Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Tiel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Tiel heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Tiel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Tiel of directe omgeving.

384 klanten uit Tiel bevelen een bij Casius in Tiel aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Tiel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen bij nieuwbouwhuis, tuin + overkapping vernieuwen, aanleg nieuwe tuin, aanleg gazon (100m2) en aanleggen vijver en terras, beschoeiïng of damwand laten plaatsen bij sloot en tuin aanpassen, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, terras aanleggen, tuin renoveren, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, schutting met bpc composiet leveren en plaatsen, tuin egaliseren en bestraten en nieuwe toegangspoort en schutting, tuin van 800 m2 opnieuw vorm geven, tuin egaliseren + eventueel drainage aanleggen, zwembad uit de tuin verwijderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Tiel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Tiel:

Schutting leveren en plaatsen

Gepotdekselde zwart Zweeds rabat schuttingen leveren en plaatsen. Het leveren en plaatsen van 2 schuttingen van zwart Zweeds rabat, potdeksel, met geïmpregneerde palen van 15 x 15 cm. Beide kanten 10 meter lang en 2 meter hoog. Graag op betonpalen. En er moet poort geplaatst worden. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden, betreft nieuwbouw.

Een tuin afgraven, ophogen met aarde en een parkeervlak realiseren

Ik zoek een hovenier die onze tuin kan afgraven om er deels een parkeervak met grind van te maken en het overige deel voorzien van nieuwe schone aarde. Onder het parkeervak mogelijk eerst puin voor versteviging. De oppervlakte is ongeveer 300 m2 waarbij het parkeer vak ongeveer 120 m2 betreft. Een boom in de tuin moet blijven staan. De tuin is erg goed bereikbaar.

15 kuub aarde afgraven en afvoeren

Graag wil ik 15 kuub aarde laten afgraven en afvoeren, het gaat om het stuk op de foto dat niet betegeld is. Het is vrij makkelijk bereikbaar.

Nieuwe tuin aanlegggen

Graag willen wij een nieuwe tuin aan laten leggen. De tuin is 60 m2 (5 x 12 meter). Gaat om de tuin afgraven nieuw wit zand erin en bestraten. Eventueel ook een nieuwe hout beton schutting en 2 verhoogde borders. Ook een overkapping van 3 x 3 meter achter in de tuin zouden wij willen laten plaatsen.

Tuin afgraven en opvullen met zand

Ik ben op zoek naar iemand voor het afgraven van voor en achtertuin. Achtertuin opvullen met zand voor een terras, en voortuin opvullen met zand voor terras en opvullen met puin voor een oprit. De achtertuin is 80 m2 en de voortuin is 52 m2.

Tuin renovatie, inclusief schutting en overkapping realiseren

Wij willen onze tuin laten doen. Bestaande uit afgraven en weer vullen met wit zand en er moet een hoogte verschil in komen omdat het einde van de tuin een cm of 10 hoger ligt dan het pad achter de tuin en willen dit gelijk trekken. Ook willen we alles bestraat hebben en 2 verhoogde borders van antraciete blokken een van 60 bij 2 meter en eentje van ongeveer 4 meter lang waar tussen een paar planken komen om een bankje te creëren. Ook willen we een nieuwe schutting van grenen hout en antraciet beton. Ook willen we een kleine simpele overkapping achter in de tuin van 300 x 300. Dit alles is voor een tuin van 5 meter breed en 12 meter diep. Indien mogelijk willen we zelf voor de tegels blokken en overkapping zorgen omdat we al gezien hebben we we graag willen. Lastig om alles uit te leggen wat we willen maar willen graag weten wat we ongeveer kwijt zijn omdat we ook met een budget te maken hebben.

Boom de helft korter maken

Boom van ongeveer 6 meter hoog afzagen op ongeveer 3 meter. Daardoor blijven enkele takken op de stam, doorsnede ongeveer 20 cm. Een gedeelte van de takken daarboven hebben we zelf verwijderd. De tuin is vrij klein, dus de kruintakken zullen in delen afgezaagd moeten worden. Afhankelijk van de afvoerprijs zullen we het zaaghout zelf opruimen.

Schutting leveren en plaatsen

Tussen ons en de buren een schutting van grenen en licht grijs betonnen palen van 10.30 en aan de kopse kant een totale lengte van 4.35 waarbinnen 2 poorten van 1.00 meter. Dus een T vorm. De poort zitten in de 4.35 meter totaal. Ik zie graag de offerte tegemoet en ook de leverdatum eventueel. Wij hebben nu Coniferen en schuttingen en de schuttingen mogen weggehaald worden.

Voor- en achtertuin leeghalen en opnieuw bestraten

Ik wil mijn voor- en achtertuin leeg laten halen. Bestrating en beplanting verwijderen en aansluitend opnieuw bestraten. Achtertuin schuttingdeel en poort vervangen en schuurdeur opknappen. Voortuin 600 x 300 Achtertuin 600 x 1200 met daarop ook een standaard schuurtje. Vakman kan vrij gemakkelijk afvoeren via de achtertuin. Ik ontvang graag complete offertes inclusief tegels en overige materialen.

