Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Groningen.

369 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: het afgraven en ophogen met zand van 30 tuinen, de hele tuin opnieuw ontwerpen en aanleggen, volledige aanleg tuin, aanvraag vrijblijvende offerte aanleg nieuwe tuin, tuin aanleggen, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin renoveren, het renoveren van een gehele tuin en plaatsen van een tuinhuis, tuin opnieuw aanleggen, herbestraten terras, new back garden & renovate front garden, nieuwe tuin aanlegggen, walbeschoeiing en steiger en terrasvlonders aanbrengen, de tuin afgraven en de oude grond af te laten voeren, nieuwbouwtuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Groningen:

dinsdag 18 juni 2019

Deel tuin bestraten en tuinpoort plaatsen

Ik wil glansmiespel weghalen en dat , stukje grond in de tuin van 3 bij 1. 80 meter bestraten en een houten tuinpoort plaatsen rechts tegen de bestaande schutting. Ik regel de materialen. Graag een offerte.
maandag 17 juni 2019

Tuin afgraven en nieuw zand leggen

Tuin, in L vorm, deels bij voordeur en achter (hoekwoning). We willen graszoden leggen: tuin is zwaar verwaarloosd door vorige bewoners. We willen graag schoon verder gaan: dus afgraven, afvoeren en dan nieuw vers zand. Maar uiteraard ook naar uw inzicht. Ca. 80 vierkante meter. Betegeling (achter) blijft liggen. Betreft dus vooral groot gegroeid onkruid en verwilderd gras.
donderdag 6 juni 2019

Waterput slaan in de tuin

Ik wil graag een waterput laten slaan. Ik heb er al een in mijn achtertuin van 6 tot 8 meter diep, en nu wil er ook een aan de voorkant. Het gaat om 3000 m2 tuin.
maandag 3 juni 2019

Bron laten slaan in de tuin

Ik zoek een hovenier die een waterbron kan slaan in mijn tuin. De tuin is 4000 m2. Het is niet duidelijk hoe diep de put geslagen moet worden.
woensdag 29 mei 2019

Oprit uitgraven afvoeren

Ik zoek een hovenier die 50 m2 aan aarde kan afgraven en dit kan ophogen met geel zand. Dit moet plaatsvinden aan de zijkant van de woning en is goed bereikbaar.
woensdag 22 mei 2019

Put slaan voor natuurlijke drinkplaats biodiversiteit

Ik wil een vijver/ natuurlijke drinkplaats voor dieren van ongeveer 25 m3. Hiervoor moet een put geslagen worden.
zondag 19 mei 2019

Het omzagen van een boom en het snoeien van een haag

Ik zoek een hovenier die 1 omgewaaide berkenboom kan afzagen tot ongeveer 1 meter hoogte. Dit is in de voortuin. De boom is ongeveer 8 meter hoog. Daarnaast dient er een coniferenhaag van 6 meter breed tot 160 cm hoogte gesnoeid te worden. De haag is in de achtertuin.
woensdag 15 mei 2019

Waterput slaan in de tuin

Ik wil graag een waterput laten boren voor het beregenen van de tuin. De tuin is 2000 m2.
vrijdag 26 april 2019

Het afgraven, verwijderen en ophogen van de tuin

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin deels kan afgraven. Het gaat om het afgraven van 65 m2. De stenen verwijder ik zelf. Naast het afgraven dient de tuin ook te worden opgehoogd. De tuin moet worden opgehoogd met aarde. De achtertuin is bereikbaar per achterom.
vrijdag 26 april 2019

Waterput bron slaan

Graag willen we een offerte laten maken voor het aanleggen van een waterbron/put inclusief pomp. In eerste instantie voor het besproeien van de tuin van ongeveer 1700 m2. Het is, denk ik, kleigrond en makkelijk met een machine te bereiken.
woensdag 24 april 2019

Terras flagstones leggen

Ik ben op zoek naar een hovenier die 20 m² flagstones kan leggen op mijn terras. Het terras is voorbereid en de flagstones zijn al aanwezig.
dinsdag 16 april 2019

Coniferen verwijderen en schutting plaatsen

Er moet 21 meter coniferen verwijderd worden en vervolgens wil ik er een houten schutting laten plaatsen.
dinsdag 16 april 2019

Vijver voorzien van nieuw folie en omranding

Ik wil graag mijn vijver willen laten voorzien van nieuwe folie. De vijver is ong. 5m. bij 3,5m. met een uitstulping aan een kant van 3m bij 1m. Ik zou de rand, aan de kant van 5m., graag 0,5m. opgeschoven willen hebben i.v.m. het kunnen plaatsen van een ladder.
maandag 15 april 2019

Graszoden leggen

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan voorzien van nieuwe graszoden. Momenteel ligt er veel oud gras en mos. Het gaat om 30 m2.
maandag 8 april 2019

