Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Groningen.

365 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: nieuwe tuin aanleggen, tuin op een perceel aanleggen, bomen van perceel verwijderen en egaliseren, beschoeiing of damwand laten plaatsen, tuin afgraven en aanleggen, bestaande walbeschoeiing door hardhout vervangen, schuttingen met de buren laten plaatsen, tuin ontwerp en renovatie, tuinontwerp en aanleg met tuinhuis, bestaande tuin renoveren tot nieuwe tuin, tuinontwerp en -renovatie, stadstuin bij nieuwbouwwoning aanleggen, ophogen en bestraten, beschoeiing langs de sloot vervangen, tuinrenovatie uitvoeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Groningen:

dinsdag 24 april 2018

Schutting met tuindeur laten plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen ,niet te duur. 2 hoeken en een tuindeur 90cm. (totaal een kleine 30 meter) plaatsing incl matriaal. (schutting & palen) graag offerte via mail
woensdag 18 april 2018

Stukje schutting plaatsen

Een deel van de houten schutting in de tuin is oud en stuk. De palen er tussen staan goed en stevig, maar er moeten 1 of 2, mogelijk 3 nieuw schermen tussen worden geplaatst. Die moeten nog worden aangeschaft. Kunnen ze ook worden bezorgd eventueel ( en wat zijn daarvan de kosten? ) Lijkt me op zich een kleine klus, maar ik en de buurvrouw kunnen het zelf niet doen.
woensdag 18 april 2018

Stobben van coniferen verwijderen

Het gaat om het stobben frezen van omgezaagde coniferen. De vakman kan eventueel het puin afvoeren tegen een goede prijs.
dinsdag 17 april 2018

Bestaande walbeschoeiing door hardhout vervangen

Wij willen de oude, verzakte walbeschoeiing van onze sloot laten vervangen door hardhouten walbeschoeiing (50 meter breed, ongeveer 60 cm hoog). We ontvangen hiervoor graag offertes.
maandag 16 april 2018

Nieuwe goedkope schuttingen plaatsen

Ik wil graag goedkope schuttingen 2 stuks waarvan 1 met een deur en dan geplaatst worden! Wat is de prijs daarvan en hoe snel zou dat kunnen? Als optie de oude schuttingen en alle struiken/beplanting uit te laten halen en afvoeren. Graag de materialen in overleg.
zaterdag 14 april 2018

Gedeelte tuin draineren

Onze tuin is erg nat tegen de achter muur. De drainage kan worden aangesloten op de drainage aan de zijkant die afwatert op de sloot voor het huis. Het gaat om een stuk van ongeveer 100 m2.
woensdag 11 april 2018

Nieuwe vijverfolie aanbrengen

Mijn vijver is lek en ik wil nieuwe vijverfolie in de vijver. De vijver heeft de afmeting van ongeveer 4 x 4 m. Zoekende naar een complete offerte inclusief materialen en manuren.
maandag 9 april 2018

Houten vlonder in de tuin aanleggen

Ik zou graag een vlonder-terras van hardhout laten aanleggen in mijn tuin (foto bijgevoegd). Afmeting 4.80 x 3.60 meter. Ik zou graag een idee hebben wat dit zou kosten.
zondag 8 april 2018

Worteldoek voor bamboe en wortels

Worteldoek aanbrengen voor bamboe, het gaat om ongeveer 1 vierkante meter aan worteldoek (4 meter).
zondag 8 april 2018

Tuin bestraten, vlonder, border en pergola maken

Op dit moment grotendeels betegeld met stenen. Dit opnieuw bestraten met aan de achterzijde van de tuin een gedeelte met vlonderplanken, hardhout, glad geschaafd. Daarnaast kleine border en een pergola. Het is een kleine tuin, totaal 32 m2. Vlonderplanken 8 m2, tegels 24 m2, met uitsparing voor kleine border en pergola.
vrijdag 6 april 2018

Achtertuin renoveren

De achtertuin moet er voor de helft uit. Het gaat om het afbreken van een tuinhuisje, 2 kleinere bomen, een stenen muur, voor de helft de bestrating eruit en het afvoeren van grind. Voor de opbouw komt er voornamelijk gras en zwarte zand met groen voor terug. De volledige tuin is 126 m2.
woensdag 4 april 2018

