel.
woensdag 15 april 2020

Walbeschoeiing vervangen

Bestaande walbeschoeing vervangen, lengte 10 m en hoogte 1.50 meter.
woensdag 15 april 2020

Schutting plaatsen

Wij willen de 30 meter oude schutting laten verwijderen en vervangen door een nieuwe.
maandag 13 april 2020

waterput slaan in tuin

Waterput slaan en pomp aanleggen. Vermogen: 1-3 M3 (of minder) per uur voor het beregenen van een grote tuin van ca. 1000 m2.