Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor reeds gekochte schutting zetten:

Reeds gekochte schutting zetten

Ik wil graag een schutting laten plaatsen in mijn achtertuin. Het gaat om een schutting van 17 meter. Ik heb bij de praxis al een schutting uitgezocht en zoek nu alleen nog iemand die het kan laten zetten.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor reeds gekochte schutting zetten uit heel Nederland:

Elektrisch garagedeur opener installeren

Het plaatsen en monteren van mijn reeds gekochte h b opener.

Aanvullende dakisolatie met EPDM folie

Betreft een door ons gekochte bungalow, waarvan het voorlopig koopcontract getekend is, maar waar we op dit moment nog geen sleutel van hebben. Het totale dak oppervlak zal tussen de 106 en 110 m2 bedragen. Dak is reeds geïsoleerd, en we zouden EPDM folie over bestaande dakbedekking willen laten leggen. Afhankelijk van het kostenplaatje kunnen we besluiten dit nu te doen of op een later tijdstip. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? EPDM

Plissé hordeur monteren

Graag zou ik een offerte krijgen voor het monteren van een reeds bij Gamma gekochte plissé hordeur s700 van Bruynzeel in een opbouwkader (ook reeds gekocht) zodat deze op het kozijn komt. De panelen moeten nog op maat gemaakt worden. Het liefst zo spoedig mogelijk omdat we de oude hordeur al verwijderd hebben.

Afzuigkap vervangen

Ik zoek een monteur die mijn huidige afzuigkap kan demonteren en vervangen voor een nieuwe reeds gekochte afzuigkap. De afzuigkap is 60 cm breed.

Nieuwbouwtuin aan laten leggen

We hebben een nieuwbouwtuin en willen graag een offerte opvragen voor de volgende delen, aub apart van elkaar als mogelijk. 1. Schutting plaatsen en hek. Materiaal hout/ beton met rotsmotief, hardhout of composiet. Lengte is 12,48 m2 met een tuinhuis in de hoek. 2. Tuingrond uitgraven, afvoeren en zand opvoeren. Oppervlakte is ongeveer 73 m2. 3. Reeds gekochte kunstgras aanleggen.

Tuin afgraven, ophogen en betegelen

Ik wil onze tuin graag afgraven. Het gaat om ongeveer 10 cm. Daarna ophogen met zand en zo mogelijk betegelen met al reeds gekochte tegels van 30 x 60 cm. Het gaat om een deel tuin van 20 m2.

WC-pot van GAMMA installeren

Een bij GAMMA gekochte wc-pot installeren. Deze staat reeds in ons tweede toilet op de eerste verdieping. Het gaat om een staand toilet.

Houtkachel vervangen

Mijn oude houtkachel zou moeten vervangen worden door een reeds gekochte nieuwe. Wat zijn de kosten ervoor? Graag een vrijblijvende offerte opsturen. De oude kachel is 1 meter hoog en de nieuwe is 90 cm hoog. Er moet dus wat gedaan worden met het rookgasafvoerkanaal.

Monteren van een douchedeur

Ik heb zaterdagmiddag bij Praxis Duiven een douchedeur besteld. Deze wordt waarschijnlijk over twee weken geleverd en daarna bij ons thuis bezorgd. Echter ben ik nieuwsgierig hoeveel het mij zou kosten wanneer ik deze ook laat monteren. Ik heb op de site gekeken bij Service > Montage, maar daar staat het monteren van een douchedeur niet bij. Zou u mij een prijs kunnen geven voor het monteren van een douchedeur? Wij zouden daarnaast ook graag een (reeds bij Praxis gekochte) regendouchekop en slang willen laten ophangen/monteren. Dit kon ik wel vinden op de site. Ik hoop van u te horen.

Douchemengkraan installeren

Graag reeds gekochte douchemengkraan vervangen, omdat de oude niet goed meer werkt. Het is niet veel werk. Korte termijn is belangrijk, omdat de douche nu te heet is en niet kan worden gebruikt.