Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Zevenaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Zevenaar heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Zevenaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Zevenaar of directe omgeving.

252 klanten uit Zevenaar bevelen een bij Casius in Zevenaar aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Zevenaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: het afgraven en ophogen met zand van 30 tuinen, de hele tuin opnieuw ontwerpen en aanleggen, volledige aanleg tuin, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, gat graven voor zwembad, tuin ontwerpen en aanleggen, aanvraag vrijblijvende offerte aanleg nieuwe tuin, tuin aanleggen, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin renoveren, het renoveren van een gehele tuin en plaatsen van een tuinhuis, tuin opnieuw aanleggen, herbestraten terras, new back garden & renovate front garden, nieuwe tuin aanlegggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Zevenaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Zevenaar:

Puntstuk controle

Ik heb een grondwaterpomp die het tot voor kort vele jaren prima deed, momenteel komt er nog amper water uit. Ik denk zelf dat het filter verstopt zit, of puntstuk moet dieper geboord worden. De pomp staat op de oprit en is goed bereikbaar. Ik zou de pomp dan ook weer graag werkend hebben.

Betonnen schutting rechtzetten

Onze beton schutting is scheef gewaaid. Dit moet weer rechtop gezet worden en dan voorzien van een betonvoet. Het gaat om 34 palen met daartussen betonpanelen en hier en daar een stalen sierhek. Locatie is zeer toegankelijk.

Tuin uitgraven en aanvullen met geelzand

Onze tuin dient uitgegraven te worden en aangevuld te worden met geel zand. Het betreft een nieuwbouwwoning die pas is opgeleverd. Het betreft een tussenwoning naast een hoekwoning. In de straat is er nog een woning die ook de tuin uitgegraven wil hebben en aangevuld wil hebben met geel zand (15 cm). Onze tuin is circa 10 bij 5 en de andere woning is circa 5 bij 8. De buren van ons op de hoek weten nog niet precies of ze ook laten uitgraven maar dat zou nog kunnen, daar zijn we mee in overleg. Hun tuin is ongeveer even groot als die van ons. Ik zou graag meerdere offertes willen. Namelijk een offerte alleen voor onze tuin. Een offerte voor onze tuin en het huis dat ook wil (8 x 5 meter). En een offerte voor als we alle drie willen.

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Ter voorkoming van het inklinken van de kleilaag waarop ons huis is gefundeerd is moet er rond het huis een infiltratiesysteem met infiltratieboxen worden aangelegd. Dit systeem is aangesloten op de hemelwaterafvoer. Tijdens periodes van droogte vullen wij dit systeem met leidingwater. Wij willen hiervoor grondwater gaan gebruiken. Graag een vrijblijvende prijsopgave voor een compleet werkende installatie.

Voortuin compleet vernieuwen

Onze voortuin moet compleet vernieuwd worden . Er ligt nu grind en een pad van cobblestones . Ook staat er een hibiscus struik en 3 dennen boompjes . Deze hoeven niet te blijven maar mag wel . Wij willen graag een strakke, onderhoudsvrije maar ook ruime voortuin zodat we incidenteel er ook fietsen en of 2 motorfietsen kunnen neerzetten (niet blijvend) De afmeting van de voortuin is ongeveer 6 x 6 meter en ik weet dat er in het midden een betonblok in de grond zit vanwege een scheepsmast van de vorige bewoner . Graag zou ik willen weten wat we kunnen verwachten qua kosten .

Kunstgras leveren en leggen

We hebben op dit moment 56 m2 gras in onze tuin, die we willen vervangen voor kunstgras. Graag een prijs voor de totale aanleg, dus het oude gras er uit halen, egaliseren en het kunstgras compleet aanbrengen. Tuin is goed bereikbaar.

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Ik heb een tuin van 20 meter diep en 10 meter breed daar wil ik een puntstuk in laten slaan.

Apenboom volledig kappen en verwijderen

Kappen van een apenboom en wegfrezen wortels / stronk. Hoogte tussen de 10 en 15 meter hoog. Hij staat aan de openbare weg. Afvoer stam en takken zorgen we zelf voor. Moet ook nog even met de buren overleggen.

Oprit afgraven, afvoeren en egaliseren

Onze oprit is 12.10 bij 7 meter met een grindbed. Deze willen we laten afgraven en weer opgevuld hebben met zand, zodat het bestraat kan worden door dezelfde vakman.

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Wij gaan onze achtertuin renoveren. Graag wil ik weten wat het kost om een puntstuk te slaan in onze tuin. Wil graag een offerte voor een compleet werkende installatie.

Schuttingpaal vervangen

Door de storm van laatst is een schuttingpaal kapot gegaan. Het gaat om een HKC paal die we vorig jaar bij GAMMA Doetinchem hebben gekocht. De paal staat in 80 cm beton en dat moet dan verwijderd worden (en tegels moeten er tijdelijk uit). Hopelijk kunnen we ook wat verzinnen zodat het bij de volgende storm niet weer kapot gaat.

