Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor nesling pergola laten plaatsen:

Nesling pergola laten plaatsen

Ik zoek iemand die een stand alone Pergola met schaduwdoek 4,00 - 3,90 kan plaatsen compleet met palen in beton indien nodig. Allereerst wil ik zeker weten dat dit bij mij ook geplaatst kan worden dus als iemand van te voren langs wilt komen dan graag. Materialen in overleg.
Onze klant uit Zaltbommel (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nesling pergola laten plaatsen uit heel Nederland:

Nesling Pergolawall 2B monteren

Nesling Pergola Wall 2B monteren

Nesling pergola kit plaatsen

Plaatsing nesling Wall 2

Nesling zonnedoek installeren

Ik wil graag een zonnedoek van 500 x 500 cm laten installeren. 2x muurboring, 1x bevestiging op een balk van de pergola en 1 te plaatsen paal met paalanker. Installatie in België.

Nesling pergola laten monteren

Graag een offerte voor het plaatsen van een Nesling Pergola 5 x 3 meter inclusief harmonicadoek. Tevens willen wij daarboven op polycarbonaat platen van 16 mm helder. Graag een totaalprijs.

Nesling Pergola Wall 1 monteren

Graag een overkapping plaatsen in de tuin. Ik wil graag een nesling pergola wall 1 plaatsen. De maten zijn 290x300 cm. Graag tegen de schuur monteren en op stenen betegeling.

Pergola Stand Alone met schaduwdoek monteren

Ik wil graag een Nesling pergola 300 x 290 cm Standalone laten monteren óp een terras (dus niet de palen in de grond) inclusief het schaduwdoek. De materialen voor montage aanwezig inclusief de kit en vloerelementen. Het terras is 300 x 300 cm en gemaakt van composiethout. Vandaag komen de materialen binnen.

Pergola met harmonicadoek monteren

Geachte heer/mevrouw, Wij zijn op zoek naar een betaalbare oplossing voor zonnewering op onze vlonder. Nu zagen wij van Nesling de "Pergola Stand Alone A met pergolakit en Harmonicadoek" op jullie website. Nu zitten wij met enkele problemen: - De standaard doekafmetingen gaan niet lukken. Hebben jullie ook een oplossing met 300 x 300 cm als buitenmaat van de pergola? - Is de Pergola ook te monteren op vlonder planken die hol zijn van binnen? - We hebben een Bangkirai hekje. Kunnen jullie ook Bangkirai houten (of soortgelijke kleur) pergola aanbieden? - Hoe wordt het harmonicadoek bediend (van helemaal uitgevouwen naar in)? P.S. Wij willen dus een offerte voor aankoop van pergola en doek + montage. Bij voorkeur uw reactie per mail.

Nesling pergola Wall2 leveren en plaatsen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor een Nesling Pergola Wall2 in de afmeting 3.70 x 5 meter in kleur antraciet inclusief beschermhoes en montage. De levering is in overleg. Graag ontvang ik de offerte via email.

Monteren van een Nesling Coolfit harmonicadoek en pergola

Graag ontvang ik een indicatie voor het monteren van een Nesling houten pergola met schaduwdoek, type wall 1. De afmeting is ongeveer 3.70 bij 3.70 meter. Het terras is van tegels en de pergola komt vast aan gevel.

Nesling pergola monteren

Wij hebben een Nesling pergola met schaduwdoek gekocht, type wall 2, die op 18 augustus geleverd wordt. Wij willen de pergola graag laten monteren op een bestaande vlonder en aan onze woning. Wij ontvangen graag een offerte. Indien mogelijk kan de klus vanaf 19 augustus worden uitgevoerd.