Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor nieuwe tuin aanlegggen:

Nieuwe tuin aanlegggen

Graag willen wij een nieuwe tuin aan laten leggen. De tuin is 60 m2 (5 x 12 meter). Gaat om de tuin afgraven nieuw wit zand erin en bestraten. Eventueel ook een nieuwe hout beton schutting en 2 verhoogde borders. Ook een overkapping van 3 x 3 meter achter in de tuin zouden wij willen laten plaatsen.
Onze klant uit Tiel (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe tuin aanlegggen uit heel Nederland:

Betontegels aanleggen in de tuin

Ik wil betontegels laten aanlegggen in mijn achtertuin. De tuin is 40 m2. Achter in de tuin staat een boom, hier moet omheen bestraat worden. De oude bestrating zullen wij zelf verwijderen.

Japanse tuin aanlegggen

Wij willen onze achtertuin van 90 m² graag laten veranderen in een Japanse oase. Momenteel ligt er bestrating, die wij zelf kunnen verwijderen en afvoeren. Ook moet er wat zwarte aarde worden verwijderd en geel zand worden aangevoerd. Wij zijn beiden bouwkundig tekenaar en kunnen een ontwerp visualiseren. De aanleg moet voldoen aan enkele voorwaarden. Er moet een 'waterval' worden gemaakt, uitmondend in een vijver. We willen er ook een paviljoen in. Als laatste voorwaarde willen wij een typisch Japanse beplanting laten plaatsen. Wij nodigen bedrijven graag uit om de tuin te beoordelen en ons te adviseren. Wij willen het werk in overleg laten uitvoeren, maar hebben een voorkeur voor de korte termijn, zodat we er nog deze zomer van kunnen genieten.

Terras achtertuin aanlegggen

Ik wil een terras laten aanleggen in de achtertuin van ons nieuwbouw huis. Het terras is 24 m2 groot: 8.5 x 3 meter minus 0.40 x 5 meter voor een border. De grond is zoals bij de bouw aangeleverd; kaal en redelijk vlak. Wij zullen de tuin zelf afgraven en egaliseren, dit zal door de vakman nog wel aan getrild moeten worden. Graag hoor ik ook of de grootte van de steen nog invloed heeft op de prijs van het leggen.