Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Twello te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Twello heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Twello u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Twello of directe omgeving.

30 klanten uit Twello bevelen een bij Casius in Twello aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Twello bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, vijver uitgraven en put realiseren inclusief grond afvoeren, ontwerpen + realiseren tuin, tuintegels plaatsen, voortuin renoveren, tuin bestraten voor en achter, tuin afgraven en zand terug storten, tuinen aanleggen, tuin nieuw inrichten incl aanpassen terras en oprit, grote tuin draineren en ophogen, tuin bestraten, paar perkjes en omheinen met schutting, tuin opnieuw indelen, leeghalen tuin en aanleg terrasjes, tuinen renoveren, waterbron slaan of boren in de achtertuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Twello staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Twello:

Aarde met grind laten afvoeren

Ik ga mijn voortuin opnieuw aanleggen. Hiervoor ga ik een deel uitgraven. Dit is zand en grind door elkaar heen. Ik kan dit niet scheiden. Dat wil ik afvoeren. Het graven doe ik zelf, kan het zand met grind in een bigbag of zo scheppen, geen probleem. Ik zoek een bedrijf dat de grond met grind kan afvoeren. Ik schat in dat dit ongeveer één kuub zal zijn. Wat zijn de kosten?

Vijver vullen met zand

Ik wil een Koivijver van 20-25 m3 opvullen met aarde/zand. Dit moet met een spuitslang gedaan worden omdat er geen achterom is. Dus of iemand moet over het huis gaan of door het huis heen gaan.

Kappen oude beuk

Oude beuk kappen met verkoop rest hout. Graag prijs opgave. Bijgevoegd situatie op foto. Ik hoor graag van u. Vergunning moet nog aangevraagd worden.

Puntstuk slaan in de achtertuin

Ik wil in mijn achtertuin een puntstuk laten slaan ten behoeve van beregening van de tuin. De tuin is niet toegankelijk voor groot materieel. Bovendien wil ik de tuin door het slaan van het puntstuk niet laten ruïneren, dus geen groot water- of modderballet. Eventueel inclusief pomp en aansluitmaterialen.

Puntstuk slaan in tuin

Ik wil een puntstuk in de tuin slaan om grondwater op te pompen voor het sproeien van de tuin. Wat zijn de kosten om dit te laten slaan inclusief al het materiaal. Goed toegankelijk allemaal.

Coniferen snoeien

Ik wil graag weten wat het kost om zo'n 45 meter coniferen te laten snoeien van ongeveer 3 meter hoog. Het tuinafval dient te worden afgevoerd.

Puntstuk voor een waterpomp laten slaan

In achtertuin een puntstuk laten slaan voor waterpomp. Dus puur puntstuk slaan. Hoeft niet ondergronds weggewerkt te worden o.i.d. Waterpomp hebben we, alleen door verhuizing geen puntstuk meer huidige tuin. Achtertuin is niet met auto te bereiken. Vanaf oprit is het ongeveer 11 meter. Graag via mail reactie.

Inground trampoline laten ingraven

Graag een offerte voor een Exit InTerra trampoline afmetingen 244 x 427 cm. Diepte 75 cm minimaal. Achtertuin is via de zijkant bereikbaar. Geen breed pad (80 cm) begrensd door struik aan de ene kant en regenpijp aan de muur aan de andere kant. Trampoline moet komen op plek waar nu terras is (deels van stenen ontdaan). Kan ik verder zelf verwijderen. Zie tevens foto. Zand bij voorkeur afvoeren. Graag wel apart specificeren.

Waterput in de tuin laten slaan

Wij hebben een kavel gekocht en binnenkort starten ze met de bouw van onze vrijstaande woning. Het perceel is 709 m2. Onze buren wonen er al en hebben een waterput laten slaan. Wij willen graag weten wat de kosten zijn van het slaan van een put en het plaatsen van een pomp. De kavel is nog volledig toegankelijk (hoekperceel).

Achtertuin bestraten met betontegels

Ik wil graag betontegels van 50 x 50 centimeter laten leggen in de achtertuin, waar nu stoeptegels liggen. De stoeptegels moeten door de vakman verwijderd en afgevoerd worden. Het gaat om ongeveer 50 m2. Graag de prijs voor het leggen en voor de betontegels en voor eventueel zand.

Schuttingdelen laten plaatsen

Ik zou graag een idee willen krijgen van de kosten voor het plaatsen van de volgende schuttingen: Schutting 1: 5 meter, larixhout, zweedsrabat, hardhoutenpalen en plaatsen van betonbanden aan de onderkant ivm hoogte verschil met de buren. Het is nog niet zeker of de oude schutting in zijn geheel kan worden verwijdert of dat de nieuwe schutting er tegen aan moet worden geplaatst, ik kan me voorstellen dat de tweede situatie kostbaarder is. Schutting 2: 20 meter schutting, larixhout, zweedsrabat, hardhoutenpalen (zonder beton band) de gehele oude schutting is tzt verwijdert. Ook ben ik benieuw naar wat de mogelijkheden/prijs is voor het alleen plaatsen van de hardhoutenpalen voor deze schuttingen. Het gaat met name om het grond werk. De planken kunnen we eventueel ook zelf bevestigen, ik wil graag weten of het prijs verschil de moeite waard is om het zelf te doen. Mocht u nog aanvullende vragen hebben om een prijs te kunnen bepalen dan graag per mail.

Tuinafscheiding plaatsen

We zijn op zoek naar een houten goedkope, eenvoudige schutting met een deur en een poort. De korte zijde, inclusief deur, is ongeveer 3.50 meter. De lange zijde is ongeveer 10 meter. De schutting dient tegen de heg (van de buren en op hun terrein) geplaatst te worden op ons eigen terrein. Graag ontvangen wij een offerte voor het leveren en het plaatsen van de schutting.

Kokosschermen plaatsen in de tuin

Wij willen onze tuinafscheiding met de openbare parkeerplaats vervangen (nu schermen met klimop) door kokosschermen. Hoogte 1,60/1,80 m. en lengte 18,40 m.

Betonnen schutting plaatsen

7 meter donkere antracietkleurige schutting van beton met aan beide zijde's houtmotief. Hoogte 2 meter. Ter vervanging van de oude houten schutting, de oude schutting is verwijderd bij aanvang van het werk. Werkplek goed bereikbaar met vrachtwagen.

Onderhoud in de voor- en achtertuin

Ik wil mijn voor- en achtertuin laten onderhouden. Het zal gaan om het verwijderen van dode bladen en onkruid, gras zaaien, snoeiwerk en eventueel planten vervangen. De voortuin is 25 m2 en de achtertuin 150 m2.

Naaldboom rooien

Graag offerte voor het kappen van een naaldboom. De boom is erg hoog.

Geïmpregneerde grenen schutting plaatsen

Plaatsen 21-planks schutting grenen geimpregneerd. Op palen van glad beton 8 meter 40 lang, recht toe recht aan

Vervangen kantplank door metalenstrip

Vervangen van kantplank ( buigbaar hout) door metalenstrip circa 24 meter. Om border van split te scheiden en inplanten border met groen blijvende bodembedekker. Bodembedekkers ook leveren.