Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Groningen.

371 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: oud gras vervangen door kunstgras, complete aanleg voor- en achtertuin nieuwbouwwoning, zwemvijver aanleggen, achtertuin met terras aanleggen, twaalf tuinen afgraven, tuin vernieuwen, tuin renoveren, tuinaanleg bij nieuwbouw woningen, tuin aanleggen bij nieuwbouw, moeilijk bereikbare tuin afgraven en terras plaatsen, zwemvijver aanleggen, keerwand plaatsen en terras leggen, bestaande vlonders vervangen, tuin renoveren, voor- en achtertuin renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Groningen:

dinsdag 14 augustus 2018

Coniferen laten rooien en afvoeren

Wij willen de coniferenhaag tussen onze buren en ons laten rooien en afvoeren. De haag is 16 meter lang en de hoogte van de coniferen is 2,5 meter. De haag is ongeveer 30 jaar geleden geplant. De tuinen zijn via de achterkant, grenzend aan een bosgebied (Le-Roy), te bereiken. Aan het eind van de tuinen is een talut van ongeveer 2 meter cwaardoor het misschien niet mogelijk is om een graafmachine te gebruiken.
maandag 13 augustus 2018

Voortuin afgraven en afvoeren

Ik zoek een partij die mijn voortuin kan afgraven en de beplating kan afvoeren. De tuin heeft een oppervlakte van 20 m2 en is goed bereikbaar.
donderdag 9 augustus 2018

Coniferen verwijderen

Ik wil een coniferen heg laten verwijderen van 10 meter lang en ongeveer 4 meter hoog. Onze achtertuin is te bereiken via een brandgang. De heg ligt aan het eind van een grasveld. Eventueel zou de heg bereikt kunnen worden via de achtertuin van de buren, maar als het ook via het grasveld in onze eigen tuin kan (met minimale beschadigingen aan het gras), dan heeft dat de voorkeur.
woensdag 8 augustus 2018

Wortels en boomstronk verwijderen

Graag zou ik een schutting plaatsen in mijn tuin. Echter zitten er op de erfgrens een aantal wortels/stronken die zorgen dat dit niet mogelijk is.
zondag 5 augustus 2018

Waterbron slaan

Ik zoek iemand die een waterbron bij mij kan komen slaan. Ik weet niet hoe diep het water staat. Bron mag achterin de tuin komen, dat is goed bereikbaar.
vrijdag 3 augustus 2018

Grondwaterpomp in tuin plaatsen

Ik wil graag een waterbron laten slaan en grondwaterpomp laten plaatsen om de tuin te besproeien.
vrijdag 27 juli 2018

Waterbron of waterput laten slaan

Ik wil een bron laten slaan om de tuin te besproeien.
vrijdag 27 juli 2018

Waterput slaan in de tuin

Ik wil graag een waterput slaan voor de beregening van een tuin van 35 x 15 meter. De plek is ongeveer 15 meter van de straatzijde maar dicht bij een brandgang/toegangspad. Ik weet niet hoe diep het grondwater zit.
donderdag 19 juli 2018

Waterput slaan in de tuin

Tuin van 1000 m2. Ik wil graag een waterput laten slaan. Eventueel met pomp. Ligt aan de kosten van de pomp daar er vele pompen in omloop zijn.
donderdag 19 juli 2018

Vlierstruik verwijderen

Vlierstronk verwijderen Boom is al lang geleden gekapt maat loopt weer uit
woensdag 18 juli 2018

Waterbron spuiten

Wil graag een bron laten spuiten, voor sproeien het van een weide ( 80 x 80 meter) en voor drinkwater voor vee. De diepte moet ongeveer 10 tot 15 meter worden.
maandag 16 juli 2018

Waterbron slaan voor een gazon

Ik wil graag een waterbron laten slaan in de tuin. Afmeting van de tuin is circa 1000 m2. Ik weet niet hoe diep het water staat. De tuin is goed bereikbaar.
maandag 16 juli 2018

Jeu de boulesbaan aanleggen

Wij hebben vanuit Kansrijk Garrelsweer een ambitieus plan voor een multifunctionele inrichting van een oud sportveld. Hier komt een atletiekbaan, ijsbaan en park. Daarin is ook een jeu de boules baan bedacht. Graag zouden wij een offerte ontvangen voor aanleg van een jeu de boules baan met afmeting van circa 4 meter breed en 15 meter lang. Om de baan voorzien met een bestrating van circa 3 meter breed en aan weerszijden van de baan 2 bankjes. De gehele baan moet door een vakman worden aangelegd. Er is toestemming van de gemeente, de offerte wordt ook mede gebruikt voor een subsidie aanvraag aan de provincie. In de bijlage een technisch ontwerp waarbij de jeu de boules baan ook is ingetekend.
maandag 16 juli 2018

Waterbron of waterput slaan

Graag wil ik een water bron laten boren/ slaan voor het sproeien in de tuin. Materialen leveren door de vakman.
zondag 15 juli 2018

Waterput met pomp laten slaan

Wij willen een put laten slaan, zodat wij de tuin kunnen besproeien, inclusief pomp et cetera. Wij hebben een perceel van 970 m2.
zaterdag 14 juli 2018

Coniferen verwijderen

Ik wil graag coniferen verwijderen met een hoogte van 2.40 meter en lengte van 9 meter ook de wortels moeten eruit. De coniferen moeten afgevoerd worden.
donderdag 12 juli 2018

Waterbron slaan en hydrofoorpomp aansluiten

Ik wil graag een waterbron laten slaan in de tuin. Diepte grondwater onbekend. Tuin is rondom bereikbaar. Hydrofoorpomp is aanwezig. Graag ontvang ik prijzen.
dinsdag 10 juli 2018

Graszoden leggen

Graszoden legge. Grond eventueel aanvullen als het nodig is. Grond egaliseren en walsen
dinsdag 10 juli 2018

Schutting met poort plaatsen

Ik wil graag drie schermen en een tuinpoort plaatsen. De materialen koop ik bij Gamma. De schermen zijn 180 bij 180 en de tuinpoort 180 bij 90 cm.
zaterdag 7 juli 2018

Bamboe- en boomstronkwortels verwijderen

De diameter van de bamboe bedraagt ongeveer 1 m2
maandag 2 juli 2018

Waterput slaan in de tuin

Ik wil graag achter in de tuin een waterput. De tuin is goed bereikbaar.
donderdag 28 juni 2018

Coniferen en alle bosjes verwijderen

Ongeveer 30 coniferen (4 meter hoog) verwijderen, de voortuin leeghalen, de bosjes aan zijkant van tuin er uit halen. De voortuin is 3 x 4 meter. De zijkant van de tuin is ongeveer 15 meter.
woensdag 27 juni 2018

Waterput boren en installeren

Ik wil graag een waterput laten slaan/spuiten om de tuin te beregenen.
donderdag 7 juni 2018

Trampoline ingraven

We willen graag een trampoline ingraven in onze Tuin. De trampoline is 281 x 201, de kuil moet 230 x 150cm, 40 cm diep Inclusief afvoer van het grond. Daarna moet de trampoline erin gemonteerd worden. We hebben een deur van 95cm naar de tuin.
zondag 27 mei 2018

Tuin laten frezen

Tuin frezen plus minus 130 m2