Beschoeiing + hekwerk aan de waterkant plaatsen + nieuwe steiger

over een lengte van ca 20 meter moet een beschoeiing komen, en op deze beschoeiing willen we direct een hekwerk laten plaatsen (sommige palen beschoeiing hoger doorlopen, zodat daartussen gaaspanelen geplaatst kunnen worden). Daarnaast is de huidige steiger verrot (waarschijnlijk alleen de vlonderplanken, de constructie schijnt nog goed te zijn). Het te plaatsen hekwerk moet ook langs de steiger doorlopen zodat het water nooit direct toegankelijk is (kleine kinderen).

Waterbron slaan met een puls in de tuin

Wij willen graag grondwater gebruiken voor onze tuin, auto wassen, bestrating schoonspuiten et cetera. Verwachte diepte zal tussen de 6 en 10 meter zijn. Al het benodigde materiaal wordt aangevoerd door de opdrachtnemer. Waarschijnlijk is een 90 mm buis goed genoeg. Wij willen garantie dat het grondwater vrij is van roestwater (dus helder van kleur).

Tuin afgraven, bestraten, boom verwijderen en beplanting aanleggen

De achtertuin moet ongeveer 20 cm verlaagd worden. De oude bestrating moet eruit en vervangen worden door nieuwe bestrating. De boom in het midden van de tuin dient er ook uit gehaald te worden. Verder wil ik gemetselde of gelijmde plantenbakken laten aanleggen. De tuin is 7.60 x 8.80 meter en is via een plein aan de achterkant goed te bereiken voor grondafvoer en dergelijke.

Boomstronken verwijderen

2x boomstronk verwijderen,,, beide zijn grootendeels rondom uitgegraven, 1xboomstronk 100cm boven de grond, 1x boomstronk 80 cm boven de grond,, beide zo ver als mogelijk verwijderen,,

Verwijderen van een stam

Ik wil de rest van de stam uit voortuin verwijderen. De diameter is ongeveer 50 cm. Het afvoeren is geen probleem. Dat kan ik ook zelf doen.

Tuin afgraven en nieuw zand storten

De voortuin wil ik graag laten afgraven en de grond laten afvoeren. Hierna dient er grond gestort te worden voor het beplanten van de tuin. De oppervlakte is ongeveer 25 a 30 m2 groot.

Tuinhek plaatsen

Ik wil graag een tuinhek laten plaatsen. Compleet met hang- en sluitwerk. Een paar jaar geleden is mijn schutting ook door jullie geplaatst. Het hek is ongeveer 8-9 meter lang en 90 cm hoog.

Terras en balkon aanleggen

Er ligt nu een houten vloer die aan vervanging toe is. Het terras is 4 bij 4,5 meter. Er is nog geen keuze tussen hout en composiet gemaakt. Zit er veel prijsverschil in? Wellicht dat ik een paar opties voorgeschoteld kan krijgen om deze te overwegen?

Coniferen snoeien

Graag wil ik een prijsopgave van het snoeien van onze coniferen haag. Het gaat over een haag met een lengte van 26 meter en een hoogte van 6 meter. Graag aftoppen en snoeien inclusief het afvoeren van het afval.

Boomstronk verwijderen

Paar jaar geleden heb ik een boom laten verwijderen alleen de boomstronk zit er nog ze hebben t tot boven de grond afgezaagd.

Nieuwe schutting zetten

Zou graag de oude schutting en tuindeur willen vervangen door een nieuwe. 5 x 1.80 m plus een tuindeur op dezelfde plek als de oude . Ook dat de oude schutting word afgevoerd. Materialen daar zorg ik zelf voor (praxis).

Schermen plaatsen in mijn tuin

Ik heb stormschade aan mijn tuinschermen. Ze zijn oud en dienen vervangen te worden, plus vervangende palen plaatsen die zijn afgebroken. Het gaat om 6 à 8 schuttingen. Plus palen en materiaal om te schroeven. Oude schermen staan eenogige en moeten eruit. Het gaat om geïmpregneerd hout. De schuttingen zijn 180 bij 180 cm. De woning heeft geen achterom.

Schutting laten plaatsen

12 Hard houten schuttingen en poortdeur

Renovatie van de tuin

Stenen vijver uit huidige tuin nieuw terras met keramische tegels en goed kunstgras daarbij goede afvoer van regenwater kan op sloot Simpel hekwerk zodat de hond niet weg kan

Tuin egaliseren en bestraten

Achtertuin egaliseren en nieuw bestraten. Het oude zand en aarde moet eruit. 45 m2 is de tuin voor de bestrating.

Sierhek en gras aanleggen en damwand en steiger renoveren

De voortuin moet worden voorzien van een sierhekwerk. Het is circa 8 meter met 1 hoek. Daarnaast grond egaliseren en circa 10 m2 gras aanleggen. In de achtertuin moet de steiger worden voor zien van nieuwe planken. En de damwand is door de druk van grond/aarde schuin komen te staan en moet worden vervangen. Evenals het trappetje vanuit de tuin naar de steiger. De lengte van de steiger/dam is circa 12 meter. De achtertuin grenst aan een sloot van 6 meter breed. Waarschijnlijk kunt u het best vanuit de tuin en vanaf de steiger werken.