Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Groningen.

365 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: renoveren van 2 tuinen, tegelwerk, schutting, berging en buitenkraan realiseren, waterput slaan in een particuliere tuin + graszoden leggen, recreatie zwemplas uitbaggeren, tuinrenovatie aan het water, nieuwe tuin aanleggen, tuin renoveren, tuin renoveren, tuin aanleggen, ophogen, beschoeiing, hek - en sloopwerk, inclusief schutting realiseren, meerdere tuinen afgraven, afwerken en 3 schuttingen plaatsen, tuin renoveren, tuin renovatie, complete renovatie van een stadstuin, tuin aanleg nieuwbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Groningen:

dinsdag 16 april 2019

Coniferen verwijderen en schutting plaatsen

Er moet 21 meter coniferen verwijderd worden en vervolgens wil ik er een houten schutting laten plaatsen.
dinsdag 16 april 2019

Vijver voorzien van nieuw folie en omranding

Ik wil graag mijn vijver willen laten voorzien van nieuwe folie. De vijver is ong. 5m. bij 3,5m. met een uitstulping aan een kant van 3m bij 1m. Ik zou de rand, aan de kant van 5m., graag 0,5m. opgeschoven willen hebben i.v.m. het kunnen plaatsen van een ladder.
maandag 15 april 2019

Graszoden leggen

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan voorzien van nieuwe graszoden. Momenteel ligt er veel oud gras en mos. Het gaat om 30 m2.
maandag 8 april 2019

Pruimenboom en kronkelhazelaar wortels verwijderen

Het gaat om de stobben van een kronkelhazelaar en van een pruimenboom Nu hebben we volgende week een minikraan 1,7 tons en daarmee willen we de wortels van een 12 tal coniferen bomen verwijderen maar de pruimenboom en de hazelaarstobben vragen denk ik om een andere aanpak. De pruimenboom stond op een plek waar een tuinpad moet komen en de hazelaar stond midden in de moestuin en daar hadden we steeds meer last van dus zijn ze met de coniferen die de moestuin teveel schaduw gaven verwijderd stobben zijn circa 50 a 60 cm boven de grond afgezaagd met een kettingzaag. Zoals gezegd komt er 25 en 26 en 27 april een minikraan waar we de coniferen stobben mee willen verwijderen . Het gaat dus om het frezen van de hazelaar en pruimenboom stobben.
zondag 7 april 2019

Tuin onderhouden

Door te weinig tijd is het onderhoud van de tuin achterstallig. Veel onkruid wat verwijderd moet worden. Ook moeten er nieuwe planten geplant worden. De tuin is ongeveer 100 m2.
maandag 25 maart 2019

Schutting plaatsen en hazelaartjes rooien

Tussen mijn tuin en die van de buurvrouw is een oude schutting aan vervanging toe. De maten zijn 8,5 meter lang en 1,8 hoog. Nu staan er 6 panelen en 5 palen en zitten er 6 ijzeren pinnen in de grond. Aan een kant moeten wat beginnende hazelaartjes worden gerooid die nu de boel nog overeind houden. Ik verzorg een nieuwe schutting.
maandag 18 maart 2019

Tuin ophogen en rolstoel toegankelijk maken

Ik wil mijn tuin ophogen en rolstoel toegankelijk maken. De tuin is ongeveer 6 meter breed en 7 meter lang. Deze klus kan zonder hindernissen uitgevoerd worden. Ik wil graag samen met de vakman de mogelijkheden bespreken en laat mij eerst hierover goed adviseren.
zaterdag 16 maart 2019

Coniferen en boompjes rooien en verwijderen wortels en een grote treurwilg flink terugsnoeien

Ik wil graag coniferen laten verwijderen en kleine smalle boopjes die er bij tussen staan. Graag met frezen en verwijderen van wortels enz erbij ook afvoeren van alles. Verder staat er een grote treurwilg (onder draden van een hoogspanningsmast)die zover mogelijk terug gesnoeid moet worden dit ook incl afvoeren van alle snoeiafval.
zaterdag 9 maart 2019

Sleuven graven en drainage achtertuin realiseren

Ik wil sleuven laten graven voor drainage en daarna drainage realiseren. Misschien meerdere opties mogelijk. Grondwater is hoog tuin is grotendeels al afgegraven maar het is te nat om zand te storten en terras te maken met verhoogde borders
woensdag 6 maart 2019

Boom kappen

Ik wil een naaldboom van ongeveer 15 meter in onze voortuin laten kappen en afvoeren.
woensdag 27 februari 2019

Renoveren en moderniseren van de tuin

Het betreft de voor-, zij- en achtertuin met een oppervlakte van 500 m2. De erfafscheiding is reeds vervangen. Graag maak ik een afspraak om de tuin verder te laten ontwerpen en aan te leggen. Het terras tegen de woning van 40 m2 wil ik graag behouden. Verder zou ik graag gras en een vijver laten aanleggen.
dinsdag 26 februari 2019

Looppad aanleggen

Ik wil een looppad aanleggen. Deze is 1 bij 5 meter ongeveer. Vervolgens moet er grindstenen geplaatst worden. Ik weet niet hoeveel dat gaat zijn en wil dat een vakman hiervoor langskomt.
vrijdag 8 februari 2019

