Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor zes schuttingdelen plaatsen:

Zes schuttingdelen plaatsen

6 schuttingsdelen plaatsen inclusief betonnen palen. Graag een schriftelijke offerte
Onze klant uit Nijkerk (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zes schuttingdelen plaatsen uit heel Nederland:

Plaatsen van schuttingdelen

Het betreft het plaatsen van 4 schuttingen van 180 bij 180 cm.

Schutting van schuttingdelen plaatsen

Ik wil graag 10 schuttingdelen laten plaatsen in mijn achtertuin, met palen ertussen met paalpunthouders en planken aan de voet van elk schuttingdeel. Ook dienen er een paar wortels van een klimop te worden verwijderd, een half schuttingdeel en een aantal paalpunthouders (die aan vevanging toe zijn). Ik wil deze klus graag volgende week of de week erna laten uitvoeren.

Schutting, palen en poort plaatsen

Plaatsen van schutting en poort: * Kant 1 bestaat uit 1 recht stuk en 5 schuttingdelen; * Kant 2 bestaat uit 1 stuk met een hoek en poort. Dit zijn 7 schuttingdelen en 1 poort. De schuttingdelen zijn 180 bij 180 cm en de poort 90/100 bij 180 cm. Ik wil ook een slot met cilinder hebben in de poortdeur. Deze moet van buitenaf dichtgemaakt kunnen worden.

Schuttingdelen laten plaatsen

Ik ben druk bezig om de bestaande heg te verwijderen en af te voeren. Hierna dient de vakman de 3 houten schuttingsdelen van 1.80 bij 1.80 meter en een poortdeur van 0.90 bij 1.80 meter te monteren. Ook de palen zijn van hout.

Schuttingdelen aanpassen en plaatsen

Graag wil ik een 1 schutting laten plaatsen, met 2 palen, en van dat schuttingdeel een stuk van af halen in de breedte. Een paar planken die daar dan vanaf komen, laten vastmaken op een ander stuk schutting die er al staat. Is dit mogelijk? Wie kan mij helpen?

Twee schuttingdelen met poort plaatsen

Ik zou graag 2 schuttingen willen laten plaatsen en 1 poortdeur. De schutting is 360 bij 180 cm en de poortdeur 180 bij 100 cm.

Schutting van schuttingdelen en een poort plaatsen

3 Schuttingdelen en 1 poort plaatsen. Totaal circa 6 meter. Alles is goed toegankelijk voor de hovenier.

Compleet nieuwe schutting plaatsen

Voor onze tuin in Zoetermeer hebben wij een compleet nieuwe schutting nodig, bestaande uit 8 schuttingdelen (van elk een meter breed) en een deur (ook ongeveer een meter breed). Tevens moeten de oude schuttingdelen afgevoerd worden. Wij hebben al 5 palen gekocht, maar missen daarnaast nog schuttingdelen en palen. Ik zoek iemand die een schutting kan plaatsen en de oude kan afvoeren.

Schuttingen plaatsen en coniferen weghalen

Ik wil 5 schuttingdelen van 180 bij 180 cm en palen laten plaatsen, maar voordat dit gebeurt moeten de coniferen uit de grond worden gehaald. Aan de andere kant van de tuin moeten de coniferen ook uit de grond worden gehaald (totaal 20 meter wat weg moet).

Oude schutting verwijderen en nieuwe plaatsen

Het betreft het verwijderen van de oude schutting en het plaatsen van een nieuwe. Bij elkaar 5 schuttingdelen, inclusief palen. Optioneel is het afvoeren van de oude schuttingdelen, dit ligt aan de meerprijs.

Partners

Partners van Casius