Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor puntstuk slaan in tuin:

Puntstuk slaan in tuin

Ik wil een puntstuk in de tuin slaan om grondwater op te pompen voor het sproeien van de tuin. Wat zijn de kosten om dit te laten slaan inclusief al het materiaal. Goed toegankelijk allemaal.
Onze klant uit Twello (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor puntstuk slaan in tuin uit heel Nederland:

Puntstuk slaan voor een waterbron

Ik zoek iemand voor nieuw puntstuk te slaan de oude zit er nog op 10m. Maar geeft roest water

Waterbron slaan met een puls in de tuin

Een puntstuk met pomp slaan. Via de garage toegankelijk en anders via een achterpad.

Puntstuk slaan en pompinstallatie leveren

Mijn kavel is 1800 m2 met iets van 1300 m2 tuin. Voornamelijk gazon. Graag ontvang ik een prijs voor het plaatsen van een puntstuk plus levering en installatie van de pompinstallatie.

Puntstuk slaan in de achtertuin

Ik heb een grote tuin waar ik een puntstuk wil laten slaan. De pomp kan in de schuur. De tuin is makkelijk te bereiken en het oppervlak is 800 vierkante meter. Ik weet niet hoe diep het grondwater is.

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Ik wil een puntstuk slaan voor een waterbron in een tuin van 6000 m2. Het grondwater is zit ongeveer 1.20-1.30 meter.

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Graag zou ik een puntstuk en waterbron laten slaan in mijn tuin (circa 500 m2). Inclusief puntstuk.

Puntstuk slaan

Wij zijn bezig met de laatste voorbereidingen voor het bouwen van een huis aan de Kilderseweg in Zeddam. En dus ook met de voorbereidingen van de tuin, graag willen we hier een puntstuk slaan zodat we zelf grondwater kunnen oppompen voor onze tuin. We willen dus graag een offerte voor het slaan/boren van een puntstuk, en daarbij een pomp voor het oppompen van het water

Puntstuk slaan in de achtertuin

Ik wil in mijn achtertuin een puntstuk laten slaan ten behoeve van beregening van de tuin. De tuin is niet toegankelijk voor groot materieel. Bovendien wil ik de tuin door het slaan van het puntstuk niet laten ruïneren, dus geen groot water- of modderballet. Eventueel inclusief pomp en aansluitmaterialen.

Puntstuk in de achtertuin laten slaan

De tuin is moeilijk toegankelijk, dus geen idee wat de mogelijkheden zijn' daarnaast zoek ik hulp bij het snoeien van 2 grote hagen langs het pad, dus makkelijk bereikbaar (totale lengte ong 8 m) en het weghalen van een dode hoge den (ong 20 m)

Puntstuk slaan en pomp aanleggen

Ik zoek een vakman die bij mij een 'puntstuk' kan slaan in de tuin. Inclusief een pomp en aansluitingen voor irrigatieslang en tuinslang. Mijn tuin is ongeveer 20 x 30 meter groot, langs 3 zijden van het huis en is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius