Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuinschermen plaatsen:

Tuinschermen plaatsen

Ik wil 12 tuinschermen laten plaatsen. Is de montageprijs van €544,20 inclusief het storten van beton voor de tuinpalen?
Onze klant uit 's-Heerenberg (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinschermen plaatsen uit heel Nederland:

Schutting plaatsen

Ik wil een bestaande schutting van betonplaatjes demonteren van 4,4 meter en vervolgens een nieuw tuinschermen schutting plaatsen van 9,9 meter. Er zit een gangpad van 1,80 waar een schutting tussen moet. Vanaf de straat is het te bereiken.

Tuinschermen plaatsen en droogloop maken

Ik zoek een partij die drie tuinschermen kan plaatsen, een poort en het dakje boven de poort kan vervangen. De schermen moeten 180 bij 180 cm worden. De tuin is goed bereikbaar.

Schutting laten plaatsen

Ik wil graag mijn schutting opnieuw laten bevestigen. Ik koop alle materiaal. Het gaat om een schutting van 8meter. Dus het plaatsen van 5 tuinschermen en 6 palen. 1 tuinscherm moet gezaagd worden. Ik wil graag weten wat plaatsen/bevestigen van schermen en palen totaal gaat kosten? En hoeveel tijd hiervoor nodig is.

Tuinschermen laten plaatsen

We need to install a wooden fence in our garden. We have already found the model in Amsterdam Zuid Praxis shop: Tuinscherm Robusto recht 180 x 180 cm. The length is around 12 meters. I have no back door. T

Schutting laten plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen. Alle materialen zijn aanwezig (tuinschermen, palen, L-beslag en paalhouders). Van 1 resterend tuinscherm, zou ik graag een deur gemaakt willen hebben (90 cm breed). Totale afmeting is 12,90 meter.

Tuinschermen plaatsen

10 meter tuinscherm

Schutting met tuinschermen plaatsen

Ik wil graag een schutting met tuinschermen geplaatst hebben. De schutting bestaat uit 2 delen van 4 meter, waarvoor ik 5 tuinschermen (180 x 180 cm.) aanschaf. 1 scherm moet dus ook verzaagd worden. Het eerste deel van de schutting staat op betontegels, het tweede deel moet in de grond. In verband met plaatsing in een verhoogde tuin, kunnen de palen maximaal 50 cm. in de grond en het mag niet in beton. Moet dit nog verder verstevigd worden om voldoende stabiliteit te hebben van de schutting?

Plaatsen van vijf tuinschermen

Het plaatsen van 5 tuinschermen (schutting van 1.8 bij 1.8 m) in de grond met paalpunthouders en het verwijderen van een laurierstruik indien schutting niet achterlangs kan. Foto kan ik sturen. Materiaal wordt aangeleverd inclusief beslag en materialen.

Tuinschermen plaatsen en schuurtje bouwen

Voor onze achtertuin (5,70 meter breed) hebben wij een schutting met afsluitbare poort nodig (er staat nu niets). Ook aan de zijkant van de tuin moet een schutting komen met daarvoor een schuurtje. Klant overweegt geen standaard schuurtje of blokhut te koop bij de GAMMA te laten plaatsen, maar een schuurtje te laten maken. Graag komt klant met een timmerman of hovenier in contact om te opties en mogelijkheden te bespreken. Klant zal de materialen aankopen bij GAMMA.

Tuinschermen plaatsen

In de achtertuin dient de houten schutting te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna moeten er 4 tuinschermen van 180 bij 180 cm geplaatst worden, inclusief 4 houten palen. De achtertuin is via een poortdeur te bereiken. De materialen zijn reeds bij Praxis besteld en op afroep leverbaar.

Partners

Partners van Casius