Pruimenboom en kronkelhazelaar wortels verwijderen

Het gaat om de stobben van een kronkelhazelaar en van een pruimenboom Nu hebben we volgende week een minikraan 1,7 tons en daarmee willen we de wortels van een 12 tal coniferen bomen verwijderen maar de pruimenboom en de hazelaarstobben vragen denk ik om een andere aanpak. De pruimenboom stond op een plek waar een tuinpad moet komen en de hazelaar stond midden in de moestuin en daar hadden we steeds meer last van dus zijn ze met de coniferen die de moestuin teveel schaduw gaven verwijderd stobben zijn circa 50 a 60 cm boven de grond afgezaagd met een kettingzaag. Zoals gezegd komt er 25 en 26 en 27 april een minikraan waar we de coniferen stobben mee willen verwijderen . Het gaat dus om het frezen van de hazelaar en pruimenboom stobben.
zondag 7 april 2019

Tuin onderhouden

Door te weinig tijd is het onderhoud van de tuin achterstallig. Veel onkruid wat verwijderd moet worden. Ook moeten er nieuwe planten geplant worden. De tuin is ongeveer 100 m2.
maandag 25 maart 2019

Schutting plaatsen en hazelaartjes rooien

Tussen mijn tuin en die van de buurvrouw is een oude schutting aan vervanging toe. De maten zijn 8,5 meter lang en 1,8 hoog. Nu staan er 6 panelen en 5 palen en zitten er 6 ijzeren pinnen in de grond. Aan een kant moeten wat beginnende hazelaartjes worden gerooid die nu de boel nog overeind houden. Ik verzorg een nieuwe schutting.
maandag 18 maart 2019

Tuin ophogen en rolstoel toegankelijk maken

Ik wil mijn tuin ophogen en rolstoel toegankelijk maken. De tuin is ongeveer 6 meter breed en 7 meter lang. Deze klus kan zonder hindernissen uitgevoerd worden. Ik wil graag samen met de vakman de mogelijkheden bespreken en laat mij eerst hierover goed adviseren.
zaterdag 16 maart 2019

Coniferen en boompjes rooien en verwijderen wortels en een grote treurwilg flink terugsnoeien

Ik wil graag coniferen laten verwijderen en kleine smalle boopjes die er bij tussen staan. Graag met frezen en verwijderen van wortels enz erbij ook afvoeren van alles. Verder staat er een grote treurwilg (onder draden van een hoogspanningsmast)die zover mogelijk terug gesnoeid moet worden dit ook incl afvoeren van alle snoeiafval.
zaterdag 9 maart 2019

Sleuven graven en drainage achtertuin realiseren

Ik wil sleuven laten graven voor drainage en daarna drainage realiseren. Misschien meerdere opties mogelijk. Grondwater is hoog tuin is grotendeels al afgegraven maar het is te nat om zand te storten en terras te maken met verhoogde borders
woensdag 6 maart 2019

Boom kappen

Ik wil een naaldboom van ongeveer 15 meter in onze voortuin laten kappen en afvoeren.
woensdag 27 februari 2019

Renoveren en moderniseren van de tuin

Het betreft de voor-, zij- en achtertuin met een oppervlakte van 500 m2. De erfafscheiding is reeds vervangen. Graag maak ik een afspraak om de tuin verder te laten ontwerpen en aan te leggen. Het terras tegen de woning van 40 m2 wil ik graag behouden. Verder zou ik graag gras en een vijver laten aanleggen.
dinsdag 26 februari 2019

Looppad aanleggen

Ik wil een looppad aanleggen. Deze is 1 bij 5 meter ongeveer. Vervolgens moet er grindstenen geplaatst worden. Ik weet niet hoeveel dat gaat zijn en wil dat een vakman hiervoor langskomt.
vrijdag 8 februari 2019

Achtertuin aanpakken

Wij willen graag onze achtertuin aanpakken en betegelen omdat mijn man rolstoelgebonden is. We hebben nu een houten vlonder tussen vijver en tuinhuisj, die moet weg en de brug over de vijver ook. In de rest van de tuin moeten ook tegels komen zodat mijn man overal kan komen en zelf straks ook weer wat kan doen in de tuin. Op de foto's uit 2013 was het net klaar maar in 2014 heeft mijn man een ongeval gehad waardoor hij nu in rolstoel zit en het zelf niet meer kan. Het gedeelte met die houten vlonder is voor mij niet handig en het is met dit weer vreselijk glad. Graag persoonlijk langs komen voor nadere uitleg. PS. LIEfST AFSPRAAK MAKEN PER MAIL, MIJN MAN IS DOOF EN IK SLECHTHOREND DUS BELLEN LUKT NIET. BVD
woensdag 6 februari 2019

Drainage, afgraven grond en nieuwe grond, mogelijk voor meerdere kavels

Wij krijgen volgend jaar een nieuwbouw woning, nu is de vraag voor onze tuin dit voorjaar om daar een drainage in te maken en grond af te graven en nieuwe grond te storten +-15 cm. De tuin is ongeveer 6,5-7m breed bij 9 lang. Graag een offerte apart en een offerte voor meerdere kavels.

Partners

Partners van Casius