Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor puntstuk slaan in tuin:

Puntstuk slaan in tuin

Ik wil een puntstuk in de tuin slaan om grondwater op te pompen voor het sproeien van de tuin. Wat zijn de kosten om dit te laten slaan inclusief al het materiaal. Goed toegankelijk allemaal.
Onze klant uit Twello (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor puntstuk slaan in tuin uit heel Nederland:

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Ter voorkoming van het inklinken van de kleilaag waarop ons huis is gefundeerd is moet er rond het huis een infiltratiesysteem met infiltratieboxen worden aangelegd. Dit systeem is aangesloten op de hemelwaterafvoer. Tijdens periodes van droogte vullen wij dit systeem met leidingwater. Wij willen hiervoor grondwater gaan gebruiken. Graag een vrijblijvende prijsopgave voor een compleet werkende installatie.

Puntstuk slaan voor in de tuin

Ik wil in mijn tuin een puntstuk en de technische installatie om te sproeien en/of beregenen. Het liefst wil ik dit zoveel mogelijk volautomatisch.

Puntstuk slaan en pomp installeren

Puntstuk slaan op mijn moestuin in een volkstuinencomplex.

Waterbron of waterput laten slaan

Eigenwaterbron, Ik heb een vraag over 'Waterbron nodig? Grondwater, bron, puls, puntstuk, pomp'. Wij hebben 30 jaar geleden zelf een brongeslagen, maar het water stinkt altijd zit vol met kalk en er komt zand mee naar boven, het pulsen ging toen verkeert de pijp kwam om hoog en zit niet diep genoeg Wat zijn de kosten Graag bericht Met vriendelijke groet,

Puntstuk laten slaan

Ik wil graag in mijn achtertuin een puntstuk laten slaan voor beregening van de tuin. De tuin is niet toegankelijk voor groot materieel. (Wellicht is het mogelijk aan de achterkant van de achtertuin te komen: er is een gemeentelijke parkeerplaats, dan ongeveer 2 meter strookje grond met begroeiing en een 2 meter hoog hek). Bovendien wil ik de tuin door het slaan van het puntstuk niet laten ruïneren. Ik wil graag één totaalprijs, inclusief het leveren en aansluiten van een pomp en bijbehorende aansluitmaterialen.

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Inclusief alles, dus kant en klaar, inclusief ook pomp. Standplaats: DIDAM

Puntstuk slaan en pomp installeren

Ik wil de waterpomp vooral gebruiken om de drinkbakken voor de paarden te vullen, het paard een keer af te spoelen, de auto te wassen en om de tuin water te geven.

Puntstuk slaan voor een waterbron

Ik zoek iemand voor nieuw puntstuk te slaan de oude zit er nog op 10m. Maar geeft roest water

Waterbron slaan met een puls in de tuin

Een puntstuk met pomp slaan. Via de garage toegankelijk en anders via een achterpad.

Puntstuk slaan en pompinstallatie leveren

Mijn kavel is 1800 m2 met iets van 1300 m2 tuin. Voornamelijk gazon. Graag ontvang ik een prijs voor het plaatsen van een puntstuk plus levering en installatie van de pompinstallatie.