Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor zes schuttingdelen plaatsen:

Zes schuttingdelen plaatsen

6 schuttingsdelen plaatsen inclusief betonnen palen. Graag een schriftelijke offerte
Onze klant uit Nijkerk (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zes schuttingdelen plaatsen uit heel Nederland:

Zeven schuttingdelen vervangen

Het plaatsen van 7 schuttingdelen van hardhout. De oude delen ook graag verwijderen. De schuttingdelen zijn 180 bij 180 met ee

Vijf schuttingdelen plaatsen

Ik wil graag 5 grenen schuttingdelen plaatsen ook nieuwe palen liefst van hardhout. De oude schutting moet verwijderd worden (omgewaaid). De schutting is 9 meter lang.

Schuttingdelen en grondpalen plaatsen inclusief poort

Het plaatsen van 12 schuttingdelen en 1 poort. Graag betonnen grondpalen van antraciet plaatsen. Betonnen onderrand antraciet. En een poort met stalen frame en slot. De tuin word door ons zelf gestript dus het gaat echt alleen om het aanleggen. De 12 schuttingdelen zijn 180 bij 180 en de onderrand is ongeveer 20 cm. De poort moet 1 meter lang zijn.

Schutting plaatsen

Een getoogde schutting van hout. Per kant van de tuin 5 of 6 schuttingdelen. Breedte 180 cm Hoogte 180 cm Dikte circa 5 cm Kleur Bruin Behandeld Geïmpregneerd Levensduur 5-10 jaar De tuin is 50 m2. De oude schutting verwijderen graag als optie aanbieden. De huidige schutting is deels (3 delen) omgewaaid. De offerte zal bij de verzekeraar ingediend worden.

Schutting plaatsen

Het plaatsen van een schutting van 8.07 x 2 meter aan beide zijdes van onze tuin. Graag met hardhoutenpalen en schuttingdelen.

Nieuwe schuttingdelen plaatsen

Het plaatsen van 4 schuttingdelen en de oude verwijderen.

Scheidingsmuurtje metselen en schutting plaatsen

Wij willen een schutting plaatsen waarvan de schuttingdelen al aanwezig zijn. Alleen nog goede palen zijn hiervoor nodig. Tevens willen we een scheidingsmuurtje van 1,80 hoog en 1,25 breed opmetselen. Hiervan wil ik het materiaal ook door de vakman geregeld hebben.

Vervangen van 5 schuttingdelen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van 5 houten schuttingsdelen van 180 x 180 cm. De palen wil ik graag ook laten vervangen door houten palen. De oude schutting dient te worden verwijderd en afgevoerd. De achtertuin is te bereiken via een achterom.

Schuttingdelen plaatsen

De oude schuttingsdelen dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna moeten er 4 houten schuttingsdelen geplaatst worden met of houten palen of betonnen palen. De achtertuin is goed bereikbaar.

Tuinhekken plaatsen

Er is stormschade, dus moeten 5 schuttingdelen vervangen worden. Ik heb een offerte nodig voor de verzekering. Dus er moet langs worden gekomen voor een gedetailleerde offerte. De schutting is samen met de buurvrouw neergezet. Nieuwe schermen koop ik bij Praxis.

Partners

Partners van Casius