Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor zes schuttingdelen plaatsen:

Zes schuttingdelen plaatsen

6 schuttingsdelen plaatsen inclusief betonnen palen. Graag een schriftelijke offerte
Onze klant uit Nijkerk (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zes schuttingdelen plaatsen uit heel Nederland:

Schuttingdelen plaatsen

Ik heb een offerte nodig voor het plaatsen van 8 schuttingen voor de verzekering. Het gaat om schuttingdelen van 180 bij 180 cm waarvan aan beide zijden 4 stuks geplaatst moeten worden.

Schutting in achtertuin plaatsen

Aan linkerzijde tuin 2 schuttingdelen met 3 palen met een totale lengte van circa 3,10 meter. Aan rechterzijde 3 schuttingdelen met 4 palen met een totale lengte van circa 5 meter met haaks daarop een stuk schutting van circa 1 meter met poort van 90 cm en 3 palen.

Schutting plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een schutting. - er moeten 5 palen de grond in; - er moeten 4 schuttingdelen geplaatst. (Van het ene scherm moeten een paar latten af anders wordt het te breed); - en er moet een poort worden ingehangen. De prijs die ik krijg is dat puur het arbeidsloon?

Schutting herstellen en buitenkraan bevestigen

Ik wil graag 2 schuttingdelen plaatsen die waren omgewaaid plus kraantje buiten aan schutting bevestigen. De schuttingdelen schaf ik zelf aan. Het kraantje zat bevestigd aan de oude schuttingdelen, deze mag opnieuw aangesloten worden aan de nieuwe schuttingdelen.

Tuinschutting plaatsen en terras aanleggen

Terras: 1) circa 3-4 m3 zand kruien vanaf de straat door het huis, afstand ca. 25 meter. 2) Aantrillen zand. 3) Terras van 3 x 3 meter aanleggen/betegelen met tegels van 60 x 60 cm. 4) Herstellen aangrenzende klinkerbestrating over een lengte van circa 4 m bij 30 cm. (Op foto zichtbaar betonpuin wordt al afgevoerd). 5) Schutting plaatsen over een lengte van 8.60 meter links, 1.50 meter, achter 3 meter, rechts 3 m plus extra stukje van 1.10 meter. (Schuttingdelen van 1.80 meter). Met 20 cm brede plank onder schutting, ter verhoging, over gehele lengte. De tuin heeft geen achterom dus alles moet door het huis heen.

Grenen of Douglas houten schutting plaatsen

In de tuin moet een schutting worden geplaatst van 8,50 meter bestaande uit 21-planks grenen of douglas houten schuttingdelen en -palen. In de offerte verwacht ik dat alle kosten worden meegenomen: zowel het plaatsen van de schutting, levering van de materialen en materiaalkosten als ook het afvoeren van afval en restproducten.

Schuttingdelen plaatsen vanwege stormschade

Enige tijd geleden had ik windschade aan de schuttingen ik wil daarom graag 3 schuttingen willen laten plaatsen in mijn achtertuin. Zou ik hier een offerte van kunnen krijgen zodat ik dit kan doorgeven aan mijn verzekering? 1.80 x 1.80 m

Tuinscherm plaatsen

Verwijderen en afvoeren van oude schuttingdelen. (Eventueel) leveren en plaatsen van 7 delen waarvan 1 op maat (geen maat bekend) gemaakt dient te worden. Materialen graag in overleg wat het handigste is.

Schutting plaatsen

10 schuttingdelen moeten opnieuw geplaatst worden. Er moet ook aarde verwijderd worden en worden afgevoerd. De tuin heeft een achterom.

Schuttingdelen leveren en plaatsen

Ik zoek iemand die 4 houten schutting delen (180 x 180 cm) kan leveren en plaatsen. Geen voorwerk nodig. Goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius