Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boom kappen:

Boom kappen

Wij willen graag een boom laten kappen in onze tuin. Wij voeren het materiaal zelf af of gebruiken het. Stronk kan blijven staan. Goed bereikbaar.
Onze klant uit Overasselt (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boom kappen uit heel Nederland:

Dode sparachtige boom kappen

We hebben een dode sparachtige boom in onze voortuin staan van ongeveer 10 meter hoog en met een omtrek van 160 cm (op 130 meter hoogte) De wortel mag in de grond blijven ivm leidingen en het riool. De voortuin is redelijk vrij om te kunnen werken. Het werk is aan de Linnaeusstraat 53 in Amsterdam. Qua aan en afvoer van materialen is een zaterdagochtend het rustigs.

Boom kappen

Hierbij wil ik graag een offerte aanvragen voor het kappen van een boom. Bij onze caravan staat een grove den, die redelijk scheef staat. Deze willen we graag gekapt en afgevoerd. De wortel kluit hoeft niet verwijdert. De boom is ongeveer 12 meter, diameter 40 cm. De boom staat net binnen ons hekje, langs een grindweg op de camping. We zijn nog bezig met het aanvragen van een vergunning, dit duurt wel even.

Thuja kappen of rooien

Ik wil de boom op de foto graag weg laten laten.

Boom en stronk verwijderen

In de voor tuin staat er een boom van ongeveer 8 meter hoogte. Deze staat op 1 meter afstand van de woning. Kunt u aangeven wat de kosten zijn voor het kappen van de boom en het rooien hiervan. Het afval dient te worden afgevoerd. Daarnaast staat er bij de buren een zelfde soort boom, graag zou ook hij willen weten wat de kosten en mogelijkheden hiervoor zijn.

Hoge Esdoorn kappen en afvoeren

In de achtertuin die ongeveer 40 m2 groot is staat een Esdoorn van ongeveer 15 meter hoogte. De tuin ligt aan een doodlopend straatje en is zo te bereiken. De boom staat dicht tegen een 2 meter hoog sierhekwerk aan. De boom zal voorzichtig gekapt moeten worden en het groen laten afvoeren. Er zal nog een vergunning aangevraagd moeten worden.

Boom kappen en boomstronk verwijderen

Wij hebben een ongeveer 15 m boom in onze achter tuin en willen wij het laten kappen. Wat zijn de kosten? Boomstronk moet ook weg

Hulstboom kappen

We willen graag een Hulst boom laten kappen, een oude stronk verwijderen en een heg.

Kappen en weghalen kleine fruitboom

Weghalen boom en stronk

Boom kappen

Het betreft het kappen en afvoeren van een grote zilverspar achter in de tuin. De boom is ruim 25 meter hoog. De stronk moet worden weggefreesd en er is geen kapvergunning nodig. Er is een oprit en de achtertuin kan via de zijtuin bereikt worden. De boom staat dicht tegen de woning aan, hier dient rekening mee gehouden te moeten worden.

Boom kappen en verwijderen

Het verwijderen van een dode boom