Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor bamboeschermen laten plaatsen:

Bamboeschermen laten plaatsen

Wij willen bij onze hoekwoning graag bamboeschermen van 180 x 200 cm laten plaatsen op een hekwerk met gaas. Het gaat om ongeveer 20 meter lengte. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarbij graag uw advies en een prijsopgave.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bamboeschermen laten plaatsen uit heel Nederland:

Bamboeschermen laten monteren

Ik wil ter vervanging van drie kunstofschermen drie nieuwe bamboeschermen op mijn balkon laten plaatsen. Is allemaal goed toegankelijk.

Bamboe tuinschermen plaatsen

Graag zou ik willen weten wat de prijs is om een schutting te plaatsen. De houten Douglas palen en de bamboeschermen zijn al bezorgd. Het gaat om 6 schermen in de achtertuin en 2 in de voortuin. Hoe dat precies moet weet ik niet. Ik heb het ooit uitbesteed maar die partij krijgt het niet voor elkaar. Ik zou graag gemaild worden of tussen 10 en 11 gebeld worden (ik kan niet altijd de telefoon opnemen).

Bamboeschermen plaatsen in de achtertuim

In de achtertuin wil ik graag links 8 meter en rechts 10 meter bamboeschermen plaatsen. Gewenste schermen zijn Gehalveerde Giant bamboeschermen van 90 x 180 cm. Zie site van Bamboo Import. Buren aan weerszijden hebben een eigen schutting, dus zichtzijde is alleen aan onze zijde van belang. Palen en raamwerk moeten achter de bamboeschermen worden geplaatst, waartegen de schermen worden gemonteerd. Oude bamboeschermen verwijderen en afvoeren, inclusief paalhouders in beton.

Bamboeschermen plaatsen

Wij willen graag in onze achtertuin de huidige bamboe schermen vervangen door nieuwe. De oude bamboe schermen zijn tussen bamboe palen gemonteerd. De palen zitten in paalhouders die in beton zijn gegoten. De schermen zijn 1.80 meter x 1.80 meter, alleen de tussenafstand van de paalhouders is ongeveer 1.76 meter. Dat komt omdat de schermen verzonken tussen de palen zitten (holle vorm aan weerszijden van de paal). Wij zouden uit kostenoverweging de paalhouders graag hergebruiken. Dus het idee is om de bamboe palen te vervangen door nieuwe geïmpregneerd grenen, afgewerkt met halve bamboe palen. De nieuwe schermen bijvoorbeeld van het type Giant of Trendline van Bamboo import moeten dan wellicht ongeveer 4 tot 6 cm smaller worden gemaakt. De gehele klus, verwijderen en afvoeren oude schutting en plaatsen nieuwe schutting willen wij uitbesteden. Wij wonen in een 2 onder 1 kap woning en de achtertuin is alleen door de woning bereikbaar. De buren aan weerszijden van de tuin hebben een eigen scherm, de tussenruimte tussen onze schutting en die van de buren is ongeveer 20 cm. Graag ontvangen wij advies en een prijsindicatie voor het vervangen van de schermen. Het gaat totaal om 18 meter.