Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Nijmegen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Nijmegen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Nijmegen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Nijmegen of directe omgeving.

2282 klanten uit Nijmegen bevelen een bij Casius in Nijmegen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Nijmegen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin egaliseren, bestraten en gras zaaien, tuin afgraven en schutting plaatsen, tuin leeg halen en aanleggen, complete tuin aan laten leggen, keerwanden plaatsen in verzakte tuin, tuin ontwerpen en aanleggen, beschoeiing langs de sloot vervangen, tuinaanleg, tuin laten renoveren, tuinontwerp en tuinaanleg, tuin vernieuwen, terras aanleggen, nieuwbouwtuin aan laten leggen, kunstgras leveren en aanleggen, tuin renoveren en terrasoverkapping plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Nijmegen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Nijmegen:

Bestaande tuin renoveren

Ik wil de tuin renoveren. De tuin is 9 meter lang en 6 meter breed. Ik wil terrastegels liefst keramische en een stuk kunstgras en dan een stuk beton tegels naar de schuur toe. Beste is om te komen kijken en meten.

Gras uitgraven voor een trampoline

Ik wil mijn reeds aangeschafte in ground trampoline plaatsen. Daarvoor moet een gat gegraven worden in een gras veld (diameter 3,30m). Ook dient er een kleine boom te worden verwijderd. Het gaat om een papiermoerbei (geloof ik) omtrek stan is 22cm van ongeveer 4meter hoog. Graag ook afvoer van grond en boom meenemen in offerte

Betontegels plaatsen en kunstgras aanleggen

Graag zou ik in de achtertuin betontegels en kunstgras willen aanbrengen. De oppervlakte van de tegels zijn 3 m2 en 8.6 m2 en van het kunstgras 25 m2. De tuin is via een achterom aanwezig. Separaat wil ik graag weten wat de kosten zijn voor het leeghalen van de tuin.

Schutting laten repareren of herstellen

Ik wil de schutting laten repareren/herstellen. Waarschijnlijk moeten er alleen 3 palen moeten vervangen worden, welk ongeveer 2 meter boven de grond zitten. Dit bevind zich in de achtertuin en is goed bereikbaar.

Gras en grond afgraven, afvoeren en tuin opvullen

Ik wil het gras en grond (ongeveer 20 m2) tot 20 cm afgraven en opvullen met zand. De aarde moet vervolgens ook afgevoerd worden.

Kunstgras leveren en leggen

We willen graag een stuk van ongeveer 6 bij 6 meter of 6 bij 7 meter kunstgras laten leggen in onze tuin. Graag wilde we een offerte een complete offerte. Mag door het huis heen gebeuren.

Tuin afgraven en ophogen met zwarte grond

In de tuin ligt een mix van klei en geel zand en veel onkruid erop. Er dient ongeveer 15 cm afgegraven en afgevoerd te worden. Daarna moet er zwarte grond terug gestort worden. De oppervlakte is 180 m2 en goed bereikbaar.

Nieuwe schutting laten plaatsen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor de levering en plaatsing van een schutting in onze tuin, waarbij ik onze wensen hieronder op een rijtje heb gezet: - schutting langs 2 zijdes van tuin: 13m + 14m lang - geïmpregneerd grenen houten panelen 180x180cm, 18mm dikke verticale planken, 23 planks (21 verticaal en 2 horizontaal) - per lengte (van 13 en 14m) 1 paneel met zelfde opbouw, maar dan horizontale planken - hardhouten palen 9x9cm in beton gezet - antracietkleurige betonnen stroken aan onderzijde van 20cm hoog - alle planken en schuttingdelen gemonteerd met RVS schroeven - alle overige metaaldelen (zoals beugels) van RVS - oude schutting volledig weghalen en afvoeren - nieuwe schuttingsmaterialen transporteren en leveren - incl. Alle bevestigingsmaterialen en werktuigen die benodigd zijn - incl. Volledige plaatsing en nette, accurate en rechte afwerking - na afloop van werkzaamheden alles schoonmaken en tuin netjes achter laten Indien bovenstaande niet precies mogelijk is, dan graag daar zo dicht mogelijk in de buurt komen en aangeven wat anders is. . Graag ontvang in hiervoor een formele en in detail gespecificeerde offerte, waarin in ieder geval afzonderlijk is gespecificeerd: • Materiaalkosten • Arbeid (aantal uren en tarief) • BTW

Hout beton schutting zetten

Hout beton schuttingen plus poort plaatsen. In totaal 6,5 meter. De tuin is goed toegankelijk en heeft een achterom.

Schutting reparatie na stormschade

Wij hebben een schutting staan op een plek die veel wind vangt in verband met slechte plaatsing laten de planken los en staat de schutting scheef. Graag goed advies voor de meest duurzame oplossing.

Plaatsen van een bamboe schutting

Ik zou graag een bamboe schutting willen. Een bamboe schutting (massief; geen rol) die zelfstandig kan staan. De schutting komt bovenop een muurtje van een halve meter. De bamboeschutting zelf moet 100-103cm hoog worden en een lengte kennen van 6.97 meter. Aan beide weerszijden van de schutting is een stenen muur. De schutting vormt de afscheiding met de buren. De achtertuin heeft een achterom.

