Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor waterput slaan of spuiten:

Waterput slaan of spuiten

Oude Gelderse boerderij waarvan de originele put (handpomp) door onbruik dicht is komen te zitten. Wij zouden graag een nieuwe put laten slaan en waar mogelijk de oude herstellen. Meer meer informatie graag even contact via email.
Onze klant uit Uddel (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterput slaan of spuiten uit heel Nederland:

Waterbron/ waterput slaan

Graag wil ik een water bron laten boren/ slaan voor het sproeien in de tuin. Materialen leveren door de vakman.

Waterput Slaan met pomp

Wij willen een put laten slaan, zodat wij de tuin kunnen besproeien, incl pomp etc. Wij hebben een perceel van 970 m2.

Waterbron of waterput laten slaan

Ik wil mijn tuin beregenen met grondwater

Waterput in de tuin laten slaan

Graag ontvang ik per mail een indicatie voor het slaan van een waterput inclusief pomp voor beregening tuin. Betreft vakantiewoning te Gasselte.

Waterput slaan in de achtertuin

Ik zoek een partij die een waterput kan slaan in mijn achtertuin. Dit alles inclusief pomp en aansluiting et cetera. De tuin is goed bereikbaar behalve voor groot materiaal.

Waterput slaan voor tuinbesproeiing

Waterput slaan voor besproeiing tuin.

Waterbron in de tuin slaan

Wij hebben niet echt een eigen tuin, maar verzorgen een groot stuk gemeentegroen naast ons huis. Ik zoek een partij die een eenvoudige waterput met een pomp en één of twee sproeiers kan installeren. Het perceel dat we onderhouden is 7 x 30 meter en goed bereikbaar.

Waterbron slaan, pulsen of boren

20 jaar geleden heb ik in mijn achtertuin een waterput laten slaan, die tot voor enkele jaren uitstekend heeft gefunctioneerd. Goede kwaliteit water in voldoende mate, vanuit een diepte van circa 9-10 meter. Sinds 3 jaar kan ik deze put niet meer gebruiken omdat de watertoevoer onvoldoende is. Ik vermoed dat de gaatjes in de filterpijp gedeeltelijk zijn dicht geslibt. Er staat weliswaar zeker 4 meter water in de pijp, maar zodra ik een pomp aansluit komt er na 1 minuut al niets meer uit. Is dit op te lossen? Als dit niet kan, zou het dan mogelijk zijn om vlak naast deze oude put een nieuwe te slaan/pulsen/boren? Omdat het werk in een bestaande tuin moet plaatsvinden is er geen ruimte om met grotere machines te werken en zal het veelal op handwerk aankomen.

Waterput met grondwaterpomp slaan of boren

We willen graag een grondwaterpomp aan laten leggen voor beregening van onze siertuin (achtertuin rijtjeshuis). De tuin is ongeveer 6.5 x 18 meter. We willen de tuin gewoon met een slang blijven beregenen (dus geen vaste sproeiers). De tuin is al volledig ingericht dus dient er zo min mogelijk schade door aanleg van de pomp te ontstaan. Het betreft een klei bodem.

Waterput slaan in een particuliere tuin

Ik zoek een partij die een waterput in mijn tuin kan slaan. De tuin is ruim 500 m2 en de sproei-installatie leg ik zelf aan. De achtertuin is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius