Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Groningen.

366 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 25 nieuwbouw tuinen afgraven en nieuwe grond storten, 10 schuttingen leveren en plaatsen voor nieuwbouw woningen, tuin aanleggen bij nieuwbouwhuis, tuin + overkapping vernieuwen, aanleg nieuwe tuin, aanleg gazon (100m2) en aanleggen vijver en terras, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, terras aanleggen, tuin renoveren, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, schutting met bpc composiet leveren en plaatsen, tuin egaliseren en bestraten en nieuwe toegangspoort en schutting, tuin van 800 m2 opnieuw vorm geven, tuin egaliseren + eventueel drainage aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Groningen:

vrijdag 13 september 2019

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil graag een waterbron slaan in de tuin. De totale oppervlakte is 1400 m2. Hoe diep de bron moet weet ik helaas niet. De kosten voor de pomp mogen ook vermeld worden op de offerte. Er is een tuinpoort van ongeveer 2,5 meter breed aanwezig. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 9 september 2019

Tuin netjes maken

Voor het huis een heg knippen en in de achtertuin onkruid weghalen en wat struiken snoeien & het afval afvoeren.
vrijdag 6 september 2019

Schuttingen composiet

Schuttingen plaatsen ongeveer 16 meter ik denk 1.80 hoog. Het moet een composiet schutting worden. Ik ontvang graag een offerte.
woensdag 28 augustus 2019

Waterbron boren in tuin

Mijn huidige waterbron is niet goed meer. De pijp ervan is gespoten met waterdruk, maar de pijp is dicht geslipt. Graag wil ik dus een bron laten boren, kan op een andere plaats. De pijp moet op een diepte dat er genoeg water is en ik voldoende zekerheid heb met droog weer dat er genoeg water is. Het gehele perceel is 8000 m2. Ik heb zelf slangen, dus dit hoeft niet geregeld te worden. Bij de plaats is er makkelijk met een klein voertuig te komen. Het is voor particulier gebruik. Ik weet niet of er een vergunning nodig is, ik heb dit proberen op te zoeken, maar ik kom er zelf niet uit.
donderdag 15 augustus 2019

Tuin afgraven, grond en struiken afvoeren

Mijn tuin is overwoekerd door bamboe en de wilde Wingerd, waardoor andere planten verstikken. Ik wil alles uit de tuin hebben, maar door de grote wortels van de Bamboe lukt me dat zelf niet. Daarom graag een overzicht van de kosten. Mijn tuin is ongeveer 10 bij 8 meter (schatting). Wat kunt u of een bedrijf van u bij mij in de buurt voor me betekenen?
zaterdag 10 augustus 2019

Boren van een bron in de tuin

Ik wil graag een bron boren in de tuin van 2500 m2. De grondsoort is zand.
zondag 4 augustus 2019

Kunstgras leggen

Wat zou het kosten om kunstgras inclusief de juiste ondergrond te laten leggen. Gaat om circa 60 m2.
dinsdag 30 juli 2019

Schutting met tuindeur laten plaatsen

Wij zijn op zoek naar een nieuwe schutting in de tuin (in Groningen), inclusief plaatsing, en zijn benieuwd naar de kosten. Situatieschets: Grenst aan brandgang, schutting heeft geen hoeken. Totale lengte is 4,40m inclusief poortdeur (90cm). Liefst een beton-houtschutting (beton: antraciet). Aangezien het een huurhuis betreft zijn we op zoek naar een goedkope oplossing.
maandag 29 juli 2019

Waterput slaan voor tuinberegening

Waterput slaan voor beregening van onze tuin van ongeveer 1200 m2.
maandag 29 juli 2019

Coniferen verwijderen en nieuwe plaatsen

Door brand is er ongeveer 10 meter coniferen haag verloren gegaan. deze moeten verwijderd worden en er moeten nieuwe geplaatst. de haag is 2.5 a 3 meter hoog. wat zijn de kosten?
zondag 28 juli 2019

Een achtertuin renoveren

Ik zoek een hovenier die mijn gehele achtertuin kan renoveren. Het gaat om het vervangen van een bestaande schuurtje, het vervangen van de schutting (10 meter), het plaatsen van een pergola/schaduwbesgroeiing en het opnieuw bestraten van mijn tuin. De tuin is 15 bij 7 meter groot. De schuur moet ongeveer 4 bij 6 meter groot worden. Exacte werkzaamheden bespreek ik graag met de hovenier.
zondag 28 juli 2019

