Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor drainage aanleggen in weiland:

Drainage aanleggen in weiland

Lezer, graag ontvangen wij een offerte voor het aanleggen van een drainage in een weiland van 3000 m2. Zwarte grond en op 90 cm diepte gaat het over in wit zand. Het is een weiland waar pony's op moeten komen te staan.
Onze klant uit Lieren (Gelderland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor drainage aanleggen in weiland uit heel Nederland:

Drainage aanleggen en bestraten

In onze tuin staat regelmatig water. We willen een drainage laten doen en bestraten. Onze tuin is ongeveer 100m2. Met vriendelijke groeten.

Drainage aanleggen in kruipruimte

Ik wil graag een drainagebuis laten aanleggen in mijn kruipruimte. Het gaat om een kruipruimte van ongeveer 50 m2 met een hoogte van ongeveer 70 cm en is toegankelijk. Het water staat soms hoog en het stinkt, wij kunnen de huidige drainagebuis ook niet vinden. Vandaar dat wij iemand zoeken die dit probleem kan oplossen voor ons.

Drainage in de achtertuin aanbrengen

Ik en eventueel mijn buren (afhankelijk van de kosten) willen een drainage systeem laten aanleggen, voordat we een schutting plaatsen op de grens. De tuin van mij is 19 m2 (naast een veranda van 21 m2) , die van de buren 40 m2. Ik vermoed dat er een laag water-ondoordringbare klei moet worden afgegraven, en een nieuwe laag moet worden gestort. Graag de prijs voor mij en de buren apart vermelden, want dat bepaalt mede of de buren meedoen. Mijn regenpijp is langs de veranda enigszins moeilijk te bereiken (zit aan de kant van de andere buren), die van de buren prima. Eventueel een indicatie voor de kosten van het plaatsen van een schutting, indien mogelijk.

Drainage in een aangelegde tuin aanleggen

De totale tuin is ongeveer 100 m2 groot. Daar wij vaak last hebben van water wil ik graag een drainage laten aanleggen. Hiervoor maak ik graag een afspraak met de vakman om te laten beoordelen wat de kosten en de mogelijkheden zijn hiervoor.

Drainage aanleggen in achtertuin

Mijn tuin staat geregeld onder water. Ik zou graag een afspraak willen maken voor een offerte voor het plaatsen/vervangen van de drainage.

Drainage en gras plaatsen

Drainage en nieuw gras aanleggen in mijn tuin van circa 350 m2. Het werk moet absoluut voor april klaar zijn.

Drainage onder het gras aanleggen

Op ons gras blijft nadat het geregent heeft veel water op liggen. Daardoor is spelen op het gras niet mogelijk. Wij hebben zelf een paar gaten gemaakt met een grondboor maar moeten die nog wel dicht maken. Maar nu zie ik in die gaten al heel veel water staan wat dus ook niet wegloopt. Ik weet niet wat ik er nog aan moet doen om straks weer een mooi gras oppervlakte te krijgen zonder dat dit me heel veel gaat kosten. Hopelijk hebben jullie de oplossing! Ik zal er een foto bij doen.

Drainage om woningen aanleggen

Drainage aanleggen om 2 onder een kap woningen heen. Afmeting ongeveer 50 / 60 meter.

Drainage aanleggen en tuin ophogen

Ik zou graag een offerte willen voor het aanleggen van drainage van hemelwater in de achtertuin. De goten komen nu op een bepaald punt in de tuin terecht en daar staat het altijd blank. Verder zou ik de achtertuin en voortuin graag willen ophogen. De tuin zal ongeveer 100 m2. We halen zelf de tuin leeg en bouwen deze ook zelf weer op.

Nieuwbouwtuin aanleggen

Na het afgraven de tuin aanleggen inclusief drainage. Hebben al wel een beetje een idee hoe en wat. Tegels nog geen idee van, hebben hier uw hulp bij nodig.

Partners

Partners van Casius