Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Nijkerk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Nijkerk heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Nijkerk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Nijkerk of directe omgeving.

182 klanten uit Nijkerk bevelen een bij Casius in Nijkerk aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Nijkerk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Nijkerk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Nijkerk:

Een houten schutting vervangen

Ik zoek een hovenier die ongeveer 750 cm aan schutting kan vervangen in mijn achtertuin. De bestaande schutting moet eerst verwijderd worden. Ik bespreek graag met de vakman wat voor een soorten schutting we hiervoor in de plaats kunnen plaatsen.

Houten schutting vervangen

Onze schutting moet verwijderd en afgevoerd worden door de storm. Ik wil een complete nieuwe houten schutting late leveren en plaatsen incl. materiaal. Standaard rechte schutting, 14.54 meter. Met twee hoeken en een poort. Locatie is toegankelijk. (Hoekhuis)

Houten bielzen vervangen

Langs een border in onze tuin willen we 33 meter bielzen laten vervangen. Een tweede deel heeft ook een aantal bielzen staan. Dit willen wij door gebruikte bielzen laten vervangen. Eventueel willen wij dit iets opgehoogd. En de oude bielzen moeten worden afgevoerd.

Kunstgras laten leggen

Onze voortuin is laatste jaren als moestuin gebruikt. We zouden hier eventueel kunstgras in laten leggen maar zijn benieuwd naar de kosten. Oppervlakte: 3,00 x 4,35

Puntstuk slaan voor beregeningsinstallatie

Wij hebben een recreatiewoning nabij Voorthuizen en willen daar een beregeningsinstallatie voor de tuin aanleggen. Hiervoor willen wij graag een goede kostenindicatie hebben voor het aanbrengen van een puntstuk, inclusief aansluiting voor een waterpomp.

Kunstgras leggen in de achtertuin

Ik zoek een hovenier die 24 m2 aan kunstgras kan leggen in onze achtertuin. De ondergrond bestaat voornamelijk uit gras. Het is mij niet duidelijk of de ondergrond nog geëgaliseerd/opgehoogd of afgegraven moet worden.

Schutting met gepotdekselde planken plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die een dubbelzijdig gepotdekselde schutting in mijn tuin kan bouwen. De schutting moet 12.6 meter lang zijn en het hout moet van het type douglas Zweeds rabat zwart zijn. Er bevindt zich een parkeerplaats naast de tuin.

Gazon afgraven en vullen met witzand

Om ons gazon te vervangen door kunstgras moet er 16 m2 afgegraven worden. In het ontstane gat moet witzand komen dat tot net onder de betonbandjes aangetrild moet worden zodat het kunstgras mooi aansluit met de bovenkant van die betonbandjes. De tuin is bereikbaar voor een kleine graafmachine. Er staat 1 poot van een pergola en twee klimplanten in het gazon.

Schade aan de schutting door storm repareren

Onze schutting is door de storm omgewaaid. Er moeten 4 tot 6 nieuwe hoge kwaliteit schuttingpalen van 6 x 6 geplaatst worden. De schuttingpalen staan omringd door bestrating dus de bestrating zal een stuk verwijderd en opnieuw gelegd moeten worden. Het lijkt er op dat de schuttingdelen nog in orde zijn.

Oude schuttingdelen vervangen

4 degelijke niet over de top dure schutting delen laten plaatsen en de oude graag verwijderen.

Zes schuttingdelen plaatsen

6 schuttingsdelen plaatsen inclusief betonnen palen. Graag een schriftelijke offerte

Composiet tuinschutting plaatsen

Ik wil een composiet schutting met aluminium over een lengte van 18 meter. Schermen van 180 x 180 cm met palen van 300 cm onderbroken door 3 trellis schermen van 90 cm breed. En 3 keer een tuindeur van 140 cm breed bij 180 cm hoog. Graag een offerte hiervoor inclusief plaatsen. Wij zijn benieuwd naar jullie reactie.

