Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schuttingen plaatsen bij blok rijtjeswoningen:

Schuttingen plaatsen bij blok rijtjeswoningen

Wij wonen in een nieuwbouwwoning en willen samen met onze buren een schutting laten plaatsen. Wij willen een zwarte schutting (180 x 180 cm) met zwarte palen en zwarte bandjes eronder. Het betreft twee keer een schutting van 4,5 meter lang en één schutting van 8,10 meter lang. Graag horen wij hoeveel ons dit gaat kosten als we alles door jullie laten plaatsen. Graag ontvang ik per mail een reactie.
Onze klant uit Ulft (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuttingen plaatsen bij blok rijtjeswoningen uit heel Nederland:

Tuin bestraten en schuttingen plaatsen

Rond om schuttingen plaatsen rond de 21 mtr Van die hout beton schutting En dan 3 lage beton omhoog En rond de 40 m2 bestrating 60 bij 60 tegels en paar spotjes in de grond

Tuin afgraven en plaatsen schuttingen

Ik ben samen met mijn buren op zoek naar een vakman die onze tuinen wil afgraven en startklaar wil maken. Het gaat daarbij om een totale oppervlakte van 304 m2.

Poort en schuttingdelen plaatsen en wat straatwerk

Ik wil een poort van 90 x 180 cm laten plaatsen met daarnaast nog 2 x 90 x 180 cm schuttingdelen. Ik heb op de gamma site gekeken en aan materiaal kost dit dan 200 euro, exclusief palen en beslag van de poort. Verder het straatwerk er onder aanpassen. 1 m2 ophogen met 25 cm (dus alleen zand er in en weer straten. En een stukje van 4 m2 extra bestraten. Stenen heb ik al. Graag een totaal offerte voor de klus, inclusief ophalen schuttingen bij Gamma (700 meter verderop).

Schutting van schuttingdelen plaatsen in de tuin

Ik zou graag 3 schuttingdelen 180 x 180 centimeter of van 200 x 180 centimeter laten plaatsen. Wij zullen zelf zorg dragen voor de verwijdering van de huidige schuttingen. De palen moet ook door de vakman worden geslagen.

Beschadigde schuttingen vervangen

Ik wil naast de plaatsing van 4 nieuwe schuttingen ook een tuin poort laten plaatsen. Ook de huidige beschadigde schuttingen weg halen en meenemen.

Schuttingen in de tuin laten plaatsen

De schuttingen in de tuin zijn bijna omver gewaaid en staan nu krom in de grond, de palen en de schuttingen zijn niet kapot gegaan ze moeten opnieuw recht gezet worden en heel stevig omdat ze niet stevig in de grond zitten (er is geen beton voor gebruikt). Het gaat om 5 schuttingen van 180 bij 180 in totaal. Ik heb een poort en achterom. Het scharnier van de poort is stuk maar de poort zelf is heel. De schuttingen moeten alleen goed gezet worden. De palen moeten aan de bovenkant vastgezet worden. De palen waren niet met beton gegoten en dat zou ik eventueel willen laten doen.

Schutting inmeten en plaatsen

Ik zou graag mijn schutting willen laten plaatsen door jullie aangezien jullie ook montage doen. Daarbij zou ik graag willen weten wat ik daarvoor allemaal nodig heb en indien het mogelijk is ook op laten meten tot nu toe weet ik dat ik aan de linkerkant 6 schuttingen nodig heb en aan de rechterkant 5 en half.

Schutting en poort plaatsen

Door de storm zijn de schutting en de poort omgevallen. Totale lengte 5,50 meter. Wil geïmpregneerde poort met stalen frame beslag en cilinderslot. Betonnen palen van antraciet en onder platen ook antraciet. De houten geïmpregneerde schuttingen moeten kijk dicht zijn en verticaal. Ik heb een achterom.

Schutting plaatsen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het plaatsen van 4 schuttingen

Schuttingen in de tuin plaatsen

Ik wil 5 schuttingen laten plaatsen van 180 bij 180 cm. De oude schuttingen zijn weggewaaid door de storm en het restant wordt door ons eruitgehaald. Ik wil Jumbo schuttingen hebben. Het betreft een hoekwoning.

Partners

Partners van Casius