Tuin afgraven

Een deel van de tuin is verhoogd, deze zouden wij graag op gelijke hoogte met het voorste gedeelte van de tuin willen hebben. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 22 m2 en de hoogte is 60 cm. Er is een achterom maar deze is niet heel ruim. Graag ontvangen wij een offerte voor het afgraven en afvoeren van de grond.

Reeds gekochte schutting zetten

Ik wil graag een schutting laten plaatsen in mijn achtertuin. Het gaat om een schutting van 17 meter. Ik heb bij de praxis al een schutting uitgezocht en zoek nu alleen nog iemand die het kan laten zetten.

Schutting laten repareren

Ik wil de schutting laten repareren. Het zijn volgens mij schuttingsdelen van 180 x 180 cm en bij elkaar op ongeveer 22 meter geplaatst (het is een hoekwoning). Ik zou ook willen dat de boom ook verwijderd kan worden. Dit graag apart vermelden in de offerte. Het betreft een verzekeringskwestie.

Kunstgras in de achtertuin

We zijn zowel op zoek naar mooi kunstgras en het laten leggen voor in de achtertuin. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 14m2. We zouden graag een offerte willen van een schatting van deze kosten.

Kunstgras in tuin aanleggen

Ik ben op zoek naar mooi kunstgras wat ook gelegd wordt, voor in de achtertuin. Het gaat om ongeveer 1,5 m2 x 4m2. Ik zal graag willen weten hoeveel het ongeveer in totaal zal gaan kosten. Gelieve een offerte per mail, zodat ik het thuis rustig kan bespreken.

Tuinschermen plaatsen langs perkscheiding

Ik wil tuinschermen laten plaatsen maar aan de rand van de perk afscheiding staat een muurtje van 45 cm hoog en 4,77 meter lang. De gehele perk afscheiding is ongeveer 7 meter. Over de hele perk afscheiding zou een schutting geplaatst moeten worden. Het huis wordt binnenkort ingepakt waardoor de schutting nog niet direct aan het huis gekoppeld kan worden, hier zou rekening gehouden mee moeten worden. Graag zou ik een offerte krijgen waarbij iemand even komt kijken wat er allemaal nodig is.

Boomstronk verwijderen

Door de storm van januari is er een Conifeer gesneuveld. Stam is afgezaagd en opgeruimd. Stroken konden niet verwijderd worden. Zijn tot maaiveld hoogte afgezaagd. Stronken staan aan een vijver op een schuin gedeelte. Konden er met een frees niet bij. Wat zijn de kosten voor het verwijderen door middel van zout of branden?

Composiet terras in loggia leggen

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om een loggia van 2,97 x 3,79 in een appartementencomplex op de 3e etage. Er ligt nu een betonnen vloer aan één zijde voorzien van een vochtafvoer richel naar de regenpijp. Alleen de voorzijde (3,79 meter) is vrij. De andere wanden zijn afgesloten door schuifpuien (2) en een muur.

Zwembad verwijderen

In verband met de mogelijke koop van een huis willen we graag een indicatie van de kosten voor het verwijderen van een zwembad van ongeveer 15 bij 4 - het gaat om totale verwijdering en aanbrengen goede tuingrond.

Schutting met stormschade herstellen

Bestaande schutting moet door stormschade vervangen worden. Bijgaand een plattegrond hoe de schutting nu staat. De delen waar de afmetingen bij staan, dienen vervangen te worden. Constructie kan gewoon met palen in de grond en schutting eraan vast. Dus geen beton of iets dergelijks. Klus moet snel opgepakt worden.

Tuin afgraven en plaatsen schuttingen

Ik ben samen met mijn buren op zoek naar een vakman die onze tuinen wil afgraven en startklaar wil maken. Het gaat daarbij om een totale oppervlakte van 304 m2.

Schutting plaatsen aan twee kanten

Aan 2 kanten schutting plaatsen (ongeveer 16 meter). Het gaat om zo'n 9 delen schutting. Eventueel de oude delen afvoeren, maar dit ligt aan de meerprijs. Kunt u dit apart vermelden? Materialen in overleg.

Schutting kapot tijdens de storm

Tijdens storm 18 januari is de schutting aan twee kapot gegaan. Deze wil ik laten repareren. Verzekeraar heeft de offerte nodig. De schutting is er maar is stuk en ik weet niet of deze gerepareerd kan worden. Het gaat om 2 delen van 180 bij 180 cm.

Schutting laten repareren

Onze schutting is omgewaaid door de storm van 18 januari. Bijna alle palen zijn gebroken. De houten schutting is in totaal 15 meter lang, 8 tuinschermen. Volgens de verzekering "kan het herstel van de schutting mogelijk plaatsvinden op basis van het vervangen van de schuttingpalen". Graag ontvangen wij de gratis en vrijblijvende offerte hiervoor.