Achtertuin aanpakken

Wij willen graag onze achtertuin aanpakken en betegelen omdat mijn man rolstoelgebonden is. We hebben nu een houten vlonder tussen vijver en tuinhuisj, die moet weg en de brug over de vijver ook. In de rest van de tuin moeten ook tegels komen zodat mijn man overal kan komen en zelf straks ook weer wat kan doen in de tuin. Op de foto's uit 2013 was het net klaar maar in 2014 heeft mijn man een ongeval gehad waardoor hij nu in rolstoel zit en het zelf niet meer kan. Het gedeelte met die houten vlonder is voor mij niet handig en het is met dit weer vreselijk glad. Graag persoonlijk langs komen voor nadere uitleg. PS. LIEfST AFSPRAAK MAKEN PER MAIL, MIJN MAN IS DOOF EN IK SLECHTHOREND DUS BELLEN LUKT NIET. BVD
woensdag 6 februari 2019

Drainage, afgraven grond en nieuwe grond, mogelijk voor meerdere kavels

Wij krijgen volgend jaar een nieuwbouw woning, nu is de vraag voor onze tuin dit voorjaar om daar een drainage in te maken en grond af te graven en nieuwe grond te storten +-15 cm. De tuin is ongeveer 6,5-7m breed bij 9 lang. Graag een offerte apart en een offerte voor meerdere kavels.
zaterdag 12 januari 2019

2 eikenbomen verwijderen en versnipperen op locatie

Twee eiken helemaal weg halen. Takken versnipperen. Snippers Kunnen op locatie blijven. En de rest van het hout ook.
donderdag 6 december 2018

Grond afvoeren en met zand ophogen

16 m2 afgraven 15 cm en vullen met zand eventueel betegelen met abbey stones gaarne apparte offertes
zondag 18 november 2018

Tuin renovatie

Tuin is 10 x 18 meter, deels bestraat en redelijk egaal. Planten zijn gesnoeid maar nog wat wortels en plantenstronken zitten in de grond. Fase 1 is om voor 100 m2: plantresten verwijderen, bestaande bestrating verwijderen, worteldoek en wit zand aanbrengen, en vlak en egaal betegelen met 60 x 60 cm of 80 x 80 cm tegels.
donderdag 1 november 2018

Tuin draineren en egaliseren

Wij bouwen een nieuw huis en willen de tuin graag droog houden dus willen drainage in de tuin, achter huis hebben we hemelwater afvoer beschikbaar in de grond en we willen de grond geëgaliseerd hebben daarna. De oppervlakte is ongeveer 450 m2.
woensdag 24 oktober 2018

Conifeer rooien

Ik heb een conifeer in mijn voortuin en die moet eruit. Het is er maar een, circa: 2,5 a 3 meter hoog. Conifeer eruit inclusief kluit, en gat dichten met zwarte grond. De boom staat voor aan de weg. Graag per e-mail contact, bellen word lastig in verband met werk.
dinsdag 23 oktober 2018

Renovatie van de tuin

Ik wil een nieuw terras aanleggen, een groot deel van de huidige planten eruit halen en nieuwe struiken planten. Ik wil de tuin onderhoudsvriendelijker maken. Indeling kan nagenoeg hetzelfde blijven, maar misschien aan de achterkant een simpele pergola maken. De tuin is ongeveer 50 m2. Er zit een openbaar groenstrookje achter de tuin die bereikbaar is.
zaterdag 13 oktober 2018

Tuin leeghalen

Onze voortuin zit vol met woekerplanten. Deze moet leeggehaald worden. De tuin is totaal 15 m2 groot en de helft hier van dient te worden leeggehaald. Het groen afval dient te worden afgevoerd.
vrijdag 12 oktober 2018

Tuin nieuwbouw

Wat kost het om een tuin/terras aan te leggen bij een nieuwbouwwoning. Ik weet niet of er hierbij afgegraven moet worden. Hebben jullie hier ervaring mee? Zie de bijlage voor hoe we het ongeveer willen hebben. Het oppervlak is ongeveer 62 m2.
maandag 8 oktober 2018

Boomstronk verwijderen

Ik heb op uw website gezien dat de gemiddelde prijs voor het verwijderen van een boomstronk € 55 is. Is dat bedrag exclusief btw? De vakman mag de stronk afvoeren maar het hoeft niet.
maandag 3 september 2018

Waterbron slaan voor tuinberegening

Ik heb een perceel van ongeveer 1000 m2. Hiervan is ruwweg 50% tuin. Hierin komt een vijver van ongeveer 25 m3. Ik overweeg een put of iets dergelijks te laten slaan om van grondwater gebruik te kunnen maken.
zaterdag 25 augustus 2018

Drainage aanleggen

In de kruipruimte hebben wij altijd ongeveer 15 cm water staan. Graag wil ik rondom de woning een drainage laten aanleggen. Hier is nu gras en grind aanwezig en een deel is betegeld. Het zal gaan om ongeveer 80 strekkende meters.

Partners

Partners van Casius