Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Nijmegen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Nijmegen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Nijmegen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Nijmegen of directe omgeving.

2291 klanten uit Nijmegen bevelen een bij Casius in Nijmegen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Nijmegen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 25 nieuwbouw tuinen afgraven en nieuwe grond storten, 10 schuttingen leveren en plaatsen voor nieuwbouw woningen, tuin aanleggen bij nieuwbouwhuis, tuin + overkapping vernieuwen, aanleg nieuwe tuin, aanleg gazon (100m2) en aanleggen vijver en terras, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, terras aanleggen, tuin renoveren, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, schutting met bpc composiet leveren en plaatsen, tuin egaliseren en bestraten en nieuwe toegangspoort en schutting, tuin van 800 m2 opnieuw vorm geven, tuin egaliseren + eventueel drainage aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Nijmegen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Nijmegen:

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

De Vereniging van Eigenaars vraagt een offerte voor het realiseren van een puntstuk in hun park. Ik denk dat het park ongeveer 25 x 80 m is. het park ligt tussen twee appartementblokken aan de Dr Claas Noorduijnstraat

Stronk verwijderen

Op een hoek van de tuin aan de voorkant hebben we een dode dennenboom afgezaagd en bij het uitgraven van de stronk hebben we vijf grote wortels al doorgezaagd. Er blijkt nog een dikke penwortel te zitten die we niet kunnen bereiken Graag de stronk verwijderen.

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Mijn tuin is 17 x 8 meter, hier wil ik een puntstuk laten slaan voor ene waterbron. Ik heb een poort die toegang geeft. De straatafstand tot de poort is ca 18 meter.

Puntstuk slaan in tuin

Ik wil een waterbron laten maken in mijn tuin. Tuin is ongeveer 300 m2, bereikbaar via achterom (breedte 1 meter). Water zit waarschijnlijk vrij diep. Offerte inclusief (stille) pomp.

Waterput slaan/boren in de zijtuin

Ik wil graag een indicatie voor het slaan of boren van een waterput voor besproeien van de tuin, ca. 100 m2.

Schuttingen zetten

Ik wil twee verschillende schuttingen laten plaatsen: Aan een zijde een solide schutting (in overleg) en een van betongaas/vlechtwerk (2*6m), aan een zijde staan er al palen , aan de andere kant moeten de palen nog gezet en beton gestort worden (de beton gaaskant).

Tuinpad leggen met mopjes

Mijn stratenmaker heeft me laten zitten waardoor een stuk mist. Ik wil nu mijn tuinpad opnieuw laten leggen met andere tegels: mopjes van 9 bij 9 of 14 bij 14, een pad van 5 m lang, 90-100 cm breed. Een andere optie is het huidige pad laten liggen en het ontbrekende stuk erin leggen.

Afwerken voortuin

Onze voortuin moet door de buxusmot en een recente aanbouw weer mooi worden gemaakt. Graag willen we een border om de erker 75 cm diep bij 400 cm breed, de grond/grind egaliseren, een plataan boom verplaatsen (2 meter hoog), banden laten plaatsen bij een heg (4m breed) en in alle perken een bewateringssysteem. De tuin is 5 bij 7 meter.

Waterbron inclusief pomp realiseren in achtertuin

Graag een waterbron laten slaan inclusief een pomp. Het gaat om een perceel van 250 m2 inclusief het huis. De achtertuin is goed bereikbaar via zij ingang.

Het renoveren van een achtertuin

Ik zoek een hovenier die mijn gehele achtertuin kan renoveren. Het gaat om het realiseren van een oprit, klein terras en een stuk kunstgras. Het gaat om een tuin van 45 m2. De bestaande bestrating verwijder ik zelf. Ik bespreek graag in onderling overleg of de tuin ook afgegraven en opgehoogd moet worden.

Tuin leeghalen en egaliseren

Ik wil mijn oude tegels weg hebben deze zijn reeds eruit gehaald, en ik wil nieuwe tegels aanleggen met stukje kunstgras in het midden. Tuin is +- 7 x 5 m. En ik hoef niet de duurste tegels. Stukje kunstgras ongeveer een vierkant van 3x3 m met eromheen de tegels. Ontvang graag een all in prijs.

