Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor drainage aanleggen in weiland:

Drainage aanleggen in weiland

Lezer, graag ontvangen wij een offerte voor het aanleggen van een drainage in een weiland van 3000 m2. Zwarte grond en op 90 cm diepte gaat het over in wit zand. Het is een weiland waar pony's op moeten komen te staan.
Onze klant uit Lieren (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor drainage aanleggen in weiland uit heel Nederland:

Drainage in de tuin aanleggen en egaliseren

Tuin is zo'n 70 m2. Nieuwbouwwoning. Drainage aanleggen + egaliseren voor het plaatsen van tegels

Drainage aanleggen in kruipruimte

Ik heb een 2 onder 1 kap woning. Gemiddeld een waterstand van 20 cm in de kruipruimte. Hiervoor graag een offerte voor het aanbrengen van drainage systeem

Tuin opvullen, afvlakken en drainage aanleggen

Onze nieuwbouwwoning wordt bijna opgeleverd. De tuin van 12 bij 12 meter zal 50 cm opgehoogd moeten worden. Daarnaast is er nog een zijtuin van ongeveer 2 bij 20 meter en oprit wat ook opgehoogd dient te worden, Hierna dient alles afgevlakt moeten worden en een drainage aangelegd. Meerdere buren zijn ook op zoek naar een vakman voor deze werkzaamheden.

Drainage aanleggen rondom huis

TBV nieuwbouwwoning 9 x 13 meter vloeroppervlak aanleggen van drainage rond het huis en aansluiten op hemelwaterafvoer. Graag een globale indicatie van de kosten

Drainage in de tuin aanleggen

Ik heb problemen in mijn tuin met betrekking tot het laten afvoeren van het water. Ik zou graag een drainage in de tuin willen aanleggen. Ik weet niet zeker of dit horizontaal of verticaal moet.

Tuin ophogen en opnieuw bestraten

Ik wil de huidige tuin op hoogte brengen, drainage aanleggen en borders aanvullen. Tevens met palissades de borders afbakenen. Het perceel is 24 meter lang 8.70 meter breed. De oppervlakte van de tuin is ongeveer 66.5 m2. De tuin zelf is ongeveer 142 m2. Er is veel bestrating en een beetje groen, dit wil ik graag laten ophogen. Een deel van de achtertuin is een vlonder (4 bij 4 meter), dit hoeft niet opgehoogd te worden.

Drainage aanleggen bij een woning

Mijn zoon woont in een woning met een groot souterrain waarin sprake is van wateroverlast. We hebben inmiddels een geul gegraven en willen nu ongeveer 18 meter drainage laten aanleggen rond het huis. We ontvangen hiervoor graag uw offerte. We stellen een bezoek op prijs.

Drainage terras aanleggen

Er loopt water van mijn tegel terras door de planken van een naastgelegen (lager gelegen) vlonder terras. Ik wil hier iets aan laten doen als in een goot en drainage aanleggen richting sloot.

Drainage aanleggen in achtertuin

Aanleggen van drainage in achtertuin van circa 220 m2

Drainage op een volkstuincomplex aanleggen

Namens de leden van onze volkstuinvereniging wil ik een offerte aanvragen voor het aanleggen van drainage op een terrein van 2,4 hectare. Die drainage moet een uitloop krijgen in een gemeentelijke sloot. De oude drainage is kapot en ligt er al 30 jaar. Momenteel komen de volkstuinen onder water te staan en de groente staat te verrotten. We hopen dat er een mogelijkheid is om dit probleem te kunnen oplossen en dat het betaalbaar is. Er staan huisjes en kassen op het terrein. We laten het graag even beoordelen en staan open voor uw advies.

Partners

Partners van Casius