Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schutting met gepotdekselde planken plaatsen:

Schutting met gepotdekselde planken plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die een dubbelzijdig gepotdekselde schutting in mijn tuin kan bouwen. De schutting moet 12.6 meter lang zijn en het hout moet van het type douglas Zweeds rabat zwart zijn. Er bevindt zich een parkeerplaats naast de tuin.
Onze klant uit Nijkerk (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting met gepotdekselde planken plaatsen uit heel Nederland:

Dubbelzijdig gepotdekselde schutting plaatsen

De schutting is 34 meter lang. Samen met de buren willen we een schutting laten plaatsen. De ene kant met gepotdekselde ruwe delen, de andere kant met gladde planken. De onderkant dicht met bijvoorbeeld betonplaten.

Gepotdekselde schutting leveren en plaatsen

Graag ontvang ik een prijsopgave voor het leveren en plaatsen van een schutting in Zwolle. Het betreft een schutting in zwart (gespoten) Zweeds rabat van 5400 cm bij 2000 cm zonder poort / onderbrekingen. Schutting is ter vervanging van een bestaande schutting, welke ook afgevoerd moet worden.

Gepotdekselde schutting plaatsen

Ik wil 22 meter aan coniferen verwijderen. Deze zijn twee meter hoog. Vervolgens moet er een gepotdekselde schutting geplaatst worden. Deze moet ook 22 meter worden. Ik heb een achterom.

Gepotdekselde schutting laten plaatsen

Graag wil ik een schutting laten plaatsen van potdeksel planken kleur zwart (2 keer gespoten). De lengte van de schutting moet zijn: 19 meter lang en 2 meter hoog. Tevens 2 tuindeuren plaatsen aan voor en achterkant van de schutting. Er hoeft geen oude schutting verwijderd te worden. Ik heb een achterom.

Schutting met gepotdekselde planken plaatsen

We willen een dubbelzijdige gepotdekselde zwarte schutting laten plaatsen. Totale lengte 40 meter, hoogte 2 meter.

Gepotdekselde schutting laten maken

Wij hebben een kleine schutting nodig, bij voorkeur gepotdekseld zwart aan beide zijden. 180 cm hoog, 6,5 meter lang.

Plaatsen van een schutting

Graag wil ik een offerte (van verschillende materialen) van een gepotdekselde schutting van 7 bij 2.

Gepotdekselde schutting plaatsen

Ik wil graag een gepotdekselde schutting whitewas 9 meter lang en hoogte 1. 80 laten plaatsen.

Schutting leveren en plaatsen

Ik laat binnenkort door een stratenmaker een nieuw terras van 10 x 10 meter aanleggen in een voormalige boomgaard. Ik wil langs het terras een houten schutting laten plaatsen van 10 tot 12 meter lang, die moet gaan aansluiten op een glazen wand. De hoogte van de schutting moet een verloop krijgen van 150 naar 200 cm. Ik wil houten palen en daarop gepotdekselde houten planken. Het mag een eenvoudige schutting worden. Ik wil een afspraak maken om de klus hier met u te bespreken. Dat kan vóór 21 september of na 16 oktober. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte.

Schutting met poortdeur plaatsen

Wij willen onze schutting gaan vervangen en zullen de oude schutting zelf verwijderen en afvoeren. We willen er daarna een schutting van 4 en 17 meter en een poortdeur laten plaatsen. We willen hardhouten palen en een gepotdekselde schutting van Zweeds rabat (Douglas hout). De betimmering moet aan 1 zijde worden geplaatst. We ontvangen hiervoor graag een offerte van bedrijven die hiervoor op korte termijn tijd hebben. We hebben een voorkeur voor het plaatsen van de schutting op dinsdag 19 september. De materialen mogen ook geleverd worden.

Partners

Partners van Casius