Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schutting kapot tijdens de storm:

Schutting kapot tijdens de storm

Tijdens storm 18 januari is de schutting aan twee kapot gegaan. Deze wil ik laten repareren. Verzekeraar heeft de offerte nodig. De schutting is er maar is stuk en ik weet niet of deze gerepareerd kan worden. Het gaat om 2 delen van 180 bij 180 cm.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting kapot tijdens de storm uit heel Nederland:

Schutting na de storm repareren

Onze schutting (achterkant van het huis en voorkant) is kapot gewaaid door de storm. Het zijn houten schuttingen, 3 meter tussen ons en de buren en 5 meter aan de achterzijde. Aan de voorkant van het huis staat een kleine schutting (ongeveer 1 meter hoog en 5 meter lang).

Omgewaaide schuttingen repareren

De schutting is met de storm deels omgegaan (8 delen) en deze hebben we tijdelijk deels teruggezet. Echter de palen zijn deels kapot. Wij willen de houten palen vervangen door beton, wie kan dit en wanneer? Het gaat dus in totaal om een lengte van 16 meter. Het gaat om een hoekhuis en het gaat om de zijtuin.

Kapot gereden muur herstellen

Er is een bus tegen de muur van onze woning aangereden. De schutting is van steen en er zijn nu heel veel stenen los. Dit wil ik graag gerepareerd hebben. De muur is 60 cm hoog en 2 meter ongeveer wat kapot is.

Deur van schutting repareren

De deur van onze schutting is kapot. Als deze opengaat, schiet de paal 'uit de kom'. Deze is met een pin bevestigd aan de paal van de buren, maar deze lijkt te zijn gebroken.

Schutting vervangen

Ik heb 20 meter aan schuttingen die ik wil laten vervangen, omdat de oude schuttingen kapot zijn gegaan door de storm. Dit is inclusief een poort, dus ik heb een achterom. Ik weet nog niet wat voor type schutting ik wil hebben. Ik wil hier informatie over van de vakman.

Tuinschermen met stormschade herstellen

Door de storm is mijn schutting kapot gegaan en niet meer herstelbaar. De schutting (die kapot is) bestaat uit 7 delen van 180 x 180 cm en in totaal 13 palen die eruit moeten worden gehaald. Deze delen dienen er dus allereerst uitgehaald te worden en vervolgens opnieuw geplaatst te worden. Kunt u mij hiervoor een prijsopgave overhandigen? Uiteraard enkel voor het verwijderen van de palen (met beton diep in de grond) en de schuttingdelen die niet meer bruikbaar zijn. Het liefst een offerte via de mail ontvangen graag. Graag verneem ik uw reactie hierover.

Reparatie van een tuinschutting

De schutting in de tuin is door de hevige wind half omver geblazen. Op het moment staat deze overeind met behulp van een gespannen touw. Een aantal palen en planken zijn kapot op de plek van versteviging. Mijn vermoeden is dat er vanuit de grond extra versteviging nodig is en er een aantal planken en ook de schutting delen vast gezet moeten worden. Het gaat om circa 3 meter met 3 schutting panelen. In ieder geval 2 palen zitten behoorlijk los en dienen vast gezet te worden. En er is een stuk schuttingdeel met een paal afgebroken. Hoe ik de situatie inschat is dat rechtzetten en verstevigen genoeg is. Indien en meer materiaal nodig zou zijn, schaf ik dit graag aan in overleg met de vakman.

Kapotte schutting laten zetten

Ik wil een schutting laten plaatsen het gaat om 2 schuttingen. Mijn vorige schuttingen zijn door stormschade kapot gegaan. De schuttingen plus schuttingpalen en overige materiaal heb ik zelf gekocht. Alleen moeten ze geplaatst worden.

Kapotte schutting herstellen

Door de storm is mijn schutting kapot. Aan de ene kant moet er een nieuwe schutting geplaatst worden, en aan de andere kant moeten er herstelwerkzaamheden gaan plaatsvinden. De lengte is ongeveer 6 a 7 schuttingpanelen. De klant wil graag in overleg met de vakman zelf de materialen aanschaffen.

Schutting opnieuw plaatsen

Mijn schutting is omgewaaid de schuttingdelen zijn nog goed alleen de palen en poortdeur zijn kapot. Bij de praxis heb ik al de palen en poortdeur gekocht. Het gaat om 3,5 schuttingdelen en 5 palen.

Partners

Partners van Casius