Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Nijmegen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Nijmegen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Nijmegen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Nijmegen of directe omgeving.

2304 klanten uit Nijmegen bevelen een bij Casius in Nijmegen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Nijmegen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 17 Tuinen afgraven en bestraten, beschoeiing aan de wal en waterkant plaatsen (173 m1), complete tuin renovatie, 160 meter schutting leveren en plaatsen, voortuin ingegraven fietsenstalling realiseren, damwand en terras vervangen, tuinrenovatie 250 m2, tuin volledig laten vernieuwen, onderhoudsvrije tuin aanleggen, complete tuin renovatie, hardhouten terras en kunstgras aanleggen, hout/beton schutting, tuindeur van composiet op maat maken, 80 meter plantenbakken renoveren/vernieuwen, vier voor- en achtertuinen afgraven en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Nijmegen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Nijmegen:

Tuin renoveren

Wij willen graag een nieuwe tuin late aanleggen van 49 m2 die onderhoudsvrij is. Tegels hebben we al. De volgende zaken moeten nog gebeuren: eruit halen/afvoer grond, zand om op te hogen, cement, lijm voor cement en tegels leggen.

Aanleggen gehele achtertuin

Ik heb een woning gekocht met daarbij een kleine achtertuin. Bij de gemeente zal ik 25 m2 bijkopen, waardoor het totale oppervlakte op 41 m2 uitkomt. Graag ontvang ik een offerte voor de aanleg van 41 m2 tuin, onderhoudsvrij (incl schutting). In de bijlage ziet u een foto van hoe we het graag willen. De huidige bestrating moet eruit gehaald worden. We willen een deel met tegels, en een deel met gras. Verder graag overleggen of we de meubels zelf aanschaffen of in de offerte laten includeren. Het gaat om een tuintafel met stoelen, en een bank.

Voortuin tegels laten leggen

Wij willen graag nieuwe tuintegels aanleggen van ongeveer 14m2. Het gaat om de voortuin. Ik heb geen tegels en zand.

Vervangen van 4 schuttingen

Vervangen van 4 schuttingen en een lage ijzeren hek van 2x16 meter. Tegels leggen voor het oprit van 2 huizen en een terras

Kunstgras aanleggen

In onze achtertuin willen wij voor een gedeelte van circa 36 m2 kunstgras laten aanleggen. Er ligt al kunstgras, maar deze is niet meer verkrijgbaar.

Waterbron slaan voor tuinberegening

Put slaan voor beregening particuliere tuin, toegankelijk/ vrachtwagen word lastig maar persoonswagen kan erin

Mozaiek tegels en speelgras plaatsen in tuin

16 mozaïek tegels van 60cm bij 60cm moeten verplaatst worden die dan andere tegels vervangen op een ander stuk van de tuin. Op de plek van de mozaïek tegels moet dan nieuw speelgras komen (ongeveer 2m40 x 2m40).

Water put slaan of boren

Ik zou graag een waterput laten plaatsen in mijn tuin. Deze graag slaan of boren.

Heg rooien en houten schutting plaatsen

Ik zou graag mijn L-vormige beukenhaag weg laten halen en vervangen voor een houten schutting. De totale lengte is 30 m.

Schutting en bestrating van de achtertuin

De achtertuin willen wij een bestrating en schutting laten plaatsen. Wij zijn opzoek naar een partij die ook de tegels kan leveren en de schutting. Het is op dit moment geheel leeg, een beetje begroeid. 60 vierkante meter.

Waterput laten slaan in de achtertuin

Ik wil graag een waterput laten slaan in mijn achtertuin voor beregening van de tuin. Dit graag inclusief pomp. De tuin die beregend moet worden is ongeveer 500 m2.

Achtertuin opknappen

wij willen graag de hele achtertuin 5.5 meter breed bij 7.5 meter min 6m2 schuur. Leeg laten halen. Daarna weer helemaal opnieuw bestraten de poort verplaatsen naar tegen de schuur aan. Daarnaast onze bestaande schutting verlengen tot het helemaal rondom dicht is. Er staat nu nog een gedeelte coniferen. Verder willen we vanaf de schuur naar de andere kant van de tuin dat is ongeveer 3 bij 4 meter overkapt hebben. Verder het hele vloer oppervlak bestraten met wat planten bakken.

Oude terras ophogen

Ik zoek een specialist die mijn bestaande terras van ongeveer 13,5 m2 kan ophogen. Dezelfde tegels mogen teruggeplaatst worden. Het betreft de achtertuin.

Aanleg tuin achterzijde

Wij willen graag de achtertuin opnieuw aanleggen over een oppervlakte van ~60 m2, met een terras van ong. 30 m2 (tegels van 0.6*0.6)

Nieuwe schuttingen plaatsen en oude meenemen

Ik wil aan beide zijden nieuwe schuttingen plaatsen met betonpalen en beton onderaan. Een schutting is ca 8 schutting delen en de andere 4 schutting delen. Graag de oude schuttingen meenemen en wortels van hedera verwijderen.

Waterput slaan in de tuin

ik wil een put laten slaan in de tuin. Rest komt later dus alleen put slaan. Wil hier graag offertes voor hebben. We hebben een tuin die al klaar is en ongeveer 700 m2 groot is.

Tuin storten

Wij willen graag in de tuin beton laten storten. Het gaat om 100 m2. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Schutting storm schade

Door de storm is onze schutting kapot gegaan. Het gaat om 6 schuttingen in totaal het is 11 meter lang. 3 schuttingen hiervan móeten worden vervangen sommige planken zijn los van de schuttingen. Het gaat om 6 palen int otaal waarvan er vervangen 3 moeten worden. De schuttingsdelen zijn ongeveer 1.80 breed en de palen staan in kleigrond.

Vlonder op een vijver

Wij willen een houten vlonder bij een vijver van 100 m2. Groot 5x5 meter.

Laurierkers (laurierheg) verwijderen

In mijn voortuin staat ongeveer 3 meter laurierhaag. Deze is een meter hoog en 50 centimeter breed. Wat kost het om deze uit de voortuin te verwijderen?

Steiger met vlonder aanleggen

Achtrtuin grenst aan het water. Hier willen we graag een damwand laten plaatsen (op de plek waar het water 7,90 hoog staat). Het deel tegen de vlonder dient opgehoogd te worden met tuingrond. Daarnaast een vlonder; die aan de vlonder is bevestigf met een oversteek van ca. 1,50. Hoogte van de damwand (vanaf het water gezien,) ca. 1,50.

Schutting plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen van ongeveer 7,8 meter bestaande uit vier schuttingdelen en een stuk van 60 cm. Tevens onder de schutting betonband leggen.

Trampoline ingraven op korte termijn

Ik wil graag in mijn achtertuin een trampoline laten ingraven voor mijn kinderen. De maat van de trampoline zal ongeveer 2 x 3 meter zijn.

Liguster heg verwijderen en afvoeren

De liguster haag van ongeveer 12 bomen/struiken (10 meter) moet worden verwijderd. De tuin ligt aan een parkeerhaventje en is goed te bereiken. Graag krijg ik een overzicht van wat het kost.

Heg verwijderen en schutting plaatsen

Wij willen een schutting plaatsen alleen bestaat de tuin nog uit een heg dat verwijderd moet worden. Er is een achterom naar de tuin, wij denken dat er een kleine graafmachine doorheen kan. Wat voor soort heg het is, durven wij niet te zeggen. Graag afvoer van de heg meenemen in de offerte. Het wordt een houten schutting, welke zijn wij nog aan het uitzoeken, maar er moet een schutting komen, met poort. De schutting wordt ongeveer 10 x 5 m.