Herstellen omgewaaide schutting

Mijn schutting is door de storm vorige week omgewaaid. Er staan nog 2 tussenschotten en 2 tussenschotten + klimop-raster zijn omgewaaid. De tussenschotten zijn nog heel maar 2 palen zijn onderin gebroken/gescheurd en zullen moeten worden vervangen. De palen zitten in de grond gegoten in beton/cement.

Schuttingdelen plaatsen met betonnen palen en poort

De oude schutting dient te worden afgebroken en afgevoerd. Hierna moet er een scherm van 150 cm breed, 5 schermen van 180 cm, een hoekpaal, een scherm van 150 cm en een poortdeur van 90 cm breed geplaatst worden. De delen en palen dienen van hout te worden. Daarnaast dient er een pergola plank van ongeveer 11 meter vervangen te worden. De tuin van onze hoekwoning is goed bereikbaar.

Schutting leveren en plaatsen

Graag een prijsopgave/offerte voor een rechte lijn schutting van ongeveer 9 meter. Houten standaard/beton schutting 21 plank rechthoek betonpaal antraciet.

Tuinschermen laten plaatsen

Ik heb stormschade. Moet 6 houtenpalen van in grond geplaatst hebben en daar tussen 5 schermen. De huidige schutting is plat gewaaid en zwaar beschadigd. Wat kost het plaatsen van de schutting? Gaarne snelle reactie. het betreft afvoer en plaatsen van de schutting.

Voortuin updaten

Voortuin (5 x 6 meter) verharden met tegels (50 x 50 cm) antraciet, de Japanse kers mag in cirkel blijven staan en plaatsen verhoogde planten bakken gemaakt van van antraciet 2 beton bielzen (400 x 50 x 60 cm).

Liguster heg verwijderen en afvoeren

Ik zou graag een haag laten verwijderen van 16 meter. Er komt een schutting, alles moet dus ook afgevoerd worden. Er loopt een pad naar de achtertuin, dus het is goed te bereiken.

Nieuwe vijver in de achtertuin maken

Wij willen graag een nieuwe vijver laten bouwen in onze achtertuin. De vijver moet 6.50 meter lang bij 1.50 meter breed zijn. Omdat er een weggetje in de tuin loopt, wordt de vijver niet recht. De vijver moet ongeveer 50 centimeter diep worden.

Schuting vervangen

Wij willen onze schutting laten vervangen. Lengte is 6 meter. We willen betonpalen en een betonen onder bord met een hoogte van 40 cm tot 50 cm met hout daar boven.

Planken of rabatdelen schutting plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van 2 schuttingen van 7.50 meter lengte en 2 meter hoogte. De schutting dient horizontale planken of rabatdelen te krijgen met betonnen palen en een betonnen onderrand.

Tuinrenovatie: voortuin opknappen

Uit de voortuin een conifeer geheel verwijderen, 1 nieuwe boom planten, nieuw grind in de tuin aanbrengen en de tuin afzetten met blokken. De Conifeer heeft een doorsnede van 3 a 4 meter en is 6 meter hoog. Met wortel en al verwijderen en afvoeren. Iets van een naaldboom ervoor terug plaatsen. Kunt u de materialen leveren? De tuin is circa 4.5 x 6 meter.

Schutting tussen twee tuinen zetten

Er dient een schutting geplaatst te worden als erfafscheiding tussen onze tuin en die van de buren. De lengte is ongeveer 12 meter inclusief poortdeur. De hoogte zal 1.80 meter moeten worden. De delen zullen van hout zijn en de betonnen palen zijn al aanwezig.

Tuin en bestrating aanpassen

Onze achtertuin willen we veranderen doordat we een uitbouw hebben geplaatst aan ons huis. Bestrating en deel kunstgras. Beplanting. Grootte 7 bij 8 meter. Optioneel schutting deur.

Hout-/betonschutting plaatsen

Ik wil mijn bestaande erfafscheiding vervangen door een nieuwe schutting met palen van beton (lichtgrijs) en houten tuinschermen daartussenin (21 planks). Het betreft een rechte afscheiding zonder knikpunt van muur tot muur aan beide zijden van mijn perceel (achtertuin, zie bijgevoegde foto's): Afscheiding West: 633 cm, afscheiding oost: 571 cm. Graag zou ik de offerte opgesplitst zien in West en Oost, zodat ik met mijn beide buren in overleg kan treden. Hierbij zou het handig zijn als jullie wat referentiemateriaal (foto's) kunnen leveren met het verwachte resultaat. Ook zou ik graag van u vernemen op welke termijn (gerekend vanaf moment akkoord offerte) u de nieuwe afscheiding denkt te kunnen plaatsen.

Schuttingdelen en een poort laten plaatsen

Onze schutting is vannacht omgewaaid en er zijn 2 palen gebroken. Het heeft betrekking op een huur woning en het hoeft niet mooi te zijn zolang de achterkant van de tuin maar dicht is. Wanneer een poort duurder is dan een paneel, hoeft er voor mij geen poort in.