Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schutting plaatsen aan twee kanten:

Schutting plaatsen aan twee kanten

Aan 2 kanten schutting plaatsen (ongeveer 16 meter). Het gaat om zo'n 9 delen schutting. Eventueel de oude delen afvoeren, maar dit ligt aan de meerprijs. Kunt u dit apart vermelden? Materialen in overleg.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting plaatsen aan twee kanten uit heel Nederland:

Schutting vervangen

Hedrahaag die er 10 jaar staat met stalen hekwerk ertussen verwijderen en houten schutting plaatsen. Het gaat om 9,5 meter schutting.

Schutting plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen aan de achter ruin. Het gaat om de breedte circa 550 M met 1 poort . De steunbalken wil ik graag in beton. Materiaal, schutting en balken van de Gamma zelf.

Schutting rondom tuin plaatsen

Plaatsen schutting. Rondom tuin. Bij voorkeur met betonnen palen (indien mogelijk want op locatie is veengrond). Anders met hardhouten palen en horizontale planken (klein tussen in) Zie ook bijlagen voor dimensies. (Schutting links ca. 8,80 meter en rechts ca. 6,80 meter)

Schutting plaatsen

Ik wil graag een schuttun laten plaatsen van 14 meter lang. Hoeveel kost dit

Schutting plaatsen

We willen een schutting laten plaatsen met donker grijze beton palen en grondplaten daar boven 21 lats hout. Het gaat om bijna 4 hoge delen en daartussen in 2 lage delen 150 cm hoog zwevend opgehangen in een hoge paal.

Schutting vervangen

Heer, mevrouw, Bij deze willen wij graag een vrijblijvende offerte opvragen voor het vervangen van de schutting. Momenteel hebben wij een volledig houten schutting en die willen wij laten vervangen door een schutting met betonnen palen en (geïmpregneerde) houten schermen. In totaal gaat het om een omtrek van ongeveer 42 meter. De zijden van de schutting zijn als volgt (bij benadering): • 8,5 meter • 20 meter • 7,25 meter • 5,1 meter • 1,25 meter De schutting grenst aan alle kanten aan een betegeld pad van de gemeente. De schutting heeft vier hoeken en is op twee plekken bevestigd aan de gevel. Uiteraard dient de schutting meer dan voldoende windbestendig geplaatst te worden. De werkzaamheden bestaan uit: • Het verwijderen van de oude houten schutting (afvoeren is niet nodig. De gemeente haalt het afvalhout gratis op). • Het (laten) aanleveren van de nieuwe schuttingmaterialen. • Het plaatsen van de nieuwe schutting. De nieuwe schutting moet bestaan uit: • Betonnen palen, minimaal 80 centimeter in de grond (huidige palen zitten 90 cm in de grond). Hoogte van de schutting 180 cm. • Houten schuttingschermen van geïmpregneerd hout van 180x180 cm. Planken minimaal 10 mm dik. 15 planken per scherm. Rechte planken, verticaal. • Schuttingdeur (90 cm) die van binnen en buiten op slot gedaan kan worden met een regulier slot (inclusief slot). Bij voorkeur wordt de nieuwe schutting in de maand september of begin oktober geplaatst. Wij horen graag van u en alvast bedankt. Mocht u vragen hebben dan horen wij dat ook graag. Met vriendelijke groet,

Schutting plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een schutting op de erfafscheiding en een gedeelte van de achterzijde (inclusief deur). Er zal een klein stukje oude schutting verwijderd moeten worden (circa 7 meter). Materialen lever ik aan.

Schutting plaatsen

Bestaande schutting van betonplaatjes demonteren 4. 4 meter nieuwe tuinschermen schutting plaatsen 9. 9 meter

Gemetselde schutting maken

Graag wil ik een schutting plaatsen met een hoogte 2.00 meter en 26 meter lengte. Inclusief fundering etc. houten panelen tussen de penanten circa 2 bij 2 meter, alsook een poort van 90 cm. aan het eind van de lengte. Wil graag eerst een globale prijsindicatie ontvangen.

Klimop haag plaatsen

Ik wou graag een kant en klare haag Hedera Helix woerner 120 x 180cm voor een schuttingvan 308 cm breed en 180 cm hoog. De tuin heeft een achterom. De haag wil ik laten monteren, deze moet voor de oude schutting geplaatst worden als het kan. Ingraven niet met snel beton.

Partners

Partners van Casius