Bomen verwijderen uit achtertuin

Het verwijderen van de 2 bomen die op de foto staan. De bomen staan in de achtertuin en is moeilijk bereikbaar voor eventueel zware machine's.
dinsdag 3 april 2018

Twee stroken uitgraven voor oprit

Ten behoeve van het aanleggen van een oprit van grastegels: Graven van 2 stroken uit de bestaande grasmat van 20 cm diep en 70 cm breed. Met een lengte van 26 meter elk. De vrijgekomen grond kan 10 meter verderop achter in de tuin op een bult worden gegooid. Goed toegankelijk voor een graafmachine.
dinsdag 3 april 2018

Wilg snoei en snoeiafval afvoeren

Het betreft een wilg. Graag ontvang ik een offerte voor het snoeien tot 2-2,5 meter inclusief de afvoer van het hout. Hoogte boom tussen de 15-20 meter ongeveer.
woensdag 28 maart 2018

Houten terras onder veranda maken

We willen een houten terras laten aanleggen onder onze veranda. Oppervlakte 18 m2 (6x3). Het terras moet aansluiten op de achterdeur en schuifpui (hoogteverschil ongeveer 30 cm). In een van de hoeken moet een put komen in verband met de buitenkraan.
maandag 26 maart 2018

Tuin omgraven en een geul voor tuinverlichting maken

Het laatste gedeelte van onze tuin willen we anders inrichten en een gedeelte van het grasveld moet border worden. Hiervoor moet de tuin omgegooid worden en tuinverlichting verplaatst
zaterdag 24 maart 2018

Coniferen snoeien

Graag zou ik een indicatie ontvangen voor het snoeien van de Coniferen bij ons en bij de buren. Het gaat om ongeveer 50 a 60 meter conifeer van 3 meter hoog. Er zal 1 meter verwijderd moeten worden en het afval afgevoerd. Alles is goed bereikbaar.
zaterdag 17 maart 2018

Nieuwe graszoden leggen

Ik wil graag nieuwe graszoden aan de voorzijde, achterzijde en langs de woning. Het oude gras zit er nog in met veel onkruid en mos hier tussen. Het gaat om ongeveer 215 m2. Het oude gras mag ook afgevoerd worden.
woensdag 14 maart 2018

Tuin afgraven

De tuin dient gedeeltelijk afgegraven te worden. De oude grond moet worden afgevoerd en schone grond, ten behoeve van een uitbouw aan de achterzijde van de woning geleverd. Het gaat om 18 m2, 6 meter bij 3 meter en 50 cm diep.
maandag 5 maart 2018

Tuin afgraven, bult verwijderen en egaliseren

Het gaat om ongeveer 15m2 voortuin. Graag bult verwijderen en aanvullen met zwarte grond.
donderdag 22 februari 2018

Plaatsen van een schutting

Goede avond ik zou graag een offerte willen ontvangen van 7 schutting delen die geplaatst moeten worden.
zaterdag 3 februari 2018

Drainage aanleggen in achtertuin

Mijn tuin staat geregeld onder water. Ik zou graag een afspraak willen maken voor een offerte voor het plaatsen/vervangen van de drainage.
woensdag 24 januari 2018

Vernieuwen van tegels, schuttingen en veranda

In de achtertuin van 17 meter lang en 6 meter breed. De oude tegels, schuttingen en het gras dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal er eventueel verhoogd moeten worden en de gehele tuin betegeld. Verder dient er rondom een schutting met een poortdeur van hout geplaatst te worden. De tuin is goed bereikbaar.
vrijdag 5 januari 2018

Schutting plaatsen

Door stormschade schuttingen omgewaaid stuk en krom moeten vervangen worden Ik zou graag een offerte willen laten maken Het gaat voor beide kanten a 10 cm dus ongeveer totaal lengt 20 meter Hoor graag van jullie of dit mogelijk is ?
woensdag 3 januari 2018

Omgewaaide schutting vervangen

Vanwege stormschade wil ik een omgewaaide schutting vervangen door een nieuwe houten schutting. Afmetingen: 1,80 meter hoog, 8 meter diep. De klus is inclusief het graven van gaten en het plaatsen van palen tussen de schuttingdelen. Ook is het nodig om het eerste schuttingdeel te bevestigen aan de buitenmuur (baksteen) van de berging bij de woning. Geen hang- of sluitwerk nodig, geen deuren/poorten in de schutting. Materialen heb ik niet, graag advies over houtsoort en kosten daarvan.

Partners

Partners van Casius