Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Terborg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Terborg heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Terborg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Terborg of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Terborg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuintegels plaatsen, voortuin renoveren, tuin afgraven en zand terug storten, tuinen aanleggen, tuin nieuw inrichten incl aanpassen terras en oprit, grote tuin draineren en ophogen, tuin bestraten, paar perkjes en omheinen met schutting, tuin opnieuw indelen, grenen schutting plaatsen, afgraven, egaliseren, grond bijstorten, teras egaliseren en tegels herplaatsen, bestaande tegeltuin veranderen in groen met gras, herbestraten tuin, schutting plaatsen, tuin opnieuw bestraten met kopplestones en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Terborg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Terborg:

Puntstuk in de achtertuin laten slaan

De tuin is moeilijk toegankelijk, dus geen idee wat de mogelijkheden zijn' daarnaast zoek ik hulp bij het snoeien van 2 grote hagen langs het pad, dus makkelijk bereikbaar (totale lengte ong 8 m) en het weghalen van een dode hoge den (ong 20 m)

Dennenboom uit de achtertuin verwijderen

In de achtertuin staat een dennenboom die gerooid mag worden. Ik schat de hoogte op 12 - 15 meter. Ik heb een foto als bijlage meegezonden. Het gaat om de meest rechtse boom. Het afval mag afgevoerd worden. Graag een offerte van rooien inclusief afvoer. Het is ook mogelijk om eerst te komen kijken.

Schutting met bijbehorende palen plaatsen

Ik zou willen weten wat de kosten bij jullie zijn voor het plaatsen van 4 schuttingen van 180 bij 180 cm en bijbehorende palen. Ook zou ik willen weten of jullie het restant van de oude schutting ook afbreken en afvoeren. Zo ja wat zijn hier de kosten van. Mijn verzekering wil ook graag weten of mijn hek eventueel kan worden gerepareerd.

Schutting laten plaatsen

Het betreft ongeveer 48-50 meter schutting leveren en plaatsen. Het gaat om een woning met poort, dan recht naar achteren. Er is een lichte niveauverschil, dus stukje trapgewijs naar beneden en achter tuinhuis door en dan rechte stuk van ongeveer 30 meter. Omdat het een lange stuk betreft, graag 2 offertes. 1) betonnen palen en onderplaten en houten schuttingdelen + poort 100 cm 2) betonnen palen en onderplaten en composiet schuttingdelen + poort van ongeveer 100 cm

Schutting plaatsen

Het betreft een aanvraag om 25 meter schutting met een beton band van 40 centimeter laten plaatsen. beton paal ,antraciet, 21 planken

Populieren laten rooien

6 populieren waarvan 4 kleine en 1 iets groter wil ik laten kappen en afvoeren. De grootste, nummer 6, is denk ik een met een doorsnede van 80 cm? De populieren zijn goed bereikbaar, tussen een schuur en een paardenwei.