Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor gras en grond afgraven, afvoeren en tuin opvullen:

Gras en grond afgraven, afvoeren en tuin opvullen

Ik wil het gras en grond (ongeveer 20 m2) tot 20 cm afgraven en opvullen met zand. De aarde moet vervolgens ook afgevoerd worden.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gras en grond afgraven, afvoeren en tuin opvullen uit heel Nederland:

Tuin leeghalen en egaliseren

In mijn tuin moet het onkruid worden verwijderd en de grond worden geëgaliseerd. Het betreft een vrijstaande- nieuwbouwwoning welk goed bereikbaar is. Het betreft een tuin van ongeveer 900 m2. Gras zaai ik vervolgens zelf.

Graszoden laten leggen

Ik wil graszoden in mijn achtertuin laten aanleggen. Het gedeelte waar gras moet komen is ongeveer 33 m2. Er zit nog veelal onkruid in het zand en mogelijk onder het zand ook wat kleine steentjes. Ik zou graag graszoden willen laten leggen en ook dat de grond onkruid vrij wordt gemaakt. betreft een rijtjeswoning, er is Achtertuin wat goed te bereiken is. Eventueel puin ook afvoeren.

Kunstgras aanleggen van a tot z

Kunstgras aanleggen van De grond afgraven tot het leggen dus van a tot z ik ben rolstoelafhankelijk en heb nu 1 hulphon binnenkort komt de 2de ivm met dat eerste met pension gaat dus het gras moet niet lang zijn en goed voor honden Ps momenteel ligt er gewoon gras maar dat is helemaal kapot doordat we last hebben van langpotmug die larven legt en zo gaat het gras kapot, en ik wil geen problemen dat dadelijk mijn honden wormen hebben en daarbij steeds weer nieuw gras moet leggen.

Kunstgras leggen

Ik wil in mijn voortuin graag een gedeelte met kunstgras laten bedekken. Dit zal ongeveer 15,6 m2 zijn en het gras en de ondergrond is al aangeschaft. onder ook. Er zal we zwart grond verwijderd moeten worden en afgevoerd en geel zand gestort. Daarnaast is er nog ene gedeelte van 15 m2 waar ik graag basalt split antraciet 8-16 mm wilt laten leggen. De voortuin is goed te bereiken voor de vakman.

Voor- en achtertuin afgraven en grond opbrengen

We willen onze voor- en achtertuin laten afgraven. Hier ligt nu gras en onkruid en er zal ongeveer 10 cm verwijderd moeten worden. Daarna willen wij nieuw aarde laten storten, zodat wij zelf aan de gang kunnen met beplanting. De oppervlakte is totaal 40 m2 en goed bereikbaar.

Tuin afgraven en zand storten

Omdat het gras de winter, en de vorige winter niet heeft overleeft hebben we besloten om kunstgras te leggen. Daarvoor moet er 16 m2 grond worden afgegraven en afgevoerd en 2 m3 zand/metselzand/lava zand gestort worden. De exacte maten zijn 3.50 x 3.80 meter bij 15 cm diep. De tuin heeft een achterom.

Jeu de boulesbaan aanleggen

Graag een offerte voor het aanleggen van een jeu de boulesbaan van 6 x 13 meter op een tot nu een gazon? En een stuk gazon gereed maken voor terras dus gras verwijderen en aanvullen met zand dat geschikt is om te betegelen, 7 x 4 meter hiernaast een betegelt terras. eventueel afvoer van de baan. (aflopend ) de tegels hebben ze zelf. dit teras moet. afvoeren huidige grond, aanvoeren van onderlaag.

Tuin afgraven en mogelijk aanleggen

Voor ons nieuwbouwhuis moet de grond afgegraven worden. De tuin betreft een afmeting van circa 9 x 6,5 meter. Naast het uitgraven zou ik ook de kosten willen weten voor het aanleggen van een terras van 3 meter diep bij 6.50 meter breed te gen de woning aan met een looppad naar achter toe. Daarnaast denken wij aan gras en borders. Dan nog een vervolgvraag, mijn huis staat in een rij van 10 en wij overwegen om collectief de grond van alle tuinen in 1 keer te laten afgraven. Tuinplannen zijn er nog niet dus het betreft enkel het uitgraven van de grond van 10 tuinen met allen een afmeting van circa 9 x 6,5. Kunt u mij hiervan ook een berekening toesturen. De verwachte datum voor deze werkzaamheden zal omstreeks begin juli zijn. Ik hoor graag.

Kunstgras aanleggen bij stacaravan

Wij willen graag een vrijblijvende offerte aanvragen voor het aanleggen van kunstgras bij onze stacaravan. Het gaat om ongeveer 70 m2. Er is nu zwarte grond en gras aanwezig. Dit dient te worden verwijderd en de ondergrond klaar gemaakt voor het plaatsen van het kunstgras.

Sierbestrating leggen en pergola plaatsen

In de achtertuin sierbestrating voor zo’n 8 m2 waar nu zand ligt. We hebben het gras weggehaald en zand gestort. Stenen zijn aanwezig. Als mogelijk ook een pergola plaatsen van 3 palen. De grond is al ‘los’ gemaakt.

Partners

Partners van Casius