Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Velp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Velp heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Velp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Velp of directe omgeving.

233 klanten uit Velp bevelen een bij Casius in Velp aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Velp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Velp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Velp:

Waterput in de tuin laten slaan

Ik zoek een specialist voor de aanleg van een werkende waterput in mijn tuin. De levering en aansluiting van een pomp et cetera graag in onderling overleg. De tuin is 400 m2 groot en zeer goed bereikbaar

Waterput voor beregening tuin

Voor onze tuin (totaal perceel 500 m2) willen wij beregenen middels grondwater. Hiervoor put slaan en pomp leveren en installeren. Perceel goed bereikbaar en toegang via oprit. Put en pomp naast garage aan te brengen. 230v contact aanwezig in garage.

Puntstuk slaan

Wil samen met mijn twee buren een puntstuk in de tuin laten slaan (9 meter diep) voor het beregenen van onze tuinen. Het plaatsen van de pomp met slangen doen we zelf.

Boomstroken weghalen

Ik wil graag 2 boomstronken weg laten halen i.v.m. het aanleggen van een terras. Toegang via een deur, dus geen grote machines mogelijk.

Stronk frezen en 3 coniferen verwijderen

In de voortuin heb ik een boomstronk zitten die ik wil laten frezen. Stronk is niet heel groot. In de achtertuin heb ik 3 coniferen van ongeveer 2,10 hoog. Deze verwijderen en afvoeren.

Boom verwijderen en stronk frezen

In de achtertuin bij onze vrijstaande woning willen wij een boom laten verwijderen. De boom is ongeveer 12 meter hoog en de stronk dient ongeveer 20 cm onder het maaiveld gefreesd te worden. Het groenafval dient de vakman mee te nemen.

Schutting laten plaatsen

Ik wil door jullie een houten schutting laten plaatsen, inclusief palen. Het gaat om vijf delen van 1.80 x 1.80 meter.

Verwijderen van een boomstronk

Om ruimte te maken voor een nieuwe boom wil ik de oude boomstronk uit de border hebben verwijderd. De stronk is van dennenboom die 3 maanden geleden is gekapt met een diameter van ongeveer 40 cm. De achtertuin heeft een achterom van 1.10 meter breed.

Houten schutting neer laten zetten

We willen graag 27,5 meter houten schutting laten plaatsen. Hiervoor moet eerst een geul uitgegraven worden. Doen jullie dit ook en wanneer kan het want het moet zo snel mogelijk

Stronk van omgevallen boom weghalen

Stronk van omgevallen boom, grotendeels uitgegraven.

Trampoline ingraven

In onze achtertuin wil ik graag een trampoline laten ingraven. Het gat moet circa 240 x 155 zijn en 50 cm diep. (afmetingen trampoline 280 x 200 cm) Er staan enkel struiken op de plek waar de trampoline moet komen. Struiken + grond afvoeren. De kleinste maat graafmachine moet de achtertuin kunnen bereiken. Kuil moet gestut of verstevigt worden zodat deze niet kan instorten naderhand.

Tuin compleet renoveren

-Tuin ophogen -Tuintegels neerleggen. Ongeveer 65 m2. Tegels ongeveer €25 per m2 - tuinhuisje ontwerpen en plaatsen. Ongeveer 250 cm breed en 190 cm diep. Hoogte 200 cm. - kunstgras neerleggen. - Borders maken en plaatsen. - betonschutting plaatsen.

Voortuin met beplanting afgraven

Wij willen graag onze voortuin, inclusief beplanting laten afgraven om hier vervolgens zelf in de toekomst een mooie nieuwe voortuin te kunnen maken. De tuin is ongeveer 7 bij 5 meter. De tuin is deels opgehoogd met een 0.5 meter grond. Wij ontvangen graag een offerte voor het afgraven en afvoeren van de grond en beplanting.

Composiet terras leggen

Wat is het gewenste formaat van het terras? Aan 2 kanten van de vakantiewoning. 78 m2. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? Bestaand terras uitbreken, Drainage plaatsen Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken 2 kanten van een vakantiewoning tegen een dijk aan. Ligt een hardhouten vlonder die splinters geeft. Door de dijk staat er soms water onder.

Heras hekwerk laten plaatsen

We zoeken een groen Heras hek met spijlen en stekels erop van 5 meter lang, 2 meter hoog. Aan beide kanten palen plaatsen voor het begin en eind van het hekwerk. In het hek moet een toegangsdeur met slot komen.

Vergroten van de vijver

Ik wil een vijver van 2 x 1.50 x 1.25 meter. Een eenvoudige vijver voor KoiKarpers. Een vijver met bodemdrain. De bestaande vijver dient. De huidige vijver is in een niervorm. De afmeting is nu 190 x 60 x 60 cm. Wanneer zou u dit kunnen uitvoeren?

Puntstuk/waterbron plus pomp aanleggen

Ik ben op zoek naar iemand die een waterbron plus pomp kan aanleggen. Graag een offerte voor één bron met pomp en voor 6 bronnen met pomp (buren).

Voortuin van de koopwoning opknappen

Ons voortuin in ons nieuwe koopwoning is toe aan een opknapping, graag met planten. De afmetingen zijn: lengte 4.23 x breedte 1.50 meter.

Schuttingdelen laten plaatsen

1 kant van de tuin schuttingen plaatsen: lengte = 6 schuttingdelen.

Water puntstuk in de tuin slaan

Ik wil graag een prijsopgaaf voor het slaan van een puntstuk. Wij zitten langs een groot water, dus mijn verwachting is dat het niet zo diep hoeft (ongeveer 5-6 meter). Het is de bedoeling dat er een elektrische pomp aankomt. Graag het totaalproject.

Grote spar verwijderen

In onze achtertuin staat een heel grote spar van misschien wel 20 meter hoog, die voor de helft dood is. Er hangt een deel van de boom boven het tuinhuis van de buren en ik ben bang dat er bij storm schade zal ontstaan. Ik wil de boom graag met wortel en al laten verwijderen en afvoeren, zodat ik daar later een nieuwe boom kan plaatsen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken en ontvang daarna graag uw offerte.

Waterpunt met elektrische waterpomp maken

Ik wil graag een waterpunt met een elektrische waterpomp.

Pergola laten plaatsen met harmonicadoek

Wij willen graag weten hoeveel het zou kosten om een pergola te laten plaatsen van 5 bij 3 meter. Aansluitend aan het huis en dan met 2 of 3 palen de tuin in. Eventueel met harmonicadoek.

Schuttingpanelen plaatsen

Ik ben benieuwd wat je vraagt voor het plaatsen van 16 meter schutting. De schuttingpanelen van 180x180 heb ik al, 16x20kg Nomix paalcement heb ik ook. Ik wil het gewoon stevig geplaatst hebben en met jarenlange garantie in alle seizoenen. Kan je een mooi prijsje maken voor het plaatsen met antraciete palen met een enkele betonnen antraciete strook voor onder de houten schutting. Om het af te maken een hoedje over alle schutting delen. Laat maar weten wat je ervoor over hebt.

Eenvoudige schutting plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en plaatsen van een simpele grijze betonnen schutting. De lengte van de schutting is 33 meter en de hoogte 1.80 meter. De oude schutting dient door de vakman verwijderd te worden. De tuin is bereikbaar via de tuin van de buurman.