Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor oude terras ophogen:

Oude terras ophogen

Ik zoek een specialist die mijn bestaande terras van ongeveer 13,5 m2 kan ophogen. Dezelfde tegels mogen teruggeplaatst worden. Het betreft de achtertuin.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oude terras ophogen uit heel Nederland:

Bestraten terras

Graag laat ik mijn terras ophogen en opnieuw bestraten, gaat om ongeveer 45 m2. De huidige tegels halen wij zelf weg. Wij zitten te denken aan tegels van 60 cm bij 60 cm of 60 cm bij 40 cm, maar zijn er nog niet uit.

Een achtertuin voorzien van terras tegels

Ik zoek een stratenmaker voor het laten leggen van terrastegels (betontegels 40 bij 60). Graag dus leveren tegels en zand. Dan ophogen en betegelen à 50 m2.

Kasseien terras ophogen en egaliseren en daarna voegen met cement

Het kasseien terras is verzakt en moet opnieuw worden gelegd. De kasseien hebben allemaal een andere hoogte. Het gaat om ongeveer 65 m2. De kasseien zijn nu niet gevoegd, maar dat zou ik graag na het egaliseren en ophogen wel willen laten doen met cement. We hebben een achterom.

Terras ophogen

het huidige terras bestaande uit keramiektegels ophogen en egaliseren. De tuin is ongeveer 8.60 x 5 meter. Ik denk zelf dat er ongeveer 3 kuub zand nodig is. Het gaat dus om het eruit halen van de bestrating, egaliseren en opnieuw leggen.

Terras aanleggen

1. Grondwerk, eventueel afgraven overtollige grond en ophogen met wit zand. 2. Aanleggen terras van 25 m2 met oude hergebruikte (goed schoongemaakte) waaltjes. Eventueel in combinatie met een aantal tegels. Geheel omringd door opsluitbanden

Terras ophogen

Het ca 12 cm ophogen van bestaande aansluitende terrassen Totaal ca 42 m2 en het verwijderen van twee oude bielzen die door kantafsluiters vervangen moeten worden

Verzakt terras opnieuw ophogen

Een gedeelte van onze tuin terras richting de straat is verzakt. Oppervlakte van gezakte gedeelte is 3,70cm x 3,30cm De tegels zijn nog goed en herbruikbaar, en we hebben 3 zakjes ophoogzand bij de Praxis gekocht. Graag wil ik een offerte aanvragen

Terras iets ophogen en opnieuw leggen

Keramische/natuursteen tegels (120 x 60 een 60 x 60 bij 2 cm) opnieuw leggen. Het gaat om ongeveer 40 m2 met zaagwerk.

Terras aanleggen

Terras aanleggen van circa 11 vierkante meter inclusief ophogen van de huidige ondergrond. Circa 20 centimeter. Huidige ondergrond is zand.

Terras ophogen/Poort/deur hardhout

verzakt terras Waalsteen 25m2, ongeveer 10 cm ophogen, Toegang tuin, nieuwe poort/palen deur met cilynderslot, ongeveer 2,5 meter. Herinrichten hoekje (3m2) waar vijvertje werd afgedicht (afvoeren resten) opnieuw plateau vormen voor fontein en planten

Partners

Partners van Casius