Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor waterput slaan of spuiten:

Waterput slaan of spuiten

ik wil graag een prijs voor waterput te maken bij een huis voor de tuin te beregenen alleen prijs voor de put slaan met mantelbuis of andere dingen die er in moeten zitten. water pijl is ongeveer 1.5 meter dus de put zal denk ik 6 tot 8 m diep moet zijn dat hoor ik wel van jullie. heb ongver 4 tot 5 M3 per uur nodig. graag jullie advies hierover
Onze klant uit Ugchelen (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterput slaan of spuiten uit heel Nederland:

Puntstuk & pomp slaan

Ik zou graag een waterput willen laten slaan in mijn achtertuin. Het dient voor de beregening tuin en eventueel ook om een klein zwembadje te vullen. De achtertuin is 8 m bij 14 m. Deze is goed te bereiken.

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren inclusief pomp en installatie

Ik wil graag in mijn tuin (310m2) een waterput laten boren en een beregeningssysteem laten installeren. Gaat om bewatering van gras (gazon) en beplanting. Tuin is goed bereikbaar. Locatie Bosweg in Noordwijk aan Zee.

Waterput laten slaan

Woon in de woonwijk de werfakker grondoppervlakte is 690m2. Wil graag gebruik maken van grondwater voor de tuin. Waarschijnlijk doen jullie alleen een waterput slaan maar mogelijk leveren jullie ook een compleet systeem. Dus met pomp en aansluiting op een waterslang. Indien mogelijk aansluiting dicht bij de schuur i.v.m voorkomen van bevriezen van de leiding en pomp. Liefst waterput slaan binnen een maand maar als dat niet kan is binnen 2 maanden ook goed. Bij voorbaat dank voor de offerte

Waterput laten slaan of boren

Ik zou voor de beregening van mijn tuin een waterput willen laten aanleggen. Perceel ligt op zandgrond, diepte zal rond 45 meter liggen. Tuin is aangelegd en 800 m2. Plek is lastig te bereiken.

Waterput slaan of spuiten

Voor het besproeien van mijn achter tuin en voortuin wil ik graag een waterput gebruiken/ laten slaan of spuiten. Het gaat om een oppervlakte van 17 x30 meter. De tuin is op dit moment vooral voorzien van gras en goed bereikbaar. Ik wil graag weten hoe diep de pit geslagen moet worden en wat eventueel een pomp erbij kost om de genoemde afmetingen te bewateren.

Waterput slaan in een particuliere tuin

Water bron maken in tuin.

Waterput slaan of spuiten

Wij willen een waterput laten slaan/spuiten voor beregening van onze tuin in Ugchelen. Brondiepte bij mensen uit de wijk is 9-11 meter. Graag zien wij uw vrijblijvende offerte tegemoet.

Ik wil een waterput in de tuin laten slaan

Ik wil graag een waterput in de tuin laten slaan voor het beregenen van mijn tuin van 500 vierkante meter en water voor mijn planten in de tuinkas .

Waterput slaan in de tuin

Wij zouden graag geheel een vrijblijvende offerte willen aanvragen voor een waterput inclusief pomp. Deze waterput zouden wij willen gaan gebruiken om de tuin water te geven. Is dit in Bergschenhoek ook mogelijk? De tuin is niet toegankelijk voor een machine.

Waterput of bron slaan

Ik wil een put laten slaan voor de beregening van de tuin

Partners

Partners van Casius