Schutting plaatsen

Rondom schutting + poort plaatsen. Tuin is 14X5,5 mtr. Graag een offerte voor de goedkope optie van beton hout schuttingen + poort + plaatsen. Achter in de tuin staat een stronk. Deze moet eruit. Boom was 7 mtr hoog en is nu afgezaagd tot 60 cm vanaf de grond. Ook graag een offerte voor het egaliseren van de achtertuin (77m2) en het bestraten van 40 M2.

Boom kappen

Verwijderen en afvoeren boom + wortel. De boom is 5 meter.

Vijver repareren of vervangen

Mijn vijver is een folievijver en is niervormig en is ongeveer 390 cm lang en ongeveer 190 cm breed en max. 80 cm diep. De werkzaamheden schat ik in als het uitgraven van de vijver, het verwijderen van het oude folie, het plaatsen van nieuw flex folie met daaronder antiworteldoek en verder het leveren van zand en cement. Tenslotte de afvoer van restmateriaal. ik heb en foto van de vijver toegevoegd.

Grond afgraven

De tuin is 5 x 12 meter. Ik wil het laten afgraven om tegels te kunnen leggen. 20 cm moet er afgegraven worden.

Tuin bestraten

Wij willen graag onze tuin voor een groot deel. Bestraten en een klein gedeelte gras. Er ligt al een klein terras en een pad naar de schuur. Dit willen wij ook zo houden. Alleen de rest van de tuin moet nog gedaan worden. Onze tuin is ongeveer 40 m2, en de helft moet betegeld worden.

Schutting vervangen

Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor het leveren en plaatsen van de schutting voor de tuinen van mijn buren en ons. Uiteraard zouden we ook graag willen weten in of vanaf welke periode dit zou kunnen. In bijgesloten pdf hebben we proberen op de sommen/tekenen wat onze wensen zijn.

Afgraven en afvoeren van tuingrond

Het afgraven en afvoeren van tuingrond . Ong. 20 vierkante meter

Schutting plaatsen

Het betreft het leveren van schuttingdelen, 6 x 1.80 bij 1.80 meter, grenen planken horizontaal en 2 x 90 bij 1. 80 gaasschermen, hardhouten palen. Werkzaamheden: verwijderen laag gaashek en metalen paaltjes tot halverwege de tuin, ongeveer 12,5 meter, eventueel afvoer hiervan, en plaatsen schuttingpalen en delen.

Schutting vervangen

Ik zoek een hovenier voor het vervangen van mijn huidige schutting. Het gaat om 7 panelen van 180 bij 180 cm. De huidige schutting dient eerst verwijderd te worden.

Boomstronk van laurierboom verwijderen

Ik wil graag een inmiddels volledig vrijgegraven stronk van Laurierboom verwijderen. Deze is een beetje wild gegroeid maar gemiddelde doorsnede ongeveer 50 tot 60 cm. Is al nagenoeg tot grondniveau afgezaagd. Staat tegen een hek van 120cm aan, bij voorkeur aan de openbare weg kant van het hek blijven (dus aan de andere kant) of met iets met rubberbanden er naartoe rijden vanaf de erfkant (we willen het terras niet beschadigen). Als het binnen ons budget past op dat moment ook 2 andere stronken te verwijderen (soort onbekend, maar 1 van 18cm / 19cm doorsnede en 1 van 3x14cm doorsnede). Alleen op dezelfde manier bereikbaar. Nergens kabels of leidingen aanwezig.

Tuinscherm plaatsen

Ik zou graag willen weten wat het kost om een schutting door jullie te laten plaatsen. Het gaat om een schutting van 14 meter bij 4,5 meter. Of anders graag het nettobedrag in meters.

Renoveren tuin

Ik wil graag mijn bestaande vijver verkleinen naar een strak model, mijn tuin (140m2) volledig bestraten met drainage, een laurier heg verwijderen, een taxus boom kappen, en er staat nu ook een schuur van 3 bij 4 meter, en daarom heen moet het ook nog betegeld worden. Ik verneem graag van u.

Opnieuw aanleggen van terras rondom zwembad

Wij willen onze tuin graag opnieuw betegelen rondom het zwembad. Het gaat om 33 m2. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!

Jeu de boulesbaan aanleggen

Vincentius Vereniging Nijmegen doet aan eenzaamheid en armoede bestrijding. Om bezoekers activiteiten te organiseren willen wij graag een jeu de boules baan in onze tuin voor onze bezoekers.