Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuinschermen plaatsen:

Tuinschermen plaatsen

Ik wil 12 tuinschermen laten plaatsen. Is de montageprijs van €544,20 inclusief het storten van beton voor de tuinpalen?
Onze klant uit 's-Heerenberg (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinschermen plaatsen uit heel Nederland:

Tuinschermen plaatsen

Graag vraag ik een vrijblijvende offerte aan voor het plaatsen van een schutting. Het gaat om 3 schutting delen van 180 bij 180 en 3 palen die de grond in gaan. Groet

Schutting in twee delen plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen: 1 deel van 8 meter lengte 180 cm hoog en 1 deel van 6 meter lengte, 200 cm hoog. Beide schuttingen van type "Exclusive Recht" dus product nummers 324595 en 505786. Daar moeten dan nog tuinpalen bij. Worden dat dan palen van 290 cm (224251? ) voor de 200 cm tuinschermen en van 270 cm (224243? ) voor 180 cm? Graag advies hierover. De 2 delen van de schutting grenzen aan mijn buren (180 cm hoog) en achterburen (200 cm hoog). Bij beide delen is aan 1 uiteinde bevestiging aan een muur mogelijk, het andere eind in de hoek van de tuin staat vrij maar kan mogelijk aan elkaar worden bevestigd voor extra stevigheid. Deze klus is in de achtertuin. Die is toegankelijk via de oprit een poort van 90 cm breed. Zie ook het schetsje. De bestaande schutting is verrot en zal ik samen met de achterbuurman verwijderen. Graag een aparte offerte voor beide delen (8 m x 180 cm en 6 m x 200 cm) in verband met het delen van de kosten met de (achter-)buren.

Tuinschermen laten plaatsen

Ik zou graag een offerte willen aanvragen voor het plaatsen van een schutting. Het gaat om 6 a 7 tuin schermen einde van mei. Materialen schaffen wij zelf aan en er is ook geen voorwerk nodig. Alleen offerte voor plaatsen van de schutting.

Tuinschermen met betonpalen plaatsen

Ik wil graag nieuwe tuinschermen laten plaatsen. Het gaat om 18 schermen. De schermen moeten geplaatst worden tussen betonnen palen. Graag ontvang ik hiervoor een prijsopgave. Ik zal zelf zorgen dat de materialen aanwezig zijn.

Tuinschermen plaatsen

Willen graag 5 tuinschermen laten plaatsen. Mag in beton of met paalankers. 1 moet op maat gemaakt worden. Materialen in overleg, geen voorwerk nodig.

Schutting en poorten plaatsen

Het gaat om het plaatsen van 10 tuinschermen en 2 poorten. De tuin is 9 bij 5,5 meter.

Tuinschermen plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen. Het gaat om 4 stuks van 180 bij 180 cm. Ik heb een achterom.

Tuinschermen plaatsen

De klant wil 3 tuinschermen met een poort ertussen geplaatst hebben en verwacht een vakman met eigen gereedschap. In de poort moet een handvat en een slot gemaakt worden. Deze worden allemaal geleverd.

Schutting plaatsen

Het perceel staat op een hoek. Als afscheiding tussen de tuin en de straat is er een halfronde trottoirband van de gemeente. Doordat de trottoirband een bocht maakt dient de houten schutting ook in een flauwe bocht geplaatst te worden. Misschien 2 of 3 smallere tuinschermen om dit te realiseren? Een ander idee? De totale lengte is 11,50 meter inclusief de poort. Graag offerte voor hout met antraciet betonnen palen, afdeklatten, 23 lat-tuinscherm voor optimale privacy.

Tuinschermen en tuindeur plaatsen

Ik wil graag 3 tuinpanelen van 180 cm, 1 deur van 100 cm en 4 palen laten plaatsen. Eventueel met een betonnen onderrand. Wat kost het?

Partners

Partners van Casius