Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Ulft te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Ulft heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Ulft u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Ulft of directe omgeving.

34 klanten uit Ulft bevelen een bij Casius in Ulft aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Ulft bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Ulft staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Ulft:

Waterput of waterbron in de tuin maken

Ik wil graag een waterput in de tuin laten maken. De tuin is 100 m2 en de installatie is voor besproeiing. Er is een tuinpoort aanwezig van 1 meter breed. Hoe diep de pomp moet weet ik helaas niet, ik heb het proberen uit te zoeken maar ik wordt er niet wijs uit.

Puntstuk slaan voor in de tuin

Ik wil in mijn tuin een puntstuk en de technische installatie om te sproeien en/of beregenen. Het liefst wil ik dit zoveel mogelijk volautomatisch.

Puntstuk slaan en pomp aanleggen

Ik zoek een vakman die bij mij een 'puntstuk' kan slaan in de tuin. Inclusief een pomp en aansluitingen voor irrigatieslang en tuinslang. Mijn tuin is ongeveer 20 x 30 meter groot, langs 3 zijden van het huis en is goed bereikbaar.

Waterbron slaan in de tuin

Nieuwe waterbron slaan met een puls in een ruime en goed bereikbare tuin.

Schuttingen plaatsen bij blok rijtjeswoningen

Wij wonen in een nieuwbouwwoning en willen samen met onze buren een schutting laten plaatsen. Wij willen een zwarte schutting (180 x 180 cm) met zwarte palen en zwarte bandjes eronder. Het betreft twee keer een schutting van 4,5 meter lang en één schutting van 8,10 meter lang. Graag horen wij hoeveel ons dit gaat kosten als we alles door jullie laten plaatsen. Graag ontvang ik per mail een reactie.

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Het slaan van een puntstuk in de achtertuin. Deze is middels een achteringang bereikbaar. De tuin is goed bereikbaar van buitenom, via de poort (c.a. 90 cm). Hij moet in de hoek bij de schutting vooraan mag hij komen, de diepte weet ik niet. Ik beschik over een pomp die aangesloten zou kunnen worden. Zou u dit ook kunnen meenemen in de offerte?

Oprit van grind maken

Bestaande oprit klinkers eruit, doen we zelf, daarna worteldoek en grindmatten en grind voor totaal 106 m2

Kokosschermen plaatsen bij een nieuwbouwwoning

Wij willen bij onze nieuwbouwwoning een tuinafscheiding laten plaatsen van 8,5 meter lang en 2 meter hoog. Het gaat om kokosschermen, gevat in verzinkte lijsten en tussen verzinkte palen die in een betonnen voet worden geplaatst. Daarbij moeten ook betonnen opsluitbanden worden geplaatst. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Acacia's laten kappen

We hebben 2 Acacia's en een schuine tak (zie foto) die gekapt moeten worden, er is een kapvergunning. De bomen kunnen niet vallen en moeten door middel van klimmen of een hoogwerker in stukken gezaagd worden. Het hout mag eventueel blijven liggen, maar mag ook meegenomen worden.

Schuttingdelen van Jumbo plaatsen

Ik wil 5 schuttingendelen laten plaatsen. Er zijn schermen van Jumbo in de aanbieding. De schermen en palen schaf ik bij Gamma aan. Wat zou dat gaan kosten?

Tuin onderhoudsarm laten maken

Wij willen de voortuin onderhoudsarm laten maken. Wij denken aan grind met een tegelpaadje naar de voordeur, en tegels tegen de muur onder het raam naast de voordeur. Totale oppervlakte zal ongeveer 26 m² zijn. Struiken en planten zijn al verwijderd.

Apenboom in de tuin verwijderen

Ik wil achter mijn woning een 5 meter hoge apenboom laten verwijderen. Deze zal volledig gerooid moeten worden. Er is geen ruimte voor groot materiaal. Graag ontvang ik reactie per mail.

Degelijke schutting laten plaatsen

De oude schutting dient te worden verwijderd en te worden afgevoerd. Daarna dient er een nieuwe schutting geplaatst te worden van degelijk hout. De lengte van de schutting is 9.50 meter.

Schutting met poort plaatsen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor een schutting zoals getoond op het plaatje. Inclusief een poort van 100 cm. Totale lengte schutting is 24 meter. Graag hoor ik van u, m.v.g. p.s. offerte graag via mail. Ik wens niet gebeld te worden.

Vijver plaatsen

Ik wil een grote vijverbak van ongeveer 2 x 3 meter in mijn tuin. Ik haal hem dan zelf hij moet er dan alleen nog ingegraven worden. Aankleding doe ik zelf wat kost me dat?

Het kappen amerikaanse eik ca. 18 mtr hoog

Het kappen Amerikaanse eik ca.18 meter hoog in (voortuin). Hij kan niet zomaar vallen.

Boom kappen

2 Dennebomen kappen, en moeten afgevoerd worden. In de achtertuin. Na 26 augustus moet het gebeuren.

Wij hebben een nieuwe hal bijgebouwd, ...

Wij hebben een nieuwe hal bijgebouwd, voor deze hal ligt een stuk grond, hier willen wij een grasveld van maken, aan de voorzijde zijn ook enkele groenstroken, hier willen wij ook gras hebben, en boompjes als afscheiding. De boompjes die wij al hebben moeten worden bijgesnoeid, en enkele moeten worden vervangen.