Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boom kappen:

Boom kappen

Wij willen graag een boom laten kappen in onze tuin. Wij voeren het materiaal zelf af of gebruiken het. Stronk kan blijven staan. Goed bereikbaar.
Onze klant uit Overasselt (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boom kappen uit heel Nederland:

Boom kappen

In de tuin staat een popelier van ongeveer 18m hoog. Deze staat op de rand van het perceel tussen de schuur en een brandpad van een bedrijfsloods. De stam mag blijven staan tot 2 a 3 meter hoog. Gesnoeide stukken dikker dan een pols graag op stukken van 40cm zagen voor kachelhout. Indien dit meerkosten met zich meebrengt, zouden wij dit graag separaat aangeboden zien.

Boom kappen en stronk wegnemen

Een hoge conifeer moet worden gekapt en een andere boomstronk moet worden weggehaald. Ook willen we een nieuwe boom laten plaatsen.

Boom verwijderen

Boom kappen

Boom kappen en boomstronk verwijderen

Verwijderen van een grote conifeer en het verwijderen van een flinke boomstronk van een eerder gekapte boom.

Berk volledig kappen

Wij hebben een berk in de achtertuin staat die wij graag laten kappen op 2 meter hoogte. De boom zelf is ongeveer 15 meter hoog en staat dicht tegen een muur aan. De takken dienen te worden afgevoerd en het restant van de stammen moeten in kleine stukken worden opgedeeld.

Boom laten kappen

In de achtertuin staat een boom van ongeveer 15 meter. Deze wil ik laten kappen tot aan de grond. Het afval dient te worden afgevoerd. Er zal wel rekening gehouden moeten worden dat de boom tegen de schuur staat.

Middelgrote boom kappen

In voortuin, van 4 bij 5 meter staat berk, 25 cm stamdikte met hoogte circa 12 meter, aan openbare weg met wandelend publiek en geparkeerde auto's. We willen de boom graag kappen en alle delen klaar maken voor de open haard (ik wil hierbij ook helpen). Alle kleinere (<7cm diameter) takken willen we wel laten versnipperen / afvoeren. Inzake de stronk

Boom kappen en stronk verwijderen

Naaldboom van 15 tot 20 meter omhakken plus stronk eruit Er kan een hoogwerker bij

Boom kappen

Heer/Mevrouw, Ik wil de boom in mijn tuin laten kappen en afvoeren. De stam +/- 50 cm vanaf de grond afzagen, zodat ik er eventueel een pot op kan zetten. Ik woon in een huurhuis op een hoek en aan de zijkant van mijn tuin is een parkeerplaats. Ik stuur u een foto. Met vriendelijke groet,

Boom kappen

Er is een boom tijdens de storm afgebroken en in een andere boom is blijven hangen. De boom staat tegen het hek van de achterbuurman en is goed bereikbaar. De lengte is ongeveer 20 tot 25 meter en de wortels mogen in de grond blijven liggen.