Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Warnsveld te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Warnsveld heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Warnsveld u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Warnsveld of directe omgeving.

79 klanten uit Warnsveld bevelen een bij Casius in Warnsveld aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Warnsveld bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: aanleggen tuin, 150 meter Douglas Houten Schuttingen nieuwbouwblok 11 woningen, damwand in staal of beton, tuin bestraten, complete tuin opnieuw aanleggen, onderhoudsarme voor en achtertuin, tuin betegelen en damwand, steiger en vlonder aan waterkant maken, renoveren achtertuin rijtjeshuis, oude schuur afbreken & nieuwe bouwen, verwijderen vijver uit de tuin en egaliseren grond, tuin renoveren, renovatie tuin, fundatie aanpassen en nieuwe houten schuur bouwen, waterbron slaan voor tuinberegening, nieuw tuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Warnsveld staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Warnsveld:

Een kunststof schutting plaatsen

Ik zoek een hovenier die een kunststof schutting kan plaatsen in mijn achtertuin. De schutting staat tussen de mijn tuin en die van de buren. De bestaande schutting verwijderen wij zelf. De schutting moet 10 meter lang en 180 cm hoog worden.

Tuin afgraven en tuingrond afvoeren

De achtertuin van 16 m2 willen wij 20 cm laten afgraven en de grond laten afvoeren. Hierna zal er aarde gestort moeten worden.

Kunstgras leggen

Ik wil in mijn voortuin graag een gedeelte met kunstgras laten bedekken. Dit zal ongeveer 15,6 m2 zijn en het gras en de ondergrond is al aangeschaft. onder ook. Er zal we zwart grond verwijderd moeten worden en afgevoerd en geel zand gestort. Daarnaast is er nog ene gedeelte van 15 m2 waar ik graag basalt split antraciet 8-16 mm wilt laten leggen. De voortuin is goed te bereiken voor de vakman.

Tuin herinrichten

Onze tuin dient opnieuw betegeld te worden. Met gemetselde plantenbakken met zitrand. Thema is jungle en de tuin dient een vakantiegevoel uit te stralen. Zie ook sfeerimpressies. De tuin is 5 bij 7 meter ongeveer.

Schutting plaatsen met klimop

Graag wensen we een definitieve offerte wat betreft plaatsing van een schutting De lengte vd schutting in totaal is 1120 cm, opgebouwd als volgt: - 5x Scherm 180x180 douglas hout horizontale planken - 3x trelisscherm omrand met hardhout (zie bijlage) - klimop aan beide zijde, al flink hoog - hardhouten tussenpalen - ivm hoogteverschil in tuin een betonnen band als onderrand (grijs) - verwijderen van beukenhaag incl afvoer Plaatsing zo spoedig mogelijk. Geen doorkijk in de schutting

Schuttingdelen monteren

Ik wil 4 schuttingen laten plaatsen van 180 bij 180 cm. Mijn tuin heeft een achterom. Ik wil een normale schutting van hout.

Kapotte schutting repareren of vervangen

Door de storm is gedeelte van de schutting kapot gegaan. We hebben een offerte nodig om te kijken naar het kostenplaatje. De volgende punten graag in de offerte: - Kosten vakman voor montage - 3 schuttingen dikke kwaliteit - 8 palen - Poort met slot - Overige huidige schutting delen opnieuw goed zetten zijn verder wel heel. Graag de offerte via de mail als het kan.

Schuttingdelen vervangen

Graag vervangen en plaatsen van 4 schuttingdelen in beton, met betonnen palen. Inclusief het afvoeren van de stukke schuttingdelen. De lengte is 8,5 meter in totaal. Is niet heel gemakkelijk bereikbaar, er moet eerst vijftig meter gelopen worden.

Plaatsing van een schutting

Schutting van 9 meter lang bij 2,80 meter breed inclusief deur, het liefst geen schuttingdelen maar planken met hardhouten palen.

Boswilg knotten

Het gaat om het knotten van veel te hoog geworden (12 - 15 meter) Boswilg. Plaats in de tuin is lastig: achterin tegen de haag, geen vrije plek om de takken te laten vallen. Wel zijn de paden langs het huis breed genoeg (95 cm) voor een smalle hoogwerker. Voor knotten is geen omgevingsvergunning nodig. Graag offerte inclusief afvoeren.

Tuinaarde verwijderen en legzand terug storten

Ik wil graag mijn tuin volledig laten bestraten. Er dient circa 11 m3 tuinaarde verwijderd te worden. Hiervoor in de plaats moet leg zand komen. Voor het legwerk hebben we al iemand. Graag een prijsopgaaf voor afgraven en opvullen inclusief alle vervoerkosten en materiaalkosten voor het zand. Afmeting van de tuin is circa 9 meter x 6 meter.

Vijver dichtgooien met schone grond

Ik wil een vijver van 5 x 3 x 1 meter, 15 m3, laten dempen/dichtgooien met 'schone' grond/aarde, gaarne met verklaring. De vijver ligt achter de garage op ongeveer 15 meter vanaf de oprit, bereikbaar via gezamenlijke doorgang van maximaal 2 meter breed of eventueel via de achterkant over de sloot en haag heen. Gezien de smalle doorgang is een mini shovel of andersoortig aan te bevelen. Hoe maakt me niets uit, zolang er maar geen beschadigingen of verzakkingen aan het straatwerk plaats vindt, wegens verkoop huis.

Schutting tussen tuinen laten plaatsen

Ik wil graag 10 meter schutting tussen de tuinen laten plaatsen en 5 meter schutting aan de kopse kant, waar voor iedere tuin een deur in moet met werkend slot en schuif. Ik wil de schuttingen graag 2 meter hoog, het gaat om een houten met een onder dorpel van beton of van steen.

Schuttingdeur tussen palen plaatsen

Palen zijn verrot en ook de schuttingdeur moet worden vervangen

Schutting plaatsen plus deur en bestraten terras

De oude schutting dient te worden verwijderd en afgevoerd. Er zal dan een nieuwe houten schutting geplaatst moeten worden van ongeveer 13 meter lang. Daarnaast willen wij een terras laten aanleggen van 6 bij 3 meter.

Coniferen door afscheiding met klimop vervangen

Graag een offerte voor de vervanging van 12 meter coniferenhaag door een afscheiding met klimop van ongeveer 1,75 meter hoog. Zo mogelijk "all inclusive", ook inclusief afvoeren conifeer.

Mijn tuin bevat een zwembad 4*2 ...

Mijn tuin bevat een zwembad 4*2 bovengronds, volierre, blokhut, kattenren. Wil een goede oplossing voor alles en een nieuwe blokhut moet er komen. Wil graag een andere indeling. Blokhut is aan vervanging toe. Deels nieuwe bestrating. Graag advies en uitvoering. Ik heb een bedrag ingevuld maar ik hoor het wel.