Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Groningen.

368 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin afgraven, onderhoudsvrije tuin met schuur en afdak, tuin renovatie, nieuwe schuur, overkapping en schutting in de tuin maken, bestaande tuin herinrichten, plaatsen nieuwe schutting en uitbreiden tuin, nieuwbouw tuin inrichten, tuinaanleg, stadstuin vernieuwen, kunsgras op wit zand 900 m2, tuin opnieuw inrichten, struiken, coniferen enkele bomen verwijderen + afvoeren en tuin ophogen, tuin afgraven en zand en grond storten, renoveren tuin, schutting plaatsen in meerdere tuinen, keerwand plaatsen en een terras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Groningen:

woensdag 12 februari 2020

Deel van voortuin geschikt maken voor parkeerplaats en tuin beplanten

De voortuin zou geschikt gemaakt moeten worden voor het parkeren van 1 kleine auto. Beplanting moet eveneens worden aangepast - enkele evergreens rooien en aanplanten haagbeuk. Deel van de tuin zal dus moeten worden leeggehaald. Ik kom graag in contact met een vakman dire langskomt en samen de situatie bekijken en mij kan adviseren. De bedoeling is om deze klus hooguit in het voorjaar te laten plaatsvinden. De oppervlakte is 4.75 x 11 meter.
zaterdag 1 februari 2020

Coniferenhaag van 25 meter rooien en afvoeren

Het betreft het rooien van een coniferenhaag, met een lengte ca. 25 meter i.v.m plaatsing schutting. De locatie is goed toegankelijk.
dinsdag 31 december 2019

New pavement

Please send me offer for: * remove old pavement (bricks) - 55m2 (including garden lines) * dig out old sand for 15 cm on 65 m2 (10 m3) * bring new gravel to fill 15 cm and vibrate for 65 m2 ( 10 m3) * bring new sand (3 m2) *install garden tiles 60x60x4 on 65 m2 (I will order them)
maandag 30 december 2019

Waterbron slaan

Ik wil een waterbron in mijn tuin laten slaan. De tuin is 900 m2, en om er te komen zou u door een poort moeten komen, die even breed is als een normale huis deur. Ik denk dat de bron 10 meter diep moet worden. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.
zondag 29 december 2019

waterbron slaan in particuliere tuin

+/- 900 meter groot
vrijdag 13 december 2019

Boom kappen

Graag grote boom kappen van 6 tot 8 kuub hout. Een es of iep. Boom staat aan de wegkant en is zeer goed bereikbaar. Boom kappen tot 30 cm onder maaiveld. De boom is ongeveer 10 meter. Er is geen vergunning nodig. Ook graag afvoeren.
woensdag 20 november 2019

Stronk van conifeer verwijderen

Er wordt een conifeer verwijderd. Deze wordt zo diep mogelijk weggezaagd en afgevoerd. Er staat een container. Het gaat mij om de wortelpartij. De wortel kan niet verwijderd worden omdat hij te groot is. Struik is 30 jaar. Ik weet niet wat het beste is hoe het te verwijderen.
dinsdag 19 november 2019

Opsluitbanden en worteldoek plaatsen op de erfgrens

Ik ben opzoek naar iemand die op de erfgrens circa 28 meter opsluitbanden kan plaatsen van 30 x 6 x 100 cm. Nu ligt er gras, aarde en wat tegels. Dit zou eerst verwijdert moeten worden. Er is makkelijk bij te komen. Graag een worteldoek plaatsen aan mijn kant, deze heb ik al liggen. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 14 november 2019

Boom kappen

Boom achter in tuin moet worden gekapt. Grote (hoge) berk en stronk verwijderen. De boom is 10 a 15 meter en lastig bereikbaar, alleen via een brandgang. Materiaal ook graag afvoeren.
dinsdag 5 november 2019

5 leibomen kopen en plaatsen

Ik wil 5 leibomen in de voortuin laten plaatsen en ik ben benieuwd wat dit kost. ik ontvang graag een prijsindicatie.
maandag 21 oktober 2019

Kastanjeboom omhakken

De kastanjeboom staat in de weg en zou verwijderd moeten worden. Vergunning is niet nodig. Afvoeren kan ik zelf doen. Ik denk dat de boom ongeveer 7 meter hoog is.
zaterdag 19 oktober 2019

Drainage rond het huis vervangen

Er liggen drainage pijpen (met vergaande turf), deze zitten verstopt met klei dus de werking is nihil. Graag een offerte voor een nieuw drainage systeem. Ik wil graag zo snel mogelijk uitgevoerd hebben aangezien de optrekkende vocht in de muren. De afmetingen van het huis zijn 11 x 7,5 meter
donderdag 17 oktober 2019