Waterput slaan in de tuin

Ik wil graag een waterput laten slaan. Achter in de tuin (300 m2) Het is lastig om met groot apparatuur achter in de tuin te komen.
vrijdag 26 juli 2019

Waterput laten slaan of boren voor particulier gebruik

Ik heb een weide van 8000 m2 die wil ik besproeien. Het is 50 meter breed en het mooiste is met een canonsproeier. Het is voor de paarden. 125 mm voor veel water, 40 - 80 meter diep.
woensdag 24 juli 2019

Tuin met grind afgraven en afvoeren

Ik ben op zoek naar iemand die 4 kuub zand kan leveren en kan storten en ik ben benieuwd naar wat dit kost.
donderdag 18 juli 2019

Waterbron slaan

Ik zou graag willen weten wat het ongeveer kost om een waterput te laten slaan voor beregening van mijn tuin van circa 20 are. Geeft u ook watergarantie?
maandag 15 juli 2019

Het renoveren van een achtertuin

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan renoveren. In de tuin ligt momenteel alleen zwart zand. Dit moet worden afgegraven, opgevuld en bestraat met stoeptegels. De meeste benodigde tegels zijn al aanwezig. Daarnaast moet er een centraal een stukje gras aangelegd worden. De tuin is ongeveer 125 m2 en het gras gedeelte moet ongeveer 50 m2 worden (recht toe recht aan dus geen rare bochten.) De achtertuin is momenteel nog per achterom bereikbaar.
zondag 14 juli 2019

Jeu de boulesbaan aanleggen

Graag offerte voor aanleg van twee jeu de boules banen met afmetingen 3 m x 13 m en 4mx15m ( wedstrijdgrootte).
zondag 14 juli 2019

Het verwijderen van een boomstronk uit een voortuin

Ik zoek een hovenier die een boomstronk uit mijn voortuin kan verwijderen. De totale diameter inclusief wortels is 130 cm. De stronk is erg goed bereikbaar.
dinsdag 18 juni 2019

Deel tuin bestraten en tuinpoort plaatsen

Ik wil glansmiespel weghalen en dat , stukje grond in de tuin van 3 bij 1. 80 meter bestraten en een houten tuinpoort plaatsen rechts tegen de bestaande schutting. Ik regel de materialen. Graag een offerte.
maandag 17 juni 2019

Tuin afgraven en nieuw zand leggen

Tuin, in L vorm, deels bij voordeur en achter (hoekwoning). We willen graszoden leggen: tuin is zwaar verwaarloosd door vorige bewoners. We willen graag schoon verder gaan: dus afgraven, afvoeren en dan nieuw vers zand. Maar uiteraard ook naar uw inzicht. Ca. 80 vierkante meter. Betegeling (achter) blijft liggen. Betreft dus vooral groot gegroeid onkruid en verwilderd gras.
donderdag 6 juni 2019

Waterput slaan in de tuin

Ik wil graag een waterput laten slaan. Ik heb er al een in mijn achtertuin van 6 tot 8 meter diep, en nu wil er ook een aan de voorkant. Het gaat om 3000 m2 tuin.
maandag 3 juni 2019

Bron laten slaan in de tuin

Ik zoek een hovenier die een waterbron kan slaan in mijn tuin. De tuin is 4000 m2. Het is niet duidelijk hoe diep de put geslagen moet worden.
woensdag 29 mei 2019

Oprit uitgraven afvoeren

Ik zoek een hovenier die 50 m2 aan aarde kan afgraven en dit kan ophogen met geel zand. Dit moet plaatsvinden aan de zijkant van de woning en is goed bereikbaar.
woensdag 22 mei 2019

Put slaan voor natuurlijke drinkplaats biodiversiteit

Ik wil een vijver/ natuurlijke drinkplaats voor dieren van ongeveer 25 m3. Hiervoor moet een put geslagen worden.
zondag 19 mei 2019

Het omzagen van een boom en het snoeien van een haag

Ik zoek een hovenier die 1 omgewaaide berkenboom kan afzagen tot ongeveer 1 meter hoogte. Dit is in de voortuin. De boom is ongeveer 8 meter hoog. Daarnaast dient er een coniferenhaag van 6 meter breed tot 160 cm hoogte gesnoeid te worden. De haag is in de achtertuin.

Partners

Partners van Casius