Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Ugchelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Ugchelen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Ugchelen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Ugchelen of directe omgeving.

80 klanten uit Ugchelen bevelen een bij Casius in Ugchelen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 7,8/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Ugchelen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin, tuinrenovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Ugchelen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Ugchelen:

Waterput slaan of spuiten

Wij willen een waterput laten slaan/spuiten voor beregening van onze tuin in Ugchelen. Brondiepte bij mensen uit de wijk is 9-11 meter. Graag zien wij uw vrijblijvende offerte tegemoet.

Waterput slaan of spuiten

ik wil graag een prijs voor waterput te maken bij een huis voor de tuin te beregenen alleen prijs voor de put slaan met mantelbuis of andere dingen die er in moeten zitten. water pijl is ongeveer 1.5 meter dus de put zal denk ik 6 tot 8 m diep moet zijn dat hoor ik wel van jullie. heb ongver 4 tot 5 M3 per uur nodig. graag jullie advies hierover

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

we hebben een stuk grond van 3400m2 wat regelmatig beregend moet worden hiervoor willen we een grondwaterpomp aanschaffen en eenmuntstuk laten slaan.

Waterput aanleggen

Ik overweeg voor de bewatering van mijn tuin (circa 800 m2, het hele perceel inclusief bebouwing is 1200 m2) een grondwaterput te laten slaan. Kunt u daarin voorzien?

Waterput slaan in tuin

We willen een waterput laten slaan om onze tuin te besproeien. Wat is hiervoor nodig en wat zijn de kosten voor een complete installatie (pomp, slangen, etc.). Graag een offerte hiervoor met de onderdelen gespecificeerd. We willen delen ervan eventueel zelf doen. Het betreft een grote tuin, 2650 m2. Ik weet niet hoe diep het grondwater zit.

Grondwaterput aanleggen

Ik wil graag een grondwaterput laten boren in mijn tuin. Ook graag pomp leveren en aanleggen ten behoeve van tuinberegening. De oppervlakte van mijn tuin is ca. 300 m2.

Grond afvoeren

Graag zou ik zwarte grond (tuin) willen laten afgraven en willen laten afvoeren. Het gaat om 1 tot 1,5 kuub.

Schutting plaatsen, tuin uitgraven en bestraten

Wij willen graag een offerte voor onze tuin. Wij willen sowieso een schutting laten plaatsen, en gelijk een opgaaf erbij wat het kost om de rest van de tuin ook af te laten graven en bestrating en gras terug te plaatsen. Kijken of dat ook gelijk haalbaar is. Het gaat om in totaal 85 m2 tuin, waarvan iets minder dan 18 meter schutting ( 2 zijden).

Boomstronk verwijderen

Ik had achter in mijn tuin een grote boom staan. Echter staat er nog een flinke boomstronk. De doorsnee van de gehele stronk is boven de grond is 30 cm. Het gedeelte wat onder de grond zat is denk ik ongeveer 40 tot 50 cm doorsnee. Mijn achtertuin is bereikbaar via een achterom pad. De breedte van mijn schuttingdeur is ongeveer 100 cm. Nu is mijn vraag of u de boomstronk verwijderd krijgt en wat hier de kosten van zijn. De bedoeling is dat er een nieuwe schutting komt en een speeltoestel komt opende plek van de boomstronk.

Composiet schutting met betonnen onderrand

Ik zoek een nieuwe composietschutting van ongeveer 30 meter die in een betonnen onderrand moet worden vastgezet. Inclusief plaatsing en materialen. Oude schutting moet afgevoerd worden.

Douglas kappen en afvoeren

In onze tuin staat een Douglas van ongeveer 20 meter hoog. De boom staat half vrij. Er is aan één zijde ruimte takken en stamdelen te laten vallen. Er is een kapvergunning verstrekt. Zie foto.

Composiet schutting plaatsen

Composietschutting plaatsen over 35 meter. 13 meter 90 cm. En 22 meter 180 cm. Over 35 meter een onderplaat. ( email adres is goed- foutje ptt)

Waterput laten slaan in tuin

Ik wil alleen een puls (motor heb ik zelf) in mijn achtertuin aanbrengen (te Ugchelen). Er is een achterom maar dit is niet toegankelijk voor zwaar materieel (graafmachine's/tractoren). U kunt naast de tuin staan. Het punt waar de puls moet komen ligt maximaal 15 meter verder. Hoor graag wat hier de kosten voor zijn.