Sleuf graven voor kabels en waterleiding

100 meter sleuf voor 10 cm breed en 60 a 80 cm diep voor een 75mm persdruk rioolleiding. Zit verder geen enkele leiding in de grond in dit veld. Maar het moet wel een stukje onder een 3.5 m brede betonplaat door. Grond is zonder puin of andere toestanden erin. Wel af en toe een aantal wortels.
dinsdag 15 oktober 2019

Afwatering drainage langs het huis ivm water in de kelder bij regenval

Ik zoek een hovenier die een afwatering drainage langs het huis kan realiseren. Dit moet gebeuren omdat er momenteel veel water de kelder inloopt. Het betreft een vrijstaande woning waar er bij één zijde een drainage gemaakt moet worden.
zaterdag 28 september 2019

Terras en tuin renovatie

Het betreft een aanleg terras, oprit met schutting, carport en aanleg gazon tuin met voetpad. Beide circa 100 m3. De omheining rond om het terras is stuk. De schutting zal ongeveer 30 meter zijn. materiaal in overleg. Enige voorkeur gaat uit naar steen, opgetrokken in houten panelen met fundering.
vrijdag 13 september 2019

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil graag een waterbron slaan in de tuin. De totale oppervlakte is 1400 m2. Hoe diep de bron moet weet ik helaas niet. De kosten voor de pomp mogen ook vermeld worden op de offerte. Er is een tuinpoort van ongeveer 2,5 meter breed aanwezig. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 9 september 2019

Tuin netjes maken

Voor het huis een heg knippen en in de achtertuin onkruid weghalen en wat struiken snoeien & het afval afvoeren.
vrijdag 6 september 2019

Schuttingen composiet

Schuttingen plaatsen ongeveer 16 meter ik denk 1.80 hoog. Het moet een composiet schutting worden. Ik ontvang graag een offerte.
woensdag 28 augustus 2019

Waterbron boren in tuin

Mijn huidige waterbron is niet goed meer. De pijp ervan is gespoten met waterdruk, maar de pijp is dicht geslipt. Graag wil ik dus een bron laten boren, kan op een andere plaats. De pijp moet op een diepte dat er genoeg water is en ik voldoende zekerheid heb met droog weer dat er genoeg water is. Het gehele perceel is 8000 m2. Ik heb zelf slangen, dus dit hoeft niet geregeld te worden. Bij de plaats is er makkelijk met een klein voertuig te komen. Het is voor particulier gebruik. Ik weet niet of er een vergunning nodig is, ik heb dit proberen op te zoeken, maar ik kom er zelf niet uit.
donderdag 15 augustus 2019

Tuin afgraven, grond en struiken afvoeren

Mijn tuin is overwoekerd door bamboe en de wilde Wingerd, waardoor andere planten verstikken. Ik wil alles uit de tuin hebben, maar door de grote wortels van de Bamboe lukt me dat zelf niet. Daarom graag een overzicht van de kosten. Mijn tuin is ongeveer 10 bij 8 meter (schatting). Wat kunt u of een bedrijf van u bij mij in de buurt voor me betekenen?
zaterdag 10 augustus 2019

Boren van een bron in de tuin

Ik wil graag een bron boren in de tuin van 2500 m2. De grondsoort is zand.
zondag 4 augustus 2019

Kunstgras leggen

Wat zou het kosten om kunstgras inclusief de juiste ondergrond te laten leggen. Gaat om circa 60 m2.
dinsdag 30 juli 2019

Schutting met tuindeur laten plaatsen

Wij zijn op zoek naar een nieuwe schutting in de tuin (in Groningen), inclusief plaatsing, en zijn benieuwd naar de kosten. Situatieschets: Grenst aan brandgang, schutting heeft geen hoeken. Totale lengte is 4,40m inclusief poortdeur (90cm). Liefst een beton-houtschutting (beton: antraciet). Aangezien het een huurhuis betreft zijn we op zoek naar een goedkope oplossing.
maandag 29 juli 2019

Waterput slaan voor tuinberegening

Waterput slaan voor beregening van onze tuin van ongeveer 1200 m2.
maandag 29 juli 2019

Coniferen verwijderen en nieuwe plaatsen

Door brand is er ongeveer 10 meter coniferen haag verloren gegaan. deze moeten verwijderd worden en er moeten nieuwe geplaatst. de haag is 2.5 a 3 meter hoog. wat zijn de kosten?

Partners

Partners van Casius