Houten schutting met palen plaatsen

Op dit moment is er geen erfafscheiding aanwezig en de tuin is goed bereikbaar. Graag wil ik een houten schutting met houten palen laten leveren en plaatsen. De lengte is 40 meter en de hoogte 1.80 meter.

Tuin afgraven en ophogen

De voortuin van 7 bij 5 meter wil ik graag 20 cm laten afgraven en dit moeten ook worden afgevoerd. Hierna zal er zand gestort moeten worden, zodat ik daarna zelf grind kan storten.

Tuin afgraven en vullen met zand

Maximaal 20 m2 tuin moet er afgegraven, afgevoerd en op nieuw gevuld worden met zand, zodat de hele tuin bestraat kan worden.

Voortuin laten afgraven en vullen met zand

Wij willen onze voortuin van 35 m² laten afgraven en er daarna zand laten aanbrengen. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Omgewaaide schutting vervangen

Onze schutting is vannacht omgewaaid en is stuk nu heb ik een offerte nodig voor mijn verzekering hoop zo snel mogelijk van u te horen.

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

Wij willen onze kleine achtertuin van 35 m² graag in een onderhoudsvrije tuin laten veranderen. Er liggen nu klinkers, die willen we laten vervangen door antraciet tegels van 60 x 60 cm. De tuin moet ook geëgaliseerd worden. Er moet ook ruimte blijven voor wat beplanting. We laten de tuin graag even beoordelen en ontvangen daarbij uw advies over de indeling. De nieuwe beplanting plaatsen we zelf. Voor het tegelwerk mag ook een aanbieding worden gedaan. We laten de klus bij voorkeur in april of mei uitvoeren.

Schutting laten plaatsen

330 meter

Aanleggen tuin en deels bestraten

Ik wil graag onze tuin laten egaliseren en daarna deels bestraten. Het gaat om een tuin

Houten schutting plaatsen

In de tuin wil ik graag 6 houten schuttingsdelen, palen en een poortdeur laten plaatsen. De oude schutting zullen wij zelf verwijderen.

Beton-houten schutting met deur plaatsen

Ik ontvang graag een offerte voor het plaatsen van een schutting. 2 x 10 meter lang en 4.5 meter breed. 2 lagen zwarte beton platen met rotsmotief met daarop houten schermen van 135 x 180 cm. Een deur plaatsen in de korte zijde van de schutting. De max. hoogte die geplaatst mag worden is 2 meter. De materialen zijn nog niet uitgezocht. Mogelijk kunt u de materialen ook mee aanbieden. Kunt u aangeven hoe lang deze klus duurt? De oude schutting halen we zelf weg. Er is een achterom, er zijn alleen wat struiken.

Houten schutting laten plaatsen

Het betreft het plaatsen van een schutting van ongeveer 9 meter. Het gaat om een houten schutting, welke is omgewaaid door de storm. Voor de verzekering heb ik een offerte nodig, voor het uitgevoerd kan worden. Graag de kosten in de offerte opsplitsen, met name de arbeidskosten. Er staat nog een deel van de houten schutting, welke afgevoerd moet worden. Graag een offerte hiervoor.

Zandbed aanbrengen voor een tuinhuis

Oorspronkelijke vijver is nu droge kuil met talud waarop struiken. Kuil moet afgevuld worden met grond van talud nadat stuiken zijn verwijderd. Kuil is 11 bij 3 meter. Na egalisatie moet er voor plaatsen van tuinhuis een zandbed gelegd worden van 20 cm dik. Het totaal oppervlak van zandbed ongeveer 4,5 bij 13 meter. Grondafvoer kan op eigen terrein.

Stobbenfrezen en groenafvoer

De werkzaamheden omvatten: - 1 vrachtwagen afvoer groen en snoeiafval; - ongeveer 16 stuks stobben verwijderen; - ongeveer 14 stuks bielzen verwijderen en afvoeren. Optioneel aanbieden de gehele tuin leeghalen! NB: eventuele uitvoering voor 30 april a.s.