Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Groningen.

365 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin egaliseren, bestraten en gras zaaien, twee nieuwbouw tuinen aanleggen, tuin afgraven en schutting plaatsen, tuin leeg halen en aanleggen, complete tuin aan laten leggen, keerwanden plaatsen in verzakte tuin, tuin ontwerpen en aanleggen, beschoeiing langs de sloot vervangen, tuinaanleg, tuin laten renoveren, tuinontwerp en tuinaanleg, tuin vernieuwen, terras aanleggen, nieuwbouwtuin aan laten leggen, kunstgras leveren en aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Groningen:

donderdag 7 juni 2018

Trampoline ingraven

We willen graag een trampoline ingraven in onze Tuin. De trampoline is 281 x 201, de kuil moet 230 x 150cm, 40 cm diep Inclusief afvoer van het grond. Daarna moet de trampoline erin gemonteerd worden. We hebben een deur van 95cm naar de tuin.
zondag 27 mei 2018

Tuin laten frezen

Tuin frezen plus minus 130 m2
zaterdag 26 mei 2018

Tuin uitgaven, afvoeren en ophogen

De achtertuin is ongeveer 130 m2 groot. Hier dient 10 cm afgegraven te worden, de grond afgevoerd en geëgaliseerd. Hierna zal ik zelf de tuin betegelen.
donderdag 24 mei 2018

Tuin egaliseren voor gras

Mijn tuin egaliseren zodat ik gras kan zaaien
maandag 21 mei 2018

Flagstones laten leggen

Ik zou graag een terras van zo'n 25 m2 flagstones willen laten leggen. Plus een trap van 4 m2 ermee laten bekleden. Ik heb een achterom.
donderdag 17 mei 2018

Trampoline van Airlife ingraven

Wij hebben een trampoline van Airlife van 3,70 gekocht. Deze willen wij graag ingraven, het liefst vlak met het gras. Ook willen wij deze op een lichte helling plaatsen, maar de trampoline moet natuurlijk wel waterpas. Ik ontvang graag een globale indicatie van de kosten. Wanneer u een graafmachientje heeft die een schuine helling aan kan, dan is het gat te bereiken met een graafmachientje via de (nu nog onbebouwde) buurkavel.
woensdag 16 mei 2018

Tuin renoveren

We willen de tuin helemaal ontgroenen, daarna egaliseren, nieuw gras en bestraten met grotere tegels. En de oprit willen we opnieuw laten bestraten, waarschijnlijk met nieuwe tegels. Doel is zo onderhoudsvriendelijk mogelijk het geheel aan te leggen. Tuin : 12 x 10 meter Zijstrookje: 3 x 8 meter Oprit : 18 x 4 meter
woensdag 16 mei 2018

Vijf boomstronken verwijderen

Ik heb 5 boomstronken (25 cm doorsnee) in mijn tuin. Ik zou die heel graag weg willen hebben, wat kost me dit?
dinsdag 15 mei 2018

Graszoden laten leggen

Ik wil graszoden in mijn achtertuin laten aanleggen. Het gedeelte waar gras moet komen is ongeveer 33 m2. Er zit nog veelal onkruid in het zand en mogelijk onder het zand ook wat kleine steentjes. Ik zou graag graszoden willen laten leggen en ook dat de grond onkruid vrij wordt gemaakt. betreft een rijtjeswoning, er is Achtertuin wat goed te bereiken is. Eventueel puin ook afvoeren.
maandag 14 mei 2018

Tuin afgraven, egaliseren en graszoden leggen

Wij hebben een nieuwbouwhuis, waarbij het gedeelte tuin nu hoger ligt als het terras. Daarom willen wij een stuk van het grons af laten graven, dit mooi laten egaliseren en hier graszaad of graszoden op leggen. De tuin is ongeveer 9 x 11 meter.
zondag 6 mei 2018

Tuinschutting Jumbo plaatsen

Ik wil graag mijn tuin in totaal plus min 15 meter schutting ( schutting Jumbo toog 180X180 ),met bijhorende palen en zo)van Gamma willen plaatsen. Wat zou me dat totaal kosten?
dinsdag 1 mei 2018

Tuin leeghalen en opnieuw bestraten

Ik wil graag dat mijn tuin, 74 m², 13,50 meter diep en 5,5 meter breed, wordt leeggehaald, de ode bestrating en grind eruit, 1 struik waarvan de wortels er nog uit moeten, tuinafval en stenen mogen allemaal weg. Daarna wil ik 2 stukken van de tuin weer bestraat hebben en 1 stuk met gras, of zover klaargemaakt dat er gras gezaaid kan worden. De achtertuin is goed bereikbaar en ik denk dat er niet opgehoogd hoeft te worden. De tegels zullen wij bij de Gamma bestellen.
zondag 29 april 2018

Schuttingen plaatsen

Ik wil 2 schutting panelen aanschaffen bij Praxis. Wat kost het als jullie deze bezorgen en plaatsen? Een paal zit al in de grond. Dus nu moeten er nog twee palen en twee schuttingdelen geplaatst worden. Twee paalhouders zijn reeds aanwezig.
woensdag 25 april 2018

Voortuin, zijtuin en achtertuin ontwerpen

Wij hebben een heel oud huis met een verwaarloosde tuin. De oprit, schuttingen, het gras en de “terrassen” zien er verschrikkelijk uit. Er staan ook bomen die half dood zijn in en een hele boel onlogische struiken en boompjes. Het is lastig voor ons om daar doorheen te kijken. De voortuin is ongeveer 250 m2, 11 x 25 meter, de zijtuin is ongeveer 100 m2, 6 x 15 meter, en de achtertuin is ongeveer 300 m2, 12 x 25 meter. We hebben onze wensen al duidelijk.
dinsdag 24 april 2018

Schutting met tuindeur laten plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen. 2 hoeken en een tuindeur van 90 cm (totaal een kleine 30 meter) plaatsing inclusief materiaal. Schutting en palen.
woensdag 18 april 2018

Stukje schutting plaatsen

Een deel van de houten schutting in de tuin is oud en stuk. De palen er tussen staan goed en stevig, maar er moeten 1 of 2, mogelijk 3 nieuw schermen tussen worden geplaatst. Die moeten nog worden aangeschaft. Kunnen ze ook worden bezorgd eventueel ( en wat zijn daarvan de kosten? ) Lijkt me op zich een kleine klus, maar ik en de buurvrouw kunnen het zelf niet doen.
woensdag 18 april 2018

Stobben van coniferen verwijderen

Het gaat om het stobben frezen van omgezaagde coniferen. De vakman kan eventueel het puin afvoeren tegen een goede prijs.
dinsdag 17 april 2018

Bestaande walbeschoeiing door hardhout vervangen

Wij willen de oude, verzakte walbeschoeiing van onze sloot laten vervangen door hardhouten walbeschoeiing (50 meter breed, ongeveer 60 cm hoog). We ontvangen hiervoor graag offertes.
maandag 16 april 2018

Nieuwe goedkope schuttingen plaatsen

Ik wil graag goedkope schuttingen 2 stuks waarvan 1 met een deur en dan geplaatst worden! Wat is de prijs daarvan en hoe snel zou dat kunnen? Als optie de oude schuttingen en alle struiken/beplanting uit te laten halen en afvoeren. Graag de materialen in overleg.
zaterdag 14 april 2018

Gedeelte tuin draineren

Onze tuin is erg nat tegen de achter muur. De drainage kan worden aangesloten op de drainage aan de zijkant die afwatert op de sloot voor het huis. Het gaat om een stuk van ongeveer 100 m2.
woensdag 11 april 2018

Nieuwe vijverfolie aanbrengen

Mijn vijver is lek en ik wil nieuwe vijverfolie in de vijver. De vijver heeft de afmeting van ongeveer 4 x 4 m. Zoekende naar een complete offerte inclusief materialen en manuren.
maandag 9 april 2018

Houten vlonder in de tuin aanleggen

Ik zou graag een vlonder-terras van hardhout laten aanleggen in mijn tuin (foto bijgevoegd). Afmeting 4.80 x 3.60 meter. Ik zou graag een idee hebben wat dit zou kosten.
zondag 8 april 2018

Worteldoek voor bamboe en wortels

Worteldoek aanbrengen voor bamboe, het gaat om ongeveer 1 vierkante meter aan worteldoek (4 meter).
zondag 8 april 2018

Tuin bestraten, vlonder, border en pergola maken

Op dit moment grotendeels betegeld met stenen. Dit opnieuw bestraten met aan de achterzijde van de tuin een gedeelte met vlonderplanken, hardhout, glad geschaafd. Daarnaast kleine border en een pergola. Het is een kleine tuin, totaal 32 m2. Vlonderplanken 8 m2, tegels 24 m2, met uitsparing voor kleine border en pergola.
vrijdag 6 april 2018

Achtertuin renoveren

De achtertuin moet er voor de helft uit. Het gaat om het afbreken van een tuinhuisje, 2 kleinere bomen, een stenen muur, voor de helft de bestrating eruit en het afvoeren van grind. Voor de opbouw komt er voornamelijk gras en zwarte zand met groen voor terug. De volledige tuin is 126 m2.

Partners

Partners van Casius