Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Wezep te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Wezep heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Wezep u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Wezep of directe omgeving.

23 klanten uit Wezep bevelen een bij Casius in Wezep aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Wezep bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 10 schuttingen leveren en plaatsen voor nieuwbouw woningen, tuin aanleggen bij nieuwbouwhuis, tuin + overkapping vernieuwen, aanleg nieuwe tuin, aanleg gazon (100m2) en aanleggen vijver en terras, beschoeiïng of damwand laten plaatsen bij sloot en tuin aanpassen, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, terras aanleggen, tuin renoveren, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, schutting met bpc composiet leveren en plaatsen, tuin egaliseren en bestraten en nieuwe toegangspoort en schutting, tuin van 800 m2 opnieuw vorm geven, tuin egaliseren + eventueel drainage aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Wezep staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Wezep:

Vlonder terras aanleggen

Ik ben op zoek naar een hovenier die een vlonder terras kan aanleggen aan de voorkant van mijn stacaravan. Afmeting betreft 9 meter breed bij 2 meter lang.

Gedeelte tuin egaliseren, afvoeren en graszoden leggen

Ik wil een middengedeelte (ongeveer 4 x 3 meter) van de tuin laten egaliseren en daarbij zwarte grond af laten voeren. Het gaat om 1 kuub. Hiervoor in de plaats moet er graszoden komen te liggen. De locatie is goed bereikbaar.

Schutting en palen plaatsen

Schutting en palen plaatsen - 5 schermen.

Tuin opnieuw bestraten en kunstgras leggen

Graag zou ik willen weten wat het ongeveer zou kosten om het gras te vervangen voor kunstgras en de tegels in de voor en achtertuin voor betontegels antraciet. Foto's zijn te vinden op Funda. Voor de exacte maten zal ik die te zijner tijd mailen. Er is een achterom.

Beplanting verwijderen

Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van een taxushaag. Gaat om 8 a 10 stuks, een paar struiken en hortensia’s en een stuk of 4 grote coniferen. Het gaat om de voortuin.

Palen en planken plaatsen

Een tussenwand met palen en doorlopende planken. Circa 14 meter, 7 planken hoog aan beide zijden. Lengte plank 320 cm en palen van 7 x 7 x 300 cm. De oude schutting kan ik zelf verwijderen. De offerte zal naar de verzekeraar verstuurd worden. Kunt u mij een prijsopgave doen voor het zetten van de schutting? Bij Gamma vraag ik een offerte voor de materialen.

Schade aan tuin herstellen

Door stormschade hebben wij flinke schade. Voordat wij dit uitgekeerd krijgen van onze verzekering hebben wij een offerte nodig zodat wij deze materialen bij u kunnen laten uitvoeren/aanschaffen. Het betreft een schutting. Hieronder treft u globaal het aantal artikelen en beschrijving wat er ongeveer allemaal beschadigd is. Zou u dit kunnen omvormen naar een herstelofferte? Die arbeidsuren is een inschatting. 8x tuinscherm jumbo €44,95 = €359,60 10x tuinpaal 210cm €7,49 = €74,90 10x tuinpaal punthouder RVS €3,49 = €34,90 16x bevestigingsmateriaal €2,50 = €40,00 4x arbeidsuurloon €40,00 = €160,00 Totaal: €669,

Tuinhuis Clematis met overkapping plaatsen

Graag een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van tuinhuis Clematis met overkapping, 12.80 m2. Fundering is reeds gelegd. Bij voorbaat dank.

Achtertuin geheel opknappen

Graag wil ik een lange, smalle strook langs de schutting beplanten ( minimaal 10 meter), 2 perkjes (7 meter lang) bijwerken of planten vervangen; een stukje tuinpad is wat verzakt, zodat er water blijft staan na veel regen, zou misschien wat zand onder moeten, en een taxus snoeien. Het grasveld is goed onderhouden. De tuin is makkelijk bereikbaar via de achterzijde.

Maatwerk schutting laten plaatsen

Graag willen we een aflopende schutting voor onze voortuin met een afmeting van 2,90 breed en de hoogte moet aflopend zijn. We willen dan graag een composiet schutting of een grenen schutting met betonnen onder plaat en palen.

Tuin zomerklaar laten maken

Ik wil graag de achter- en zijtuin zomer klaar laten maken. Dit betekend wat snoeiwerk aan bomen en struiken en het gazon behandelen.

Coniferenhaag verwijderen

Het betreft het verwijderen van een coniferenhaag. Het is een stuk van ongeveer 4 meter en een stuk van ongeveer 10 meter. De tuin is goed bereikbaar met machines. De stammen zijn 15-25 cm en de hoogte is ongeveer 2 meter. Eventueel kan ik zelf een groen container regelen voor het afvoeren van de stammen en de takken.

Rooien van apenboom en coniferen

De apenboom en 2 grote coniferen willen wij graag laten rooien. De bomen zijn ongeveer 5 meter hoog en goed te bereiken.

Boom kappen

Kappen van Douglas boom van ca. 12 meter hoog Tot 30 cm onder maaiveld wegwerken van stobbe. Boom staat op 2 meter van de straat. Afvoer hout in overleg.

Graszoden leggen

Vrijblijvende offerte inclusief BTW voor 935m2 graszoden zonder netten. Prijs per m2! Er hoeft geen oud gazon verwijderd te worden. Takken en andere obstakels zijn al weg gehaald. De volgende werkzaamheden die nog moet gebeuren zijn: frezen- egaliseren-leggen-bemesten-transport/levering. Het zijn allemaal rechte stukken wat gelegd kan worden. We hebben foto`s hoe de tuin er nu bij ligt, kunnen we eventueel doormailen.

Tuin renoveren

Tuin renoveren. Wil een tuin met weinig groen en veel straatwerk. Tuin is 32 m2. Oude straatwerk eruit en nieuwe erin. Eventueel een boompje of een bloembak. Stenen en andere materialen leveren. Momenteel is het straatwerk en onkruid.

Bomen snoeien en/of kappen

Een berk en een conifeer in de voortuin worden veel te hoog. Ze moeten worden gesnoeid of gekapt. De hoogte is ongeveer 18 meter.

het gaat om het verticuteren en opruimen ...

het gaat om het verticuteren en opruimen afval van het gazon, het gaat om ongeveer 700 vierkante meter gazon.

Toegangshek + evt. hekwerk algemeen ...

Toegangshek + evt. hekwerk algemeen idee voor renovatie snoeien/kappen bomen enige renovatie werk