Harthouten tuindeur plaatsen

Ik wil bij Gamma een hardhouten poortdeur kopen van 180 x 90 cm die nu in de aanbieding is voor €111,75. Onze oude poortdeur moet verwijderd worden en de nieuwe moet geplaatst worden met goed hang en sluitwerk. Misschien moeten de palen ook nog vervangen worden. Wij willen de klus hier nog even goed laten nameten en bespreken dan ook even wat er verder nog voor materialen nodig zijn. Wij ontvangen graag uw offerte.

Vijverfolie laten vervangen of repareren

Wij hebben in de achtertuin een rechthoekige vijver van 5 x 3 meter die vermoedelijk een lek in het folie heeft en daardoor langzaam leegloopt. Ik laat dit graag repareren of het folie helemaal vervangen en krijg vooraf hiervoor uw prijsopgave.

Grindpad renoveren

Ons pad rondom ons verzorgingshuis is op dit moment onbegaanbaar voor onze bewoners met een rollator en/of rolstoel. Het pad is te glad en heeft last van mos groei en is ongeveer 400 meter lang. Graag willen wij een offerte voor het renoveren van dit pad. Het is een half verharde weg met wat grind.

Vijverrand en bestrating vernieuwen

De vijverrand en de bestrating rond onze vijver is verzakt. Ik heb zelf geprobeerd dit te herstellen maar dit is niet gelukt. Ik zoek iemand die dit kan herstellen zonder dat het water uit de vijver gehaald moet worden. De vijver is ongeveer 2,5 meter bij 4,5 meter, zie ook de bijlage. Graag ontvang ik een offerte.

Houten terrassen in de achtertuin maken

Graag willen wij een offerte voor advies en het leggen van het liefst thermisch gemodificeerd essen. Het gaat om de volgende oppervlaktes: -Terras 1: 16m2. -Terras 2: 9m2. -Looppad: 10m2. Er ligt nu oude bestrating met een goede laag zand. Een kleine laag nieuw zand aanbrengen en de nieuwe houtdelen aanleggen. Ik kan zelf aan het materiaal komen, gelieve advies over patroon e.d.

Heggen (bij)knippen

Het betreft het knippen van heggen. 1 heg is 17 meter lang en 5 meter hoog, eenzijdig en de bovenkant. En de andere heg is 30 meter lang en 2 meter hoog, eenzijdig knippen.

Grasmat vervangen: graszoden plaatsen

Wij willen de grasmat in onze tuin vervangen door nieuwe graszoden. De te vervangen oppervlakte is 13 m2 en het extra aan te leggen deel is 5 m2. De grasmat dient goed tegen schaduw te kunnen aangezien een deel amper zon krijgt, op het noorden.

Coniferen / hagen verwijderen

Ik wil graag achter de tuin de coniferen/hagen verwijderen inclusief wortel. Het is een dunne stronk en 1 rij met brede takken. Aangezien er achter de tuin een smal fietspaadje loopt word het lastig, dus nu zoek ik mensen die me kunnen helpen hierbij en niet al te duur is. Het gaat om een lengte van ongeveer 7 meter.

Nieuw terras

Het totale terras komt op 73 m2. Wij gaan er vanuit dat wij zelf de bestaande grindtegels verwijderen. Onder het huidige terras, grindtegels, ligt voldoende geel zand. Dit is beoordeeld door een professional. Een gedeelte van het nieuwe terras zal gecombineerd moeten worden met vlonderplanken ,veranda 18 m2, uiteinden terras ook afsluiten met vlonderplanken en 2x vierkant motief vlonderplank, 2 m2. Het totaal blijft 73 m2. De tot nu toe gekozen tegel is waarschijnlijk 60x60.

Kappen conifeer

Kappen en afvoeren van 2 coniferen met doorsnede van circa 30 cm elk. Hoogte ongeveer 10 meter. Staan aan openbare (rustige) weg dus ruimte om te vallen.Kapvergunning aanwezig.

20 Boomstronken uit de grond ...

20 Boomstronken uit de grond frasen. ongeveer doorsnee 30 cm per stronk.

We willen graag een origineel ...

We willen graag een origineel tuinontwerp (dus geen schets) laten maken voor onze nieuw aan te leggen tuin door vakman of tuinarchitect. We wonen in Apeldoorn/Ugchelen. We willen graag een ontwerp voor een eenvoudige, maar toch originele en moderne (design) leeftuin voor onze jonge kinderen met veel gras, grote oud hollandse betontegels. Ook graag tuinafscheiding, beplanting en verlichting meenemen. Voorkeursplanten: bamboe, diverse siergrassen, annabellen, platanen, hosta's etc. evt. willen we het werk ook door uw bedrijf laten uitvoeren, mogelijk in etappes. Het gaat ons in eerste instantie om het ontwerp.